Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 минути, miro20 написа:

за хората това е 1 млрд годишно спестени такси

Мхм. В тоя 1 милиард годишно влиза ли и инфлацията и разходите за преминаването в евро, които ще костват на държавната хазна още няколко милиарда? Или това не го броим? Вдигнатите данъци предполагам, че също влизат в тоя 1 милиард? Или греша?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 848,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Всъщност, вие, фейкометите, оригинала си го знаете :

G74WgOKWwAAdrEG?format=jpg&name=900x900

преди 7 минути, miro20 написа:

Виждам, хал хабер си нямате как се проведоха последните протести

Така е, да. Чакаме ти да ни информираш. От теб по-добър източник на информация няма.

преди 2 минути, communismatic написа:

Мхм. В тоя 1 милиард годишно влиза ли и инфлацията и разходите за преминаването в евро, които ще костват на държавната хазна още няколко милиарда? Или това не го броим? Вдигнатите данъци предполагам, че също влизат в тоя 1 милиард? Или греша?

https://www.investor.bg/a/540-danatsi-i-byudzhet/380535-a-vasilev-balgariya-e-zagubila-500-mln-lv-za-prevalutirane-v-evro-prez-2022-g

Грешиш разбира се. Нито инфлацията, нито данъците влизат в темата за преминаване към еврото . 

Щото си кух 

преди 2 минути, communismatic написа:

разходите за преминаването в евро, които ще костват на държавната хазна още няколко милиарда

:lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Не ти се вярва, нали? В смисъл... преминаваме в еврото... без това да ни струва и един лев/евро от хазната? Просто отгоре банкнотите с левовете ще печатат еврото? С Пламен Умния сте голяма конкуренция...

преди 25 минути, communismatic написа:

И комплексар си ти, а не аз. Аз не се интересувам изобщо с кой си пиша и т.н. 

Верно ли? Защо отказа да ми отговориш на въпроса в темата за Проблеми с форума? 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Верно ли? Защо отказа да ми отговориш на въпроса в темата за Проблеми с форума? 😆

Мислиш ли, че ще ти чета тъпотиите и то в друга секция. Как ти не пишеш от 200 акаунта и от кои акаунти точно пишеш. Неща, които вече сме обсъждали... В смисъл... ясно ми е, че нямаш акъл и за една стотинка, ама...

преди 1 минута, communismatic написа:

Не ти се вярва, нали? В смисъл... преминаваме в еврото... без това да ни струва и един лев/евро от хазната? Просто отгоре банкнотите с левовете ще печатат еврото? С Пламен Умния сте голяма конкуренция...

А колко е лесно просто да ми цитираш някой източник  ? 

току-що, miro20 написа:

А колко е лесно просто да ми цитираш някой източник  ? 

Трябва да ти цитирам източник за нещо подобно? Т.е. ти си бавноразвиващ, дето не може изобщо да разсъждава?

преди 5 минути, The Lone Star написа:

Сега кой ги взима тези такси?

До сега - банките и чейнч бюрата. 

Пробвал ли си наскоро да обмениш евро ? Скоро ходил ли си в чужбина и да ти трябва валута ? 

Защо народа изкупи вече всичкото евро ? 

:) 

току-що, communismatic написа:

Мислиш ли, че ще ти чета тъпотиите и то в друга секция. Как ти не пишеш от 200 акаунта и от кои акаунти точно пишеш. Неща, които вече сме обсъждали... В смисъл... ясно ми е, че нямаш акъл и за една стотинка, ама...

Коментирал с кого? 🤭 Обсъждали? 😆 Това обсъждали в множествено число ми звучи като заболяване?

току-що, "Саша" написа:

Коментирал с кого? 🤭 Обсъждали? 😆 Това обсъждали в множествено число ми звучи като заболяване?

Кво се опитваш, да постигнеш като постоянно намесваш темата за многото ти акаунти? В смисъл... опитваш се, да промениш мнението за себе си ли? Вече да не те смятат за бавноразвиващ?

току-що, miro20 написа:

До сега - банките и чейнч бюрата. 

Пробвал ли си наскоро да обмениш евро ? 

Защо народа изкупи вече всичкото евро ? 

:) 

Банките няма да оставят така нещата. Тези загубени пари ще ги компенсират с увеличени тарифи така че хората не печелят нищо от това.

Не съм пробвал да обменям евро сега, защото ще го направя догодина по някое време. 

преди 7 минути, communismatic написа:

Кво се опитваш, да постигнеш като постоянно намесваш темата за многото ти акаунти? В смисъл... опитваш се, да промениш мнението за себе си ли? Вече да не те смятат за бавноразвиващ?

Вижда се кого смятат всички потребители за бавноразвиващ. 

