Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Румен Радев беше освиркан от българи, които бяха дошли да отбележат годишнината от Шипченската епопея. Президентът ги подмина мълчаливо и продължи към върха. Там той държа реч и прегази законите. Областният управител на Габрово отмени тържествата заради пандемията. Радев обаче очевидно се е вживял в ролята на василевс, за когото няма пречки да прави каквото си иска.  

Под Шипка пък президентският секретар Копринков и хора на проруската партия “Възраждане” на Костадин Костадинов, станал популярен в мрежата като Копейкин, започнаха да спират хората да се качват към върха. Полицаите отново абдикираха и оставиха хората сами да се оправят, както се случва и по столичните улици по време на протестите. На импровизираното тържество нямаше засилено полицейско присъствие.

https://faktor.bg/bg/articles/osvirkaha-prezidenta-na-shipka

Категорично не одобрявам вандализма на Паметника на свободата, не може върху него да се поставя политически надпис. Това каза в коментар за Агенция "Фокус" историкът акад. Георги Марков във връзка със спускането на транспарант с надпис "Оставка" от северната фасада на Паметника на свободата на връх Шипка.

"Не бива на връх "Свети Никола" да се стига до това политическо противопоставяне, интригантство, защото не може да поставяш на този свещен паметник политически надпис. Кому искат оставката? То ясно кому, но защо там я поставят? Категорично не одобрявам този вандализъм", каза акад. Марков.
https://faktor.bg/bg/articles/akad-georgi-markov-shipka-ne-e-myasto-za-politichesko-intrigantstvo-i-vandalizam

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Управляващите повториха срамния сценарий от 3 март, когато всички планирани чествания и в столицата, и в страната бяха разрешени и се проведоха, а целта беше президентът да не се качи на Шипка и да не говори. Честванията на Шипка са вековна традиция. Тук се ражда свободна България. Всеки български гражданин има право да почете този празник.

Ако беше толкова загрижена за здравето на хората, властта нямаше да проведе своето масово партийно струпване преди няколко седмици.

Пътят към конституционни промени минава през незабавната оставка на правителството и главния прокурор, саморазпускане на парламента и предсрочни избори. Предложенията за промени в основния закон целят единствено печелене на време и бетониране на статуквото.

Дебати за конституционни промени трябва да се проведат, но след подаването на оставки. Не трябва да попадаме в капана на министър-председателя и търсеното от него личното спасение за сметка на обществото.

Мафията се опитва да вкара България в глух коловоз. Опитва се да скрие корупцията, чекмеджетата, записите, беззаконията, рекета зад неграмотните брътвежи за нова Конституция.

преди 13 минути, miro20 написа:

Областният управител на Габрово отмени тържествата заради пандемията

ДГД областния управител на Габрово.

преди 1 час, Мойра написа:

Сигурно не е лесно на стари години да станеш форумен трол? :speak:

Горкият 😥

,

преди 1 час, attj написа:

Имам още 9 години до пенсия!  Радев да обяснява какво му пречат парламента, правителството и главния прокурор.  Леля Станка е на 70 години и вече дори и на нея и стана интересно.

Тошко , тя Мойра не те знае ама тука доста хората те знаем ... не се хаби, свикнали сме ти.

преди 11 минути, nikssi написа:

Тошко , тя Мойра не те знае ама тука доста хората те знаем ... не се хаби, свикнали сме ти.

Да имаш свое собствено мнение откога е хабене? Не се продавам за пари - имам повече, отколкото имам идеи как да ги похарча.   Нинова съвсем омота Радев в глупости и ще си носят последствията.   Пък лично аз ще съм с Воля, докато ми е интересно  https://www.actualno.com/politics/mladeji-podkrepjat-mareshki-vyv-facebook-news_1492443.html?fbclid=IwAR2R2UksBT4F70VnllhOoFu9ykboJar4_9DuGFZoq1KTF2774boqMSxMLx8

преди 54 минути, Реджеп Иведик написа:

ДГД областния управител на Габрово.

Фигуранта отдавна ДГД на един от Дубай.

Кошлуковата телевизия за пръв път да ме изкефи. Показаха Шипка, всички хора които слушаха и аплодираха Радев, и точно 10 келеша(провокатори естествено) дето освиркаха Радев. Единия не можеше даже да каже нещо смислено. Как така от БНТ...? Или Кошлукчето започва да се пренастройва? :lol6:

преди 2 минути, barbuncela написа:

Кошлуковата телевизия за пръв път да ме изкефи. Показаха Шипка, всички хора които слушаха и аплодираха Радев, и точно 10 келеша(провокатори естествено) дето освиркаха Радев. Единия не можеше даже да каже нещо смислено. Как така от БНТ...? Или Кошлукчето започва да се пренастройва? :lol6:

Кошлуков е цар на пренастройките открай време.

преди 3 минути, Мойра написа:

Във Варна 10 келеша се радваха на Радев.  Вие какво очаквате? Народът няма как да е доволен от такъв президент.

преди 4 часа, attj написа:

Да имаш свое собствено мнение откога е хабене?

Да , де. Да. Знам го това. Случайно да си мислиш,че не ми е ясно ,че ще въртиш плочата до безкрай? Да е сефте , не е. 

