Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 часа, The Lone Star написа:

Която и телевизия да пусне човек, навсякъде е Радев това, Радев онова. Как пък канят само такива, които са против него, не ми е ясно...

Е нали трябва да гио окалят колко може повече, то и прасето и тиквата и кокорчото виж че им се реве.
По телевизиите апропо не знам щот не гледам, обаче в интернет новинарските сайтове се скъсаха да спрягат тоя и оня за участници в негов евентуален политически проект. 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 21 часа, M.Николов написа:

Мирча, чакам и ти и фейкомета, който цитираш да ми покажете къде в речта си Радев е призовал да вземем пример от Русия за икономиката си

А дали сте гнусни лъжци и измамници?:hush:

Всъщност, не си пуснал цялатa реч.

по памет - "дали ще се водим от идеологочески или от икономически ползи. Както правят САЩ, Китай, Русия"

Сега, аз за САЩ и Китай съм съгласен, но не виждам какви икономически ползи извлече Русия. Напротив, всеки нормален човек, който не е иделогически подкован, може  сам да види и прочете, че РФ в момента хич не е за завиждане икономически. Изолирана от почти всички. Не разбирам какъв пример трябва да взимаме от тях.

преди 12 минути, Proshark написа:

Всеки ден,от как Радев напусна поста и ви ритна столчето...

На мен не ми е ритнал нищо.

преди 35 минути, parmobil написа:

Всъщност, не си пуснал цялатa реч.

Всъщност тогава пускаш цялата реч без да караш по памет....

преди 13 часа, parmobil написа:

Изолирана от почти всички.

Кои са тези всички? Китай? Индия?

Напротив, всеки нормален човек, който не е иделогически подкован

Ти мислиш ли ги тези неща когато ги пишеш. В моите очи точно ти си най подкован идеологически!

Той не е подкован идеологически, просто момчето толкова си може. Най-забавното е, че постоянно подскача, че някой все не му отговарял, бил му изрязвал постовете и т.н. а той е един от хората тук, дето най-много обича, да НЕ отговаря на определени постове. Жорко Умния ром си спомням, направо си ми написа, че щял да отговаря само на тия въпроси, на които сметне за добре, т.е. индиректно си призна, че е жалък. 😆

... че РФ в момента хич не е за завиждане икономически. Изолирана от почти всички...

Пармобилчо, презобал си с кухи опорки!

Русия е изолирана само от 32 държави в НАТО, а извън този алианс има още 160 държави с население над 7 милиарда души. 

Той до преди няколко месеца развиваше тезата, че РФ имала "сериозни проблеми". Питах го, какви са... така и не уточни. 😆

Какво е казал един скромен, но много запознат с делата на Радев, цитирам:

"Радев е платформа за обединение на лявото, на прокремълската носталгия под знамето на силната ръка и всесилната държава. Тази платформа е зачената преди девет години от инициативен комитет от двадесет и шест агента на бившата Държавна сигурност на НРБ."

Кратко, точно, ясно!!! Който разбрал, разбрал...

преди 1 час, БаалБек написа:

И ти ли почваш с хоризонталните движения,типични за магистралка!?

Copy/paste

без да се мори да мисли

Пп

И другия папагал е в такъв режим 

преди 22 часа, Bubbles написа:

По телевизиите апропо не знам щот не гледам, ... 

А трябва да гледаш:

Цитат

Какво ще видите в „Панорама“:

- Защо, как, с кого – Румен Радев на живо в студиото

Гледайте "Панорама" в петък от 21:00 ч. по БНТ 1.

това ти прави 20 часа по белгийското време.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

А трябва да гледаш:

това ти прави 20 часа по белгийското време.

Мда това мисля да го гледам, ще е интересно.   

преди 3 часа, Bubbles написа:

Мда това мисля да го гледам, ще е интересно.   

Баааахти мухъла Зелен чорап .... Гледах.

преди 6 часа, БаалБек написа:

Какво е казал един скромен, но много запознат с делата на Радев, цитирам:

"Радев е платформа за обединение на лявото, на прокремълската носталгия под знамето на силната ръка и всесилната държава. Тази платформа е зачената преди девет години от инициативен комитет от двадесет и шест агента на бившата Държавна сигурност на НРБ."

Кратко, точно, ясно!!! Който разбрал, разбрал...

Така е. ФАКТ

Днес беше слабо представяне.  Заучени опорки и сричане. Не че това пречи на промитите мозъци де....

преди 1 минута, miro20 написа:

Баааахти мухъла Зелен чорап .... Гледах.

