Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Явор Божанков имал и последователи... 😆

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

на 23.01.2026 г. в 21:15, Bubbles написа:

Йотова и Радев в екип, ще е интересно, дано направят нещо хубаво и най важното да неутрализират свинята, тиквата и окорения педи.

Гарван гарвану око не вади

преди 1 час, Panzer 4 написа:

Нали за това се трепете всичката агентурна измет?

Ти беше ли агент на ДС-то. Разбрахме че си бил ченге-комуне, ама агентче бил ли си?

на 25.01.2026 г. в 13:32, Panzer 4 написа:

Аз, пикльо, съм запасен офицер от МВР, завеждах в нашия окръг специалните свръзки (шифри)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ти беше ли агент на ДС-то. Разбрахме че си бил ченге-комуне, ама агентче бил ли си?

Каквото и да правиш, невежеството избива, не може да се скрие. Нали четеш-запас. Като се уволних от редовната си служба като мл. Лейтенант, всяка година ме взимаха запас по един месец,тогава спецализирах специалните свръзки ( шифри), това във втора армия. По-късно ,впечатлени от моите качества, ме изискаха от МВР,където приключи военната ми биография. Не съм имал нищо общо с БКП, нито с полицейските структори (ченгета). Това го пиша по желание на онова NikakаквоSSi,дето вика, че всичко ще си кажем... Няма нищо за криене.

В армията били направо впечатлени от неговите качества. Добра версия... Тоя даже и името си не може, да напише... интересно, кой би се впечатлил от неговите качества!? 😆

Чувам, че Банев-плевнелиев и той се изакал нещо..

преди 2 часа, Panzer 4 написа:

Това го пиша по желание на онова NikakаквоSSi,дето вика, че всичко ще си кажем... Няма нищо за криене.

Значи,до колкото разбирам от коментарите.. @nikssi не ви е искал нищо..това са си ваши пожелания/приумици и глупости...А и като няма нищо за криене,що намесвате други хора не разбирам...Казваш си ,каквото има да казваш и толкова...

А за армията..айде по-полека,щото в армията правят "впечатления"  2 вида хора-доносници и дезертьори...истинските мъжкари са малко..Та ти от кои 2 вида  си бил!?

на 26.01.2026 г. в 20:07, communismatic написа:

Не знам, кои са тия "леви", дето ще подкрепят Радев, ама смятам, че повечето "десни" гласоподаватели са с твоят акъл... То и затова сме на тоя хал.

Щото много обичаш да питаш и аз да те попитам - за тези години преход, колко години е имало десно управление? Сумарно колко ще ги докараш? Само не включвай Герб, че ще се разхълцам от смях. 

А на тоя хал сме, щото смятате, че трябва да дойде месѝя. Все някой трябва да ви оправя. С интерес чакам Радев да видя какво ще прави и оправя. Всичко маргинално му е клекнало. Даже и Волен го подкрепя.

Кво разбираш под "дясно" управление? Нито лявото у нас е ляво, нито дясното е дясно. БСП са УЖ лява партия? Каква е тая лява партия, дето е пълна с милионери вътре?! В ЕС са уж десни? И какви са тия десни движения, при положение, че напълниха Европа с мигранти, съсипаха икономиката със зелени енергии и прочее!? Ми, извинявай, ама това са точно леви политики, а не десни. Ама какво ли да го обяснявам на човек, дето изобщо няма и да ме разбере.

преди 9 минути, communismatic написа:

Кво разбираш под "дясно" управление? Нито лявото у нас е ляво, нито дясното е дясно. БСП са УЖ лява партия? Каква е тая лява партия, дето е пълна с милионери вътре?! В ЕС са уж десни? И какви са тия десни движения, при положение, че напълниха Европа с мигранти, съсипаха икономиката със зелени енергии и прочее!? Ми, извинявай, ама това са точно леви политики, а не десни. Ама какво ли да го обяснявам на човек, дето изобщо няма и да ме разбере.

А ти какво разбираш под десни с моя акъл.

Защото според теб всички беди, които са се случили на клета майка България е заради десни управления. Затова те попитах колко години са управлявали десни за 36 г преход. А ти витиевато клинчиш. Лявата партия с милионерите не е в твоя полза. Защото показва кой се е нагушил през този "десен" преход.

Тази тема трябва да се затвори и да се направи нова

Илияна Йотова - новият президент на България

преди 3 минути, M.Николов написа:

Костов какъв е?

Ляв?

Костов ко е десен аз съм трамвай.

преди 6 минути, parmobil написа:

Нека ги докараме условно до 6. А останалите 30 г?

6? Кой това?

преди 15 минути, M.Николов написа:

Костов какъв е?

Ляв?

Добре, приемам. Затова казах 6. Няма и половин мандат на Димитров и цял на Костов. 

Какво правим с останалите 30 г.? Кой десен е виновен?

А вече си имаме и абдикирал президент и Йотова, която никой не я е избирал за президент, а просто наследи поста.

преди 37 минути, parmobil написа:

Защото според теб всички беди, които са се случили на клета майка България е заради десни управления.

Имаш предвид СДС с бандитската приватизация и ликвидирането на селското стопанство? Има логика, да.

преди 1 минута, communismatic написа:

Имаш предвид СДС с бандитската приватизация и ликвидирането на селското стопанство? Има логика, да.

Пак ли да почвам да ви цитирам със screenshot? Толкова ли ви е неудобно да ме цитирате цялостно?

Мда, направо бягаме от дискусиите с теб, а не обратното. Кажи, че хабер нямаш и направо да те игнорираме тотално. Не, че не го виждаме всички.

преди 5 минути, communismatic написа:

Мда, направо бягаме от дискусиите с теб, а не обратното. Кажи, че хабер нямаш и направо да те игнорираме тотално. Не, че не го виждаме всички.

Какво виждат? 36 г. преход и за теб Костов е виновен. Нищо друго не успя да снесеш.

Ето, посочих 6 г, десно управление. Какво направиха левите и центристите с другите 30 г.? 

Кои ще ме игнорирате? ОнАнимници във форум? И аз сега ще си легна разплакан. Веселяк.

току-що, parmobil написа:

Какво виждат? 36 г. преход и за теб Костов е виновен. Нищо друго не успя да снесеш.

Ми, правилно. Как да е виновен. Разпродаде всичко на безценица и сега ръси акъл при "мисирките" и "медиите" у нас. Знам, че си му голям привърженик, ама при умните хора - той е с основна вина. Обяснявал съм и защо.

преди 1 минута, parmobil написа:

Ето, посочих 6 г, десно управление.

Кое е "дЕсно" управление по-точно? СДС/ОДС?

преди 2 минути, parmobil написа:

Кои ще ме игнорирате?

Не те игнорираме, направо си се забавлявам с тъпотиите, които ръсиш.

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми, правилно. Как да е виновен. Разпродаде всичко на безценица и сега ръси акъл при "мисирките" и "медиите" у нас. Знам, че си му голям привърженик, ама при умните хора - той е с основна вина. Обяснявал съм и защо.

Кое е "дЕсно" управление по-точно? СДС/ОДС?

Не те игнорираме, направо си се забавлявам с тъпотиите, които ръсиш.

30 г. Продължавай да се правиш на тъп, но 30 г. не можеш да ги заметеш и обвиниш Костов. Сам си каза за любимата и свидна партия с милионерите. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.