Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, insec написа:

Ам, а де - уж си адекватен и мъдър, па какво общо имало .... какво ли на. Принципно ти се искат разни неща, но де факто реалноста е друга, тъй че дерзай.

Почивай, почивай... или виж там някоя друга клюка дали не е излязла в ПИК.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, Мойра написа:

А аз не мога да престана да се смея ето на това:

Не разбрах само защо се подиграваш на една достойна професия, в която кадрите наистина изучават тези неща ?

Разбирам личната ти омраза към ББ, но все пак той не е единствен от цялата професия че да мразиш всички пожарникари .

преди 2 минути, Мойра написа:

Досрамя ме, че аз и моите колеги сме учили само за строителни инженери, докато боко е учил не само за пожарникар, а и за строителен инженер!

Ако ти си учила за "строителен иженер" , с какво можеш да се похвалиш ?

За разлика от теб аз не бих смесвал твоите професионални успехи с тоталния провал в политическите ти възгледи .

Отделно че никой не е казал че  еди кои си професии не могат да се манипулират .Хората са си хора с професии и всеки може да се манипулира и да го правят на глупак без дори да разбере.

Като тези на които Божков се "кефи колко лесно се манипулират" .

преди 2 минути, Belhor написа:

Почивай, почивай... или виж там някоя друга клюка дали не е излязла в ПИК.

Като те интересуват клюките на ПИК, виж си ги сам.

преди 2 часа, insec написа:

Като те интересуват клюките на ПИК, виж си ги сам.

Е... Миро ще ги достави с бърза поръчка, а аз ще разбера че има нещо по бурните ти аплодисменти и овации. Бих казал че сте прочетени книги, но вие сте само едно бедно меню в селска кръчма.

преди 2 минути, Belhor написа:

....

Ти ще разбереш след изборите - макар и тогава разбирането ти да остане на ниво сдухан пияндурник.

преди 1 минута, insec написа:

Ти ще разбереш след изборите - макар и тогава разбирането ти да остане на ниво сдухан пияндурник.

Това е гнусна обида!

току-що, Мойра написа:

Това е гнусна обида!

О нима - мерси за експертното мнение, че ти си профи в таа сфера.

току-що, insec написа:

О нима - мерси за експертното мнение, че ти си профи в таа сфера.

За такава обида се дава "почивка", знаеш ли?

току-що, Мойра написа:

За такава обида се дава "почивка", знаеш ли?

Тогава е чудно как така ти никога не получаваш почивка, м?

преди 14 минути, insec написа:

Тогава е чудно как така ти никога не получаваш почивка, м?

Защото съм възпитана и знам какво мога да си позволя и какво не мога, за разлика от троловете.

току-що, Мойра написа:

Защото ...

си на работа - трудолюбивке.

избирателното цитиране било тролене - да та имам у класика и тебе. 🙄

преди 1 минута, insec написа:

избирателното цитиране било тролене - да та имам у класика и тебе. 🙄

В случая според мене си е тролски похват... ама виж вие най-добре си знаете. 

преди 1 минута, nikssi написа:

В случая според мене си е тролски похват...

И в кой случай не е тролски похват - според тебе.

Питах те, в кой случай избирателното цитиране НЕ е тролски похват, щом конкретно в този случай Е. Ма не се мъчи - не можеш да го измислиш, най- егоудобно е да ме набедиш за трол и толкоз, мислене и логика не са ти нужни.

преди 11 часа, Мойра написа:

Досрамя ме, че аз и моите колеги сме учили само за строителни инженери, докато боко е учил не само за пожарникар, а и за строителен инженер!

Сигурно той е участвал при проектирането и строителството на магистрали, сгради и съоръжения, щом повечето са толкова калпави, че и скъпи.

Нямаш спиране, колежке от ВИАС. Защо безплатно си упорита Божковка?   Бъркал съм те с моята леля Станка. Тя говори разни неща от глупост.    Кой ще даде 2000-2500 лв начални месечни заплати на младите ни колеги?  Кога ще се случи, след 2030 година ли?   А ние дали още ще сме живи?  Стига вече с недоразумението на Нинова -Румен Радев . Доживях да видя червен президент със синя забрадка.   Остава да видя коалиция Герб-БСП.  Марешки няма как да бъде техен депутат. Пак ще си гласувам за Воля.

преди 8 часа, insec написа:

Питах те, в кой случай избирателното цитиране НЕ е тролски похват, щом конкретно в този случай Е. Ма не се мъчи - не можеш да го измислиш, най- егоудобно е да ме набедиш за трол и толкоз, мислене и логика не са ти нужни.

Абе мани го тоя бе...  Няма никакъв проблем да се цитира пасаж от нечий пост. Аз също го правя , обикновенно когато отговарям на отделни твърдения/неща

Тоя се е филмирал да търси "тролове" .  Един път си трол ако цитираш, друг път ако не цитираш.... Все си трол :)

Ако пишеш в тема си трол, ако не пишеш пак си трол... орева света да пита що не съм писал в темата за Украйна...  :lol6: Смяяятайй.....

А спамерите със заяжданиците и офтопиците си стоят необезпокоявани. Щото са си от един отбор и е сляп за тях.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, insec написа:

Питах те, в кой случай избирателното цитиране НЕ е тролски похват, щом конкретно в този случай Е

Ми той ти е отговорил с пример.

Да го караш да си обяснява отговора, въпреки, че  е пределно ясен и нагледен, си е също класически тролски похват

Реджепчо, стига вече спам. Разбрахме кои тролят и кои не тролят.   Баштролът засега е президент на България.

преди 3 часа, attj написа:

Реджепчо, стига вече спам. Разбрахме кои тролят и кои не тролят.   Баштролът засега е президент на България.

разбрах ме ви кой сте и колко ви е умствения багаж

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

....

Класически тролски похват е да набеждаваш някого за трол, докато тролиш безобразно - друг класически тролски похват е да пееш революционни песни киснейки на дивана.

преди 4 часа, insec написа:

Класически тролски похват е да набеждаваш някого за трол, докато тролиш безобразно - друг класически тролски похват е да пееш революционни песни киснейки на дивана.

това че си трол го знаят всички в този форум а за тоя ваш похват също е известен ченгесарски номер

преди 4 часа, attj написа:

Дори не сте смешни  в наивностите си   https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8955273

защо цитираш само тази клоака давай с пик блиц монитор брикингнюз нова телевизия бтв  телевизия европа канал 3 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.