Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 27 минути, Hristo52 написа:

Аз съм човек на възраст да! А ти си смешен човек, защото тук не ми дават да ти обясна точно какво представляваш инженеро! Айде...

В друг форум да кажеш нацист на Мангъров отиваш по дяволите, ама тука такива като тебе ги пази администрацията. Явно си особенно ценен.

Вместо да благодариш че защитавам възрастните хора с които се подигра нациста Мангъров, наричайки ги отпадъка на обществото , и как тук у нас "сме се справили с такива давайки им по 300 лв пенсии"  , то  ти пееш същите глупости като другите тролове .

Нека си е на твоята съвест.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, Мойра написа:

Това, че троловете, ГЕРБ-ерските сайтове и телевизии са се активирали е на добро - задава се оставка, пък те нека си пишат и говорят.

И аз така викам - щом гербаджийските тролове вкупом почнаха да квичат по форуми и медии, значи вождът им сериозно е загазил.

преди 4 минути, gagodrago написа:

И аз така викам - щом гербаджийските тролове вкупом почнаха да квичат по форуми и медии, значи вождът им сериозно е загазил.

Радев на кои е вожд - според мен в тази тема няма никой друг, който да е загазил. Квичат само заблудени фенове на БСП.   Това е очаквано от Воля.

Цитат

"Шипка е място, което никой не трябва да използва за евтина и грозна политическа пропаганда. След петолъчката, която се поставя на паметника, това е вторият сериозен погром срещу паметника". Това каза в коментар за Агенция "Фокус" директорът на Националния парк -музей "Шипка - Бузлуджа" Чавдар Ангелов във връзка с спускането на транспарант с надпис "Оставка" от северната фасада на Паметника на свободата на връх Шипка.

Според него е вандализъм, безкрайно ниско ниво и изключително възмутително Паметникът на свободата да бъде използван като фон за политически послания. Той подчерта, че Паметникът на свободата е културен институт и това важи за всички културни институти на страната.

"Няма как да се съглася, че е уместно да използваш една национална светиня да правиш пропаганда. Това си е поругаване на паметника. Първият път това се е случило 50-те години, когато управляващата Комунистическа партия е сложила една петолъчка. Това е вторият път, когато паметникът беше употребен за политически цели", подчерта още Чавдар Ангелов.

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-direktorat-na-natsionalniya-park-muzey-shipka-buzludzha-pametnikat-ne-tryabva-da-se-izpolzva-za-evtina-i-grozna-propaganda

Гамени, сър...

преди 6 часа, miro20 написа:

Вместо да благодариш че защитавам възрастните хора с които се подигра нациста Мангъров, наричайки ги отпадъка на обществото

Спри да повтаряш лъжите си, че взе всеки ден да се излагаш по няколко пъти.

на 19.06.2020 г. в 23:11, Myanmar написа:

Ей, клеветника! Ти не си измежду "нормалните хора", а измежду тези, които си съчиняват неща и ги приписват на авторитети, на които не заслужаваш да им ближеш подметките! И ти не си човека, с който трябва да се равняваме и още по-малко да ти падаме на долното ниво. Ако имаш поне зрънце достойнство и чест, напусни темата, заради облога, който аз поставих. Измий си срама поне малко.

на 19.06.2020 г. в 19:33, Myanmar написа:

Намери къде е назовал "съчките" "непотребни". Ако откриеш - аз няма да пиша повече в тази тема и те оставям да лъжеш на воля. Ако пак те хванах(ме) в лъжа - спираш да пишеш в тази тема.

Нека видим колко струваш.

Не съм аз виновен че нямаш обща култура и не знаеш какво означават изразите на нациста Мангъров  "съчки в гората" и как "ние сме се оправили с пенсионерите като сме им дали по 300 лв пенсии" 

:hush:

Анархистът Радев  превърна институцията президент в говорител на обвиняеми и подсъдими  мултимилионери, повтаряйки като папагал опорни тезиси на човек, избягал в чужбина от правосъдието у нас. Нека ни обясни защо като президент на България преследва една единствена цел - хаос в държавата и липса на правосъдие.  Това следва при оставки на парламента, правителството и главния прокурор. Удобно е за Божков, Прокопиев, Василев и другите.Президентът брани червените мутри и това на бай Христо дори му е смешно.