Всъщност ще ти отговоря на въпроса, опитвам се да покажа, а не да постигна, твоите измислици. Кои са тези акаунти? Ще ги посочиш ли или пак ще пропуснеш? Защо така лъжеш и кого? Какво се опитваш да постигнеш с лъжите, които не спираш да си измисляш? 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

току-що, "Саша" написа:

Вижда се кого смятат всички потребители за бавноразвиващ. 

Вижда се, да. Ти може и да не си забелязал, ама все пак се вижда...

току-що, "Саша" написа:

Кои са тези акаунти? Ще ги посочиш ли или пак ще пропуснеш? Защо така лъжеш и кого? Какво се опитваш да постигнеш с лъжите, които не спираш да си измисляш? 

Ъ... умен тираджия, колко още пъти, да пиша едно и също?

току-що, communismatic написа:

Вижда се, да. Ти може и да не си забелязал, ама все пак се вижда...

Ъ... умен тираджия, колко още пъти, да пиша едно и също?

Тежко е положението с това момче. 😆 Продължава да бяга от отговр. 🤭 Явно е решен до край да лъже и маже?

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Банките няма да оставят така нещата. Тези загубени пари ще ги компенсират с увеличени тарифи така че хората не печелят нищо от това.

Не съм пробвал да обменям евро сега, защото ще го направя догодина по някое време. 

Е не.. това си е бисер отвсякъде... 

Само ще спомена че ако бяхме влезли по рано под надзора на европейската банка, сценария и фалита КТБ никога нямаше да се случи . 

"догодина понякое време" няма да има какво да обменяш , защото всичко ще се плаща в евро бре кух, 

а сметките ти ще са автоматично превалутирани . 

Леле какви хора имало тука 

:lol6:

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Сигурно е така, защото, българите са изтеглили с 20% по-големи кредити през първите девет месеца на 2025 г., сочат данни на БНБ. Общата сума надхвърля 53 милиарда лева, като основен двигател са по-големите ипотечни кредити, а не текущи нужди. Финансисти отчитат и ръст на банковите депозити.

Тази информация от БНБ можеш ли да я разтълкуваш за себе си? Ей така за проба, а?

:popcorn2:

току-що, miro20 написа:

Само ще спомена че ако бяхме влезли по рано под надзора на европейската банка, сценария и фалита КТБ никога нямаше да се случи . 

Имаш предвид твоят гуру - бай Тиквун и Дебелият, да източат банката ли? :) 

преди 9 минути, communismatic написа:

Имаш предвид твоят гуру - бай Тиквун и Дебелият, да източат банката ли? :) 

Не.Поинтересувай се кого обслужва Цв Васлилев и с какви рашистки корени е проблема

Но не това ми е акцента, а че ако бяхме по рано под надзора на ЕБ нямаше да се  случи това. 

преди 13 минути, БаалБек написа:

Сигурно е така, защото, българите са изтеглили с 20% по-големи кредити през първите девет месеца на 2025 г., сочат данни на БНБ. Общата сума надхвърля 53 милиарда лева, като основен двигател са по-големите ипотечни кредити, а не текущи нужди. Финансисти отчитат и ръст на банковите депозити.

Тази информация от БНБ можеш ли да я разтълкуваш за себе си? Ей така за проба, а?

:popcorn2:

Хората имат доверие в ЕС . Не вярват на простотиите на продажниците копейки 

Всъщност, както знаем и по декларации , дори копейките от ИЗраждане кътат влогове в лошите евраци :)

Това е както пропагандираха против ваксините, пък те ваксинирани ... :)

Шараните лапат... 

преди 14 минути, БаалБек написа:

Сигурно е така, защото, българите са изтеглили с 20% по-големи кредити през първите девет месеца на 2025 г., сочат данни на БНБ.

Мхм. Не ти ли е минало през акъла, коя е причината за всичко това? Примерно, че има инфлация... Или не ти е минало през акъла? Аз подозирам, че не ти е минавало през акъла... 😆

преди 5 минути, communismatic написа:
преди 20 минути, БаалБек написа:

Сигурно е така, защото, българите са изтеглили с 20% по-големи кредити през първите девет месеца на 2025 г., сочат данни на БНБ.

Мхм. Не ти ли е минало през акъла, коя е причината за всичко това? Примерно, че има инфлация... Или не ти е минало през акъла? Аз подозирам, че не ти е минавало през акъла... 😆

Ти заем имаш ли бе кух ? 

Не ти ли идва на ум че хората са стимулирани от ПО НИСКИТЕ проценти по лихви и  заеми които предоставят банкитре поради обвързване с правилата на  ЕС  ? 

Май си още на хранилка при мама ? 

дървени философи .... :getout:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.