Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 11 минути, nickolaycho написа:

Честит празник на ВСИЧКИ ПЕДАЛИ от форума! Те си знаят.....

Досега не бях виждал някой сам да си честити празник.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 11 минути, communismatic написа:

Досега не бях виждал някой сам да си честити празник.

c9506b65e60f939cc12763b557475edc.jpeg.638565fd452eade1d97ac42e7909eaec.jpeg

Отдавна не бях срещал и някакъв, дето възможностите му да опират само до писане на мемета. В тоя форум общо-взето видях абсолютно всичко вече...

преди 10 часа, Zaza Zaraza написа:

ГЕРБ имат твърд електорат. В държавната и общинската администрация работят стотици хиляди хора. Голяма част от тях са назначени по време на управлението на ГЕРБ. Тези хора вярват, че ако властта се смени, те ще бъдат уволнени ("изчегъртани"). За тях гласуването не е идеологически избор, а борба за запазване на работното място и заплатата.

Тук влизат не само чиновниците, но и техните семейства. Ако един човек е "на хранилка", той мотивира още 2-3 души от семейството си да гласуват за статуквото, за да не секне доходът в къщата.

В по-малките населени места, където кметът е от ГЕРБ и основният работодател е близък до властта, хората нямат реален избор. За тях ГЕРБ е гарант, че "ще има работа" и "ще се асфалтира улицата".

За този тип избирател Бойко Борисов е фигурата на "Бащата"

Държавната и общинска администрация е с този, който е на власт. Това е същият електорат, който в началото е гласувал за БСП, после за СДС, за НДСВ и накрая за ГЕРБ. Ако утре Радев вземе властта и поседи някоя и друга година, същите тези ще почнат да гласуват за него и с ГЕРБ ще е свършено.

преди 19 часа, Zaza Zaraza написа:

ГЕРБ имат твърд електорат. В държавната и общинската администрация работят стотици хиляди хора. Голяма част от тях са назначени по време на управлението на ГЕРБ. Тези хора вярват, че ако властта се смени, те ще бъдат уволнени ("изчегъртани"). За тях гласуването не е идеологически избор, а борба за запазване на работното място и заплатата.

Тук влизат не само чиновниците, но и техните семейства. Ако един човек е "на хранилка", той мотивира още 2-3 души от семейството си да гласуват за статуквото, за да не секне доходът в къщата.

В по-малките населени места, където кметът е от ГЕРБ и основният работодател е близък до властта, хората нямат реален избор. За тях ГЕРБ е гарант, че "ще има работа" и "ще се асфалтира улицата".

За този тип избирател Бойко Борисов е фигурата на "Бащата"

тц. не само те. А и тези които / към по 3 млн на сезон/ ходят на почивка в Гърция и из цяла Европа и света, които пътуват и се позлват от всички привилегии да си в ЕС и гражданин на цивилизования свят 

Това не са само гласоподаватели на гЕРБ, а всеки разумен образован българин. 

Няма как хора, нови месии и създадени от вражески държави организации , движения и малоумници които функцията им е излизане от НАТО и ЕС , да привлекат този  електорат.

:hush:

преди 19 часа, Bubbles написа:
преди 19 часа, Zaza Zaraza написа:

Ти за кой ще гласуваш? Не ви чета всеки ден, та ми е чудно или се срамуваш ?

Към момента се пише на гербаджия, преди много години се пишеше комунист, кой знае утре може да стане пръв поддръжник на Възраждане или Радев.😁

Я покажи кога съм се писал комунист ? Или някога да съм симпатизирал на небългарските проекти които визираш ? 

И да, не съм крил никога мнението си на всички избори . И по анкети тук, и всеки който ме е питал. 

Най вероятно пак за ГЕРБ .

преди 20 часа, Zaza Zaraza написа:

Обобщение

Когато нямаш естествен интелект и се оставиш изкуствения да ти анализира.... 

:)

преди 20 часа, ivottoshev написа:
преди 20 часа, Flashback написа:

Мирчолинке, ти си за освидетелстване!

Той е освидетелстван:

на 14.04.2025 г. в 1:15, ivottoshev написа:

Отдавна знам (при това от сигурен източник), че всички психиатрии в страната завиждат на русенската заради нейният пациент Лоботомиро20. Всички искали да имат такъв обект за изучаване, ама това било невъзможно защото той бил неповторим :speak:

Сам ли си масртубираш на "остроумията" ?  :) :)

Жалка работа... :)

преди 21 часа, ivottoshev написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

Питаш сега в интервюто какво е излъгал, - Показах ти от предната страница за Газпром

Какво е излъгал за Газпром? Спряхме да плащаме и те спряха да доставят. Къде тук е лъжата?

Пак поредните ти глупости . 

Представи си , идва някой да си смени гумите при теб, и ти казва - ще ти платя в тугриции. 

Ти естествено отказваш , защото работиш по българското законодателство, подчертавам думата - по закона който действа в момента в България, и не можеш да издадеш нито касова бележка в тугриции, нито фактура. 

Ти ли си виновния, или малоумника който ИЗИСКВА ей така, да промени търговията и условията ? 

