Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 13 минути, parmobil написа:

2026-02-01-18-25-07-www-kaldata-com-40f3

Да, де. Аз бягам от неудобни въпроси, а не ти. 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 19 минути, Proshark написа:

Мирчоуу..вие лъжете от как се нарекохте демократи, а

Shark-и ,не откак,а от самото начало ГЕРБ- иджа лъже до откат...Миро в продължение на 10 години не спира да ломоти и спуска словесни бълвочи и лукави опорки,като това,че всички,които мразят Борисов са "червени, олигарси,мутри и т.н.т....А горкият рекетьор Борисов е жертва на вселенски заговор... Организираната престъпна група ГЕРБ били "демократи" ...Леле,какъв цинизъм...

Ми ако искаш, да питам... Ако Костов хариже Нефтохим-а на руснаците и после сума ти години българите страдат заради това, както и заради бандитската му приватизация... та, той не е ли с основна вина? Или? Иначе... човека, дето е тотално невменяем по абсолютно всички теми, мен да ме нарича "тролче" е доста забавно, да не кажа, че направо си е жалко. Но както и да е.

Много му е трудно четенето с разбиране на Умния Костовист. Иначе поне по всичко друго е отличник. Особено в избягването на неудобни въпроси, неудобни теми...

преди 1 час, communismatic написа:

Аз му поствам точните цитати, щото по 300 пъти се отрича от думите си и всеки път му ги припомням. По-удобно е. А той защо го прави... опитва се, да ни изкара, че все му изрязваме цитатите. Някакъв мега елементарен опит за манипулация, понеже той е един от хората тук, дето най-редовно не отговарят на неудобни въпроси. Да не говорим, че момчето доказано е болно. За да избива комплексите си и болната си фиксация по Русия... стигна до там, даже да лъже относно цените на елементарните стоки в РФ, барабар с твърдения, че имало насилствена мобилизация, даже и нямало и вече хора на договор, били свършили... РФ имала и много сериозни икономически проблеми. Над 200 тези и нито една не се оказа вярна. Да не говорим за историческите му прозрения, то там нещата направо бият на шизофрения. 😆
Извинявай, ама... човек, дето през живота си не е прочел и един ред, да ми говори за славяните, за ДНК анализи и прочее... това е такава смехория, че няма накъде. И естествено... и от тази тема избяга позорно като бит... да не продължавам.

Доказан пубер като теб който нито е виждал матушката си, нито знае какво е друг живот освен на топло  при мама и тати в "еврогейска гейропа" , който гледа само какво да троли с малоумни спекулации...  сори .. ходи при колегата си тошеф да сменяте гуми че сняг заваля :)

Ама в евраци... ах какво наказание... :)

преди 1 час, Proshark написа:

А що се отнася до въпроса ти-еми няма да е както до сега..тоест няма да е вашата...

Ако погледнеш пак въпроса ми , значи си искаш , да се самоцитирам... " лъжи и пропаганда" . 

Ми няма такъв народ... който сам си рови дъното .

За радост, не сте толкова много . 

Само дращите , тролите и сте малко по кресливи . Реалността на изборите ще ви пореже , сигурен съм .

Освен ако не впрегнете всички рашистко-червендалски методи с които да нарисувате процентите на малоумния льотчк . Решетников / той се пенсионира де, но неговата служба / съм сигурен са се подготвили за резистънса на нормалните хора и ще направят всичко възможно  срещу България. 

А вие ще помагате... 

току-що, miro20 написа:

Доказан пубер като теб който нито е виждал матушката си, нито знае какво е друг живот освен на топло  при мама и тати в "еврогейска гейропа" , който гледа само какво да троли с малоумни спекулации...  сори .. ходи при колегата си тошеф да сменяте гуми че сняг заваля

Кажи, защо гласуваш за комунягата Бойко Методиев Борисов? Толкова ли е сложен въпроса ми?

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Shark-и ,не откак,а от самото начало ГЕРБ- иджа лъже до откат...Миро в продължение на 10 години не спира да ломоти и спуска словесни бълвочи и лукави опорки,като това,че всички,които мразят Борисов са "червени, олигарси,мутри и т.н.т....А горкият рекетьор Борисов е жертва на вселенски заговор... Организираната престъпна група ГЕРБ били "демократи" ...Леле,какъв цинизъм...

За едно съм спокоен. Всичко което съм казал от началото на темата, и не сам ов тази тема, заставам на 1001 % отново . За хиляди неща се оказах прав, и това е лесно проверимо , все пак за радост от други форуми повечето неща си седят тук . 

