Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Естествено, че мога. Даде "Нефтохим" на руснаците? Не страдаме ли и до днес заради това? А "Кремиковци"? А "БГА Балкан"? А "Каолин"? Кого да обвинявам? Баба Пена от село Горно Уйно освен?

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 793,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 9 минути, communismatic написа:

Естествено, че мога. Даде "Нефтохим" на руснаците? Не страдаме ли и до днес заради това? А "Кремиковци"? А "БГА Балкан"? А "Каолин"? Кого да обвинявам? Баба Пена от село Горно Уйно освен?

30 г. къде отидоха? Костов ли управляваше? лЕвада.

Ми, виж сега. Ако си малоумен и не можеш, да ми разбереш поста... там вече не мога, да ти помогна.

преди 34 минути, communismatic написа:

Ми, виж сега. Ако си малоумен и не можеш, да ми разбереш поста... там вече не мога, да ти помогна.

Ти не се прави на умен, че ....

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Запил съм се в Студентски. Ако искаш да изкараш едни бързи 10 евро, имай ме предвид след час-два да ме закараш с твойта копърка до Лозенец. Пиши ми ЛС при интерес :)

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Пак ли ще ме биеш, бе? За кой ли път? Странно, що не смееш, да дойдеш до Русе? Може би, понеже ще ти направят главата трудна за рисуване. Много са ми забавни такива форумни смелчаги. Ела, де? Ама се на*ираш от страх май? :) 

току-що, ivottoshev написа:

Запил съм се в Студентски. Ако искаш да изкараш едни бързи 10 евро, имай ме предвид след час-два да ме закараш с твойта копърка до Лозенец. Пиши ми ЛС

Ква копърка, той човека бизнесмен. 2000 евро, неска не ги 'аресва. Даже бил и сред основателите на партия "ГЕРБ". 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Ква копърка, той човека бизнесмен 😆

😆

Да бре. Той е бизнесмен, а аз съм трезвен като кисела краставичка. Вервай ми :D

преди 12 часа, parmobil написа:

А вече си имаме и абдикирал президент

Единствения абдикирал държавен глава в новата ни история се казва Цар Фердинанд. Иначе по тази логика имаме и абдикирал кмет (пак да участва в избори за законодателна власт).

преди 1 час, maxthon написа:

Единствения абдикирал държавен глава в новата ни история се казва Цар Фердинанд. Иначе по тази логика имаме и абдикирал кмет (пак да участва в избори за законодателна власт).

И Батенберг е абдикирал. Симеон пък е прекалено малък и фактически държавата УЖ се управлява от регентство, но и той на практика си абдикира, барабар с цялата му миризлива пасмина. Не буквално, ама... общо-взето, и това си е абдикация.

И Батенберг е абдикирал. Симеон пък е прекалено малък и фактически държавата УЖ се управлява от регентство, но и той на практика си абдикира, барабар с цялата му миризлива пасмина. Не буквално, ама... общо-взето, и това си е абдикация.
Е така де абдикациите са присъщи за една друга епоха.

Sent from my 2211133G using Tapatalk

Наясно са, че има само два пътя:  да се закачат за Радев, или в обединена опозиция. Като самостоятелни конкуренти, някои може въобще вече да не бъдат парламентарно представени, други да бъдат маргинализирани до брой депутати колкото пръстите на една, или две ръце. 

Мирко, всичките психодесни и фалшивосреднисти в една партийна зала?

преди 7 часа, kiro 2025 написа:

Ей това ще постави Радев на водеща позиция

IMG_1622.thumb.jpeg.3c6ce9d5f0d5da8ad71178acc8800c8a.jpeg

а що не даваш линка ?

https://www.reuters.com/business/germany-hold-call-with-select-eu-states-push-twospeed-europe-2026-01-28/

За кво

Нема сми - интака всички сме наясно че сме трето качество

Щели сме да оказваме контрол на решенита - хахахаха

Къде са козяшките глупаци да ми пеят за евро ?

И за нату-ту

преди 42 минути, kiro 2025 написа:

За кво

Нема сми - интака всички сме наясно че сме трето качество

То за нас е ясно, ама така в тази графа ще се окажат и държави като Белгия, Швеция, Дания, Нидерландия… С две думи мисля че това няма как да мине. Някой явно си прави PR с тази глупост.

Не

Играят го голямата работа

А страните които си изброил по канадска рецепта ще се обединят.

Те скандинавците  и без това са на един акъл.

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Не

Играят го голямата работа

А страните които си изброил по канадска рецепта ще се обединят.

Те скандинавците  и без това са на един акъл.

Преди няколко години искаха да се делят дори на четири скорости, а и това за двете скорости не е нещо ново. Ами да вземат направо да се разпаднат. Така ще ни спестят усилията и репарациите само да се освободим от есср робството.

По повод на последния цитиран коментар:

-Трябва да си абсолютен идиот,да продължаваш да гласуваш за досегашните...

преди 2 минути, Proshark написа:

-Трябва да си абсолютен идиот,да продължаваш да гласуваш за досегашните...

Трябва да си абсолютен идиот да гласуваш за отявлена рашистка антибългарска подлога като зеления чорап , който от 2016 г с фалшифицирано многомилионно спонсорство от пенсионери дарители дето не знаят че са такива, стана пРезидент, и който е проучен и предложен от вражеско военно разузнаване и служби .

И който прави всичко възможно от 2016 г да е разединител на нацията и да изпълнява заръките на ментора му от чуждите служби и  Решетников да ни изкара от НАТО и ЕС . 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.