Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

May be an image of text

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 21 минути, communismatic написа:

Аз кво ви обяснявам, че това е поредният акаунт на тираджията

Не е. Тук си от сравнително скоро и за това не знаеш кое как е.

преди 1 минута, Flashback написа:

То само като видиш заглавието на статията "Скандалът е чутовен" в някакъв треторазряден сайт и ти става ясно, че е някаква скалъпена помия, но за Баалбукащата знаем, че няма никаква медийна хигиена и колкото по-абсурден е един фейк, тя толкова повече му вярва. 

Какво те засяга. Ти без това си дезертирал в друга страна. Дал си вота вече...истински "родолюбец" със руско знаменце....

преди 2 минути, communismatic написа:

Между другото, пропагандната машина все повече ще се засилва. Направо ще го смаже до изборите... Очаквам да има доста удари под кръста още. Дано Радев да не се огъне, в последствие. Напомня много на ситуацията с Виденов от 1996-та и 1997-ма, когато струпват абсолютно всички земни грехове на него.

Не ходиш да гласуваш. Имаш ли идея въобще, защо пишеш в темата? А...да..спомена, че имаш нужда от внимание и страдаш от нарцисоидно разстройство. Всеки с такова заболяване, като твоето така реагира, когато се чувства застрашен или надвит - използва обидите като защитен и доминиращ механизъм, поради липса на убедителни аргументи. В коя тема не си реагирал, без агресия и лични нападки? В никоя! Всеки да прецени дали си болен или не!

току-що, ivottoshev написа:

Не е. Тук си от сравнително скоро и за това не знаеш кое как е.

И двамата са гласоподаватели на бай Тиквун. И двамата МОГАТ да мислят. И двамата разчитат на копи-пейст от тук и от там. И двамата бягат от неудобни въпроси. Станаха много приликите май?

преди 3 минути, communismatic написа:

И двамата са гласоподаватели на бай Тиквун. И двамата МОГАТ да мислят. И двамата разчитат на копи-пейст от тук и от там. И двамата бягат от неудобни въпроси. Станаха много приликите май?

Всеки с малко по-голям стаж тук ще ти каже същото, което ти казвам аз, пък ти си мисли каквото искаш.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Бая обърка хронологията :D

МДаа вярно сега сверих ИТН са се появили преди ППДБ, моя грешка съжалявам.

преди 3 часа, В. Велев написа:

May be an image of text

Изключително неадекватен като президент. Помня, че поради американските връзки... се наложи, да рекламира някакъв американски автомобил. Само дето... Банов беше толкова кух, че не можа, да разбере, откъде аджаба (на чист български) се отваря вратата на автомобила. Иначе, най-добрият пример за това какъв малоумен президент имахме беше оная провокация на Беновска с ябълката. Да, провокация беше... само, че вместо да гледа като малоумен, можеше поне да каже на охранителите му, да не извиват ръцете на жена, която тежи 40 килограма с мокри дрехи. Абсолютен дебил...

преди 12 минути, ined написа:

Роската изглежда секси, ама защо Йотова е запасала флага на Унгария?

Правили са някакъв монтаж. То и Йотова не си прилича много. Важна е идеята. А може и нарочно да е унгарския флаг сложен, да напомня на управниците ни да не целуваме г@з@ на урсулите от ЕК и да се държим като унгарците - да си отстояваме интересите.

Йотова има големи шансове за президент. Важното е на втория тур кой ще получи по-голяма подкрепа, тя или кандидата на ГЕРБ.

Абе днеска по босфор тв  при светльо мургавия прохамерикански послушко, поканеният дедко Тома Томов, накрая му каза че ще гласува за Румен Радев за премиер.

на 20.01.2026 г. в 1:40, ivottoshev написа:

Или си с Бочко и Шиши, или си против тях. Аз гласувах за Копейкин само защото беше против. По същата причина можеше да гласувам и за Гела или Величие, просто реших че той може да събере повече гласове. Ти обаче "не се виждаш" с никой, който е против, значи всичко е ясно.

Сега забелязах този "проблясък" на политическото ти мислене. Ти не гласуваш за определена партия/съюз/движение, а гласуваш "против" с който се случи. Като не харесваш никой  - не гласуваш. Защо даваш глас за партия, която не харесваш?

преди 39 минути, Белгиеца написа:

Абе днеска по босфор тв  при светльо мургавия прохамерикански послушко, поканеният дедко Тома Томов, накрая му каза че ще гласува за Румен Радев за премиер.

Той винаги се изказва отвисоко и важно, но винаги си е бил ляв. И дупетат беше в левицата.

преди 8 минути, parmobil написа:

Сега забелязах този "проблясък" на политическото ти мислене. Ти не гласуваш за определена партия/съюз/движение, а гласуваш "против" с който се случи. Като не харесваш никой  - не гласуваш. Защо даваш глас за партия, която не харесваш?