Реципрочно, много малоумни тролове дето ме псуваха и тролеха с какви ли не начини , никой не им помни троленето и малоумщините. 

НЯкои тук повтарят техните стъпки . ами не съм ви  виновен аз че сте малоумни . 

преди 1 минута, miro20 написа:

Само дращите , тролите и сте малко по кресливи . Реалността на изборите ще ви пореже , сигурен съм .

Освен ако не впрегнете всички рашистко-червендалски методи 

Виж сега,няма нужда да "впрягаме" нищо-достатъчно е да канят по телевизиите джуджето-генерал,поптодорова,вили и другите идиоти ,които са втръснали до толкова,че хората веднага превключват канала....Колкото повече,толкова повече..за Радев...

За едно съм спокоен. Всичко което съм казал от началото на темата, и не сам ов тази тема, заставам на 1001 % отново . За хиляди неща се оказах прав, и това е лесно проверимо , все пак за радост от други форуми повечето неща си седят тук . 

Реципрочно, много малоумни тролове дето ме псуваха и тролеха с какви ли не начини , никой не им помни троленето и малоумщините. 

НЯкои тук повтарят техните стъпки . ами не съм ви  виновен аз че сте малоумни . 

Ти се радвай на админите,че те подкрепят. Специално на АлГор да му целуваш дупето! 

преди 1 минута, Proshark написа:

Виж сега,няма нужда да "впрягаме" нищо-достатъчно е да канят по телевизиите джуджето-генерал,поптодорова,вили и другите идиоти ,които са втръснали до толкова,че хората веднага превключват канала....Колкото повече,толкова повече..за Радев...

За мен е емблематично и знаково че рублен Крадев започна още в първото си интервю с тотални доказани лъжи и копиране на рашистка пропаганда. 

ФАКТ. 

Другото ... бла бла бла ... 

току-що, nikssi написа:

Ти се радвай на админите,че те подкрепят. Специално на АлГор да му целуваш дупето! 

Повтарял съм ти много пъти за тричленките и комплексите ви да мачкате всеки който не е на вашето мнение или ви  опровергава малоумната пропаганда. 

Сега пак го показваш това

преди 4 минути, Proshark написа:

Колкото повече,толкова повече..за Радев...

Обичаш да те лъжат и манипулират. рублен Крадев те лъже в очите, ти ще гласуваш за него . 

Добре... Всеки си избира, проблема е че после пак ще питате... защо сме на последно място, защо България не върви ... Ами заради вас, промитите немислещи . 

преди 6 минути, miro20 написа:

За мен е емблематично и знаково че рублен Крадев започна още в първото си интервю с тотални доказани лъжи и копиране на рашистка пропаганда. 

ФАКТ. 

Другото ... бла бла бла ... 

Какво всъщност се опитваш да докажеш!?Че Боко не е лъжец ?Че Шиши не е олигарх и е неправилно санкциониран?Че си неориентиран и гласуваш за двамата?Или че ПП се издъниха и всички вкупом си измиват ръцете с Радев,който няма и един ден в реалната власт?Значи ,за теб 15 години кражби и опропастяване на държавата са нищо!?
Пич,казах ти че си тотал щета...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

ходи при колегата си тошеф да сменяте гуми че сняг заваля :)

Пак ли съм те наврял в под на кучето опашката, разбивайки поредната ти нефелна опорка :giggle1:

преди 8 минути, miro20 написа:

Обичаш да те лъжат и манипулират. рублен Крадев те лъже в очите, ти ще гласуваш за него . 

Добре... Всеки си избира, проблема е че после пак ще питате... защо сме на последно място, защо България не върви ... Ами заради вас, промитите немислещи . 

Абе,ти нормален ли си!?Сега къде сме според теб-на първо място ли?Нали твойте ни управляват 35 години...Точно заради такива като теб сме на това дередже...

преди 12 минути, nikssi написа:

Ооо,тоя няма идея какъв късметлия е ,че изобщо може да пише...не дупе,ами не знам кое трябва да им целува...

преди 7 минути, Proshark написа:

Какво всъщност се опитваш да докажеш!?Че Боко не е лъжец ?Че Шиши не е олигарх и е неправилно санкциониран?Че си неориентиран и гласуваш за двамата?Или че ПП се издъниха и всички вкупом си измиват ръцете с Радев,който няма и един ден в реалната власт?Значи ,за теб 15 години кражби и опропастяване на държавата са нищо!?
Пич,казах ти че си тотал щета...

Никой до сега не е лъгал толкова ясно и демонстративно колкото месията ти рубленКрадев. Още в първото си интервю

Тотал щета си, комундел . 

