Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 45 минути, parmobil написа:

Защо ли не съм изненадан кои подкрепят Радев?

Тези, които не подкрепят Шиши, Бочко Менискуса, Салвчо фурнаджийската лопатчица, Кирчо и Кокорчо и останалата политическа сган?

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Тези, които не подкрепят Шиши, Бочко Менискуса, Салвчо фурнаджийската лопатчица, Кирчо и Кокорчо и останалата политическа сган?

Сори, но не се виждам с възраждане, меч, величие, волен  и т.н. А точно тази сган ще се влее при Радев.

преди 12 минути, Banesc написа:

кукловодите са го натиснали рапона да подаде оставка 

той подава оставка - защото неможе да се изпълняват 2 длъжности

преди 36 минути, communismatic написа:

Mи обясних го като за бавноразвиващ, ако и тогава не си разбрал... не мога, да ти помогна вече. Между другото, какво стана със славяните? Ако искаш... дай пак някой линк, то ясно е, че хабер нямаш и по тая тема, ама поне колкото там, да върви някаква дискусия. 😆

Тоя пак вие на умряло, завалията... Кво стана? Нали уж щеше, да ме биеш? Заплахи а-у... 😆

Пътник си ти. Няма да те бие никой (поне не АЗ лично). Но има разни "магии"

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

той подава оставка - защото неможе да се изпълняват 2 длъжности

положението е от 2 стола та на земята ако бяха всички като мен в България радеф щеше да е безработен  на соц помощи  има много по-кадърни от него  безработни 

преди 1 минута, Banesc написа:

положението е от 2 стола та на земята ако бяха всички като мен в България радеф щеше да е безработен  на соц помощи  има много по-кадърни от него  безработни 

напротив, точно безработните го подкрепят - ниско-грамотните, които нее мислят

я питай тези които правят бизнес - вероятно го мразят - за да си с бизнес си трябва мислене, не да си пуснеш да гледаш ергена по телевизора

преди 26 минути, Без умствен капацитет написа:

Най-простият трол във форума,който гласува за не по-малко простата мутра Борисов,нарича другите нискограмотни...

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Най-простият трол във форума,който гласува за не по-малко простата мутра Борисов,нарича другите нискограмотни...

защо бе в началото ме излъга кирчо - но излезе доста по голям боклук и от нинова

преди 2 часа, parmobil написа:

Сори, но не се виждам с възраждане, меч, величие, волен  и т.н. А точно тази сган ще се влее при Радев.

Или си с Бочко и Шиши, или си против тях. Аз гласувах за Копейкин само защото беше против. По същата причина можеше да гласувам и за Гела или Величие, просто реших че той може да събере повече гласове. Ти обаче "не се виждаш" с никой, който е против, значи всичко е ясно.

преди 8 часа, parmobil написа:

Защо ли не съм изненадан кои подкрепят Радев?

Ти пък ако не можеш да направиш разлика между Пеефски,Боко и Радев, значи и за чеп за зеле не ставаш...какво изобщо коментираш!?

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

я питай тези които правят бизнес - вероятно го мразят - за да си с бизнес си трябва мислене, не да си пуснеш да гледаш ергена по телевизора

😆😆😆😆

Без умствен капацитет коментира "ниско-грамотните"... 😆😆😆

Честит нов месия! Той ще ви оправи

https://www.flagman.bg/article/372217

176885462518773.jpg.webp

,,Генералът идва да "бие" статуквото и късопаметният народ ще му помогне да стане номер едно

След 1-2 години обаче разочаровани маси от "осанна" ще крещят "анатема"

Ами, честит ни пореден нов месия! И той идва да "бие" статуквото и късопаметният народ ще му помогне да стане номер едно. Гарантирано. 

Дори няма нужда да казвам "не искам да бъда лош пророк", нямам нужда и от трето око, за видя след 1-2 години разочаровани маси, които от "осанна" крещят "анатема". Три причини стигат. Първо, на този народ никой не може да му угоди щото той не гледа себе си да поправи, ами гледа винаги някой друг да го оправи и най-силното му верую е, че всички други са му длъжни. Второ, мафията от тая територия никой не може да я изкорени, поради причина номер едно, а и щото сме прогнили още от най-изотдолу и продължаваме твърдо да вярваме, че с правилния рушвет всичко се постига, а законите са да ги спазват другите. Трето, Румен Радев и месия? Айде, моля ви се!

В друго време и при други обстоятелства бих се посмяла, че тези, които довчера се клеха в него - БСП-та, ПП-та, заедно с разните му там Мечове, Величия, ИТН-та и т.н. отиват в канала, ама отдавна не ми е смешно. 
Айде, честит ви нов месия, той ще ви оправи!

