Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Това не са епитети, а факт. Ти нямаш акъл дори да напишеш нещо свое. Та, как това е епитет, а не факт?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Сложи още една колонка за цените на международния и европейски пазар.

И по още една с количествата, които купуваме ние и те нали? За да стане пределно ясно защо цените са различни. Но главната разлика в цената се получава от използваната формула за ценообразуване. А там вече знаеш как сами си го.......

ЕК заплаши изнудвачите с милиардни глоби и чак тогава от Кремъл преразгледаха изнудваческите договори с България и Източна Европа като цяло

Тук сякаш тези, които изнудват са ЕК. Или ще договорим нова формула за ценообразуване (както и стана) или ще ви съдим.

изнудваческите договори с България и Източна Европа като цяло

И как точно се е извършвало изнудването?

...Гражданина Радеффф...гласувайте за него и ще ви "оправи"...🤡🤡🤡

преди 3 минути, БаалБек написа:

...Гражданина Радеффф...гласувайте за него и ще ви "оправи"...🤡🤡🤡

Аз имах малки съмнения за Радев, но щом ти си против него и видно е че с поставена задача от соросоидните ти началници да го оклеветяваш, то аз вече нямам съмнения в честността на Радев.

7 ч  ·

ТОВА ЧУДО, СЕ ИЗКАЗАЛО, ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА. А, БРЕ ТЪПИР, НЕ НИ ПРАВИ НА ТОВА, КОЕТО СИ ТИ. ТОВА НЕЩО БЕШЕ СЪЗДАДЕНО 2022 ГОДИНА. ТОГАВА, БОЙКО НЕ УПРАВЛЯВА. СЛЕД ТОВА ИМАШ 6 СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА, А ДВЕ ГОДИНИ ЕДНОЛИЧНО УПРАВЛЕНИЕ. ХЕМ ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР, СМЕНИ ВСИЧКИ СЛУЖБИ, ЕДНОЛИЧЕН УПРАВЛЯВАЩ. КЪДЕ БЕШЕ ТОГАВА ДЪРЖАВАТА, А МАЙ СИ И ТИ В КЮПА.
ПРЕДИСТОРИЯТА
✔️Покойният лама Калушев и бригадата му от хижа “Петрохан” са легитимирани като “Национална агенция за контрол на защитените територии” през 2022 от кабинета “Петков”, дошъл на власт с посланието: “С Вас сме, господин президент!” За генерал-майор от резерва Румен Радев става въпрос.
✔️От август 2022 до 6 юни 2023 г, точно 308 дни, управляват последователно две служебни правителства с премиер Гълъб Донев, назначени от президента. И в момента Гълъб Донев е в командния военен щаб на генерал-майор от резерва Румен Радев.
✔️Следващите 308 дни до 9 април 2024 г управлява “сглобката” с премиер Николай Денков (от групата на генерал-майор от резерва Румен Радев “С Вас сме, господин президент!”)
🟰Генерал-майор от резерва Румен Радев ръководи държавата чрез протежета и преки назначения от 2022 до 2024 г - периодът, в който сектата на Петрохан покълва и разцъфтява.
‼️Генерал-майор от резерва Румен Радев обявява война на себе си ‼️Смела и самоотвержена постъпка! Да го аплодираме!”
Мъро Бенков

Отново мунчо зеленочорапев с неадекватните си изказвания показва какъв малоумен фатмак е. 

Още не встъпил реално на политически терен почва с евтини спекулации , лъжи,пак спекулации,пак лъжи 

Тотален мухъл , който се мисли за "гуру" и вожд като въпросните хижари .

За съжаление, ще се намерят прости хора които сляпо да се доверят на новия "гуру" който ще ги закара ако не до хижа, до ръба на някоя скала....

преди 28 минути, miro20 написа:

Нямаш представа колко нелепо изглеждаш....не че не си те знаем..ама дъното е доста над теб...

Абсолютна форумна карикатура... При това доста жалка.

Йотова е избрала Андрей Гюров за служебен премиер. Утре ще се срещне с него и ще му възложи съставянето на правителство. 

преди 59 минути, The Lone Star написа:

Йотова е избрала Андрей Гюров за служебен премиер. Утре ще се срещне с него и ще му възложи съставянето на правителство. 

Е, нали Радев беше руски ибрик? Сега пък слагат Гюров от ПП-ДБ за премиер? Нещо не ми се връзва... Умнокрасивите, да обяснят...

на 10.02.2026 г. в 20:08, miro20 написа:

Мъро Бенков

А кой е па тоя?  

Мъро Бенков е активен потребител в социалните мрежи (предимно Facebook), известен с коментарите си по актуални политически и обществени теми в България. 
Неговите публикации често са насочени към:

Политическа критика: Коментира действията на различни политически лидери и партии.

Участие в групи: Активен е в групи като „Личен избор!“ и „РЕФОРМИТЕ НА ГЕРБ“. 

Ааахаааа.....ясно...:wub:

на 11.02.2026 г. в 14:19, communismatic написа:

Е, нали Радев беше руски ибрик? Сега пък слагат Гюров от ПП-ДБ за премиер? Нещо не ми се връзва... Умнокрасивите, да обяснят...

