Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Няма импийчмънт- ако не го подкрепят независимите депутати на Атака, начело с Волен Сидеров.  

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Президентът Румен Радев покани на работна среща главния секретар на Министерството на вътрешните работи Ивайло Иванов и председателя на Държавна агенция "Национална сигурност" Димитър Георгиев.

Срещата, която ще започне от 15.00 часа на Дондуков 2, е във връзка с ескалацията на напрежение и проявите на насилие по време на гражданските протести, уточняват от прессекретариата на държавният глава.

https://www.dnes.bg/politika/2020/09/04/radev-pokani-mvr-i-dans-na-sreshta-zaradi-protestite.461913

Ние нямаме нормален президент, Радев вече е натрупал 14 нарушения на конституцията.  Пък уж е написал нова, без никой да му я иска.  Дали е добре този човек     https://www.dnes.bg/politika/2020/09/04/georgi-markov-radev-vze-dyrjavata-za-kazarma-dps-mu-pokaza-cherven-karton.461918  

преди 1 час, attj написа:

Поредният фейк, към който даваш линк!

Защо не издигнеш кандидатурата на Марешки за президент на България?

преди 3 минути, Мойра написа:

Поредният фейк, към който даваш линк!

Защо не издигнеш кандидатурата на Марешки за президент на България?

Не е  от Фрогнюз и не е фейк като твоите . Навремето гласувах за Радев.   Партията на Марешки - Воля  да си преценяват това дали е вариант.  Не съм партиен член.

преди 2 часа, attj написа:

Интересно. От коя власт да бъде отстранен Радев само не разбрах? Съдебната, изпълнителната или законодателната?

преди 3 часа, attj написа:

Хайде сега покажи ми къде пише кой е собственик на сайта , покажи ми кой отговаря за защитата на личните ти данни нали си маниак на тема сугурност? Барабар с тролопитек20 си. Недей прескача клоаките блиц и ПИК не е редно да пропускаш кафявите медии на ПееФски.

преди 53 минути, Belhor написа:

Интересно. От коя власт да бъде отстранен Радев само не разбрах? Съдебната, изпълнителната или законодателната?

Ако отстранят Радев наследяват вицето за президент. Не се ли усещат тия? Да не си въобразяват,че ще има нови избори? :biggrin:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 минути, nikssi написа:

Ако отстранят Радев наследяват вицето за президент. Не се ли усещат тия? Да не си въобразяват,че ще има нови избори? :biggrin:

Не знам бе човек, в какви паралелни вселени живеят герберчетата и кой ги излъга че са по- важни от всички?

преди 10 минути, Belhor написа:

Не знам бе човек, в какви паралелни вселени живеят герберчетата и кой ги излъга че са по- важни от всички?

Трябва двамата президент и вицепрезидент да ги свалят и след тях по конституция председателя на народното събрание става временно изпълняващ президент. 

Чл. 97.
(1) Пълномощията на президента и на вицепрезидента се прекратяват предсрочно при:
1. подаване на оставка пред Конституционния съд;
2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване;
3. при условията на чл. 103;
4. смърт.
(2) В случаите на т. 1 и 2 пълномощията на президента и вицепрезидента се прекратяват с установяване от Конституционния съд на посочените в тях обстоятелства.
(3) В случаите на ал. 1 вицепрезидентът встъпва в длъжността президент до края на мандата.
(4) При невъзможност вицепрезидентът да встъпи в длъжност правомощията на президента се изпълняват от председателя на Народното събрание до избирането на президент и вицепрезидент. В този случай в двумесечен срок се произвеждат избори за президент и вицепрезидент.

преди 1 минута, nikssi написа:

Трябва двамата президент и мецепрезидент да ги свалят и след тях по конституция председателя на народното събрание става временно изпълняващ президент. 

Чл. 97.
(1) Пълномощията на президента и на вицепрезидента се прекратяват предсрочно при:
1. подаване на оставка пред Конституционния съд;
2. трайна невъзможност да изпълняват правомощията си поради тежко заболяване;
3. при условията на чл. 103;
4. смърт.
(2) В случаите на т. 1 и 2 пълномощията на президента и вицепрезидента се прекратяват с установяване от Конституционния съд на посочените в тях обстоятелства.
(3) В случаите на ал. 1 вицепрезидентът встъпва в длъжността президент до края на мандата.
(4) При невъзможност вицепрезидентът да встъпи в длъжност правомощията на президента се изпълняват от председателя на Народното събрание до избирането на президент и вицепрезидент. В този случай в двумесечен срок се произвеждат избори за президент и вицепрезидент.

Аз това го знам, ама те май си мислят, че президента подаде ли оставка и отиваме на президентски избори. Защо така си мислят ли? Защото по цял ден четат фейкомети, които се списват от същите невежи като тях самите и няма кой да им каже, че каквото и да стане с президента, вицето става президент автоматично. Те не четат ни закони, ни конститугия. За тях ГЕРБ е закона. Квото каже Боцко.

преди 44 минути, nikssi написа:

Хайде сега покажи ми къде пише кой е собственик на сайта , покажи ми кой отговаря за защитата на личните ти данни нали си маниак на тема сигурност?