преди 7 часа, Myanmar написа:

Спри да повтаряш лъжите си, че взе всеки ден да се излагаш по няколко пъти.

Достойнството му е под нулата, доказано многократно. А и не може да се спре, щото трябва да яде, а "рънътъ праи борбъта".

Миро, кога ще си купиш огледало? Наближаваш ръба на пропастта... Или вече падаш в бездънната яма?

Може само да провокира и дезинформира, и да докарва банове.  Във всеки нормален форум подобно тролене нямаше да се толерира. Но кой гледа за последователност и елементарна принципност? А министерството на истината винаги е на ответната страна...

Не се занимавайте с него, а се гответе за следващата вълна от септември и евентуална гражданска война в САЩ и обезценяване на долара, от които последствията биха били глобални. Няма смисъл от разисквания с хора, които не са научили нищо истинно от години и нямат грам напредък. Запасяване с трайни и основни храни е приоритет. И без това житната ни реколта е в голяма степен провалена. Не бих и стоял в София...

Радев като му свърши мандата, дали се готви да бъде разследван от прокуратурата?  Гешев му го е обещал  още миналия месец - вероятно затова на червената тиква и се увреди нормалната мисловна дейност   и  започна само глупави изцепки да твори   https://dariknews.bg/novini/bylgariia/prokurorite-prieha-deklaraciia-za-nezavisimost-2237905

Радев дали ще си довърши мандата -скоро и това ще е актуално, щом се прави на превратаджия срещу парламента, правителството и прокуратурата  https://news.bg/politics/mareshki-nastoyava-za-ostavkata-na-rumen-radev.html

Касабов: Неприемливо е увеличаване на правомощията на президента

Цитат

Относно президента Румен Радев, депутатът от НФСБ заяви:

"Нашето мнение е, че в момента този човек не е адекватен и не е на мястото си. При него няма диалог, има размахване на пръст".

"Имаме един президент, който се губи в събитията, в миналото, все още не е изтрил старото тоталитарно мислене. Той си представя, че държавата е тоталитарна казарма. Вдигнал е вместо националния флаг, флагът на черепа и костите. Черепът е ясен, костите е това, което ще се случи, ако недай си Боже властта дойде в неговите ръце", каза още Касабов. Според него президентът е човек, който е тръгнал срещу светините на българския народ – Шипка, Паметника на Левски. "Той не е опонент, а голямо недоразумение".

https://www.vesti.bg/bulgaria/kasabov-nepriemlivo-e-uvelichavane-na-pravomoshtiiata-na-prezidenta-6113964

Имам чувството, че някои са на хонорар в темата ..... колкото повече постове, толкова повече "хляб" ?!

преди 1 час, attj написа:

Радев дали ще си довърши мандата -скоро и това ще е актуално, щом се прави на превратаджия срещу парламента, правителството и прокуратурата

Да бе, нали превратаджията Радев искаше да взривява Бойко Методиев с дрон... как го бяхме забравили.

Радев с дрона е подхвърлил пачките с евра и златото в шкафчето до леглото на Борисов, докато тиквата спи...

Вие двамата с Мирча20 да не сте клиенти на една и съща психиатрична болница?

току-що, gagodrago написа:

Да бе, нали превратаджията Радев искаше да взривява Бойко Методиев с дрон... как го бяхме забравили.

Радев с дрона е подхвърлил пачките с евра и златото в шкафчето до леглото на Борисов, докато тиквата спи...

Той ББ се помайтапи за дрона на фигуранта, и вие подхванахте като шаранчета :) 

А и снимките и пачките с евра са режисирани и пазени с години. НЯма никаква връзка с игрчките на льотчика. Нали Бивол прави експертизи кога са правени :) 

Иначе като ви гледам акъла, именно се чудя откъде са ви пуснали

преди 2 минути, miro20 написа:

Иначе като ви гледам акъла, именно се чудя откъде са ви пуснали

Не знам откъде са те пуснали у форума, ама си личи, че са те фанали от гората

преди 9 минути, miro20 написа:

Той ББ се помайтапи за дрона на фигуранта, и вие подхванахте като шаранчета :) 

