Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Нищо не спекулирам, ти се опитваш да отнесеш плувката в някаква незнайна посока. Аз просто те попитах КОЙ ПОСОЧИ СПЕЦОВ - човекът за когото ти твърдиш че е далавераджия, данъчен измамник, калинка и тн., и тн, за шеф на Лукойл?

Ти все още ли се прекланяш пред човек, който се е съюзил с комунетата и чалгарите, и освен това се оказа че е бил от поне 20 години сол ташак с Шиши? 

Останаха ли ти поне някакви принципи на които държиш?

Казах ти за "балансирането" , за Маямата, за мн други отстъпки пред комунделите , което 100 пъти съм казвал че не ми харесва, но и съм повтарял че винаги избираме по малкото зло. Пусни търсачката колко пъти съм казвал и за балансирането и за по малкото зло ! Така че, жалките ти манипулации и глупости си остави за себе си . 

Цитат

Чий е Спецов

През 2021 г. Спецов попадна във висшето ръководство на НАП, а назначилият го служебен министър на финансите Асен Василев мотивира така избора си по БНР: “Познавам г-н Спецов отдавна, още откакто работеше в НАП. Беше изключително доверен партньор на чуждите служби по координация с европейските, с чуждите партньори. Ако искаме да изчистим НАП и да започнем да си събираме течовете в системата, човекът, който е работил точно това, е най-подходящият”. Още тогава изборът на Спецов беше многокатно критикуван, а пръв разследващият сайт BIRD

разкри, че “новият шеф на НАП е продал на сламено лице дял във фирма с 1 млн. дълг към… НАП”. В началото на 2025 г. прокуратурата спря образуваното преди 4 години наказателно производство, а според изданието бившата фирма на Спецов вече е натрупала над 1,7 млн. лева задължения с лихвите.

За известно време Румен Спецов беше отстранен от поста от служебен кабинет на президента Радев. А през 2023 г. беше върнат на поста, когато Асен Василев отново беше финансов министър. Но Спецов не подаде оставка, след като правителството на ПП-ДБ падна. Служебният кабинет с премиер Димитър Главчев го запази, както и настоящият с мандат на ГЕРБ. А заради това, че се опита да насажда напрежение около цените на основни храни през юни т.г., от “Демократична България” го обвиниха, че действа като “рекламен агент на Пеевски” и предложените от лидера на ДПС-Ново начало “магазини за хората”.

Наистина си кух. Знаех си че пак ще стигнем до стандартното.. тошеффф пак се осра с малоумни спекулации  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 19,2k
  • Прегледи 791k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, miro20 написа:

Не , наистина, как може толкова неподготвен трол да  плямпа тези неща. Другите ти колеги зад ник-а  поне бяха запознати с началото на темата.

Учи си домашното преди да се излагаш толкова явно , товаршч ! 

Добре де.... Ако имаше доказано външна намеса в избора на Президент нали в момента Радев нямаше да изпълнява тази длъжност? А то дори два мандата (почти) изкара. До кога с тези опорки? Имало е достатъчно време за проверка за външна намеса и да се вземат съответните мерки.

току-що, Proshark написа:

Казах,че идиотските коментари на партия"пълен памперс" няма да коментирам,кое точно не разбра-че си член на партията или че си седнал на ако!?

Дай идея как ще се казва партията му :) 

"Боташ" ? 

"Кръйм наш, гъза ваш" ?

Или " Единна рассия" ??:giggle1:

преди 4 минути, miro20 написа:

Партия "Боташ" ?  :giggle1:

Какво точно за Боташ?

"И тази година през договора с „Боташ“ се вкарват значителни количества газ, в същото време продължава най-нагло да се лъже, че договорът не се използва, а само се плащат такси. Кого обслужват тези лъжи?“

преди 1 минута, maxthon написа:

Добре де.... Ако имаше доказано външна намеса в избора на Президент нали в момента Радев нямаше да изпълнява тази длъжност? А то дори два мандата (почти) изкара. До кога с тези опорки? Имало е достатъчно време за проверка за външна намеса и да се вземат съответните мерки.

Този е откровен провокатор,не му обръщай внимание....9 години едно и също повтаря..а така и едно доказателство не намери...На всичкото отгоре Президент Радев е достатъчно уважаван навсякъде...само в главата на мюрето е каша ...

преди 1 минута, miro20 написа:

"Боташ" ? 

"Кръйм наш, гъза ваш" ?

Нито едно от тези. Ти лично какво целиш с тези подигравки?

"Боташ" ? 

"Кръйм наш, гъза ваш" ?

Ако я кръсти "Мирю е идиот" ще събере почти целия форум на Калдата да гласува за него....

За последните 9 години този човек е взел ок. 2 млн. лева заплата, за да ни бъде президент.
Днес поиска прошка, но аз не разбрах заради тези 2 млн. ли я иска или за онзи 1 млн., който плащаме дневно на Боташ.
Или заради стотиците измамени мисирки, които му облизваха и продължават да ближат егото му на държавник.
За симпатизантите на Бареков, Мирчевия, Понци, Гела и другите, които ще му пускат бюлетини не питам, те доброволно са в ролята на полезните идиоти.
Но другите ме вълнуват искрено.

Можем да въздъхнем: най-после се отървахме от Радев. След близо десет години на върха на държавата останаха малко смислени послания и много клиентелизъм. Това е неудобно и обидно за всички български офицери, които служат с чест и достойнство, а не с мисълта за лично устройване.
Да не забравяме, че бяхме свидетели на най-дългата предизборна кампания на един човек, платена директно и изцяло от държавния бюджет - с парите на всички данъкоплатци.

