Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

току-що, БаалБек написа:

:newspaper:

Рабрах, че трябва да задедеш въпросите си към този, който установи сама е длъжен да отговаря. Да, най-вероятно трябва, но той лично ще прецени кога трябва да го направи.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 26 минути, Без умствен капацитет написа:

за Възраждане ли си

Не за България, Борисов, Пеевски и ППДБтата са вредни за страната. Костадинов е балон тип Волен, толкова.

преди 1 час, Bubbles написа:

Костадинов е балон тип Волен, толкова.

славчо и меч - щот са по различни - слави дори май се спука

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

славчо и меч - щот са по различни - слави дори май се спука

Да съм казал, че са по-различни?
Славчо още в самото начало казах че ще се оцвъка до ушите и така и стана, Руди я кара популистката...
...както вече съм споменавал в студентските си години познавах много от привържениците на Волен както и на други "националистически" сбирщини(Да това не са партии макар да се водят такива), повечето от тия хора са от типа Комикс с акъла на Репата, днес повечето от върлите привърженици на Костадинов са точно тези същите и подобни на тях, някои подражават и на Руди, други си останаха верни на Боян...
...но той самия...
...абе нема значение да е жив и здрав.

Тааа да се върнем на темата : Гласувал съм за Бойко още когато беше кандидат за кмет, може би и първия път когато учреди ГЕРБ(Не помня със сигурност), гласувал съм и за други които съм смятал за светстни предимно като хора защото никога не гледам цвят, партия и подобни глупости, даже и за Софиянски съм гласувал, ама се оцвъкаха до един, знаеш откак не съм в родината не гласувам защото не го смятам за редно.
А сега е ред на Радев, човека е свестен и съм сигурен, че дори и ти го виждаш обаче не ти харесват възгледите му. Може единствено да се надяваме да направи нещо наистина полезно за страната и за хората, другото е без значение.
За мен обаче е тъпо политиката да се дели на цветове, партии и прочее, това е само в ущърб на хората, най малкото защото има разлика между това да се дърляме тука или някъде другаде за спорта или за развлечение но когато това се случва насериозно и от него следват последтвия които рефлектират върху цял народ ами малоумно е.

Ти като привърженик на ГЕРБ(Ако съм запомнил правилно) наистина ли приемаш всичко което правят само заради единия цвят?

преди 19 часа, БаалБек написа:

Димчев го е написал ясно!

Ти и @M.Николов се опитахте да остроумничите, но не успяхте да го оборите!

Дали?:giggle1:

преди 9 часа, Bubbles написа:

Славчо още в самото начало казах че ще се оцвъка до ушите и така и стана, Руди я кара популистката...

На мен продължава, да ми е крайно непонятно, как Слави Трифонов и ИТН заблуди толкова много хора. В края на краищата, той беше доста популярна личност и преди 2020-та, много добре му помним политическите завои и т.н. Друг е въпроса, че още в началото излязоха кирливите му ризи с отцепниците около Радостин Василев, които разкриха връзката между ИТН и ГЕРБ, а именно Орлин Алексиев, дето бил приятел на Слави Трифонов. Питаха Слави за него, той призна, че са приятели, но не знаел, с какво точно се занимава. Това беше в интервюто му за оня неадекватен водещ от "Дарик" - Косьо Вълков, дето по едно време щеше направо, да се разреве. До там е стигнала българската журналистика.

Цитат

"Западна Европа няма доверие на Радев, знаят му червения хастар и че е адепт на Путин", посочи лидерът на ДСБ.

Агент Ниско продължава жалният вой на умнокрасивите...

преди 1 час, communismatic написа:

На мен продължава, да ми е крайно непонятно, как Слави Трифонов и ИТН заблуди толкова много хора. В края на краищата, той беше доста популярна личност и преди 2020-та, много добре му помним политическите завои и т.н. Друг е въпроса, че още в началото излязоха кирливите му ризи с отцепниците около Радостин Василев, които разкриха връзката между ИТН и ГЕРБ, а именно Орлин Алексиев, дето бил приятел на Слави Трифонов. Питаха Слави за него, той призна, че са приятели, но не знаел, с какво точно се занимава. Това беше в интервюто му за оня неадекватен водещ от "Дарик" - Косьо Вълков, дето по едно време щеше направо, да се разреве. До там е стигнала българската журналистика.

