Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 10 минути, miro20 написа:

Подиграваш се с пРезидента !!!??? :)  :) :)  

Хау дер юююю

Не, с няколко трола, които като му видят снимката и се изпускат в гащите.:D

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Нищото е нещо и респективно нещото е нищо ! Но това е повърхностно разсъждение ... или пък дълбоко такова 🤪 .... пуста народопсихология 🤑

преди 33 минути, M.Николов написа:

Не, с няколко трола, които като му видят снимката и се изпускат в гащите.:D

О да.. видя се кой е с полюциите... видя се :) 

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Нищото е нещо и респективно нещото е нищо ! Но това е повърхностно разсъждение ... или пък дълбоко такова 🤪 .... пуста народопсихология 🤑

Само Нищото в президентството си е нищо винаги.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Получаваш ли нервни гърчове?:)

spacer.png

Ходят ти слънчевите очила :)

Съсредоточаване на цялата изпълнителна власт в ръцете на президента е неосъществимо - парламентът може да му гласува импийчмънт, докато той не може да разпусне Народното събрание  https://fakti.bg/bulgaria/500718-asb-kremal-stoi-zad-pucha-na-radev

преди 50 минути, M.Николов написа:

Не само, че може, но и ще го направи.

Бягайте за тоалетна хартия.

Нинова ще накара послушкото да изчака -щото утре щяла да занимава парламента за парите в бюджета.  Този глупак нищо не може  сам.     Аз си имам изпреварваща информация както винаги!   Корнелия дали ще загърби напълно  протестърите с отказ от незабавните оставки?  Дано глупавите не са цял живот такива.  

преди 1 час, M.Николов написа:

Не само, че може, но и ще го направи.

Той си е фигурант. Ще направи каквото мутроолигархията му нареди.

Мижитурка която няма грам чест да каже нещо от свое име.

преди 17 минути, attj написа:

Този глупак нищо не може  сам.  

Явно визираш себе си, разбрахме, че без леля Станка не можеш да се оправяш.

Не знам само защо си мислиш, че всички са като теб жени да ги командват.

преди 6 минути, miro20 написа:

Той си е фигурант. Ще направи каквото мутроолигархията му нареди.

Мижитурка която няма грам чест да каже нещо от свое име.

Ще направи това, което е най-добро за народа.

Що се отнася до въпроса за чест, точно пък ти най-известният платен политически трол в Калдата да повдигаш въпроса е доста цинично.:hush:

преди 12 минути, M.Николов написа:

Явно визираш себе си, разбрахме, че без леля Станка не можеш да се оправяш.

Не знам само защо си мислиш, че всички са като теб жени да ги командват.

Що се отнася до въпроса за чест, точно пък ти най-известният платен политически трол в Калдата да повдигаш въпроса е доста цинично.:hush:

Леля Станка е същата като бай Христо тук -вечно червени, даже не искат да чуят за розово БСП.    Корнелия командори Румен - нищо недейте си фантазира.  Циничното го прави антипрезидента Радев.    Плевню беше цвете, отвсякъде е надминат дори и в най-лошото!   Най-доброто за народа е да си няма глупак и предател за президент.  Румен даже вече е забравил в какво се е клел. 

До сега правил ли е нещо кето е най добро за народа ?

Я помедитирай , ама много сериозно над това. :hush:

Всичко което прави е това за което се е заклел - първо при издигането си от Решетников, и второ - пред Йотова която му каза че най млкото движение срещу партията няма да му бъде простено , и той отговори - Аз съм вашия боец.

Радвам се че ме  определяш като най известен, но съм най известен всъщност, със затапването на фейкове и тролове , които освен беззъба жлъч и злобна , с нищо друго не могат да опонират.

Да ти повторя ли мотото ми което съм ви го татуирал на онова място дето не си го виждате без огледало ?

- нямам нито една лъжа казана , и няма нито една дума  написана тук и другаде, от която да се срамувам.

:hush:

То това най много ви озлобява, знам :) 

Ето ти и още нещо за следващия път, когато решиш да ни убеждаваш, как Герб били подарили президентските избори на опозицията и Румен Радев!

"Лoвци нa биceри

Цвeтaн Цвeтaнoв

Зaм. прeдceдaтeлят нa ГEРБ пo Нoвa тeлeвизия:

Цeцкa Цaчeвa изпълвa c функциoнaлнa кoмпeтeнтнocт тoвa, кoeтo имaхмe кaтo иcкaнe – тя дa бъдe прeзидeнт нa cтрaнaтa. Нaпрaвихмe мaкcимaлнa мoбилизaция тoвa дa ce cлучи"

Oщe биceри"

преди 8 часа, M.Николов написа:

Ето ти и още нещо за следващия път, когато решиш да ни убеждаваш, как Герб били подарили президентските избори на опозицията и Румен Радев!

https://nova.bg/news/view/2017/07/29/189060/борисов-загубихме-изборите-за-президент-защото-не-искахме-да-ги-спечелим

„Служителите на СДВР установиха груби хулигански и вандалски прояви от страна на незаконно протестиращи лица, чиято кулминация бе в района на Орлов мост. Те се изразяваха в къртене, преместване на кофи за боклук, обръщането на пейки и изграждането на барикади. Различни групи протестиращи складираха на Орлов мост камъни, павета и бутилки с цел да бъдат използвани като боеприпаси срещу органите на реда и закона“, разкри шефът на столичната полиция Георги Хаджиев.  Радев открито публично подстрекава тези хора.  Те ли  ще предопределят бъдещето на България?  Борисов правилно се намеси и даде указания полицията да не ги закача.  

преди 13 минути, Belhor написа:

Съдът в Страсбург отсъди, че барикадите не нарушават закона. Лека нощ.

В Европа ни се чудят за неразрешените от никой протести. 

преди 2 минути, attj написа:

В Европа ни се чудят за неразрешените от никой протести. 

Изобщо не се чудят. За Европа протестите са нещо нормално.

преди 43 минути, Belhor написа:

Съдът в Страсбург отсъди, че барикадите не нарушават закона. Лека нощ.

Това кога се е случило? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.