Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

/Виктор Димчев/ Не разбирам защо Радев подаде оставка – като резултат от протестите през декември, на които изрично настояваше да има нови избори, на които да може да се яви, или като протест срещу приемането на еврото, за чиито провал се бори като агент на ДС за власт. Не разбирам защо целият екип на Радев е от БСП и Президентството – излиза, че докато е бил кандидат на Левицата, я е окрал, след което е карал държавни служители да работят в частен интерес, докато са на заплата.

П.П.:

ne6to_ob6to.png.33fa96c6dbdc248cb37e4472b07494b2.png

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 минути, communismatic написа:

Ти само гледай как умнокрасивите от форума, ще обърнат гъзицата, ако Радев направи коалиция с ПП-ДБ и ГЕРБ. Ще е много забавно, да чета умнокрасиви оправдания... 😆

Ахахаха, хвана ме дерт за Мирчолинка - може да стигне до самоубийство ако се пръкне коалиция Радев-Герб. 

преди 2 минути, БаалБек написа:

/Виктор Димчев/ Не разбирам защо

Тъпанарите никога, или последни разбират защо....страхливците също...

преди 18 минути, communismatic написа:

Ти само гледай как умнокрасивите от форума, ще обърнат гъзицата, ако Радев направи коалиция с ПП-ДБ и ГЕРБ. Ще е много забавно, да чета умнокрасиви оправдания... 😆

Ти нямаше ли да гласуваш за Радев :D

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Ти нямаше ли да гласуваш за Радев :D

Абсолютно. Някакъв проблем ли има или? Щото поначало си един от най-неадекватните в тоя форум...

преди 1 минута, communismatic написа:

Абсолютно. Някакъв проблем ли има или? Щото поначало си един от най-неадекватните в тоя форум...

Няма проблем, просто и аз ще се забавлявам, как са те "излъгали" и повече няма да гласуваш пак. Или и ти ще вадиш оправдания?

Няма проблем, просто и аз ще се забавлявам, как са те "излъгали" и повече няма да гласуваш пак. Или и ти ще вадиш оправдания?

Да, де... с тая разлика, че аз няма да си завъртя гъзицата, както ще направите вие. Малко не ти вървят размишленията, ама карай...

току-що, communismatic написа:

Да, де... с тая разлика, че аз няма да си завъртя гъзицата, както ще направите вие. Малко не ти вървят размишленията, ама карай...

Затуй ще се забавлявам как са те "излъгали" :) 

Затуй ще се забавлявам как са те "излъгали" :) 

А ти няма да се "забавляваш", че са "излъгали" и теб? Ти постоянно ли си неадекватен или?

преди 1 минута, communismatic написа:

А ти няма да се "забавляваш", че са "излъгали" и теб? Ти постоянно ли си неадекватен или?

Мен вече ме излъгаха с Бочко, имунизиран съм.

току-що, N1K17Y написа:

Мен вече ме излъгаха с Бочко, имунизиран съм.

Мхм. Викаш за теб може, ама иначе ще е много смешно, на друг, да му се случи, който даже казва и че ще си признае. Ти си доста умно момче, признавам... Такъв интелект лъха от теб...

току-що, communismatic написа:

Мхм. Викаш за теб може, ама иначе ще е много смешно, на друг, да му се случи, който даже казва и че ще си признае. Ти си доста умно момче, признавам... Такъв интелект лъха от теб...

Че ти си тоя дето вече ехидничи как си нямал търпение да се забавляваш, на твой коментар отговарям :lol6:а Радев още няма и партия.

Не знам, коя партия ще носител, дано да е нещо ново. Да донесат нови свежи лица. Но пък с последния му проект от Харвард до какво донесе видяхме всички, дано поне втория му опит да е по-успешен.

И най-накрая да се махнат старите муцуни от екрана и да има млади, свежи хора.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Че ти си тоя дето вече ехидничи как си нямал търпение да се забавляваш, на твой коментар отговарям :lol6:а Радев още няма и партия.

Не се притеснявай, аз на твоите коментари се забавлявам и без Радев да е намесен изобщо...

преди 47 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Не знам защо,но имам особено мнение към хора които гледат на другите себеподобни от високо и се мислят за много по умни.....Мислят че са различни от останалите ли,що ли!?В същата кочина са,ако не знаят-да знаят...И те ги ядът "пастите" и са част от зрелището.... под друга форма...

п.с.

Просто трябваше да го кажа,че ми писна от егоисти и себелюбци......Нищо лично...

...

офф//

Добре направи, че изока. Човек не трябва прекалено дълго да задържа в себе си отрицателни емоции.  Натрупването им води до емоционално страдание, а то - до психически и физически заболявания. Нещо което всички се опитваме да избегнем. Ето, и на мен би ми писнало от копрофили, ползващи във всеки втори пост "насра.хте", "насрани", "насрахте", "насра.но", "насра...", "наср@хте", "насраните" и други вариации (дефекации), ако не бях достатъчно дуракоустойчив. 