То нямаше кой друг така или иначе. Основната конкуренция на Гюров се оказа, че не знае какво значат "мнозинство" и "малцинство" и я оттеглиха като опция. 

преди 1 час, kaldata1 написа:

То нямаше кой друг така или иначе. Основната конкуренция на Гюров се оказа, че не знае какво значат "мнозинство" и "малцинство" и я оттеглиха като опция. 

Мхм, от това ще е... 

преди 24 минути, communismatic написа:

Мхм, от това ще е... 

Мхм, какви бяха другите опции?

Не понасям Пеги Бънди, но в случая тя нямаше дори избор. 

на 11.02.2026 г. в 14:19, communismatic написа:

Къде виждаш противоречие ? въпреки че си млад кьопек комундел, все пак пишеш тук от времето когато ПП бяха на власт и когато ...

0-asen-752x420.jpg

Какво не ти е ясно че питаш ???

на 10.02.2026 г. в 20:38, Proshark написа:

Нямаш представа колко нелепо изглеждаш....не че не си те знаем..ама дъното е доста над теб...

Имам си много добра представа какво ни готвят комунделите и промитите  глави като теб. 

Не ме учудва че мухльото Зелен чорап одобрява Пеги:

https://www.bgnes.bg/rumen-radev-yotova-napravi-optimalniq-izbor-s-andrey-gyurov

От едно котило сте. 

преди 4 минути, miro20 написа:

бяха на власт и когато ...

....от записа на събранието им след това се установи защо "с Вас сме г-н Президент"? Или така наречената "ала бала". А днес Президентът напълно ясно обясни защо избора и е такъв.

преди 6 минути, maxthon написа:

....от записа на събранието им след това се установи защо "с Вас сме г-н Президент"? Или така наречената "ала бала". А днес Президентът напълно ясно обясни защо избора и е такъв.

ала-бала и "днес" няма нищо общо . 

Пак ли на смяна е някой некадърен рашистки трол зад ник-а ти ? 

Моля ви се.. не се излагайте ... 

:)

Но добре че ми припомни .

Ще праят май чрез старата любов с ПП ново ала-бала ?

Ще рисувате проценти на мухльото Зелен чорап ? 

Не ме учудва. 

ала-бала и "днес" няма нищо общо . 
Пак ли на смяна е някой некадърен рашистки трол зад ник-а ти ? 
Моля ви се.. не се излагайте ... 
[emoji4]

Е няма де.... Снимката, която пусна е именно част от тази "ала-бала".

Sent from my 2211133G using Tapatalk

преди 3 минути, maxthon написа:

Е няма де.... Снимката, която пусна е именно част от тази "ала-бала".

Благодаря че потвърди за "ала бала" .

Благодаря че потвърди за "ала бала" .

Аз не съм потвърждавал нищо. Сами Пп-Дб им се наложи няколко пъти да обясняват (включително и след призива на Радев да го направят) какво са имали в предвид под "ала-бала". Нещо друго ли се очаква да потвърдя? Това, че са го подкрепили за да го използват за трамплин си е ясно на всички.

преди 2 минути, maxthon написа:

им се наложи няколко пъти да обясняват (включително и след призива на Радев да го направят)

Само се изложиха още по дълбоко 

:) :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Ще праят май чрез старата любов с ПП ново ала-бала ?

Бочко и Шиши от двайсет години правят ала-бала, ама в това няма нищо лошо, нали? Бочко правеше ала-бала и с комунетата и с чалгарите, ама и в това не видя нищо лошо. 

А ако след изборите кирчококорчовците пак се гушнат с Тиквоний? Пак ли ще са от добрите?  

преди 1 час, miro20 написа:

Ще рисувате проценти на мухльото Зелен чорап ? 

Процентите на Радев са нарисувани най вече от крадливата герберастка пасмина. На народа отдавна му е писнало от тандема на Шиши и куклата му на конци - Бочко Менискуса. Пикай газ, несретнико  :laughing5:

преди 6 часа, kaldata1 написа:

Мхм, какви бяха другите опции?

Ми не знам, нали си много наясно с нещата уж...

Цитат

Президентът Илияна Йотова, която вчера (11 февруари) избра подуправителя на Българската народна банка (БНБ) Андрей Гюров за кандидат за служебен премиер, ще му възложида да състави временно правителство. До тук се стигна, след като президентът разговаря с всички възможни 10 кандидати за служебен премиер, от които може да избира по Конституция. Петима потвърдиха, че са готови да поемат този пост. Това бяха Андрей Гюров, зам.-омбудсманът Мария Филипова, председателят на Сметната палата Димитър Главчев и заместниците му Маргарита Николова и Силвия Къдрева.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

А ако след изборите кирчококорчовците пак се гушнат с Тиквоний? Пак ли ще са от добрите?  

Ама той Просто Киро нали се оттегли от играта и остави кокорчо да управлява фалиралият филиал на демократическата парти на САЩ в България.
Па гледам и че пишман кмета на София се обяснява, че правил дарения на разни момченца събиращи се по хижи да си свалят гащите там.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.