:)

преди 10 часа, communismatic написа:

Отдавна не бях срещал и някакъв, дето възможностите му да опират само до писане на мемета. В тоя форум общо-взето видях абсолютно всичко вече...

1913641_10205263199802576_3216755906171435619_n.jpg.dcabe3ae801ccc64399207000c45cedf.jpg

Не съм политически ангажиран, но следя политиката от чисто любопитство. 

Сега като гледам как са се активизирали всички забравени политици да плюят Радев и ми става чак смешно. Дори някъде ми се мерна Близнашки, хахаха

Бойко от мълчание, премина в атака. Интервюта при Данков, Карбовски... къде ли не. Изказвания, подкасти, видеа. Пеевски прави срещи с който се сетите, предимно с младежи. А хората го "обичат" от страх.  Всичко се показва по сайтове и телевизии. Внушава ни се как Радев е най-лошия за България. Все едно сегашните,нпредушните и по-предишйите бяха добри. 

Явно голям страх ги тресе. Не знам колко ще вземе на изборите Радев, но ще е забавно. 

преди 1 час, miro20 написа:

Я покажи кога съм се писал комунист ? Или някога да съм симпатизирал на небългарските проекти които визираш ? 

Я кажи ,за незапознатите как  и кой те прати в Москва,да станеш кадър...и после се пребоядиса...А за гумите..някой е трябвало да ги ползва ...преди да се появиш...

преди 2 часа, miro20 написа:

Помня те добре едно време в дата.бг в "политиката" винаги беше от лявата страна, чак после като се появи Бойко промени ориентацията, макар че той и Бойкото си е левичар.

преди 2 часа, miro20 написа:

Представи си , идва някой да си смени гумите при теб, и ти казва - ще ти платя в тугриции. 

Ти естествено отказваш , защото работиш по българското законодателство, подчертавам думата - по закона който действа в момента в България, и не можеш да издадеш нито касова бележка в тугриции, нито фактура. 

Ти ли си виновния, или малоумника който ИЗИСКВА ей така, да промени търговията и условията ? 

Мирча, ако по законът, който действа в момента, банката ми запорира всичките постъпления които не са в монголски тугрици, ми аз или ще престана да предлагам услугата "смяна на гуми", или ще настоявам да ми се плаща в тугрици. Не ли? Трябва ли да продължавам сменям гуми, въпреки че до мен приходи няма да стигат?

Я кажи сега за Бочко и Шиши. Са или не са били първи дружки? Що бягаш като дявол от тамян от тоз въпрос?  

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Мирча, ако по законът, който действа в момента, банката ми запорира всичките постъпления които не са в монголски тугрици, ми аз или ще престана да предлагам услугата "смяна на гуми", или ще настоявам да ми се плаща в тугрици. Не ли? Трябва ли да продължавам сменям гуми, въпреки че до мен приходи няма да стигат?

Я кажи сега за Бочко и Шиши. Са или не са били първи дружки? Що бягаш като дявол от тамян от тоз въпрос?  

Плашехте ни с арбитраж за нашето своеволие да не плащаме в рубли. И? Някой да ни осъди? По кой закон и договор сме задължени да плащаме в рубли?

преди 31 минути, parmobil написа:

Плашехте ни с арбитраж за нашето своеволие да не плащаме в рубли. И? Някой да ни осъди? По кой закон и договор сме задължени да плащаме в рубли?

Пармобилчо, пак лъжеш! Защо го правиш, човек, ужасно олекваш и никой за нищо не ти вярва?!

Простата Кирца плашеше с арбитаж, че ще съди Русия, защото ни спряла газа преди изтичане на договора. 

Русия просто каза, че след като не искаме да плащаме в рубли в руска банка, то повече няма да ни доставя газ. 

По старата схема на плащане парите в долари отиваха в западни банки, които бяха и все още са блокирани. 

Целият зор на брюкселските имбецили беше да продължим да получаваме безплатно газ без Русия да си получава плащанията!

Останалите клекнаха, само ние и Полша (ако си спомням правилно) - отказахме да плащаме по рублевата схема и само на нас ни спряха доставките по договорите. 

преди 5 минути, Flashback написа:

Пармобилчо, пак лъжеш! Защо го правиш, човек, ужасно олекваш и никой за нищо не ти вярва?!

Простата Кирца плашеше с арбитаж, че ще съди Русия, защото ни спряла газа преди изтичане на договора. 

Русия просто каза, че след като не искаме да плащаме в рубли в руска банка, то повече няма да ни доставя газ. 

По старата схема на плащане парите в долари отиваха в западни банки, които бяха блокирани. 

Целият зор на брюкселските имбецили беше да продължим да получаваме газ без Русия да си получава плащанията!

Останалите клекнаха, само ние и Полша (ако си спомням правилно) - отказахме да плащаме по рублевата схема и само на нас ни спряха доставките по договорите. 

А защо изведнъж РФ реши, че трябва да им плащаме в рубли?

И не ми говори за Кирчо. Точно тук твои съратници ни обясняваха как руснаците ще ни разкажат играта по съдилища. Ама помнете какво сте писали, мама му стара.

