Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 часа, Flashback написа:

Пармобилчо, презобал си с кухи опорки!

Русия е изолирана само от 32 държави в НАТО, а извън този алианс има още 160 държави с население над 7 милиарда души. 

Само?

преди 12 часа, communismatic написа:

Той до преди няколко месеца развиваше тезата, че РФ имала "сериозни проблеми". Питах го, какви са... така и не уточни. 😆

Показвах, показвам и сега

преди 13 часа, Belefor написа:

Кои са тези всички? Китай? Индия?

Ти мислиш ли ги тези неща когато ги пишеш. В моите очи точно ти си най подкован идеологически!

Спрямо теб аз съм кокиче.

Оптимизм бизнеса в России рухнул - https://lenta.ru/news/2026/01/29/optimizm/

Вероятно ще трябва да ползвате VPN, за четете от руски официални медии. Но за вас това не е проблем, нали? Вие четете правилни източници и сте наясно, че пускам  от ПРАВИЛЕН руски сайт.

С трепет очаквам да науча какво неправилно съм разбрал за икономическата ситуация в РФ, която вие така добре разбирате.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 9 минути, miro20 написа:

Напротив. Зеления

Кое е напротив ??? Че Борисов може само да псува като разпран,не може да говори на български език,та камо ли на чужд език...За разлика от него Радев е истински генерал и е завършил висшето военно училище в Алабама,САЩ,а не пожарникар от Симеоново като Борисов ,който никога не е работил нищо,а бил рекетьор в СИК...

преди 17 минути, miro20 написа:

нито у нас, демократите българи 

Кфи демократи сте вие бе? 

Една тъпа тиква и една гнусна свиня дерибействат над цял един народ с подкрепата на един ококорен женчо... 

Хората изнемогват, имотната мафия краде имотите им, за да може после да зароби младите хора с десети летни кредити за стотици хиляди евро, останалото се прибира под формата на пари и ценности в торбички през балконите на хората. 

Хората с ценз и ум ровят по кофите а много от тях са и без дом, докато отрепките които са ги окрали тънат в лукс. 

Демократи друг път. 

До един на стадиона заедно с целата рода до десето коляно и с калашника докато не остане и един такъв! 

OIP.pljoQXVDw2-7eqaIG2r4mwAAAA?pid=Api&q

преди 4 минути, Bubbles написа:

Кфи демократи сте вие бе? 

Една тъпа тиква и една гнусна свиня дерибействат над цял един народ с подкрепата на един ококорен женчо... 

Хората изнемогват, имотната мафия краде имотите им, за да може после да зароби младите хора с десети летни кредити за стотици хиляди евро, останалото се прибира под формата на пари и ценности в торбички през балконите на хората. 

Хората с ценз и ум ровят по кофите а много от тях са и без дом, докато отрепките които са ги окрали тънат в лукс. 

Демократи друг път. 

До един на стадиона заедно с целата рода до десето коляно и с калашника докато не остане и един такъв! 

Кой приравни хората с ценз с колхозници? Не бяха ли едни идиоти, които прегърнаха идеите на Маркс и Енгелс? И от 1917 г. се опитват да ги прокарат по цялото земно кълбо. 

току-що, parmobil написа:

Кой приравни хората с ценз с колхозници? Не бяха ли едни идиоти, които прегърнаха идеите на Маркс и Енгелс? И от 1917 г. се опитват да ги прокарат по цялото земно кълбо. 

Не не бяха, аз поне не си спомням, артисти, доктори, мед. Сестри и учители да са ровили по кофите в ония години. 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не не бяха, аз поне не си спомням, артисти, доктори, мед. Сестри и учители да са ровили по кофите в ония години. 

В кои? Шофьори взимаха повече от лекари в онзи "правилен" строй.

В кои? Шофьори взимаха повече от лекари в онзи "правилен" строй.

Може, но хора с ценз не са ровили по кофите още по-малко пък са били бездомни. 

преди 8 минути, Bubbles написа:

Може, но хора с ценз не са ровили по кофите още по-малко пък са били бездомни. 

И? Кое доведе това? Нали всичко беше чудесно? Нали живеехме щастливо? Поне така ни убеждаваха.

преди 5 минути, parmobil написа:

И? Кое доведе това? Нали всичко беше чудесно? Нали живеехме щастливо? Поне така ни убеждаваха.

Да съм казал че е било чудесно? 

Но днес е много по-зле за съжаление. 

преди 31 минути, Bubbles написа:

Да не членуваш в някаква екстремистка организация?

И друг път си правил такива изказвания. Или си болен човек или силно радикализиран. Точно такива, като теб са най-лесно податливи на външно влияние и лесно ще те използват за жертвено агне!

преди 52 минути, miro20 написа:

нито у нас, демократите българи .

Какъв българин -демократ си ти бре, Мирчàоглу ефенди, поклонник на Шиши и неговата кукла на конци Бочко Менискуса :hit:

току-що, Bubbles написа:

Да съм казал че е било чудесно? 

Но днес е много по-зле за съжаление. 

Кое е по-зле?Аз не искам живуркането преди 1989 г. Можеш или не можеш е мярката, а не - всички сме равни. 

преди 15 минути, parmobil написа:

Кое е по-зле?Аз не искам живуркането преди 1989 г. Можеш или не можеш е мярката, а не - всички сме равни. 