По-малкото зло.

преди 58 минути, Белгиеца написа:

Секретният сътрудник "Тодоров"?  С доноси (доклади, на местния диалект), съдържащи чувствителна информация (политически възгледи, слабости и прочее) за повече от 40 души? Да гласува за Румен Радев? Изключено!

Освен ако не е постановка. Да злепоставят Мойсей местного разлива пред народа... Обаче, но пасаран!! Венсеремос!! Вамос Реа... не, тва последното беше друго. Нищо де, се пак стаа.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

По-малкото зло.

Друже, просто не гласуваш. Защо наливаш в чужда мелница? Не разбирам логиката да си контра, а да пускаш на който ти падне.

преди 5 минути, parmobil написа:

Друже, просто не гласуваш. Защо наливаш в чужда мелница? Не разбирам логиката да си контра, а да пускаш на който ти падне.

Ми защото тези за които гласувам са контра на тези, които мразя. Врагът на моят враг е мой приятел.

Искаш да се оставя да ме управляват партии с гласове купени за по две кебапчета? Правя каквото мога за да им се противопоставя.

преди 51 минути, ivottoshev написа:
преди 1 час, parmobil написа:

По-малкото зло.

Ауууу тощшефффф.. ти стигна до моята логика а ? 

:giggle1::lol6:

преди 50 минути, lebel написа:

Секретният сътрудник "Тодоров"?  С доноси (доклади, на местния диалект), съдържащи чувствителна информация (политически възгледи, слабости и прочее) за повече от 40 души? Да гласува за Румен Радев? Изключено!

Освен ако не е постановка. Да злепоставят Мойсей местного разлива пред народа... Обаче, но пасаран!! Венсеремос!! Вамос Реа... не, тва последното беше друго. Нищо де, се пак стаа.

Едно е сигурно , бившия пРезидент мухльо ще обедини всичката комунделска ДС сволочь , червени соц утописти, наивни бабички, наивни пенсионери, отчаяни съпруги  и т.н. и т.н. 

Всичките 200 "русофилски" путинистки мрежи в България, с които се хвалят на сайтовете Малиновци  и др  наградени от путлер. 

Всичките Бобокови , Черепи, "АЛомаджовци христовци " ,   мафиоти олигарси , които търсят възмездие и които огладняха напоследък.. няма далавери, Европейските институции ги погват... искат си хаоса, искат си русофилистиците и корупцията. 

Която те "разбира се" ще борят , заедно със Зеления чорап . хаха 

Всичката измет, която пречи на България да върви напред и да се развива. 

За друго мога да се съмнявам, в това НЕ. 

Затова и тошеффффф и подобни недоклатени комундели фейкомети ще гласуват разбира се за Зеления чорап . 

Нормално, закономерно и .. правилно . 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Ми защото тези за които гласувам са контра на тези, които мразя. Врагът на моят враг е мой приятел.

Искаш да се оставя да ме управляват партии с гласове купени за по две кебапчета? Правя каквото мога за да им се противопоставя.

И съответно гласуваш за тези, които са дошли на жълтите павета за сандвич със сирене.

Налагам си от доста време да мисля, че не си толкова повърхностен, но хич не ме улесняваш.

преди 2 минути, parmobil написа:

И съответно гласуваш за тези, които са дошли на жълтите павета за сандвич със сирене.

Налагам си от доста време да мисля, че не си толкова повърхностен, но хич не ме улесняваш.

Ми и той е от тия дето отиват за сандвич със сирене бре... не го ли разбра от толкова време... 

:giggle1:

618133777_122198638442362362_35573094260

преди 16 минути, miro20 написа:

Едно е сигурно , бившия пРезидент мухльо ще обедини всичката комунделска ДС сволочь , червени соц утописти, наивни бабички, наивни пенсионери, отчаяни съпруги  и т.н. и т.н. 

И как стигна до този извод? Понеже всички тези напомниха тези дни, че съществуват и това автоматично означава, че Радев ще се прегърне с тях. Това нов изблик на "банковата" ти логика ли е?

Представете си, че новият кабинет начело с Румен Радев реши да обяви гейпросащесср трололинките за пърцуца нон грата.

преди 52 минути, miro20 написа:

Ауууу тощшефффф.. ти стигна до моята логика а ? 

Нищо общо. Аз съм против да ме управляват тези, които мразя, докато при теб от както те помня плюеш по комунета и чалгари, но подкрепяш този, който ги вкара в управлението. 

И каква е логиката да изпишеш хиляди постове против Шиши, а да се окаже че все още подкрепяш този, който от поне двайсет години е сол ташак с него?

За пореден път те питам: Останаха ли ти някакви принципи изобщо?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.