//край офф

преди 33 минути, БаалБек написа:

/Виктор Димчев/ Не разбирам защо Радев подаде оставка – като резултат от протестите през декември, на които изрично настояваше да има нови избори, на които да може да се яви, или като протест срещу приемането на еврото, за чиито провал се бори като агент на ДС за власт. Не разбирам защо целият екип на Радев е от БСП и Президентството – излиза, че докато е бил кандидат на Левицата, я е окрал, след което е карал държавни служители да работят в частен интерес, докато са на заплата.

П.П.:

ne6to_ob6to.png.33fa96c6dbdc248cb37e4472b07494b2.png

Което и да избереш - ще е вярно и ... непълно!

Първия мандат „пазеше“ поведение - щото се надяваше за втори. После му пусна края!

преди 1 час, Оми написа:

Твоето са алабализми.
Но, не ми се спори повече с хюманета за други хюманета глъмпери-политици.
БГ ще се оправи, га ASI дойде на власт.
ASI will save us all!

Алабализми?!? Не можеш да обориш фактите и за това те станаха "алабализми", а този, който ти ги навря в лицето стана "хюмане" :giggle1:

пп: а-а-а-а, щях да забравя. Политиците, които отхвърлиха въпросът за референдум, който ти считаш за правилен са пичове, а останалите политици са "хюманета-глъмпери".  Ти май не си много умен, а :bubblegum: 

преди 28 минути, lebel написа:

офф//

Добре направи, че изока. Човек не трябва прекалено дълго да задържа в себе си отрицателни емоции.  Натрупването им води до емоционално страдание, а то - до психически и физически заболявания. Нещо което всички се опитваме да избегнем. Ето, и на мен би ми писнало от копрофили, ползващи във всеки втори пост "насра.хте", "насрани", "насрахте", "насра.но", "насра...", "наср@хте", "насраните" и други вариации (дефекации), ако не бях достатъчно дуракоустойчив. 

//край офф

Доказа точно това,за което си мислех...Нарцисите-аут,голямото "Добро утро" също ...Благодаря...

на 20.01.2017 г. в 22:33, nikssi написа:

Мдааа

Spoiler

Тенденциозни, заблуждаващи заглавия. Манипулативни внушения. Изцедена зорлем ирония. С наближаването на президентските избори пропагандните медийни оръжия на „Америка за България" ожесточиха тона срещу независимия кандидат за президент, подкрепен от БСП - генерал Румен Радев. Медиите, финансирани от американската уж неправителствена организация, зарязаха обективната журналистика и превключиха на поръчков режим.

Ако се съди по образа, който рисуват „Дневник" и „Медиапул", генералът е прокремълски агент, противник на ЕС и НАТО, заклет конспирационист, изкушен от теорията за кемтрейлс, рептилите и илюминатите. При това фустогонец, назначил любовницата си за пиар, в „разрез с Кодекса на труда". А, да, и го харесва Велко Вълканов, представяте ли си!

Когато Румен Радев казва, че България трябва да преразгледа участието си в ЕС и НАТО и от пасивен техен член да стане активен генератор на идеи и да защитава националните си интереси, в интерпретацията на американските медийни държанки това звучи така: „Радев иска България да преразгледа членството си в ЕС и НАТО". Когато на предизборна среща в провинцията генералът се опитва да успокои разтерзан човечец от залата, че няма кемтрейлс-заговор срещу България, „Медиапул" излиза със заглавие: „Ако се наложи, Румен Радев щял да проверява кемтрейлс". А между редовете се долавя ехидно хихикане. Пък и какво знае един генерал от авиацията за кемтрейлс? От въздух най-разбират въздухарите, нали така?

В същото време двете издания са неприлично снизходителни към кандидати на десницата като Цецка Цачева и Трайчо Трайков, например, които отдавна са обект на всеобщ присмех в обществото.

Защо медиите на „Америка за България" пародират трезвомислието на основния опозиционен кандидат и придават сериозност на десния управленски комизъм ?

През 2009 г. фондация „Америка за България" отпуска грант от 300 хиляди лева на изданията на Иво Прокопиев - „Дневник" и „Капитал", с които да изградят няколко платформи за граждански дебати, „както и четири блога, посветени на важни проблеми като съдебна реформа, развитие на медиите, архиви на комунистическата Държавна сигурност и административни бюрократични безобразия".

През 2011 г. американската фондация отпуска грант от 3 милиона лева на двете издания, за да „укрепят водещите си позиции в отразяване на събития, в разследвания и анализи, които подкрепят реформите във важни обществени сектори и служат на интересите на гражданите на България".

През 2014 г., когато изтича срокът на последната помощ, фондацията отпуска нови 3 милиона лева на двете издания, „за да укрепи водещите им позиции в обективно отразяване на обществения живот, както и в разработване на задълбочени журналистически разследвания".

Така от 2009 г. насам парите, които са дадени безвъзмездно от неправителствената организация на „Капитал" и „Дневник", се равняват на общо 6,3 млн. лв.