Мирча Луческу направо е изплискал легена, завалията... Щом стигнахме до Асен Генов... 😆

Предния път цитираше някакъв Дани Иванов, тоя... сигурно не са го чували и у неговото село, ама за Мирко Умния е някакъв страшен капацитет... 😆

Офцете много бързо забравихте как ви вкараха в кошарата.

Ей ги де са българските нинджи:

616492713_1498953128897264_2054761015258

преди 5 минути, miro20 написа:
За последните 9 години този човек е взел ок. 2 млн. лева заплата, за да ни бъде президент.
Днес поиска прошка, но аз не разбрах заради тези 2 млн. ли я иска или за онзи 1 млн., който плащаме дневно на Боташ.
Или заради стотиците измамени мисирки, които му облизваха и продължават да ближат егото му на държавник.
За симпатизантите на Бареков, Мирчевия, Понци, Гела и другите, които ще му пускат бюлетини не питам, те доброволно са в ролята на полезните идиоти.

Можем да въздъхнем: най-после се отървахме от Радев. След близо десет години на върха на държавата останаха малко смислени послания и много клиентелизъм. Това е неудобно и обидно за всички български офицери, които служат с чест и достойнство, а не с мисълта за лично устройване.
Да не забравяме, че бяхме свидетели на най-дългата предизборна кампания на един човек, платена директно и изцяло от държавния бюджет - с парите на всички данъкоплатци.

Така си и мислех, опорка след опорка от фейса... Ти нали знаеш , че там има групи в които обясняват, че прасетата летят и земята е с форма на поничка! 

преди 1 минута, Belefor написа:

Така си и мислех, опорка след опорка от фейса... Ти нали знаеш , че там има групи в които обясняват, че прасетата летят и земята е с форма на поничка! 

Въпросните в повечето случаи са уважавани от мен с мнението си , затова и ги цитирам . 

преди 3 минути, communismatic написа:

тоя... сигурно не са го чували и у неговото село

Не си ги чувал ??? Сериозно ?? 

:giggle1:

Ми кухи сте бре.. от обща култра поне 

Ти сериозен ли си?

Значи как може да уважаваш човек, който обяснява, че президента бил взел еди си какви пари заплата и затова ощетил държавата? Що за олигофрения?

Който и да беше президент щеше да вземе същата заплата.

СУПЕР тъп довод да говориш против президента...

преди 2 минути, miro20 написа:

Въпросните в повечето случаи са уважавани от мен с мнението си , затова и ги цитирам . 

Не си ги чувал ??? Сериозно ?? 

:giggle1:

Само ти ли си дежурен по тролене тази вечер?

Е, ВД си е отявлен гербераст. Какво да очаква човек от него?!

Тоя Виктор Димчев толкова ли е тъп да завижда на заплатата на някого си.... :( 

преди 3 минути, miro20 написа:

Ми кухи сме бе , защото киснем по цял ден във фейса и чакаме някоя подлога да плюе по някого и да го копи/пейстнем тук и да се направим на разбирачи!

преди 3 минути, В. Велев написа:

Само ти ли си дежурен по тролене тази вечер?

Вие сте тук денонощно гледам :) 

Сега се радвам че Мунчо боташов Рублев слезе на терена. 

:) 

Удари звездният час на изгладнелите червени хиени, ченгели, и корумпета.Чий е Радев? Ми русски е, чий да е.

преди 6 минути, miro20 написа:

И кой е Дани Иванов, може ли да ми обясниш? Асен Генов го знаем кой е... предполагам, че Дани Иванов е абсолютно същият, просто с друго име. 

преди 2 минути, miro20 написа:

Хубаво се радваш сега, но да не плачеш после, като видиш резултатите от изборите...

преди 4 минути, miro20 написа:

Вие сте тук денонощно гледам :) 

:) 

Удари звездният час на изгладнелите червени хиени, ченгели, и корумпета.Чий е Радев? Ми русски е, чий да е.

Дано да е руски. Защото Русия се очертава да е най-великата нация в близките и далечните години.

преди 10 минути, miro20 написа:

уважавани от мен с мнението си

И това по някакъв начин прави мнението му (примерно на Асен Генов) меродавно ли? Колко е меродавно мнението му си личи само и единствено по размера на грантовете, които е получил през годините.

преди 1 минута, maxthon написа:

И това по някакъв начин прави мнението му (примерно на Асен Генов) меродавно ли? Колко е меродавно мнението му си личи само и единствено по размера на грантовете, които е получил през годините.

Той Генов никога не е работил абсолютно нищо в живота си. Интересно, как ли се издържа... Тоя въпрос ще бъде доста труден за неговите последователи в YouTube.

преди 1 час, miro20 написа:

Ами можем да позалагаме.

За себе си съм сигурен че ще излезе да каже да се спрат спекулациите които няколко пъти вече отрича че ще слиза на партиен терен. 

Предполагам има много добра информация / не публична/ от пиарите и агенциите за нагласите на хората и дали и колко ще спечели и какво точно . 

Службата на Решетников в Кремъл отдавна му е постлала сценария, и много добре ще преценят кога да засилят марионетката си и дали да го харчат точно сега. 

Според мен - не още.

Мирча, поздравче.😄

преди 30 минути, miro20 написа:

Тъпанарите май са забравили,че днес е Богоявление по стар стил....и тяхното време приключва...

преди 52 минути, Proshark написа:

Честито! Има за кой да гласуват 60-65 % от тези,които не искат статуквото до момента! Идиотите,които са с насрани гащи от как се появи идеята за участие на Президента..няма да коментирам...Шубето е голям страх...

А дали ще има за кого? Дали изобщо ще допуснат фатмака до избори?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.