Никой толкова нагло не се е изказвал като Черепа който подкрепи Зеления чорап с юмручето как ... "колко лесно се манипулират тва по фейсбук тълпата".... 

Сега всичките сте впрегнати зад мухльото кремълска подлога.  Щото сидеровци, копейкини, БСП-та се разложиха, и ви трябва нов обединител на антибългарите . Че Масква изпуска България. Спешни мерки трябват, па дори преждевременна оставка на Мунчо . 

Това му е и задачата. Написана от Решетников 2016 г. 

преди 3 минути, Proshark написа:

Абе,ти нормален ли си!?Сега къде сме според теб-на първо място ли?Нали твойте ни управляват 35 години...Точно заради такива като теб сме на това дередже...

Е как да стане, след като сме първенци по кремълско влияние в Европа от всички останали ?  Зависимостта е пряка. 

Не заради такива като мен, а заради такива като вас, промитите комундели 

преди 5 минути, Proshark написа:

Ооо,тоя няма идея какъв късметлия е ,че изобщо може да пише...не дупе,ами не знам кое трябва да им целува...

Естествено...  дай ви власт и никой няма да пише... Не и каквото не ви изнася. 

То в матушката ви е точно така в момента. 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 минути, miro20 написа:

Всичко което съм казал от началото на темата, и не сам ов тази тема, заставам на 1001 % отново .

Заставаш ли зад това долу? Все още ли твърдиш че приказките за дружбата м/ду Бочко и Шиши са лъжа?

на 9.01.2021 г. в 10:51, miro20 написа:

И си мислеха че лъжите им за Борисов-ДПС-Пеевски ще минат :hush:

Чакай пак да ти припомня, че може да си забравил:

566208529_10228474183832031_2947578043803834109_n.jpg.7e7e1c82ac031d1e844584a98ce826eb.jpg

преди 5 минути, miro20 написа:

Не заради такива като мен, а заради такива като вас, промитите комундели 

Естествено...  дай ви власт и никой няма да пише... Не и каквото не ви изнася. 

То в матушката ви е точно така в момента. 

Манипулаторите и лъжливите ко.пелета трябва да си знаят мястото...и то не е при нормалните ...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Заставаш ли зад това долу? Все още ли твърдиш че приказките за дружбата м/ду Бочко и Шиши са лъжа?

Чакай пак да ти припомня, че може да си забравил:

566208529_10228474183832031_2947578043803834109_n.jpg.7e7e1c82ac031d1e844584a98ce826eb.jpg

Пак вадиш от контекста. Целия  ми израз е

на 9.01.2021 г. в 10:51, miro20 написа:

Някои имат фобия да си признаят че Зеления Чорап е избран включително и с гласовете на ДПС.

И си мислеха че лъжите им за Борисов-ДПС-Пеевски ще минат :hush:

Отпреди 5 години . Ти наистина си се побъркал с манията си за тролене. Какво съм ти причинил, не знам, но ти се извинявам... Съвсем си  се побъркал . 

:) 

но ти се извинявам...

Не ми се подмазвай, Мирчàоглу ефенди, а обясни защо подкрепяш Шиши и неговата кукла на конци от двайсет години - Бочко Менискуса?

Бочко: Когато Шиши ме помоли нещо аз го изпълнявам!!!

преди 6 минути, miro20 написа:

Пак вадиш от контекста. Целия  ми израз е :

Какво вадене от контекста бе, лицемер и лъжец...Черно на бяло те е хванал човекът,че лъжеш...

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Какво вадене от контекста бе, лицемер и лъжец...Черно на бяло те е хванал човекът,че лъжеш...

Кое е лъжа ?> че Крадев е избран и с гласовете на ДПС ???

АЛоооо ,балоните... наглостта ви край няма :hit:

Кое е лъжа ?> че Крадев е избран и с гласовете на ДПС ???

АЛоооо ,балоните... наглостта ви край няма :hit:

Не се прави на ударен,нали Борисов уж нямаше нищо общо с Пеевски и ДПС...

преди 22 минути, miro20 написа:

Никой до сега не е лъгал толкова ясно и демонстративно колкото месията ти рубленКрадев. Още в първото си интервю

Ти за това ли на другият ден не можа да се сетиш за какво точно да плювнеш и изтропа само че бил на запис и че не се бил усмихвал? Сега вече спуснаха ли ти опорките? Дай да ги видим и да се посмеем :D

преди 18 минути, miro20 написа:

Отпреди 5 години . Ти наистина си се побъркал с манията си за тролене

Аааа,така ли,Мирко, лъжата ти има давност и срокът е изтекъл,така ли ???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.