Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ти за това ли на другият ден не можа да се сетиш за какво точно да плювнеш и изтропа само че бил на запис и че не се бил усмихвал? Сега вече спуснаха ли ти опорките? Дай да ги видим и да се посмеем :D

Няма нужда да "Се сещам" . Крадев лъже още в първото си интервю 

преди 2 минути, Лудият Учен написа:
преди 22 минути, miro20 написа:

Отпреди 5 години . Ти наистина си се побъркал с манията си за тролене

Аааа,така ли,Мирко, лъжата ти има давност и срокът е изтекъл,така ли ???

Въпроса бе - избран ли е Крадев преди повече от 5 г ВКЛЮЧИТЕЛНО и с гласовете на ДПС ?  

Нито съм излъгал, нито нищо. 

Каквото и въртите и сучите, пак се осрахте. :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 44 минути, miro20 написа:

Всичко което съм казал от началото на темата, и не сам ов тази тема, заставам на 1001 % отново .

Не е истина колко си прост. Хем казваш че заставаш зад всичко казано от теб "от началото на темата", хем не ти изнася когато дам твой цитат от тази тема... защото бил от преди пет години :laughing5:

преди 23 минути, miro20 написа:

Отпреди 5 години . Ти наистина си се побъркал с манията си за тролене. Какво съм ти причинил, не знам, но ти се извинявам... Съвсем си  се побъркал . 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не е истина колко си прост. Хем казваш че заставаш зад всичко казано от теб "от началото на темата", хем не ти изнася когато дам твой цитат от тази тема... защото бил от преди пет години :laughing5:

не, проблема е че се опитваш да спекулираш и лъжеш с изваден от контекста цитат. 

И когато ти навра смисъла на цитата, пак се осра. 

Хайде кажи, след като продължаваш да наблягаш на цитата отпреди 5 г . - Гласували лис а от ДПС за Крадев или не. 

:)

Да видим дали съм излъгал нещо ? 

Осра се тошеф... за кой ли път... вечно осран с евтините си манипулации и лъжи . 

:giggle1:

между другото , Доган както споменах , СЕГА подкрепя Крадев. 

Нещо да кажете за това ? 

Радватели се че Доган подкрепя рашистката ви подлога Зелен чорап ? 

Я да ви видя ? 

преди 4 минути, miro20 написа:

Няма нужда да "Се сещам" . Крадев лъже още в първото си интервю 

Ако наистина Радев беше излъгал, ти щеше да ни сервираш "лъжите" му още на следващият ден, а не да плювнеш само че бил на запис (което е лъжа) и че не се бил усмихвал.

Сега няма ли да ни кажеш за какво е излъгал? Дай да видим какво точно са ти спуснали като опорки от Тролската централа. Дай да се посмеем, плийс  :help:

преди 7 часа, miro20 написа:

Не аз, ти го каза. Нещо изнервен ми се струваш че мухлото ще се провали с гръм и трясък и ще трябва да му рисувате проценти  ??

Аз само се съгласих, и даже ще добавя че с гръб като Черепа , Бобокови, структури на АБВ, БСП, Мяманоловки / има опит/  , Малиновци, русофилистици, Митрофанова и вся остальная червено-рашистка сволочь, това реално може да стане.

Май пропуснах и Доган. "Сокола " по клсификация на ДС :giggle1: То всъщност, повечето сиви кардинали зад Крадев са все с разни псевдоними от ДС. Класика. 

Колкото и да е слаб към момента , и той е опитен и има влияние в структурите си 

току-що, miro20 написа:

Хайде кажи, след като продължаваш да наблягаш на цитата отпреди 5 г . - Гласували лис а от ДПС за Крадев или не. 

Нямам представа, но не бих се учудил. При алтернатива като Хранимайко Герджиков, всеки който има два грама мозък в главата си би гласувал за опонента му. Тук обаче за друго иде реч. Били ли са Бочко и Шиши сол-ташаци по онова време или не са били? Що бягаш като дявол от тамян от този въпрос?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Сега няма ли да ни кажеш за какво е излъгал?

Трольо 4 часа ли не помниш ? :)

Лъже за Газпром, и повтаря изцяло рашистката пропаганда за контранастъплението на украинците, обвинявайки жертвата и никога една критична дума без да изрече към агресора насилник - рашисткия режим. 

Наистина съм изумен колко си елементарен :hush:

току-що, ivottoshev написа:
преди 4 минути, miro20 написа:

Нямам представа, но не бих се учудил.

Цитираш ме отпреди 5 години и сега щото се осра, не отговаряш ? Нямал си представа ? Защо ме цитираш тогава, трольо ? :) 

Пак осран и унижен... нямал си представа... :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Трольо 4 часа ли не помниш ? :)

Лъже за Газпром, и повтаря изцяло рашистката пропаганда за контранастъплението на украинците, обвинявайки жертвата и никога една критична дума без да изрече към агресора насилник - рашисткия режим. 

Наистина съм изумен колко си елементарен :hush:

Да четох го това у фейсо. Чак 48 часа по-късно успяха да сглобят опорките шеВчетата ти от Троската централа, ама все тая. Бяха осем или девет точки... коя от коя по-нефелна. Дай ги тук една по една, а аз ще те правя за смях по всяка една по отделно. Зареждам пуканки, не ме разочаровай :popcorn2:

пп: какво стана с въпросчето за дружбата м/ду Бочко и Шиши? Са или не са сол-ташаци двамцата?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Да четох го това у фейсо.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

какво стана с въпросчето

И по двата въпроса се осра. Опита да спекулираш с мой цитат, осра се... Бил съм излъгал за ДПС ? - цитата бе че от ДПС също има гласували за Крадев. Нещо да съм излъгал ? Не съм !

