Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Ясно още "банкова" логика.....

Ясно .. троловете на смяна.... 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 минути, maxthon написа:

Вече ти отговорих? И тук просто си го изпроси......

Изпратено от телефона на parmobil.

Не си отговорил нищо! Просто ми оряза поста и минах на screenshot.

преди 1 минута, БаалБек написа:

:popcorn2:

А оригиналното мнение случайно да забеляза да е редактирано с премахнати линкове? Бъг в Тапатолк когато се цитират мнения съдържащи линкове. И ги добавя към текста, който пишеш. Сега разбира се няма и повярваш на това. Но странно защо линка е точно от мнението, на което отговарям нали?

току-що, maxthon написа:

Бъг в Тапатолк когато се цитират мнения съдържащи линкове.

Минава...големият кораб минава...:diving:

преди 1 минута, parmobil написа:

Не си отговорил нищо!

Знам, че така ще кажеш.  Това не означава, че не съм отговорил. И пак ще ти го повторя. Говориш за оставка, коментираш оставка. Ако има юмруци покрай нея тогава коментираш такива.

току-що, maxthon написа:

Знам, че така ще кажеш.  Това не означава, че не съм отговорил. И пак ще ти го повторя. Говориш за оставка, коментираш оставка. Ако има юмруци покрай нея тогава коментираш такива.

Не си!

Поне си призна.

Трети път ли желаеш да ти се отговори по същия начин, а ти да се правиш, че отговор не си получил?

току-що, parmobil написа:

Не си!

Пробвай и с главни букви. Когато юмруците започнат да имат общо с оставката, тогава и ще ги коментираш като една тема.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Минава...големият кораб минава...:diving:

Та какво е коментирал Радев? Деиндустриализация? 

Не си отговорил.

Тропни по масата де....... Още не си убедителен в това дали юмруците имат общо с оставката.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Та какво е коментирал Радев? Деиндустриализация? 

на 13.12.2025 г. в 10:02, БаалБек написа:

По честота на постовете това вече не е хоби, а график. Tapatalk явно помага.

Tapatalk често се среща при тролове, ботове и "войници по форумите".

С Tapatalk можеш да отговаряш за секунди, от телефона, докато си в транспорт, почивка или "на смяна", без да отваряш браузър, логини и т.н.

За трол това е злато. Mного постове, минимално усилие. Едно приложение може да е свързано с десетки форуми. Tapatalk обединява различни форуми, различни акаунти, различни теми. Един човек може да "държи фронта" в 5–10 форума едновременно. Това е перфектно за координирани наративи.

преди 1 минута, БаалБек написа:

А нещо за коментара на Радев? Трябва да вземем пример от Русия в какъв аспект точно? Индустрия?

преди 2 минути, maxthon написа:

А нещо за коментара на Радев? Трябва да вземем пример от Русия в какъв аспект точно? Индустрия?

С Tapatalk можеш да отговаряш за секунди, от телефона, докато си в транспорт, почивка или "на смяна", без да отваряш браузър, логини и т.н.

За трол това е злато. Mного постове, минимално усилие. Едно приложение може да е свързано с десетки форуми. Tapatalk обединява различни форуми, различни акаунти, различни теми. Един човек може да "държи фронта" в 5–10 форума едновременно. Това е перфектно за координирани наративи.

:hush:

Тапатолк позволява едновременно следене на много форуми. Известията валят едно след друго трола скача между теми. Пише се бързо, често копи-пейст от други дискусии. Линковете често са „универсални“, без връзка с конкретния дебат. 

2026-01-28-21-16-51-www-kaldata-com-6e16ee47b16a.png
Това всеки го помни, но какво общо има с оставката? Нали нея коментирахме? Не помниш ли?

Sent from my 2211133G using Tapatalk

:hush:
Тапатолк позволява едновременно следене на много форуми. Известията валят едно след друго трола скача между теми. Пише се бързо, често копи-пейст от други дискусии. Линковете често са „универсални“, без връзка с конкретния дебат. 
А за коментара на Радев? Индустрия из Европа? Как е? А как е икономиката като цяло спрямо едно десетилетие спрямо световната като цяло. Сама ли ще провериш каква е промяната от около 26% преди до ....% сега?

Не си отговорил нищо! Просто ми оряза поста и минах на screenshot.
Тоест редовния довод когато нямаш аргументи. В случая връзката между оставка и юмрук продължава да липсва.

Мен ли продължаваш да питаш относно действията да друго лице? За тези действия ще питаш лицето извършило ги.

преди 50 минути, maxthon написа:

Мен ли продължаваш да питаш относно действията да друго лице? За тези действия ще питаш лицето извършило ги.

2026-01-28-22-27-37-www-kaldata-com-264b

2026-01-28-22-27-37-www-kaldata-com-264b978bdd01.png
Яростно го защитавам като казвам, че е в правото си да подаде сам оставка когато пожелае?

преди 2 часа, miro20 написа:

Трябва да си абсолютен идиот да гласуваш за отявлена рашистка антибългарска подлога

Трябва да си абсолютен идиот за да гласуваш за отявлената подлога на Шиши - Бочко Менискуса. 

Мирчолинке, ти за кой от долните двама ще пуснеш бюлетинка:

566208529_10228474183832031_2947578043803834109_n.jpg.ceb2a89d8aa85cc9be88750f75af5e60.jpg

преди 2 часа, miro20 написа:

G_v6WBlWQAAEspV?format=jpg&name=large

Мирча, чакам и ти и фейкомета, който цитираш да ми покажете къде в речта си Радев е призовал да вземем пример от Русия за икономиката си

А дали сте гнусни лъжци и измамници?:hush:

преди 2 часа, parmobil написа:

Някакво обяснение защо Радев подаде оставка сега?

Защото кристално ясно се видя, че сегашната паплач в Парламента не се вслушва във волята на народа, недопускайки референдуми. 

Получи се един вид: кат не щеш  мира  референдум,  на ти секира Радев :)

Ахахаха, Мирчолина, Казанлъшката пръчка и Пармобилчо газ п*каят заради вероятността Радев да разбишка кочината на техните вождове!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.