Да ама в момента мярката не е можеш или не можеш, а от наш'те и от другите. 

И какво му е лошото на всички са равни? 

"Нашата голяма цел е България да се развива като свободна, демократична и модерна европейска държава. Голямото предизвикателство пред това е олигархичният модел. Той спира нашето икономическо развитие, рекетира бизнеса, заграбва собственост. Последствията са трайни и тежки", каза още той. "

image.jpeg.d08e29cfa29f9a92ad971f4583520a43.jpeg

току-що, Bubbles написа:

Да ама в момента мярката не е можеш или не можеш, а от наш'те и от другите. 

И какво му е лошото на всички са равни? 

Ми не сме равни. Ти си даскал, аз може да съм с 8- ми клас. Равни ли сме? Ти си завършил средно училище и после си учил още 5+ г., за бакалавър, магистратура и т.н., а аз съм с основно образование и шофьорска книжка. И взимам повече от теб? Не става, не е нормално.

преди 1 час, parmobil написа:

Показвах, показвам и сега

Тъй ли? Щото и по тая тема беше избЕгал. Традиционно ли си лъжеш или?

преди 9 часа, БаалБек написа:

Който разбрал, разбрал...

Ти със сигурност си от тия, дето "разбират"...

преди 2 часа, miro20 написа:

Не че това пречи на промитите мозъци де..

Имаш предвид такива като теб?

преди 1 час, miro20 написа:

Нито у вас, рашистките продажни копейки, нито у нас, демократите българи .

Ти нали беше срещу референдума за еврото? Щото това е доста демократично...

преди 1 час, parmobil написа:

Шофьори взимаха повече от лекари в онзи "правилен" строй.

За сегашният строй ли говориш? Щото постоянно лекарите се оплакват от ниски заплати, не знам... разбрал ли си, не си ли.

преди 1 минута, communismatic написа:

Тъй ли? Щото и по тая тема беше избЕгал. Традиционно ли си лъжеш или?

Изака ли нещо? Констипацията не трябва да се неглижира!

преди 32 минути, parmobil написа:

Аз не искам живуркането преди 1989 г. Можеш или не можеш е мярката, а не - всички сме равни.

Ти със сигурност си от тия, дето много могат. Дано само не ровиш по кофите... с тоя акъл.

преди 8 минути, M.Николов написа:

"Нашата голяма цел е България да се развива като свободна, демократична и модерна европейска държава. Голямото предизвикателство пред това е олигархичният модел. Той спира нашето икономическо развитие, рекетира бизнеса, заграбва собственост. Последствията са трайни и тежки", каза още той. "

image.jpeg.d08e29cfa29f9a92ad971f4583520a43.jpeg

ай ся - кажи как ще стане това

като влезем в съюз с антиевропейската страна Русия

Изака ли нещо? Констипацията не трябва да се неглижира!

Кажи, има ли тема, по която да си компетентен? Щото по всички теми, при всеки неудобен въпрос и се криеш? Дай някаква тема поне.

преди 11 минути, parmobil написа:

Ми не сме равни. Ти си даскал, аз може да съм с 8- ми клас. Равни ли сме? Ти си завършил средно училище и после си учил още 5+ г., за бакалавър, магистратура и т.н., а аз съм с основно образование и шофьорска книжка. И взимам повече от теб? Не става, не е нормално.

Разбирам какво ми казваш но аз не съм възпитан по този начин. За мен всички сме хора и аз поне никого не гледам от високо. 

За другото имаш право че не е редно някой с осми клас да взема повече от учител, лекар и т.н. професии за които се учи много след средното, но в България нещата стоят точно така. 

преди 11 минути, communismatic написа:

Кажи, има ли тема, по която да си компетентен? Щото по всички теми, при всеки неудобен въпрос и се криеш? Дай някаква тема поне.

Не видях по какво си компетентен. За "цъфтящата" икономиката в РФ си пиша със запалянко. За 36 г. преход си пиша със запалянко, на когото за всичко му е виновен Костов, но така и не може да обясни други 30 + години. За какво да си говоря с теб? 

преди 1 минута, parmobil написа:

За "цъфтящата" икономиката в РФ си пиша със запалянко.

Да, де. То и за икономиката те видяхме. Ти беше един от първите, с които се сблъсках. Човека, дето уверено твърдеше, че цените в РФ били много високи и нямало яйца за по 90 рубли. Оказа се, че има... даже има и по-евтини.

За 36 г. преход си пиша със запалянко, на когото за всичко му е виновен Костов, но така и не може да обясни други 30 + години.

Иначе за Костов... там като стане дума за "Кремиковци" и "Нефтохим" рязко спираме да пишем...

За какво да си говоря с теб?

Че кой пък си "говори" с теб? Аз просто ти се подигравам на акъла, както правя с голяма част от хората тук. Огромно забавление ми доставя.

преди 20 минути, Bubbles написа:

Разбирам какво ми казваш но аз не съм възпитан по този начин. За мен всички сме хора и аз поне никого не гледам от високо. 

За другото имаш право че не е редно някой с осми клас да взема повече от учител, лекар и т.н. професии за които се учи много след средното, но в България нещата стоят точно така. 

Аз не гледам отвисоко. Не смятам, че човек, който е инвестирал време (и пари) в образование е равен на илитерат с 8-ми клас.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.