През 2014 г. „Америка за България" поощрява електронния сайт „Медиапул" на Стояна Георгиева с 1 млн. 152 хил. лева Мотивът също е показателен: „Грантът допринася за осъществяване на мисията на Фондация „Америка за България" за укрепване на демократичните институции в България чрез подкрепа за независимата журналистика". „Независима", забележете.

Очевидно американският спонсор не харчи нахалост парите си, ако се съди по редакционната политика на тези издания - силно проамериканска, пропагандно русофобска, пристрастно дясна със силен корпоративен уклон и критична към властта само в случаите, когато ГЕРБ се отклони от евроатлантическите догми.

Къде е ген. Румен Радев в системата за разпознаване „свой-чужд" на американската фондация?

Очевидно американският спонсор не разпознава като „свой" бившия шеф на Военно-въздушните сили на България, независимо че ген. Радев е американски възпитаник и натовски офицер. Защо?

Обяснението се съдържа в предизборните послания на генерала. Румен Радев единствен досега се обяви категорично срещу търговските споразумения между ЕС и САЩ - TTIP и СЕТА, които подготвят почвата за корпоративен преврат на мултинационалните компании срещу правителствата и гражданите в Европа. Споразуменията са фиксидея на сегашната американска администрация, президентът Обама ги издигна в свой приоритет до края на мандата, въпреки силната съпротива на Европа, и това няма как да се хареса на щатските донори.

Друг непростим грях на генерала, поне според американските разбирания, е умерената му позиция по отношение на Русия. Радев нееднократно е заявявал, че не може да има силна Европа без Русия, че еврофилията не означава непременно русофобия и че България трябва да промени досегашния „ястребски" курс на президента Росен Плевнелиев спрямо Москва в името на националните интереси. Да, това определено няма как да се хареса на „неправителствения" американски донор! Все пак благотворителният Фонд е създаден под егидата на Конгреса на САЩ и лично на американския президент и по съвпадение е проводник на официалната външна политика на САЩ.

Платената „американофилия" може и да радва донорите на „Америка за България", но със сигурност уврежда трайно авторитета на медиите, които я провеждат. „Хибридният" информационен продукт е нож с две остриета. И когато „Дневник" и „Медиапул" напишат нещо, задължително го проверете и другаде.

преди 1 час, lebel написа:

офф//

//край офф

Гледам доста често се облекчаваш от натрупани отрицателни емоции. 

преди 53 минути, Proshark написа:

Доказа точно това,за което си мислех...Нарцисите-аут,голямото "Добро утро" също ...Благодаря...

И аз се замислих, но в следващия момент се сепнах, казах си - толкова е проницателен, ми... ако чете и мисли...  все пак е редактор...

така че... съжалявам, ако нешо...

spacer.png

преди 20 часа, ivottoshev написа:

Или си с Бочко и Шиши, или си против тях. Аз гласувах за Копейкин само защото беше против. По същата причина можеше да гласувам и за Гела или Величие, просто реших че той може да събере повече гласове. Ти обаче "не се виждаш" с никой, който е против, значи всичко е ясно.

Имаш странна и извратена логика. За теб алтернативата е възраждане, меч, величие и всичко ляво, а останалите са за Боко и Шиши? Аз съм консерватор, но ти реши, че всичко ти е ясно? Странни логически заключения извличаш от мой пост. Но не ти е за сефте.

преди 30 минути, nikssi написа:

...

Гледам доста често се облекчаваш от натрупани отрицателни емоции. 

Способността ти да осмисляш писано слово плаши душите наши. Бррр.

(Мн.число е за рима... за благозвучие. Нямам навика да вия/ловувам в глутница)

преди 1 час, parmobil написа:

Имаш странна и извратена логика. За теб алтернативата е възраждане, меч, величие и всичко ляво, а останалите са за Боко и Шиши? Аз съм консерватор, но ти реши, че всичко ти е ясно? Странни логически заключения извличаш от мой пост. Но не ти е за сефте.

Мога ли да попитам нещо?

Имаш се за десен нали? Гласуваш я за ППДБ, я за Тиквата...

Шишко харесва ли ти, какво ти е мнението за него?

преди 13 минути, Bubbles написа:

Имаш се за десен нали? Гласуваш я за ППДБ, я за Тиквата...

Казвал е че не е парламентарно представен, демек може би ВМРО или нещо подобно

преди 1 час, parmobil написа:

За теб алтернативата е възраждане, меч, величие и всичко ляво, а останалите са за Боко и Шиши? Аз съм консерватор, но ти реши, че всичко ти е ясно? Странни логически заключения извличаш от мой пост. Но не ти е за сефте.

Няма алтернатива. Или си за Радев, или си за Бочко и Шиши. Да речем че ти наистина не гласуваш за Бочко или Шиши, а твойте хора вземат че влязат в Парламента. С кой мислиш че ще се коалира твоята консервативна партия?

Как да не е парламентарно представен? Пича е умнокрасив, пар екселанс. С такава дързост и плам защитаваше "приватизацията" на Иван Костов. Помня, че и по тая тема беше доста "наясно". 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.