Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

А дали ще има за кого? Дали изобщо ще допуснат фатмака до избори?

Значи..по време на речта на Президента, Боко скъса минискус,чалгата и бсп се простиха с парламента,Костадинов с половината си гласоподаватели ..а шиши...се насра...Дори да няма партия-има едни 60% ,които не харесват сегашното управление...Айде да ми каже някой за кой ще гласуват сега...има ли такъв куражлия!?

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Задава се безпрецедентен куриоз, когато вицепрезидентът връчи мандат за съставяне на правителство на президента. 😮
Гинес - в туш ... 😂

преди 3 минути, Proshark написа:

Значи..по време на речта на Президента, Боко скъса минискус,чалгата и бсп се простиха с парламента,Костадинов с половината си гласоподаватели ..а шиши...се насра...Дори да няма партия-има едни 60% ,които не харесват сегашното управление...Айде да ми каже някой за кой ще гласуват сега...има ли такъв куражлия!?

Кой за кого гласува, няма значение. Важното е кой ще брои гласовете

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Кой за кого гласува, няма значение. Важното е кой ще брои гласовете

Е, тоя път май няма да сте вие.😄

Доколкото разбрах гласят Рашков за вътрешен министър в служебното правителство.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Не ми се верва тиквата и шишко да допуснат баш бай Дамаджан за министър, пък и точно по негово време беше ала-бала.

преди 1 час, communismatic написа:

Между другото, ако не дай Боже, Румен Радев направи коалиция с ГЕРБ и ПП-ДБ... очаквам умнокрасивите яростно, да обърнат гъзицата... 😆

Да не вземе с изродените да се коалира обаче :wub:

преди 1 час, _nib_ написа:

...ха...

...натовския фатмак ще излъже повече народ от подпоручик...фелдфебел марков...

преди 19 минути, Proshark написа:

Пак за "няма да им гласувам на тия" :wub:

преди 7 минути, Bubbles написа:

Не ми се верва тиквата и шишко да допуснат баш бай Дамаджан за министър, пък и точно по негово време беше ала-бала.

Рашков за момента е само хипотеза, но определено ще се търси такъв вътрешен министър, който да ограничи купуването на гласове.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Рашков за момента е само хипотеза, но определено ще се търси такъв вътрешен министър, който да ограничи купуването на гласове.

Баш сега да ограничават купуването? Не го вервам. 
Ся президента ако постигне този ефект който се очаква, ще им трябва масово купуване за да закачат някакъв сносен резултат с изключение на   ГЕРБ.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Мислиш, че няма да се пробват ли?

😄

Със сигурност ще се пробват точно затова не мислч че биха искали Рашков...
...освен ако нямат някаква договорка с ппдб.

преди 28 минути, M.Николов написа:

Е, кой ще е? То други няма

Забрави за Рашков - Бате е против. Пеевски ще си избере друг

Може да е Демерджиев.

Я да дам една съвсем ранна прогноза. Радев - 63, ГЕРБ - 55, Възраждане - 37, ДПС - 35, ППДБ - 33 и БСП - 17. Отклонение - плюс, минус 5 гласа.

преди 32 минути, Proshark написа:

За тия няма...за Радев-ще ви се....

Що бре, нямам търпение Чалгата и Меча Лапа да си тръгнат от къщата на бай брадър :wub: Пирамидаджията и той ще ме забавлява като го арестуват. 

преди 1 час, miro20 написа:

Казах ти за "балансирането" , за Маямата, за мн други отстъпки пред комунделите , което 100 пъти съм казвал че не ми харесва, но и съм повтарял че винаги избираме по малкото зло. Пусни търсачката колко пъти съм казвал и за балансирането и за по малкото зло ! Така че, жалките ти манипулации и глупости си остави за себе си . 

Балансиране?!? Да назначиш "далавераджия", "данъчен измамник", "мошеник", "калинка", "компрометиран", "комшия на Черепа от Дубай" и тн, и тн, за шеф на Лукойл било балансиране?

Цял живот плюеш по комунетата - Бочко се съюзи с тях - това е балансиарне

Плюеш по Чалгарите, от както се появиха като партия - Бочко се съюзи с тях - и това е балансиране

Винаги си плюл по Шиши, а се оказва че те с Бочко са дупе и гащи от поне двайсет години, но и това било балансиарне

Останаха ли ти въобще някакви принципи, Мирчолинке? :speak:

Сега вече ще стане интересно с Румен Радев, май ще има най-накрая нов американски посланик в София, за да има кой да реди правителството по принуда. С премиер натовският генерал разбира се.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Сега вече ще стане интересно с Румен Радев, май ще има най-накрая нов американски посланик в София, за да има кой да реди правителството по принуда. С премиер натовският генерал разбира се.

Фатмака не е в "Домовата книга", така че не може да бъде служебен премиер.

преди 11 минути, parmobil написа:

Защо ли не съм изненадан кои подкрепят Радев?

Защо да не го подкрепяме? Дай основателна причина? Примерно, Боташ? Щото и там много беше наясно с нещата... Нали? 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Защо да не го подкрепяме? Дай основателна причина? Примерно, Боташ? Щото и там много беше наясно с нещата... Нали? 😆

А ти си наясно?

преди 8 минути, communismatic написа:

И да го подкрепятя, само ще крепите големия

преди 4 минути, parmobil написа:

А ти си наясно?

Mи обясних го като за бавноразвиващ, ако и тогава не си разбрал... не мога, да ти помогна вече. Между другото, какво стана със славяните? Ако искаш... дай пак някой линк, то ясно е, че хабер нямаш и по тая тема, ама поне колкото там, да върви някаква дискусия. 😆

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

И да го подкрепятя, само ще крепите големия

Тоя пак вие на умряло, завалията... Кво стана? Нали уж щеше, да ме биеш? Заплахи а-у... 😆

току-що, communismatic написа:

Mи обясних го като за бавноразвиващ, ако и тогава не си разбрал... не мога, да ти помогна вече. Между другото, какво стана със славяните? Ако искаш... дай пак някой линк, то ясно е, че хабер нямаш и по тая тема, ама поне колкото там, да върви някаква дискусия. 😆

С другарчета в неравностойно положение се опитвам да проявявам разбиране. Направи тема за славяни и дискутирай глупостите си.

току-що, parmobil написа:

С другарчета в неравностойно положение се опитвам да проявявам разбиране. Направи тема за славяни и дискутирай глупостите си.

Да, бе... аз ще направя, ама ти и тогава няма да ми отговориш на въпросите. Тоя мач вече сме го играли... Дай някаква тема, по която да си поне малко компетентен? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.