Ми, имаше идея и го играеше в защитник на суверенна. Това е негова дума. Дойде като всеки един нов политик на политическата сцена със заявка да промени нещо и да разбута статуквото. БСП, ДПС и ГЕРБ партиите а статуквото, с тях нямаше да се коалира.  Щял да изчегърта ГЕРБ. Бяха за пряка демокрация, доколкото си спомням. Сиреч да се пита народът. Бяха за референдумите.

И протестираше, се противопоставяше на системата.

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, имаше идея и го играеше в защитник на суверенна.

Ама те всички са наши "защитници", то идеята ми е, как по-точно подхлъзна толкова много хора, при положение, че първо беше костовист (то само заради това и трябва да се замислиш, колко акъл има в главата си), после подкрепяше онова момиче от Варна, после дойде нещо друго... Помним много добре и онова жалко интервю с Бойко Борисов, което ни го припомни много добре и Явор Дачков преди няколко седмици. И двамата си измиха ръцете с "въпроси от публиката". С "въпроси от публиката" и никаква опозиция от тяхна страна, те се превръщат в Косьо Вълков и Мария Цънцарова. Т.е. в едни държачи на микрофони.

преди 5 часа, communismatic написа:

На мен продължава, да ми е крайно непонятно, как Слави Трифонов и ИТН заблуди толкова много хора.  

Елементарно, използва националната трибуна която имаше като предизборна платформа. години наред плю по цялата власт докато приемаше образа на защитник на народа, проектите в подкрепа на това и онова или този и онзи, концертите, включително и оная идея за човек в парламента който да бил контролирал какво се случва там, всичко това беше една дъъъъълга и добре планирана предизборна кампания бих казал най дългата която съм виждал някога. 
Хора като баща ми(Вечна му памет!) които никога не са гледали предаването или изявите му пък мислеха че ще направи нещо и няма да краде защото си има пари, освен това им беше писнало вече от тиквата а ППДБ вече се бяха компрометирали и се търсеше алтернатива.

И Слави беше много близо до пълния успех но не беше помислил какво да прави ако спечели изборите и така се оказа в капан, хем спечелил избори хем без правилен ход защото ако се беше коалирал с коя да е от участващите тогава в парламента партии щяха да го обявят за поредния въздух под налягане и да изгуби подкрепа, при втория вариант който избра той с надеждата да се докаже като лоялен пред избирателите си имаше шанс макар и малък за успех, но се случи по-вероятното а именно масата от избирателите го приеха като акт от страх и резултата беше отново загуба(При това сериозна) на подкрепа.

Извън горното - Трифонов винаги си е бил пионка на мутрите още от времето на Борците през деветдесетте, а по-късно и директно на тиквата и за мен целия тоя скандал и разрив между тях беше една добре режисирана постановка.

преди 1 час, M.Николов написа:

Специално за Мирча, от бившия втори в Герб.😄

Цветанов: БОРИСОВ Е ПО-ПРОРУСКИ ОТ РАДЕВ!

А пък Георги Лозанов е написал това:

Radev.png.c7b1f3804ad883ab9578976a29403a04.png

преди 9 минути, БаалБек написа:

Ясно, според този корифей на мисълта, Радев трябва да оправя положението и в Русия.:giggle1:

преди 24 минути, БаалБек написа:

На Георги Лозанов някой да му подшушне, че най-много олигарси има при наш'то "татенце" САЩ, за да не се излага като кифладжия!

Според AI, цитирам:

Най-много олигарси (в смисъла на свръхбогати хора с огромно икономическо и често политическо влияние) има в страни с най-голям брой милиардери, тъй като терминът "олигарси" често се асоциира именно с тях.

Топ страни по брой милиардери (които често се наричат олигарси):

1. Съединените щати — ~900+ милиардери. Все по-често се говори за "техно-олигарси" или "олигархия" поради влиянието на Big Tech и милиардери в политиката. Най-много в света, главно от tech (Bezos, Musk, Zuckerberg), finance, retail. Много от тях имат огромно политическо влияние (напр. чрез лобизъм, дарения).

