Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 8 минути, parmobil написа:
преди 13 минути, maxthon написа:

Та кое точно е използвал? Май и Димчев не може да отговори на това? Може би защото ще се наложи да стане клеветник-рецидивист.

Наистина ли твърдиш, че на ПрезидентОт не се подава информация от службите? Честно?

преди 3 минути, parmobil написа:

Кое кога е станало? Искаш да ме убедиш, че Президентът не получава информация от службите? Това ли се опитваш да кажеш?

Ей го и другия мозъчен инвалид.

Следиш ли хронологията?

преди 17 минути, БаалБек написа:

Радев отдавна е ползвал информацията от службите за лични цели - безплатно!

Та кое точно е използвал? Май и Димчев не може да отговори на това? Може би защото ще се наложи да стане клеветник-рецидивист.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, parmobil написа:

Искаш да ме убедиш, че Президентът не получава информация от службите?

Искам да те убедя да отвориш закона за ДАНС и да прочетеш кои са адресатите на информацията на службата. След това пак обяснявай какво се опитвам да кажа.....

преди 5 минути, maxthon написа:

Кога е станало това? Отвори закона за ДАНС и виж дали е така. Да не забравиш да се върнеш и да докладваш.

П.С. Не си измисляй неща, които не съм написал. Пак ще ревеш, че използват странен подпис.....

P.S Аз нищо не съм измислил, а само си споделям. На теб не ти харесват размислите ми.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Следиш ли хронологията?

Сефте се включва без да следи дискусията.....

И да се върнем на необоримия Димчев:

на 21.01.2026 г. в 12:09, M.Николов написа:

Не разбирам защо целият екип на Радев е от БСП и Президентството – излиза, че докато е бил кандидат на Левицата, я е окрал, след което е карал държавни служители да работят в частен интерес, докато са на заплата.

Възползвал се е от БСП и благодарение на тях става началник ВВС. После като е подал оставка 2016г., защо не е направил своя партия, а умен @M.Николов? А пак се е възползвал и ограбил електората на БСП и станал с тяхна помощ президент. А там вече е продължил да ползва за лични (бъдещи партиини) нужди информацията която му се давала. И за това Димчев пак е прав...

Радев е един схемаджия, но бързо беше разкрит....

преди 1 минута, maxthon написа:

Искам да те убедя да отвориш закона за ДАНС и да прочетеш кои са адресатите на информацията на службата. След това пак обяснявай какво се опитвам да кажа.....

И там какво ще намеря? Нещо да цитираш?

преди 2 минути, БаалБек написа:

Възползвал се е от БСП и благодарение на тях става началник ВВС. После като е подал оставка 2016г., защо не е направил своя партия, а умен @M.Николов? А пак се е възползвал и ограбил електората на БСП и станал с тяхна помощ президент. А там вече е продължил да ползва за лични (бъдещи партиини) нужди информацията която му се давала. И за това Димчев пак е прав...

Радев е един схемаджия, но бързо беше разкрит....

Направо им е разказал играта на БСП.:giggle1:

Тая вечер да не сте се наговорили да имате галапредставление?:wub:

преди 6 минути, parmobil написа:

Аз нищо не съм измислил,

Само не следиш дискусията..... И това води до това, че си измисляш неща, които не съм написал. Както ти казах отваряш закона за ДАНС и четеш хубаво кои са адресатите. След това ако имаш забележки от това какво пише там можеш да изразиш притесненията си под формата на нова измислица какво съм искал да напиша.....

преди 5 минути, parmobil написа:

И там какво ще намеря?

За пореден път - адресатите на информацията на службата. Ако беше следил дискусията щеше да прочетеш, че са три. Вместо това реши за пореден път, че трябва да внасяш лично усещане за това какво пишат други потребители на форума. И това разбира се в следствие на това, че не следиш дискусията.

току-що, maxthon написа:

Само не следиш дискусията..... И това води до това, че си измисляш неща, които не съм написал. Както ти казах отваряш закона за ДАНС и четеш хубаво кои са адресатите. След това ако имаш забележки от това какво пише там можеш да изразиш притесненията си под формата на нова измислица какво съм искал да напиша.....

И как да знам какво си искал да напишеш?

Кое съм измислил и извадил от контекст на твой пост? Искрено се надявам да ми посочиш.

Защото аз те цитирам цялостно, а ти си избираш определени букви от мой пост. Лъжа ли?

преди 10 минути, parmobil написа:

И как да знам какво си искал да напишеш?

Ами тогава не употребявай думи като "Искаш да ме убедиш". Особено за неща, които не съм написал. Съответно няма да четеш и думи като "Ей го и другия мозъчен инвалид." или пък "Подписано от..... И за да не ги четеш просто трябва да следиш дискусията от началото и преди да се включваш "като в небрано лозе".....

преди 10 минути, parmobil написа:

Защото аз те цитирам цялостно, а ти си избираш определени букви от мой пост.

Редовното ти оплакване нали знаеш, че никога не е взимано в предвид? От никого.... Та Президента адресат ли е на информацията от ДАНС? Или още не си прочел закона? Или пък си прочел дискусията от началото и? Де такъв късмет......

Ами тогава не употребявай думи като "Искаш да ме убедиш". Особено за неща, които не съм написал. Съответно няма да четеш и думи като "Ей го и другия мозъчен инвалид." или пък "Подписано от..... И за да не ги четеш просто трябва да следиш дискусията от началото и преди да се включваш "като в небрано лозе".....

