Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Казвал е че не е парламентарно представен, демек може би ВМРО или нещо подобно

Амо съдим по коментарите му се пише на десен и най често се препокрива с мненията на тиквичките и кокорчовците, в този смисъл ако наистина не е парламентарно представен съм много любопитен за коя партия гласува или би гласувал.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 18 минути, Bubbles написа:

Мога ли да попитам нещо?

Имаш се за десен нали? Гласуваш я за ППДБ, я за Тиквата...

Шишко харесва ли ти, какво ти е мнението за него?

Имам се за десен и не гласувам за горепосочените. Предполагам, че няма нужда да отговарям на втори въпрос.

току-що, parmobil написа:

Имам се за десен и не гласувам за горепосочените. Предполагам, че няма нужда да отговарям на втори въпрос.

Значи може и наистина да си десен. :) 

преди 3 минути, Bubbles написа:

Амо съдим по коментарите му се пише на десен и най често се препокрива с мненията на тиквичките и кокорчовците, в този смисъл ако наистина не е парламентарно представен съм много любопитен за коя партия гласува или би гласувал.

Помня, че и Пламен Умния криеше за кой гласува. Бил много доволен от тях... ала-бала... ама така и не отговори, от какво е доволен, и на кого е доволен... Срам ли ги е? 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Помня, че и Пламен Умния криеше за кой гласува. Бил много доволен от тях... ала-бала... ама така и не отговори, от какво е доволен, и на кого е доволен... Срам ли ги е? 😆

Ти си правиш на умен. Следиш с интерес за какво да ме клъвнеш, а още не знаеш?

Аз не съм пропускал гласуване. А ти, лево другарче, сам каза, че не гласуваш. Но сега си за Радев, нали? Но пък от друга страна си отроче на комунисти, които са станали по "принуда" капиталисти. Има някаква шизофрения в теб.

преди 2 минути, parmobil написа:

Следиш с интерес за какво да ме клъвнеш, а още не знаеш?

За какво да следя, аз най-редовно си те слагам на оная работа. Не случайно има една дузина въпроси, на които не искаш, да ми отговориш. Следил съм го... Ти много високо мнение имаш за себе си!? 😆

Аз не съм пропускал гласуване. А ти, лево другарче, сам каза, че не гласуваш.

Именно, да. Никога не съм го и крил. Не е нещо, от което, да се срамувам. За разлика от теб... :) 

Но пък от друга страна си отроче на комунисти, които са станали по "принуда" капиталисти. Има някаква шизофрения в теб.

Кои са тия "комунисти", дето са станали "капиталисти", би ли ми обяснил? :) 

преди 2 минути, communismatic написа:

За какво да следя, аз най-редовно си те слагам на оная работа. Не случайно има една дузина въпроси, на които не искаш, да ми отговориш. Следил съм го... Ти много високо мнение имаш за себе си!? 😆

Именно, да. Никога не съм го и крил. Не е нещо, от което, да се срамувам. За разлика от теб... :) 

Кои са тия "комунисти", дето са станали "капиталисти", би ли ми обяснил? :) 

Сложил си си Butt plug

Не съм крил за кого гласувам!

Нали баща ти е крупен (русизъм) бизнесмен в млеконадойната промишленост?

А дядо ти не знаеше, че е член на БКП?

Оправи ми вечерта, Смехурко.

преди 1 минута, parmobil написа:

Не съм крил за кого гласувам!

Е как да не си крил, като не уточняваш? Ти кого лъжеш, бе? Аз да не съм на твоя акъл...

преди 1 минута, parmobil написа:

Нали баща ти е крупен (русизъм) бизнесмен в млеконадойната промишленост?

А дядо ти не знаеше, че е член на БКП?

Виждам, че си наясно с родословното ми дърво, Пламен Умния явно няма да е сам. Та... едното какво общо има с другото? Щото освен, че си умен, ще се окаже и че не правиш жалки внушения... :) 

Оправи ми вечерта, Смехурко.