2. Китай (вкл. Хонконг) — между 450–1021 милиардери (Hurun: ~1000+, Forbes: ~473–500+).
Китай често се посочва като страната с много "олигарси" в смисъл на хора, които контролират огромни сектори (tech, недвижими имоти, производство), но под строг партиен контрол на КПК.

3. Индия — около 200–250+ (трето място, бърз растеж).

4. Германия — ~120–150.

5. Русия — около 100–120 милиардери (Forbes/Hurun 2025). 

Други страни с висока концентрация (на глава от населението или влияние): Монако, Швейцария, Сингапур, ОАЕ, Украйна. 

преди 2 минути, Flashback написа:

Според AI, цитирам:

Най-много олигарси (в смисъла на свръхбогати хора с огромно икономическо и често политическо влияние) има в страни с най-голям брой милиардери, тъй като терминът "олигарси" често се асоциира именно с тях.

И да се върнем към темата, че нещо се отплесна.

Скандалът е чутовен: Пловдивски богаташ, разследван за наркотици, дойде да посрещне безработния Румен Радев

Скандалният пловдивски богаташ Васил Боснешки се появи с група нацепени момчета да посрещне излизащия от президентството Румен Радев, видно е от снимка на Българската Телеграфна Агенция.

Ти гледай колко е умна само. Някакъв криминален боклук отишъл да посрещне Румен Радев и е част от тълпа от 200-300 души (вероятно) и това е направо "скандално". В смисъл... Радев какво трябва да направи? Да изкара АК 47 и да го разстреля ли? 😆

Логика на ниво "тираджия". Оня ден твърдеше, че еврото било стойностна валута, щото имала много фалшификати... 😆

Мда, бъбрече.😄

преди 2 минути, communismatic написа:

Радев какво трябва да направи? Да изкара АК 47 и да го разстреля ли? 😆

А още по-интересното е Радев въобще знае ли за съществуването на този бизнесмен и че той е сред публиката му.

току-що, БаалБек написа:

И да се върнем към темата, че нещо се отплесна.

Скандалът е чутовен: Пловдивски богаташ, разследван за наркотици, дойде да посрещне безработния Румен Радев

Скандалният пловдивски богаташ Васил Боснешки се появи с група нацепени момчета да посрещне излизащия от президентството Румен Радев, видно е от снимка на Българската Телеграфна Агенция.

Не разбирам къде е скандалът и какво общо има Радев?!

Първо, всеки може да отиде пред президентството и второ - знаем ли мотивите на този бизнесмен защо въобще е отишъл?!

Може неговата дружка Шиши да го е пратил, за да компрометира Радев и да се даде повод за писането на подобни статии с неверни внушения...

Аз кво ви обяснявам, че това е поредният акаунт на тираджията-турчин, дето е гласоподавател на Бойко Методиев Борисов. Абсолютно идентични постове и никакви наченки на логическа мисъл. НИКАКВИ! Само и единствено някакви уникални глупости... 😆

преди 2 минути, Flashback написа:

Може неговата дружка Шиши да го е пратил, за да компрометира Радев и да се даде повод за писането на подобни статии с неверни внушения...

Не е изключено, но времето ще покаже. А то не е останало много.

преди 6 минути, communismatic написа:

Ти гледай колко е умна само. Някакъв криминален боклук отишъл да посрещне Румен Радев и е част от тълпа от 200-300 души (вероятно) и това е направо "скандално". В смисъл... Радев какво трябва да направи? Да изкара АК 47 и да го разстреля ли? 😆

Логика на ниво "тираджия". Оня ден твърдеше, че еврото било стойностна валута, щото имала много фалшификати... 😆

То само като видиш заглавието на статията "Скандалът е чутовен" в някакъв треторазряден сайт и ти става ясно, че е някаква скалъпена помия, но за Баалбукащата знаем, че няма никаква медийна хигиена и колкото по-абсурден е един фейк, тя толкова повече му вярва. 

Между другото, пропагандната машина все повече ще се засилва. Направо ще го смаже до изборите... Очаквам да има доста удари под кръста още. Дано Радев да не се огъне, в последствие. Напомня много на ситуацията с Виденов от 1996-та и 1997-ма, когато струпват абсолютно всички земни грехове на него.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.