-------------------------

Севдалина Пенева е дългогодишен журналист от Бургас, главен редактор на СКАТ ТВ, заглавието е на редакцията,"

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

така е 

радеф е психодесен евроатлантик натовец.....

преди 3 минути, ined написа:

Не е така, Радеф е психоляв русофил.

да бе да за тва написа скопен въпрос  за референдома

"Съгласни ли сте България да приеме единната европейска валута „евро“ през 2026 г."

отговор  ДА  ( приема се )

отговор НЕ ( приемаса 2025 г или 2027 г....)

преди 15 минути, Banesc написа:

да бе да за тва написа скопен въпрос  за референдома

"Съгласни ли сте България да приеме единната европейска валута „евро“ през 2026 г."

отговор  ДА  ( приема се )

отговор НЕ ( приемаса 2025 г или 2027 г....)

Трябваше да го напишеш с червено, за не разбралите как изексплоатира Референдума за личен ПР.
Фикснах го.

преди 1 час, Оми написа:

Трябваше да го напишеш с червено, за не разбралите как изексплоатира Референдума за личен ПР.
Фикснах го.

Фиксна единствено факта че си куха лейка и се вързваш на акъла на още по-куха лейка :laughing5:

Би ли обяснил от къде се пръкнаха годините 25-та и 27-ма в поста, който цитира :giggle1:

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Фиксна единствено факта че си куха лейка и се вързваш на акъла на още по-куха лейка :laughing5:

Кое не е вярно - че Радев измисли скопена формулировка за референдума, така че и какъвто да е резултатът от  гласуването референдумът да се провали?
Вземи се ограмоти малко за процедурите по референдуми в БГ.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Би ли обяснил от къде се пръкнаха годините 25-та и 27-ма в поста, който цитира :giggle1:

Че тези години ги няма е ясно.

Но, че въпросът е тъп - е два пъти по-ясно.

преди 1 час, Banesc написа:

Ако отговорът е "НЕ" - кое е точно "Нье"-то?

1. Не съм съгласен да се приема еврото!
  2. Не съм съгласен да е през 2026 г!

Цяла дивизия троли е пусната в редит, фейса, форуми че и водопровода да плюе Радев

щом те плюят - твърдо гласувам за него

е може да е по лош от Киро Тъпото и Лена парапеткова

преди 2 часа, _nib_ написа:

Севдалина Пенева е дългогодишен журналист от Бургас, главен редактор на СКАТ ТВ, заглавието е на редакцията,"

Тази телевизия СКАТ нали беше на пишман патриота от Бургас, който стана министър при Боко рапона.
Та това двуного менструиращо същество е просто кукла на конци = марионетка и пише каквото ѝ нареди пишман патриотът. А те уж „патриотите“ сега газ пикаят, щото електоратът им ще им избяга и ще гласува за новия силен.
Мургавият Коце и той недоволен още вчера, щото и неговите избиратели ще побегнат към Радев.
Когато спящият Байдън ви натресе просто Киро канадски, ви казах че няма има проблем с двойното му гражданство, щото началниците го налагат.
Е,  сега ще го изтърпите и Радев за премиер или управител на колониалната територия, нямаща никакъв суверенитет. Тя и по комунистическото време пак си нямаше суверенитет, та не бойте се, пак няма да имате. 
Диктаторът Путин го каза някъде през 2022г. че държавите имащи истински суверенитет, са много малко на брой. Той тогава оправдаваше войната, че я води за да запаси суверенитета на Руската империя.
А България по-добре да не участва пряко в никаква война, щото виждате как замръзват сега  украинците, които тръгнаха по акъла на Байдън и Борис Джонсън, да мрат на фронта в интерес да производителите на оръжие от Северна Индианция.

преди 48 минути, Оми написа:

Кое не е вярно - че Радев измисли скопена формулировка за референдума, така че и какъвто да е резултатът от  гласуването референдумът да се провали?
Вземи се ограмоти малко за процедурите по референдуми в БГ.

Ми не. Бъркаш. Неправилната формулировка беше при референдума на Копейкин. При този на Радев всичко си беше изрядно. 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Ми не. Бъркаш. Неправилната формулировка беше при референдума на Копейкин. При този на Радев всичко си беше изрядно. 

За да е задължителен резултатът от референдум:
1. Трябва да са гласували в него 51% от имащи правото на глас.
2. 50% + 1 глас да са гласували с 'ДА'

Емулирай въпроса на Радев за референдума за лева през най-вече т.2 от горните и ще осъзнаеш защо е предварително провален в контекста на запазване на лева.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.