Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 27 минути, Proshark написа:

@miro20 и ти ли като балбукащата започна да копираш разни  простотии !?Като е толкова ербап гербаджийката,що не поиска да се яви като събеседник и да задава въпроси?Само че трябва добре да се подготви,защото имат от герб да отговарят и на много такива...

Аз си спомням дебата между Радев и Герджиков преди последните президентски избори. Беше културен дебат и от двете страни, но Радев тотално размаза кандидата на ГЕРБ с изказ и аргументация. 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

на 28.01.2026 г. в 23:02, M.Николов написа:

Мирча, чакам и ти и фейкомета, който цитираш да ми покажете къде в речта си Радев е призовал да вземем пример от Русия за икономиката си

А дали сте гнусни лъжци и измамници?:hush:

Е, не си ли ти гнусен манипулатор и измамник? Защо не пусна речта от самото начало? После можеш да пускаш каквито искаш емотиконки, но е факт, че оряза изказването. Лъжа ли?

преди 13 часа, nickolaycho написа:

1913641_10205263199802576_3216755906171435619_n.jpg.dcabe3ae801ccc64399207000c45cedf.jpg

image.jpeg.7f502801d5779984299dc5d25f180372.jpeg

преди 9 часа, miro20 написа:

Мрежите се пукат по шевовете от смях и разочарование от поредната излагация на зеления чорап мухъл 

Не е важно какво се разпространява в мрежите, които ти следиш, важно е какъв ще бъде резултата на изборите.😄

преди 3 часа, parmobil написа:

Е, не си ли ти гнусен манипулатор и измамник? Защо не пусна речта от самото начало? После можеш да пускаш каквито искаш емотиконки, но е факт, че оряза изказването. Лъжа ли?

Не е лесно да си толкова тъп.Аз ли съм орязал изказването или БТА?

Ето ти цялото изказване от друг източник:

Сега очаквам да ми посочиш къде Радев призовава да вземем за пример руската икономика!

Генезисът на Радев, радевите хора и силите зад тях у нас и в чужбина. Руският отговор. Провалът на Запада в България. Русофил и патриот стана президент на България. Това е "тапетът" на интервюто на генерал Решетников след избора на Румен Радев за президент през 2016 г. Той казва, че "трябва да се смени елитът на България, който поддържа членството на България в НАТО, но това ще стане по-нататък" и добавя, че този елит е "пяната на българската нация, интегриран е в европейския либерален елит, с неговите идеи за толерантност, и неговото премахване няма да е лесна задача". 

преди 5 минути, БаалБек написа:

Русофил и патриот стана президент на България.

Скоро и премиер.

И между другото-хубаво да чуят олигофрените,които крякаха тук,че запада бил помогнал на Русия да победи Хитлер-Чърчил ,когато напредва в Германия,не разоръжава германските полкове...над 1 милион от вермахта са били подготвени за война с Русия... на 10:20 от видеото...

преди 8 часа, БаалБек написа:

Генезисът на Радев, радевите хора и силите зад тях у нас и в чужбина. Руският отговор. Провалът на Запада в България. Русофил и патриот стана президент на България. Това е "тапетът" на интервюто на генерал Решетников след избора на Румен Радев за президент през 2016 г. Той казва, че "трябва да се смени елитът на България, който поддържа членството на България в НАТО, но това ще стане по-нататък" и добавя, че този елит е "пяната на българската нация, интегриран е в европейския либерален елит, с неговите идеи за толерантност, и неговото премахване няма да е лесна задача". 

Ще се наакате от злоба.....И ти ли искаш глухарче !?

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 22 часа, Proshark написа:

Като е толкова ербап гербаджийката,що не поиска да се яви като събеседник и да задава въпроси?

Питай зеления чорап бре. Нали  точно затова го подиграват също . Че употреби Панорама за пи-ар с предварително готови въпроси , на запис, и без събеседници ! 

И ти си толкова кух че да ме питш що не отиде тя за събеседник :giggle1:

Екзалтираните копейки които сега сте в шах, щото не знаете късия ли да слушате или Зеления чорап , който очевидно се цели в точно този малоумен електорат , да не забравяте че ...

625003402_3868596310101689_9519882206528

преди 6 часа, Proshark написа:

И между другото-хубаво да чуят олигофрените,които крякаха тук,че запада бил помогнал на Русия да победи Хитлер-Чърчил ,когато напредва в Германия,не разоръжава германските полкове...над 1 милион от вермахта са били подготвени за война с Русия... на 10:20 от видеото...

Ти сериозно ли даваш за пример тези малоумни капацитети и "професори" ???

преди 15 часа, БаалБек написа:

Точно . 

И сценария "Решетников" от 2016 г върви в момента едно към едно . 

За радост, не всички са толкова промити антибългари за да успее този рашистки сценарий . 

преди 16 часа, M.Николов написа:

Не е важно какво се разпространява в мрежите, които ти следиш, важно е какъв ще бъде резултата на изборите.😄

Намекваш че ще му нарисувате процентите ??

хм... и аз имам такива подозрения. 

Е , тогава ще видите площади както '96-та

преди 1 минута, miro20 написа:

Тоя, имам чувството, че си живее в някакъв си розов свят... Фен на Тиквата, който е антикомунист и се възмущава от фалшифицирани избори!? 😆😆😆

От мрежата

- Вие като какъв се чувствате г-н Радев? 
- Аз , географски погледнато , съм българин , но фактически съм руснак!

image.jpeg.7f502801d5779984299dc5d25f180372.jpeg

Не е лесно да си толкова тъп.Аз ли съм орязал изказването или БТА?

Ето ти цялото изказване от друг източник:

Сега очаквам да ми посочиш къде Радев призовава да вземем за пример руската икономика!