Мда, и предния път ти я бях "оправил", та после се наложи, да спреш рязко, да пишеш... щото имаше неудобни въпроси. Нали? :) 

преди 19 минути, communismatic написа:

Е как да не си крил, като не уточняваш? Ти кого лъжеш, бе? Аз да не съм на твоя акъл...

Виждам, че си наясно с родословното ми дърво, Пламен Умния явно няма да е сам. Та... едното какво общо има с другото? Щото освен, че си умен, ще се окаже и че не правиш жалки внушения... :) 

Мда, и предния път ти я бях "оправил", та после се наложи, да спреш рязко, да пишеш... щото имаше неудобни въпроси. Нали? :) 

Каза ли нещо?

преди 6 часа, parmobil написа:

Каза ли нещо?

Зададох ти въпроси, но очевидно няма да получа отговор. Каква изненада само... 

Ще е политическо самоубийство, ако Радев върне сектата на умнокрасивите във властта

https://www.flagman.bg/article/372311

176894411864518.jpg.webp

През 2021 г. Асен Василев обяви, че ще гласува за Румен Радев, защото носел България в сърцето си, а днес го пита дали ще бламира ЕС като Виктор Орбан

Социалните мрежи се взривиха от истерията на хората, които само преди две години издигаха Радев като свой символ на „промяната“

Очаквах появата на Румен Радев на политическия терен да предизвика бурни реакции в средите на най-малките партии, които социолозите измерват, че той ще остави под чертата. 

Още по-очаквано беше да предизвика такива в ГЕРБ, които пак според социолозите Радев ще измести от първото място. 

А пък най-очаквано бе да предизвика при Новото Начало, които той отдавна е посочил директно като свой основен враг. 

Изненадващо, всички те реагираха по-скоро спокойно, уравновесено и студено.

Вместо това, Фейсбук е залят от тотална истерия, идваща от...умнокрасивите. 
Тези, на които Радев създаде цяла партия и лидери (ПП) и им подари победа на изборите през ноември 2021, а с това и кабинета "Петков". Тези, които буквално, физически му коленичеха пред президентството и после пяха "С Вас сме г-н президент!". Единствената общност в страната, която гласува за чуждия кандидат Радев с по-високо съотношение, отколкото за собствения си кандидат Лозан Панов - прецедент в цялата ни електорална история. И най-вече: тези, чийто лидери Асен Василев и Ивайло Мирчев в точно този момент са впрегнали всички сили да се набутат в коалиция с него след няколко месеца и чистят от листите си всички потенциално несъгласни с това.

С което за пореден път трябва да стане ясно, че това не е политическа общност, рационална и водена от принципи или правила. А фанатична секта, изтъкана от комплекси и омраза по всички останали в страната, водеща се по дузина маниакални Фейсбук странички, списвани от хора с клинично психически и душевни разтройства. От такива секти не можеш да очакваш саморефлексия, смирение, срам, принципност и консистентност в действията и думите. 

Само истерия. Само помия. 

Дано Радев не ги вкара в управлението отново, и то за негово собствено добро - до момента всеки, който се е хванал със сектата, се е компрометирал в лицето на повечето българи.

-------------------------------

Коментарът на председателят на Фондация „Консервативно общество“ Кристиян Шкварек е публикуван във Фейсбук. Заглавието е на Флагман.БГ

Дано да не ни набута "хардварците".  Обаче пропагандата на гейпросащесср трололинките би била, че ако не ни набута тях, ще набута Московски възпитаници.

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

Не знам, коя партия ще носител, дано да е нещо ново. Да донесат нови свежи лица. Но пък с последния му проект от Харвард до какво донесе видяхме всички, дано поне втория му опит да е по-успешен.

И най-накрая да се махнат старите муцуни от екрана и да има млади, свежи хора.

Няма време за регистрация на своя партия и ще използва тази на други партии. Предполагам, че ще са някои от напусналите БСП-ОЛ. А млади, свежи хора ще има, но няма да са повече от 10%.