преди 15 часа, barbuncela написа:

Кошлуковата телевизия за пръв път да ме изкефи.

преди 15 часа, Мойра написа:

Недоволството и искането на оставка на тройния агент Кошлуков като директор на БНТ , дошъл от ТВ Алф, е че се разпорежда изключително некомпетентно и с неясни принципи.

И дето  спря църковното предаване на Горан Благоев.

Толкова ли нямаше кой да е начело на БНТ че слагат все стари /и компрометирани/  муцуни, аз не знам.... Навсякъде "свои хора" ...

Ако сте пропуснали :

Кой питаше какви биха били евентуалните щети от едно фигурантско служебно правителство

На България не и трябва предател и глупак за президент - време е да се саморазпуска лично той с оставка и като иска после да се прави на политик  https://novini.bg/bylgariya/politika/614974

преди 17 часа, nikssi написа:

Да , де. Да. Знам го това. Случайно да си мислиш,че не ми е ясно ,че ще въртиш плочата до безкрай? Да е сефте , не е. 

attj мисли?! :ohmy:

преди 7 минути, Мойра написа:

attj мисли?! :ohmy:

Лельо Станке, пак спамиш и пишеш за неща, които са ти като тъмна Индия... Докога? Глупостите ти си ги пази за себе си- те на никой не са интересни.

image.png.005a45123002440cd1b5843598be9c48.png

Мутафчийски президент .... ма мола ти се жа умРъ от смех. Всички гепаджии ли са такива продънени кофи? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 14 минути, nikssi написа:

image.png.005a45123002440cd1b5843598be9c48.png

Мутафчийски президент .... ма мола ти се жа умРъ от смех. Всички гепаджии ли са такива продънени кофи? 

Ники, нима протестърите не са с продънени кофи?  Та те го обърнаха на неуместна предизборна агитация и тези десните от тях може и да бият Радев. Заради подкрепата му задкулисно  към червените милиардери.Той и техен президент не е.  Вече и доста хора и от БСП се чудят защо въобще му е гласувано доверие.

преди 14 минути, nikssi написа:

Мутафчийски е същия като Радев

Може ли някой да ми посочи къде в думите по-долу има коленопреклонно навеждане пред Русия, призив за разправа със законното ни правителство и всички други дивотии, простотии и обвинения в предателство, които четем отвчера насам?!

Цитат

Силно слово на най-достойният български президент!
Скъпи сънародници,
Скъпи българи,
143 години България цяла гледа Шипка с преклонение. И днес хиляди изкачихте този връх, за да докажете, че достойнството стои по-високо от страха и забраните.
Родината възкръсна на картата на Европа благодарение на победата на Русия над Османската империя. Но именно тук, в августовския зной на 1877 година нашите опълченци доказаха, че народът ни заслужава свободата си.
„Шепата спартанци“, които ще отрежат пътя на аскера към Северна България, са наши сънародници от Русия, днешна Украйна и Молдова, от Румъния и Сърбия. Хъшове, бежанци от въстанията и емигранти от поробена България. Някои дори не са виждали Родината, за която ще дадат живота си.
Тези поборници за свободата не се питаха дали има смисъл да се борят?
Те не се убеждаваха един другиго, че всяко усилие е обречено, както често правим днес.
Тях не ги блазнеше удобството да бъдат зрители на националната история. Да изчакат събитията. Да четат вестници и да спорят в кръчми и кафенета.
Пет века не изтриха тяхното самочувствие на достойни българи и те не чакаха да чуят какво мислят Великите сили за свободата българска. Нито разчитаха на тях.
Те не се надяваха на никакви привилегии и облаги, а някои доживяха дните си в мизерия.
Вековете на робството не угасиха вярата им, че е възможна свободна и справедлива България.
Нашите опълченци не се криеха зад гърба на могъщата армия на Царя Освободител, в очакване тя да донесе тяхната свобода. По тези скали, по тези урви, те воюваха и умираха, отдавайки живота си, но никога не се предадоха. Воюваха и умираха, за да докажат, че народът ни е достоен за свободата и платиха с живота си за тази свобода.
С този несломим дух, с тази вяра в собствените сили, с това единение в делото опълченци и възрожденци възкресиха Отечеството.
С този дух, вяра и единение ще успеем и всички ние, техните потомци, които днес се борим за една свободна и справедлива България!
Поклон пред героите!
Да живее България.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Може ли някой да ми посочи къде в думите по-долу има коленопреклонно навеждане пред Русия, призив за разправа със законното ни правителство и всички други дивотии, простотии и обвинения в предателство, които четем отвчера насам?!

Няма такова нещо. Дори няма намек за политика.

преди 1 минута, nikssi написа:

Няма такова нещо. Дори няма намек за политика.

Да, ама я чуй троловете на Герб, сайтовете им, телевизиите им, да видиш за какво иде реч!

преди 1 минута, attj написа:

Кои лъжат 

Нова, Кошлуков ТВ и всички чиннопоклонни телевизии и сайтове ПИК, БЛИЦ и т.н. Може да си ги носиш на рамо за да не ходят пеша!

преди 1 минута, attj написа:

Марешки за президент ли се гласи или за премиер,че нещо ... има висящи дела та ... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.