IP на сайта164.138.217.173     Специално на теб това трябва да ти е достатъчно.  Не ме насочвай да уча такива като леля Станка и Мойра на такива работи,  защото пак нищо няма да схванат. Иначе отстраняването на Радев от президентството с импийчмънт зависи от Атака, а Сидеров е още по-непредсказуем и от Марешки.

преди 13 минути, attj написа:

IP на сайта164.138.217.173     Специално на теб това трябва да ти е достатъчно.  Не ме насочвай да уча такива като леля Станка и Мойра на такива работи,  защото пак нищо няма да схванат. Иначе отстраняването на Радев от президентството с импийчмънт зависи от Атака, а Сидеров е още по-непредсказуем и от Марешки.

Пълни глупости!

БЕгай при бабата, че се стъмнИ и може да отнесеш някоя точилка, в по-добрия случай метла.

преди 34 минути, Мойра написа:

Пълни глупости!

БЕгай при бабата, че се стъмнИ и може да отнесеш някоя точилка, в по-добрия случай метла.

Не всички хора са глупави и наивни.   Процедурата ще е успешна, ако Герб, ДПС, Воля и всички националисти гласуват - имат теоретично 162 гласа.   Скоро и от БСП може да се отцепят някои вече като независими депутати.     Радев да му мисли, че го чакат знаете кои и за какво. 

преди 45 минути, attj написа:

IP на сайта164.138.217.173     Специално на теб това трябва да ти е достатъчно. 

Хубаво ай пи адреса е ясен. Доставчика също - Собственика кой е?

Аз знам фирмата и журналиста зад този сайт. Няма никакви данни в сайта каква иформация се запазва и кой е администратора на сайта. Леля Станка да питаш. :biggrin:

преди 1 час, attj написа:

отстраняването на Радев от президентството с импийчмънт зависи от Атака, а Сидеров е още по-непредсказуем и от Марешки.

Зависи от 160 гласа в парламента и решение наконституционния съд но какво казва конституцията случайно да знаеш?  В случай,че Радев бъде отстранен от власт нови избори ли се правят или не? М? Харесва ти Илияна Йотова ли ? Ще ме умориш Тоше. Мислете ги тия неща бре.

преди 2 часа, nikssi написа:

Хайде сега покажи ми къде пише кой е собственик на сайта , покажи ми кой отговаря за защитата на личните ти данни нали си маниак на тема сугурност? Барабар с тролопитек20 си.

От nikОЙsi  звучи като комплимент.

А сайта брейкинг е на Стефан Ташев. Повтарял съм многократно. Чест гост е и на тв Европа и т.н. и е далеч от стандарта на вашите любими бабикянски фейкомети.

преди 11 минути, nikssi написа:

Харесва ти Илияна Йотова ли ? Ще ме умориш Тоше. Мислете ги тия неща бре.

на тази тема Бойко преди каза - Защо не се напънем за жена президент?

преди 6 минути, miro20 написа:

От nikОЙsi  звучи като комплимент.

А сайта брейкинг е на Стефан Ташев. Повтарял съм многократно. Чест гост е и на тв Европа и т.н. и е далеч от стандарта на вашите любими бабикянски фейкомети.

Защо няма в сайта информация за собственик и нищо за защита на личните данни GDPR  ? Затова считам, че сайта е фейкомет. 

а за брейкинга пише: - Издава фирма "Алекс Нюз" ЕООД - а в гугъл си излиза

преди 2 минути, nikssi написа:

Защо няма в сайта информация за собственик и нищо за защита на личните данни GDPR  ? Затова считам, че сайта е фейкомет. 

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

Хайде върни се и цитирай целия пост. Така избирателно се губи смисъла на изречението. Четете конституцията бре. Цитат съм Ви дал горе.

преди 2 минути, nikssi написа:

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а за брейкинга пише: - Издава фирма "Алекс Нюз" ЕООД - а в гугъл си излиза

Пише ама като се разтърсиш. В сайта покажи къде го пише.

преди 24 минути, nikssi написа:

Зависи от 160 гласа в парламента и решение наконституционния съд но какво казва конституцията случайно да знаеш?  В случай,че Радев бъде отстранен от власт нови избори ли се правят или не? М? Харесва ти Илияна Йотова ли ? Ще ме умориш Тоше. Мислете ги тия неща бре.

преди 1 минута, nikssi написа:

С какви лични данни борави сайта ?

Предполагам щом си толкова стриктен, ще сравниш и фрогнюз и 19мин  дали са фейкомети според критериите ти ? :) 

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

Сигурно е визирал тъпата кърджалийска пу*ка, говорейки за жена президент?

Ще махнат Радев, след него и Йотова, която ще заеме мястото му, и президент ще стане председателят на Народното Събрание.

Така е по закон.

Ех, мечти Бойкови...

П.П. Сега видях, че статията е писана 2 години преди Радев да стане президент, но е твърде възможно боко да има желание да реализира мечтата си сега, затова толкова настървено напада Радев.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.