Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, parmobil написа:

Вернио ли не чу как трябва да взимаме пример от САЩ, Китай, Русия?

Друго има предвид в случая, не икономиката, а да си гледаме интереса.

Толкова ли не правиш разлика между понятията?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Като стана дума за икономика, питай го "Има ли яйца по 90 рубли?". 😆

на 14.11.2024 г. в 18:03, parmobil написа:

Отварям "Пятёрочка" - най-популярната верига магазини - гледам 10 яйца 130 рубли, което е 3.50 лв. Отварям сайта на била - 10 яйца - 4 лв. А средната заплата у нас е по-висока от руската, вервай ми! Тези 1.50 лв откъде ги измисли?

преди 1 минута, M.Николов написа:

И защо не го пусна това изказване? Защо не се видя във видеото, което постна? И нарече другите манипулатори?

И продължавам да не разбирам за чий хОй трябва да гледаме в РФ? Ми те в момента са в кофите. Чисто икономически!

преди 1 минута, parmobil написа:

И продължавам да не разбирам за чий хОй трябва да гледаме в РФ? Ми те в момента са в кофите. Чисто икономически!

Тоя от край време твърди, че РФ ще фалира... Сега пак новата мантра е подхваната. Абсолютен палячо! 😆

2026-02-01-14-28-36-www-kaldata-com-d9ac

Да, де. Твърдеше, че имала "сериозни проблеми". Питахме те 20 души, какви са тия "сериозни проблеми", естествено избяга позорно. А за "насилствената мобилизация", по-добре да не ти вадя пак постовете, че за пореден път ще станеш за кашмер. Помним ти ги, все пак...

преди 1 час, miro20 написа:

НЯма по голямо унижение главнокомандващия ти да е мекотело и чужда пионка, която реве колко е грешно да се съпротивляваш на агресора. 

Мирчолинке, пак лъжеш!

Радев каза нещо съвсем различно, с което съм напълно съгласен, че напълно загърбихме дипломацията и подкокоросахме Украйна да започне онова катастрофално контранастъпление през лятото на 2023 г., което завърши с пълно фиаско и обезкърви украинската армия. Оттогава Украйна само губи нови територии, дори не успя да задържи Курск, вече никой не говори за "границите от 1991 г.", нито за членство в НАТО. 

Радев не е казвал Украйна да не се отбранява, а че е бил изненадан от лошата преценка на натовските плановици, които подготвиха този обречен на провал контранаступ. 

преди 1 час, M.Николов написа:

Тия дебили са ясни, дай някой с ниво.:giggle1:

c9506b65e60f939cc12763b557475edc.jpeg.638565fd452eade1d97ac42e7909eaec.jpeg

преди 9 минути, parmobil написа:

2026-02-01-16-03-09-www-kaldata-com-4520

Насилствената мобилизация? Няма проблеми. Ето ти твърдението първо, че "попривършили" хората на договор? От там тръгна... Първо, как са попривършили хората на договор, би ли ми обяснил? Да не избягаш пак? 
2.jpg
Ако може, да обясниш... Ама да не избягаш пак? Пак да го напиша... Щото това ти е редовният номер.
Относно икономическият подем, доколкото си спомням, ти постнах официална статистика за ръст в БВП на глава от населението и ръст на индустриалното производство. И какво се случи? Ми, отново избяга.

А, да. Да си припомним и най-култовото... ОТНОВО ДА СИ ГО ПРИПОМНИМ.
4.jpg
3.jpg
Това били"най-евтините" яйца? Нали? 

преди 3 часа, miro20 написа:

Намекваш че ще му нарисувате процентите ??

хм... и аз имам такива подозрения. 

Е , тогава ще видите площади както '96-та

Мирко,братче,мирчолинке ..ти съвсем изтреще бе, братчет ...Вие му нарисувахте процентите на Радев...основно със абсолютната си простащина и простотия....за кво ви избраха,пък какви ги свършихте....тъпанари...абсолютни...и сега Радев ви е крив,че за никакъв ... не ставате...

Че употреби Панорама за пи-ар с предварително готови въпроси , на запис, и без събеседници !

На запис?!? Това от Атлантическият съвет ли ти го казаха?

А колкото до предварително подготвените въпроси - сигурно имаш предвид видният русофоб Соломон Паси при Цветанка Ризова?

Намекваш че ще му нарисувате процентите ??

хм... и аз имам такива подозрения. 

Е , тогава ще видите площади както '96-та

Кфи площади ве?
Гербавите сте 300 000 общо за цяла България, ППДБ и свинята общо имат още толкова, дип че е ниската избирателна активност та да имате процент.

преди 2 часа, M.Николов написа:
преди 2 часа, parmobil написа:

Вернио ли не чу как трябва да взимаме пример от САЩ, Китай, Русия?