преди 16 часа, БаалБек написа:

/Виктор Димчев/ Не разбирам защо Радев подаде оставка – като резултат от протестите през декември, на които изрично настояваше да има нови избори, на които да може да се яви, или като протест срещу приемането на еврото, за чиито провал се бори като агент на ДС за власт. Не разбирам защо целият екип на Радев е от БСП и Президентството – излиза, че докато е бил кандидат на Левицата, я е окрал, след което е карал държавни служители да работят в частен интерес, докато са на заплата.

М-да, В. Димчев още си спомня с умиление момента, в който получи голяма субсидия от Герб за да снима филм .....за строежа на магистрала.:wub:

Какви времена бяха!:giggle1:

преди 20 минути, M.Николов написа:

М-да, В. Димчев още си спомня с умиление момента, в който получи голяма субсидия от Герб за да снима филм .....за строежа на магистрала.:wub:

Какви времена бяха!:giggle1:

Така и предполагах. Същия си, като @communismatic! Няма какво да напишеш по текста. По това ви личи, че сте тролове. Нито един от вас (не е сигурно, дали не си един потребител) никога не пишат за да опровергаят текста, а целенасочено атакуват личността. 

преди 15 минути, БаалБек написа:

Няма какво да напишеш по текста.

Аз ще напиша. Т.нар. текст е само клевети, обиди, внушения и малоумие.

преди 23 минути, Panzer 4 написа:

като дойде Радев и всичко стане по мед и масло

Объркан съм. Това не е ли станало вече с влизането ни в Еврозоната? Нима наш'те политици са ни излъгали?

преди 31 минути, The Lone Star написа:

Поне да разбишка малко кочината. За другите неща ще видим.

@Panzer 4 е върл симпатизант на Шиши и точно от това се притеснява, че Радев може да разбишка свинската кочина. :)

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Объркан съм. Това не е ли станало вече с влизането ни в Еврозоната? Нима наш'те политици са ни излъгали?

Влизането в ессрзоната стана на сухо, даже и без вазелин за народонаселението.

преди 4 часа, Panzer 4 написа:

Всички трябва да си купим обувки с грайфери, че като дойде Радев и всичко стане по мед и масло, да не се хлъзгаме.

E, как? Нали досега Радев беше удобното оправдание за проблемите у нас? Нали писа, че щял да си плати за всичко? Сега наясно ли си вече с правомощията на един президент в парламентарна република? Щото минаха няколко месеца, може и да си узнал... Щом имаме човек на Луната.

На червената сбирщина най-характерната черта е неинтелигентността. И ако не бяха такива, нямаше да са червени. Липсва ви много четене ( не на история на БКП), да речем, на Радой Ралин, а и много други неща...

Чета значи,президентът Румен Радев получил писмо от президента на САЩ Доналд Тръмп, с което кани България да се присъедини към страните-основателки на инициирания от американския президент Съвет за мир, а президентът Радев да бъде представител на страната ни в бъдещата международна организация.Дотук -няма лошо.Интересното е,че в Давос са Желязков и онова недоразумение,на което родителите му даже не са му завършили името,Георг.Та тези двамцата тръгнали да критикуват президента заради поканата.Абе ,алоуу-вие двамата не сте ли от правителство в оставка!?Наясно ли сте,че никой вече не ви такова за сливи?Абе не сте ли наясно,че света вече не е същия?Да не казвам ,че на вас (и на една част от пишещите тук)хубаво не ви се направи-когато каже нещо за Русия,той бил путинист,русофил...Сега Тръмп го покани,пак същата картинка-пак Радев им е крив.Абе вас народа не ви ще,щото сте некадърници в управлението и крадци по душа и сърце-тръгнали да ми правят анализи..Значи ,хубаво сте отишли,пийте по една вода,или едно вино и обратно...щото това ще ви е за последно..Правителство няма,парламента не го броя,та не се надувайте накрая -и без друго гайдата ви  е спукана,а това което всъщност надувате е ручилото на Радев...

То хубаво, ама кой ще му плаща таксата на Радеф, щото Тръмп очаква по един милиард $ такса за място в съвета за Мир

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.