Питаш сега в интервюто какво е излъгал, - Показах ти от предната страница за Газпром и опорките за контранастъплението . Пак не видял, пак  увъртания, да, чел бил у фейсо ... М що питаш бе каунь фекалоиомет ?  :)

Отново завъртя една и съща плоча със твои троления , лъжи испекулации за мен, и накрая пак осран . 

Колко пъти ? Кокло години едно и също ? 

Не поумня ли малко ? 

Нещо за Доган имаш ли да кажеш ? 

Модерно е да се говори че новата партия на Крадев ще се казва ЧРД 

- черепа - Румбата и Доган 

:giggle1:

И вие ще гласувате за тоя мухъл . Който "ще бори мафията" .. бла бла... 

преди 1 минута, miro20 написа:

Питаш сега в интервюто какво е излъгал, - Показах ти от предната страница за Газпром

Какво е излъгал за Газпром? Спряхме да плащаме и те спряха да доставят. Къде тук е лъжата?

Цялата козешка група са един дол дренки.

Както и да е - големи тиквеници набират за работа.

Абстрахирайки се от глупостите на разни болни хора... Днес изгледах цялото интервю на Румен Радев за "Панорама". Хареса ми, изключително спокоен... отговори по най-нормалният начин, не изпадаше в разни състояния (както примерно Хаджигенов). Отговори и за Крим, и за "Боташ", и за войната в Украйна... Дори се изказа и по повод "творението" си - ПП. Ще видим, какво ще направи след като вземе властта. Дано да не гледаме добре познатият сценарий, както с царят, СДС, бай Тиквун, Слави Трифонов, Кирчо Тъпото и прочее.

преди 2 часа, miro20 написа:

... защо сме на последно място, защо България не върви ... Ами заради вас, промитите немислещи . 

Това твърдение е еманация на наглостта, дебелоочието, безсрамието и цинизма!

България била на последно място и не вървяла, и за това били виновни някакви въображаеми промити копейки, а не вождът Баце, който управлява България от 2009 г.?!

Мирчолинке, ти си за освидетелстване!

преди 4 минути, Flashback написа:

Мирчолинке, ти си за освидетелстване!

Той е освидетелстван:

на 14.04.2025 г. в 1:15, ivottoshev написа:

Отдавна знам (при това от сигурен източник), че всички психиатрии в страната завиждат на русенската заради нейният пациент Лоботомиро20. Всички искали да имат такъв обект за изучаване, ама това било невъзможно защото той бил неповторим :speak:

току-що, NewRedDragon написа:

Няма лошо.

Кое? Това че руснаците си взимат паричките, но вместо на нас да ни е по-евтинко, плащаме и на посредници ли?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Кое? Това че руснаците си взимат паричките, но вместо на нас да ни е по-евтинко, плащаме и на посредници ли?

Той човека таксиджия, откъде да има понятие от "посредници" и "парички"...

преди 1 час, miro20 написа:

И вие ще гласувате за тоя мухъл . Който "ще бори мафията" .. бла бла... 

Ти за кой ще гласуваш? Не ви чета всеки ден, та ми е чудно или се срамуваш ?

преди 18 минути, Flashback написа:

защо сме на последно място, защо България не върви ... Ами заради вас, промитите немислещи . 

Тцц ...Тези който не са на хранилка, добре го знаят.

Това е най-болезнената статистика. В рамките на Европейския съюз (ЕС) България традиционно заема предпоследно място.

• Най-корумпирани в ЕС: Обикновено ние и Унгария си оспорваме последното място.

• Разликата: Докато другите източноевропейски държави (като Естония, Словения, Чехия) се изкачват нагоре и достигат нивата на западните, България е "закотвена" на дъното от над десетилетие.

Връзката с "Калинките" и "Хранилките"

Ниският резултат е пряко доказателство за това, което описахте – т.нар. „Завладяна държава“. Международните анализатори посочват:

1. Политически назначения: Администрацията не работи в полза на гражданите, а обслужва партийни интереси (феноменът "калинки").

2. Липса на наказания: Прокуратурата и съдът не успяват (или не желаят) да осъдят висши политици за корупция.

3. Непрозрачни обществени поръчки: Парите от данъци и еврофондове отиват при предварително избрани фирми ("хранилки").

Обобщение

В момента сме на 76-о място в света и на дъното в Европа. Този резултат показва, че въпреки смяната на правителства, моделът на управление (администрацията и задкулисните зависимости) остава устойчив и труден за разбиване.

преди 4 минути, Zaza Zaraza написа:

Ти за кой ще гласуваш? Не ви чета всеки ден, та ми е чудно или се срамуваш ?

Към момента се пише на гербаджия, преди много години се пишеше комунист, кой знае утре може да стане пръв поддръжник на Възраждане или Радев.😁

ГЕРБ имат твърд електорат. В държавната и общинската администрация работят стотици хиляди хора. Голяма част от тях са назначени по време на управлението на ГЕРБ. Тези хора вярват, че ако властта се смени, те ще бъдат уволнени ("изчегъртани"). За тях гласуването не е идеологически избор, а борба за запазване на работното място и заплатата.

Тук влизат не само чиновниците, но и техните семейства. Ако един човек е "на хранилка", той мотивира още 2-3 души от семейството си да гласуват за статуквото, за да не секне доходът в къщата.

В по-малките населени места, където кметът е от ГЕРБ и основният работодател е близък до властта, хората нямат реален избор. За тях ГЕРБ е гарант, че "ще има работа" и "ще се асфалтира улицата".

За този тип избирател Бойко Борисов е фигурата на "Бащата"

Честит празник на ВСИЧКИ ПЕДАЛИ от форума! Те си знаят.....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.