Колко трябва да се правиш на тъп още? Това, което беше постнал не е цялата реч. НЕ Е ЦЯЛАТА РЕЧ!!! И затова не ти отива да наричаш други за гнусни манипулатори. Защото точно ти се превърна в такъв. И не ми се оправдавай с БТА. Ти така пускаше и "новини" за Макрон.

Чакаме "експертното" мнение и от Костовистчето. Пардон... най-умният привърженик на Иван Костов в този форум. 😆

П.С.
А, изпревари ме... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Чакаме "експертното" мнение и от Костовистчето. Пардон... най-умният привърженик на Иван Костов в този форум. 😆

Теофан, ти ли си?

преди 3 минути, miro20 написа:

Ха-ха, нещо изнервен ми се струваш.😄

Намеквам, че Радев ще ви бие безапелационно съвсем честно.

Шиши ли ще докара електората си на площада?:laughing5:

мн добре казано . 

Срам не само за всеки българин, но и за всеки български военослужещ. 

НЯма по голямо унижение главнокомандващия ти да е мекотело и чужда пионка, която реве колко е грешно да се съпротивляваш на агресора. 

Ако бяхме в Япония щеше да има вълна сепуко ....

преди 10 минути, miro20 написа:

Не аз, ти го каза. Нещо изнервен ми се струваш че мухлото ще се провали с гръм и трясък и ще трябва да му рисувате проценти  ??

Аз само се съгласих, и даже ще добавя че с гръб като Черепа , Бобокови, структури на АБВ, БСП, Мяманоловки / има опит/  , Малиновци, русофилистици, Митрофанова и вся остальная червено-рашистка сволочь, това реално може да стане.

Май пропуснах и Доган. "Сокола " по клсификация на ДС :giggle1: То всъщност, повечето сиви кардинали зад Крадев са все с разни псевдоними от ДС. Класика. 

Колкото и да е слаб към момента , и той е опитен и има влияние в структурите си 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, parmobil написа:

Теофан, ти ли си?

Оня, дето бил "една жена ми каза на пазара ли"? Много е забавно, как се гордееш със собствената си простотия. Иначе бил работил в автомобилната индустрия. Тоя вероятно мъкне кофи на някой строеж, и то в най-добрият случай.

преди 22 минути, miro20 написа:

мн добре казано . 

Срам не само за всеки българин, но и за всеки български военослужещ. 

НЯма по голямо унижение главнокомандващия ти да е мекотело и чужда пионка, която реве колко е грешно да се съпротивляваш на агресора. 

Ако бяхме в Япония щеше да има вълна сепуко ....

Между другото, явно не си гледал интервюто със С.Василев.В него той споделя, че най-голямата гордост на Боко е това, че е бил лоялен към началниците си в Брюксел.

Не на хората в България, а на началниците си Брюксел!:hush:

Та точно вие да говорите за мекотело е малко смешно.:laughing5:

преди 19 минути, miro20 написа:
преди 28 минути, miro20 написа:

Не аз, ти го каза. Нещо изнервен ми се струваш че мухлото ще се провали с гръм и трясък и ще трябва да му рисувате проценти  ??

И къде точно в моето изречение съм написал нещо за нечестна промяна на процентите, хралупо?:laughing4:

Я ни покажи.

Аз съм написал единствено, че ще е важен резултата от изборите.:hush:

Тресе ли ви треска вече?:laughing5:

преди 21 минути, communismatic написа:

Оня, дето бил "една жена ми каза на пазара ли"? Много е забавно, как се гордееш със собствената си простотия. Иначе бил работил в автомобилната индустрия. Тоя вероятно мъкне кофи на някой строеж, и то в най-добрият случай.

"Една жена ми каза на пазара" си ти! Отхвърляйки всичко, което не ти изнася и не отговаря на руските наративи.

Параинтелигенто, кое точно не разбра пак?

Нали ти качих и цялата реч.

Въпросът пак е същия "Къде в нея Радев приканва да вземаме пример от Русия за икономиката си"?

на 28.01.2026 г. в 23:02, M.Николов написа:
на 28.01.2026 г. в 20:07, miro20 написа:

G_v6WBlWQAAEspV?format=jpg&name=large

Покажи още  

Мирча, чакам и ти и фейкомета, който цитираш да ми покажете къде в речта си Радев е призовал да вземем пример от Русия за икономиката си

А дали сте гнусни лъжци и измамници?:hush:

преди 33 минути, parmobil написа:

Колко трябва да се правиш на тъп още? Това, което беше постнал не е цялата реч. НЕ Е ЦЯЛАТА РЕЧ!!! И затова не ти отива да наричаш други за гнусни манипулатори. Защото точно ти се превърна в такъв. И не ми се оправдавай с БТА. Ти така пускаше и "новини" за Макрон.

току-що, parmobil написа:

"Една жена ми каза на пазара" си ти! Отхвърляйки всичко, което не ти изнася и не отговаря на руските наративи.

Kaжи, какво знаеш за "склавините", стига ми бяга по тъча? Нали уж много балалайкаш по темата за произхода ни? Що така позорно все избягваш неудобни въпроси? Да не е понеже не си прочел и една книга през живота си?

преди 34 минути, parmobil написа:

И затова не ти отива да наричаш други за гнусни манипулатори.

Ти ли? Оня дето твърдеше, че няма яйца по 90 рубли в РФ?

преди 2 минути, M.Николов написа:

Параинтелигенто, кое точно не разбра пак?

Нали ти качих и цялата реч.

Въпросът пак е същия "Къде в нея Радев приканва да вземаме пример от Русия за икономиката си"?

Вернио ли не чу как трябва да взимаме пример от САЩ, Китай, Русия?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.