А и снимките и пачките с евра са режисирани и пазени с години. НЯма никаква връзка с игрчките на льотчика. Нали Бивол прави експертизи кога са правени :) 

преди 12 минути, gagodrago написа:

Защо спамите с празни мнения или това се утвърди като вече Божковски навик?    По темата за Радев  https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8936567

Захари Карабашлиев: Радев и неговото юмруче били пагубни за България

Цитат
Един факт - за пръв път в новата история на България толкова масови протести (особено тези на 16-ти и 29-ти юли) НЕ са против БСП, а срещу конкретни лица - тези на Борисов и Гешев. Това явно обърка някои хора, ориентирани единствено по оста комунизъм-антикомунизъм. В резултат на което се случи най-нелепото: и без това оредялата градска анти-комунистическа демократична общност се разцепи в отношението си към протестиращите.

Ще оставя настрана милите спомени от предишни протести, и ще подчертая една вече съвсем автоматично повтаряна подпорна теза на Борисов:

Служебен кабинет на Радев и неговото юмруче бил пагубен за България.

И се чудя: някаква масова избирателна амнезия ли покоси спомена от зимата на 2017-та, когато веднага след загубените (или умишлено дадени на БСП) президентски избори, Борисов се обиди, фръцна се, подаде оставка, предизвика съвършено ненужни избори, излагайки България на опасности, и то в много по-сложна от сегашната гео-политическа обстановка?

Как пък всички най-удобно го забравиха това?

И същия този Радев тогава, а не някой друг състави служебно правителство.

Та, думата ми е за свободомислещата, анти-комунистическа общност, която уж пази спомена от тоталитаризма, но която толкова време вече не провижда достатъчно ясно Борисов и (особено) Гешев като негов резултат, а е тръгнала да се страхува от челените чорапи на евентуално служебно правителство.

Facebook, Захари Карабашлиев

И какво сега, президентчето, както го нарича Марешки, може да атакува и оплюва парламентарната, изпълнителната и съдебната власт едновременно, противоконституционно, пък те ще го търпят ли това?  Не ми се вярва.  И Божковците няма да  могат да му помогнат.                                                       

Радев се взе за Путин. Обърка българската конституция с руската.

Кабинетът “Борисов 3” и Иван Гешев са избрани легитимно, съответно: чрез парламентарни общонационални избори и чрез гласуване във ВСС.

преди 2 часа, attj написа:

И какво сега, президентчето, както го нарича Марешки, може да атакува и оплюва парламентарната, изпълнителната и съдебната власт едновременно, противоконституционно, пък те ще го търпят ли това?  Не ми се вярва.  И Божковците няма да  могат да му помогнат.                                                       

Радев се взе за Путин. Обърка българската конституция с руската.

Кабинетът “Борисов 3” и Иван Гешев са избрани легитимно, съответно: чрез парламентарни общонационални избори и чрез гласуване във ВСС.

Защо дрънкаш абсолютни глупости?

Нито кабинета, нито главния прокурор се избират на парламентарни избори. На парламентарни избори се избира единствено парламент.

преди 39 минути, Belhor написа:

Защо дрънкаш абсолютни глупости?

Нито кабинета, нито главния прокурор се избират на парламентарни избори. На парламентарни избори се избира единствено парламент.

Можеш да си спориш със Соня, аз съм съгласен с дамата    https://5gmedia.bg/11081/sonya-koltuklieva-prezidentt-dnes-sam-si-postla-za-impiychmnt

преди 12 минути, Мойра написа:

Какво очакваш?  Падението тръгва от псевдопрезидента.  Преврат с държавна измяна и предателство спрямо България.  Символично той е мъртвец.Политически самоубиец.   Прокуратурата чака да му свърши имунитета, няма да се занимава с тези некролози.

току-що, attj написа:

Какво очакваш?  Падението тръгва от псевдопрезидента.  Преврат с държавна измяна и предателство спрямо България.  Символично той е мъртвец.Политически самоубиец.   Прокуратурата чака да му свърши имунитета, няма да се занимава с тези некролози.

И ти приемаш за нормално да се лепят некролози на жив човек, независимо кой е той?! :ohmy:

Не съм очаквала, че има хора, които одобряват подобно извращение!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.