Редовното ти оплакване нали знаеш, че никога не е взимано в предвид? От никого.... Та Президента адресат ли е на информацията от ДАНС? Или още не си прочел закона? Или пък си прочел дискусията от началото и? Де такъв късмет......

Нали ти казах, че не те взимам за капацитет? Откакто ми редеше, че руското ядрено гориво не може да се замени. И когато ми пробутваше руски турбини, които са аналог на Сименс, а още ги няма!!!

Президентът не получава ли сводки от службите? А?

преди 7 минути, parmobil написа:

Президентът не получава ли сводки от службите? А?

Прочети цялата дискусия от началото и ще ти стане ясно какво получава. Включително и от преди да се включиш. Важно уточнение като за тебе, че иначе рискувам да не видиш къде съм написал точно това което задаваш. И още едно уточнение малко преди да се включиш е. И трето уточнение за да не се направиш за ударен с мокрия парцал.....

преди 1 час, maxthon написа:

По закон Президент не е единствен адресат получаващ информация от службите.....

Та ще продължаваш ли с тъпите въпроси или просто ще прочетеш дискусията от началото и?

преди 5 часа, parmobil написа:

И аз ти задавам, но се правиш на ударен. Не разводнявай тази тема, а ме питай в конкретната.

Мда. Пак е имало някои въпроси, на които не съм отговорил... 😆

преди 8 часа, В. Велев написа:

Царя мачка !

Претенциите на президента са да създаде клиентелистка партия с човешко лице.

В този ред на мисли, не може да обере вота за царя, щото идеологията на царя е антиклиентелистка (народна б.ц.), съответно и гласоподавателите, които са за царя няма да гласуват за президента.

Президента ще вземе от електората основно на Боко, Шиши, БСП, ИТН, МЕЧ и Възраждане.

преди 7 часа, maxthon написа:

Кога е станало това? Отвори закона за ДАНС и виж дали е така. Да не забравиш да се върнеш и да докладваш.

П.С. Не си измисляй неща, които не съм написал. Пак ще ревеш, че използват странен подпис.....

На мен много ми е чудно, къв му е "кияра" от влизането в тоя форум. Нито може да дискутираш нещо с него, нито нищо... И най-редовно е тотално неадекватен. 😆

преди 9 часа, M.Николов написа:

Направо им е разказал играта на БСП.:giggle1:

В грешка си! Димчев разкри играта на Радев. Толкова кратък текст, а с толкова много информация.

Трудно ще обясни на избирателите неприятните изводи от действията си за този период: 2014-2026!

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

преди 3 часа, БаалБек написа:

В грешка си! Димчев разкри играта на Радев. Толкова кратък текст, а с толкова много информация.

Разкрил е  - друг път. И не е информация, а дезинформация.

преди 1 час, The Lone Star написа:

Разкрил е  - друг път. И не е информация, а дезинформация.

Коя е дезинформацията на Димчев?

Назначен ли е през 2014г. за началник на ВВС, като ползва услугите на БСП? Да!

Напуска ли, през 2016г. армията? Да! Защо не си направи партия? Защото пак ползва услугите на БСП!

Стана ли президент, чрез БСП? Да!

Ползваше ли услугите на службите за личен интерес, докато беше президент? Да!

Сега хвърли ли оставка, като президент на България за да прави политически проект? Да!

И кое Димчев е излъгал?

:hush:

преди 15 минути, БаалБек написа:

Назначен ли е през 2014г. за началник на ВВС, като ползва услугите на БСП?

Предложен от правителството на Орешарски и назначен от Президента по това време Плевнелиев. Значи ще да е ползвал услугите и на Герб.

Защо не си направи партия?

Защо да прави партия след като е получил покана да бъде издигнат за Президент? Издигнат след това от инициативен комитет и подкрепен от БСП.

Стана ли президент, чрез БСП?

Получава ли двойно повече гласове на втори тур? Станал е Президент не само чрез БСП.

Ползваше ли услугите на службите за личен интерес, докато беше президент?

Така и не показа какво точно и кога е използвал. Сега ще се пробваш ли?

Сега хвърли ли оставка, като президент на България за да прави политически проект?

Тепърва предстои да видим как точно ще се яви на изборите.

И кое Димчев е излъгал?

Като гледам май за всичко.

преди 8 минути, maxthon написа:
преди 23 минути, БаалБек написа:

Ползваше ли услугите на службите за личен интерес, докато беше президент?

Така и не показа какво точно и кога е използвал. Сега ще се пробваш ли?

Тоест няма значение, че напусна президентския пост преждевременно и по свое желание? Ясно! Това е нормално за всеки президент. Тук в България редовно се случва и няма нищо по естествено!

:popcorn2:

току-що, БаалБек написа:

Тоест няма значение, че напусна президентския пост преждевременно и по свое желание?

А за какво трябва да има значение това негово действие? Има ли право според Конституцията да го направи или не?  Ако има право значи всичко е наред. 

преди 4 минути, maxthon написа:

А за какво трябва да има значение това негово действие?

Ти кажи?

:newspaper:

Ти кажи?
default_newspaper.gif
Защо аз да казвам след като ти се опитваш да вкараш някакво значение в действията му?

Sent from my 2211133G using Tapatalk

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.