За чехлю вчера ли говориш?И аз го гледах-и всичко му разбрах..само не разбрах как го избраха......Бааахххти чехъла оръфан... 

преди 23 минути, miro20 написа:

Днес беше слабо представяне.  Заучени опорки и сричане

Ти,нали гласуваш за Борисов...В сравнение с него Румен Радев е гений...

преди 24 минути, miro20 написа:

Така е. ФАКТ

Днес беше слабо представяне.  Заучени опорки и сричане. Не че това пречи на промитите мозъци де....

Ето ти и по-стара информация от януари 2016г. Разговор-интервю между покойния вече Георги Коритаров и Леонид Решетников:

Георги Коритаров: "Как мислите президентът Румен Радев, който беше избран, дали ще се окаже един от инструментите България да тръгне по такъв път на самостоятелен избор, вън от НАТО и вън от Европейския съюз? Очаквате ли от него това?"

Леонид Решетников: ... "Трябва да видим. Знаете, че политиците винаги говорят едно, а после правят друго. Но засега, ако така продължи, той може да изиграе забележителна роля в този процес. ... Но все пак ние знаем, че България не е президентска република. Много неща не зависят от президента. Това не е достатъчно. Трябва ФОРМИРАНЕ на ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО, което в бъдеще да може да направи такива неща."

:hush:

Да кажат другите, нали могат да прецЕнят....:giggle1:

Гледам го в момента, тоя Бойко Василев пелтечи едно и също в опит да изкопчи нещо а Радев му реже мераците. 

Важното е, че на атлантиците им се ака, от това по-голям кеф нема. 

Гражданинът Румен Радев обеща, че няма да ви вдига данъците.
А като каза че България има сключен договор за капацитет и от Гърция при александруполис, хамериканското мекере веднага смени темата. Защото не трябва да се говори, че нищо не идва от Гърция по този договор.
Изглежда че някой му е давал акъл на фатмака учил в САЩ, да се навежда на масата напред, както правеше оня предишния президент от Пловдив в панорама преди години.
Че до сега го раздаваше малко като свинкс от рода на Китеца Кси. 
Ясна е вече работата, от Северна Индианция са си го избрали вече фатмака и ще ви ръководи като премиер. 

преди 2 минути, Bubbles написа:

Гледам го в момента, тоя Бойко Василев пелтечи едно и също в опит да изкопчи нещо а Радев му реже мераците. 

Бойко Василев се опитваше да покаже смелост и решителност като разпитва Радев,само че е абсолютен пишман честен журналист...Като ще го играе морален стожер,да беше разпитал мутрата Борисов за безбройните му корупционни скандали...Лицемер...

преди 4 минути, Белгиеца написа:

Ясна е вече работата, от Северна Индианция са си го избрали вече фатмака и ще ви ръководи като премиер. 

Тц

От Крмъл му написаха сценария. 

От 2016 г. 

току-що, miro20 написа:

От Крмъл му написаха сценария. 

От 2016 г. 

Точно!

преди 14 минути, БаалБек написа:

Ето ти и по-стара информация от януари 2016г. Разговор-интервю между покойния вече Георги Коритаров и Леонид Решетников:

Георги Коритаров: "Как мислите президентът Румен Радев, който беше избран, дали ще се окаже един от инструментите България да тръгне по такъв път на самостоятелен избор, вън от НАТО и вън от Европейския съюз? Очаквате ли от него това?"

Леонид Решетников: ... "Трябва да видим. Знаете, че политиците винаги говорят едно, а после правят друго. Но засега, ако така продължи, той може да изиграе забележителна роля в този процес. ... Но все пак ние знаем, че България не е президентска република. Много неща не зависят от президента. Това не е достатъчно. Трябва ФОРМИРАНЕ на ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО, което в бъдеще да може да направи такива неща."

:hush:

Да кажат другите, нали могат да прецЕнят....:giggle1:

преди 9 минути, Bubbles написа:

Важното е, че на атлантиците им се ака, от това по-голям кеф нема. 

Радвам се че няма грам съмнение че пРезидента е срещу евроантлантиците.  Нито у вас, рашистките продажни копейки, нито у нас, демократите българи .

Само това е достатъчно че е рашистка матрьошка. Освен всичко останало . 

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

Ти,нали гласуваш за Борисов...В сравнение с него Румен Радев е гений...

Напротив. Зеления чорап  през цялото интервю  гледа и върти очичкикато гърмян заек.

Да свиква на политически терен. Вече заучените му фрази и физиономия копираща Гандалф, не звучат "внушително" , а като смешен пи-ар 

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.