преди 25 минути, parmobil написа:

И? Кой спечели от нашият отказ да плащаме в рубли? Ние ли? 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Осъдиха ли ни за отказ да плащаме в рубли? И спрете да си съчинявате, че РФ ни е продавала на преференциални цени. Видяхме как дойде по-евтин газ от азерите. Изобщо не ми пука дали е бил руски и по какви тръби е пристигнал. ФАКТ е, че беше по-евтин. 

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Плащахме между 20%-30% надценка на гърците, продължихме да купуваме руски газ чрез техния договор, защото те се съгласиха да плащат в рубли. 

преди 56 минути, ivottoshev написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Във въпроса ми няма АКО 

И не, никой не ти запорира НИКАКВИ постъпления които не са в монголски тугриции, но някой малоумник упорито ИСКА да ти променя законодателствоти и договорите, за да плаща в тугриции. 

Какво ще правиш ?

Ще виниш себе си , а не малоумника който ти създава невъзможни условия ? 

преди 12 минути, Flashback написа:

Между 20%-30% надценка за гърците, продължихме да купуваме руски газ чрез техния договор, защото те се съгласиха да плащат в рубли. 

Даде се видеозапис от заседание, че от азерите получаваме по-евтин газ. В темата за соц-а. Твоето другарче комунизматик хълцаше и се извиваше, но така и не успя да измисли нещо. А ти?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Никой не бяга от впроси . Обяснил съм ти . 

Я сега кажи от последните дискусии за малоумника Крадев - Той на никого не постави червени линии. т.е. допуска всякакви варианти , допускащи коалиции със Шиши и който и да е. С Доган стана ясно икатегорично . 

Иво Христов, ментора от стратегическия съвет на Крадев  дори каза че в ГЕРБ има прекрасни хора...  разумни почтенни и кадърни 

ехооо ???

Нещо се пропуква пропагандата ви кой е добър кой лош ? 

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Ти спечелли или загуби от това че някой иска да типлаща в тугриции ? ? 

Смешник :hit:

преди 1 минута, parmobil написа:

Даде се видеозапис от заседание, че от азерите получаваме по-евтин газ. В темата за соц-а. Твоето другарче комунизматик хълцаше и се извиваше, но така и не успя да измисли нещо. А ти?

Само дето азерският газ задоволяваше 1/3 от нуждите ни и нямаше капацитет за повече!

Останалите 2/3 си ги набавихме пак с руски газ, но с 30% надценка за гърците! Освен това стана ясно, че нашият договор с "Газпром" е бил с по-изгодна цена от договора на гърците, та заради простотията на Простата Кирца плащахме хем по-скъпа първоначална цена, хем с надценка! Дебилы, блядь!

преди 7 минути, Flashback написа:

Само дето азерският газ задоволяваше 1/3 от нуждите ни и нямаше капацитет за повече!

Останалите 2/3 си ги набавихме пак с руски газ, но с 30% надценка за гърците! Освен това стана ясно, че нашият договор с "Газпром" е бил с по-изгодна цена от договора на гърците, та заради простотията на Простата Кирца плащахме хем по-скъпа първоначална цена, хем с надценка! Дебилы, блядь!

Драги ми Смехурко, знаеш ли какви са нуждите на България? Отечеството е газифицирано под 30%!!! Това включва и промишлеността!!! Е, за какви невероятни обеми ми говориш, дето да не могат да се задоволят. И които да не можем да осигурим и без "братските" цени на РФ?

Защото имаме видеодоказателство, че от азерите е по-евтин.

преди 9 минути, parmobil написа:

Драги ми Смехурко, знаеш ли какви са нуждите на България? Отечеството е газифицирано под 30%!!! Това включва и промишлеността!!! Е, за какви невероятни обеми ми говориш, дето да не могат да се задоволят. И които да не можем да осигурим и без "братските" цени на РФ?

Tи определено си малоумен!

Статистика за потребление на газ в цялата страна по години нали може да си намериш? След като си намериш тези данни може да сметнеш и колко от това потребление се удовлетворява от вноса от Азърбайджан? Съответно и останалата част трябва да се поеме от други доставки. За какви невероятни обеми става дума като нашите 2.5-3 млрд. куб. м. газ на година са нищо в сравнение със всички околни държави?

Sent from my 2211133G using Tapatalk

Tи определено си малоумен!
Ще му обясниш и как се ценообразува газ по договора с Азърбайджан спрямо останалия газ, който купуваме и пак ще получиш същия отговор. Ще му обясниш как сами сме се отказали от същото ценообразуване при договора с Газпром и пак ще получиш същия отговор. Всъщност не е и отговор, а една камара глупави въпроси.

Sent from my 2211133G using Tapatalk

преди 3 минути, maxthon написа:

Ще му обясниш и как се ценообразува газ по договора с Азърбайджан спрямо останалия газ, който купуваме и пак ще получиш същия отговор. Ще му обясниш как сами сме се отказали от същото ценообразуване при договора с Газпром и пак ще получиш същия отговор. Всъщност не е и отговор, а една камара глупави въпроси.

Пармобилчо отдавна е издухал гарнитурата!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.