Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 часа, attj написа:

Любувате се на своя Баштрол - антидържавник, предател, глупак угаждащ на милиардери и лъжец едновременно.  С глупости нищо не се постига.   Майка плаче и за БСП!

Когато пишеше в темата за Украйна те помислих за умен и възпитан човек, но явно съм сгрешила в преценката си.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Ади пак " Демокрация " ! Демокрацията вика : " Дръжте демокрацията ! ".....:lol6:

На мен "червено"  за това :

891129.png

А на откровенно ругаещите Президента на Републиката (който и да е той !) - нищо ! :lol6:

...............................

....тук следва една специфична диагноза...Не към Президента , разбира се ! .:lol6:

преди 37 минути, Мойра написа:

Когато пишеше в темата за Украйна те помислих за умен и възпитан човек, но явно съм сгрешила в преценката си.

преди 1 час, Мойра написа:

но явно съм сгрешила в преценката си.

Явно много грешиш в преценките си . И то в не една тема. Ама ти си знаеш :)

пп

Фигуранта когато чуе химна :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, Мойра написа:

Защото никога няма повече да гласувам за БСП ли!?  Пак ще е за Воля против Вас - заради съюза Ви с Божковците.   Аз също те смятах за по-интелигентна.  Понякога обаче и умните хора са наивни.  А  Радев каквото сам си причини, никой не може да му го причини. Мислех го за умен.

Чувал съм , че персона , която гласува за различни политически проекти през годините е силно податлив на внушения , манипулации и пр. !

преди 3 минути, nikssi написа:

:biggrin: Баси с това ли се занимавате по цял ден. 

да, представям си теб

виж прадката ми от амазон

2ptZM.png

преди 1 час, nikssi написа:

:biggrin: Баси с това ли се занимавате по цял ден. 

преди 1 час, nikssi написа:

Пак ли бе? Ще си изкълчиш китката.

Не приписвай  чужди мераци на другите.  Сами си генерирате простотиите, после се цупите като ви се отговори.

Не за пръв път маструбирате пред снимки на мъже :) 

Какъв е този нездрав фетишизъм аз идея си нямам...

А иначе малко по сериозно - някъде някога виждал ли си някой да поства снимка на бат ти бойко и да му се любува  ?

Или на Плевню  ? Или на друг политик ???

Това е унизително бре... :)  Как не го осъзнавате, ама като ви се каже и се цупите обидени.... извратеняци.

Една идея какво да си лепнете на дланта когато  се "хващате на работа" за простатата  :

117297012_296090821611709_28483802575745

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Явно много грешиш в преценките си . И то в не една тема. Ама ти си знаеш :)

Като в тази тема примерно , където най-безсрамно (да се разбира - безмозъно) мастурбираш.....

Давам този пример , защото от нормален , мислещ човек няма как да се сбърка....

На тези.....(......) .....навик им стана , когато им говори човек в Съзнание :

891132.png

https://www.monitor.bg/bg/a/view/syzdadoha-podpiska-s-iskane-za-impijchmynt-na-prezidenta-radev-218619?fbclid=IwAR1kkXgZ7W43VrYSGq-dnLYOnU5cbn8arMtTgwZNG04GUFHWM0UduXNdj60

Създадоха подписка с искане за импийчмънт на президента Радев

След като президентът Румен Радев насъска народа за бунт, недоволни граждани пуснаха петиция срещу него. Вече хиляди подписаха и дадоха своя глас за отстраняването на държавната глава, който слезе при бунтуващия се народ и ги прикани към гражданска война.

Ето какво гласи текстът към петицията:

ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?!
Откакто заема длъжността президент, ТОЙ успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите.
ТОЙ призовава народа към метеж. Призовава за външна политика, отдалечаваща я от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.
ТОЙ работи против държавата си, солидаризирайки се с главната опозиционна партия БСП(бивша комунистическа).
Тези провокации на Радев не може и не трябва да останат без последствия.
Не може на върха на държавата да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, да разделя нацията с хибридните си изяви.
Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили. Това е въпрос на национална сигурност.
С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България.
Или си за България, или си за сегашния й президент!
Среден път няма!
ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!!!

Сееш вятър, жънеш бури - Радев, брой че още не се е почнало болшевишки глупендер такъв. 🤮

преди 25 минути, andreygg написа:

Създадоха подписка с искане за импийчмънт на президента Радев

Ама защо спестяват съществена част от информацията? На Пеевски медиите са обикновенно уж доста "достоверни" особенно сега. :biggrin:

Цитат

Започна подписка за импийчмънт на президента Румен Радев. Инициатор е жена с доста нетипично име - Циклама Партовска.

При проверка във Фейсбук излезе профил с подобно име. Може да го видите ТУК.

:biggrin:   

то и фейсбук е "достоверен" източник - нали знаеш трябва да се коментират новините от сайтове от типа на пик и фрог за да си мислят всички, че става нещо - така заблуждаваме народа че живее, а в действителност е в един фейк свят

но не казвай на никой :vacation1:

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

то и фейсбук е "достоверен" източник - нали знаеш трябва да се коментират новините от сайтове от типа на пик и фрог за да си мислят всички, че става нещо - така заблуждаваме народа че живее, а в действителност е в един фейк свят

но не казвай на никой :vacation1:

Тъй де нали затова пуснах поста. Белким някой провери откъде тръгва инфото. 

https://www.peticiq.com/198975

image.png.a1837fcb7c61ec121f393446f5bc858e.png

:biggrin:

преди 7 часа, nikssi написа:

Започна подписка за импийчмънт на президента Румен Радев. Инициатор е жена с доста нетипично име - Циклама Партовска.

При проверка във Фейсбук излезе профил с подобно име. Може да го видите ТУК.

преди 6 часа, nikssi написа:

Тъй де нали затова пуснах поста. Белким някой провери откъде тръгва инфото. 

https://www.peticiq.com/198975

Какво те учудва ?? Като позитивно или негативно сочиш профилаот ФБ че е подкрепящ ББ ??

Все едно да сме много учудени ако видим някой който подкрепя Фигуранта , да е от БСП :giggle1:

Ах каква изненада :) 

Аз когато подписах петицията беше около 4000 сега са над 5000. Такава трябваше да има обаче не сега , а още след  пРезидентските избори и след изнесените неща за Корнела , Решетников и т.н.

преди 49 минути, M.Николов написа:

Подписвайте се, даже по няколко пъти.

Колко са елементарни троловете на Герб.

:D

Раздрънкал си се до спам.  Вие като сте плиткоумни, нормално е различните да Ви изглеждат елементарни  https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/08/11/nedovolni-ot-radev-iskat-impiichmynt-vsiaval-haos.459392

Мухлясъли мозъци , натъпкани с лозунги и плакати , не искат да видят и да помислят , че ЕС се разпада . :nono:

А САЩ потъват в " Перестройка " . Светът малко - по малко се освобождава световните жандарми .....:nono:

Китай и Русия просперират .....ФАКТ ! :nono:

........

Всяка Логика е логична (така се вижда) . Но не е ли подкрепена с факти , това не е никаква Логика ! :nono:

Има някой плиткоумен, който според собствените му думи е гласувал всеки път за различна партия с коренно различна идеология от предишната, но иска някой да го приема сериозно.:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.