Как ли не се въртите на шиша да оправдавате малоумния Крадев 

преди 4 минути, Proshark написа:

Мирко,братче,мирчолинке ..ти съвсем изтреще бе, братчет ...Вие му нарисувахте процентите на Радев...основно със абсолютната си простащина и простотия....за кво ви избраха,пък какви ги свършихте....тъпанари...абсолютни...и сега Радев ви е крив,че за никакъв ... не ставате...

Кои "вие" ?? Виж от началото на темата, мен ми бе ясен от самото начало. 

путинистите и промитите измамени червени цоциалисти обаче си искахте вож, и Решетников ви го даде. 

Неслучайно каза как е проучван и преценяван да отговаря наопределен профил . Всичко е социология.  Но и да отговаря на интересита на рашистите и плановете им . 

Е, ето го , имате го . Всички промити неграмотни червени цоциалисти се подмокрят по Крадев, всички неориентирани копейки , също го припознават . 

Относно интервюто , да те хванат в лъжа , и то лесно проверима лъжа, в интервю на запис и с предварително подготвени въпроси , означава само едно - че го правиш умишлено :

От първото прецизно подготвено интервю почна слъжите и повтаряне на рашистката пропаганда за украинското контранастъпление без абсолютно нито една критика и назоваване на агресора . 

Все едно да говориш за изнасилена жена, и да плямпаш как е можело да избяга, не е трябвало да се съпротивлява, нека даде каквото може за да не стане по лошо , и да не слуша тези които се отзовават на писъците И, и да не се дърпа , защото те , помагащите са лошите. само удължат агонията на изнасилваната. Не е виновен агресора изнасилвач. 

Отсега лъжи и пропаганда, а какво ще е по нататък ???

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Президента не заслужава даже да лъска обувките на Царя и да пие вода от стъпките му.

Дай боже и Царя да влезе в следващият Парламент. Така Радев няма да е сам срещу Шиши и куклите му на конци.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Така Радев няма да е сам срещу Шиши и куклите му на конци.

Радев, Бойко и Шиши са от един червен дол дренки

преди 1 час, communismatic написа:

Насилствената мобилизация? Няма проблеми. Ето ти твърдението първо, че "попривършили" хората на договор? От там тръгна... ПърА, да. Да си припомним и най-култовото... ОТНОВО ДА СИ ГО ПРИПОМНИМ.

2026-02-01-18-08-49-www-kaldata-com-7f21

2026-02-01-18-08-49-www-kaldata-com-7f21

Да, де... съчинявам си. То и за яйцата пак си "съчинявах". Между другото, що с такъв плам не отговаряш на въпросите, които съм ти задал? Щото си жалък?

преди 6 минути, communismatic написа:

Между другото, що с такъв плам не отговаряш на въпросите, които съм ти задал? Щото си жалък?

Извинявайте ,че Ви се намесвам ама мене ме учудва защо се ползват скрийншотове вместо да пусне текст? Някакъв архив ли се прави ? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 3 минути, nikssi написа:

Извинявайте ,че Ви се намесвам ама мене ме учудва защо ползват скрийншотове вместо да пусне текст? Някакъв архив ли се прави ? 

Аз му поствам точните цитати, щото по 300 пъти се отрича от думите си и всеки път му ги припомням. По-удобно е. А той защо го прави... опитва се, да ни изкара, че все му изрязваме цитатите. Някакъв мега елементарен опит за манипулация, понеже той е един от хората тук, дето най-редовно не отговарят на неудобни въпроси. Да не говорим, че момчето доказано е болно. За да избива комплексите си и болната си фиксация по Русия... стигна до там, даже да лъже относно цените на елементарните стоки в РФ, барабар с твърдения, че имало насилствена мобилизация, даже и нямало и вече хора на договор, били свършили... РФ имала и много сериозни икономически проблеми. Над 200 тези и нито една не се оказа вярна. Да не говорим за историческите му прозрения, то там нещата направо бият на шизофрения. 😆
Извинявай, ама... човек, дето през живота си не е прочел и един ред, да ми говори за славяните, за ДНК анализи и прочее... това е такава смехория, че няма накъде. И естествено... и от тази тема избяга позорно като бит... да не продължавам.

преди 1 час, miro20 написа:

Отсега лъжи и пропаганда, а какво ще е по нататък ???

Мирчоуу..вие лъжете от как се нарекохте демократи, а преди това учихте и завършихте  в СССР...и после се пребоядисахте...И сега един излезе  ви го казва в очите,че не ставате за управници,щото сте мутри и крадци..и се е.авате с народа...за това газ пикаете...А що се отнася до въпроса ти-еми няма да е както до сега..тоест няма да е вашата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.