Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 минути, by_chechi написа:

Мухлясъли мозъци не искат да видят и да помислят , че ЕС се разпада . :nono:

А САЩ потъват в " Перестройка " . Светът малко - по малко се освобождава световните жандарми .....:nono:

А Китай и Русия просперират .....ФАКТ ! :nono:

И аз се чудя, що такава масова миграция на янки и западняци, към раша и китай. 😂

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 9 минути, insec написа:

И аз се чудя, що такава масова миграция на янки и западняци, към раша и китай. 😂

Чудиш се защото не знаеш и не мислиш чрез фактите . Емоционално се влияеш от измислици . :nono:

Каквото е било , тенденциите се обръщат ! :nono:

преди 4 часа, by_chechi написа:

Всяка Логика е логична (така се вижда) . Но не е ли подкрепена с факти , това не е никаква Логика ! :nono:

По тази логика , всичко което казваш няма логика.

:giggle1:

преди 6 часа, M.Николов написа:

Подписвайте се, даже по няколко пъти.

Колко са елементарни троловете на Герб.

:D

Какво е "елементарното" ? Знам че инициативата няма да доведе до нищо, но с удоволствие се включвам в нещо което го твърдя от момента на избирането на мижитурката Радев, по известен като пРезидент Фигурант.

Проблема ви е че нищо от казаното от началото на темата не можете да оборите.

Единствено което може да правите е да се прехласвате и любувате на помпозни снимки-икони  на льотчика. Което пак ще го кажа.. е крайно унизително да се прави спрямо политик.

Показва именно колко сте плитки отвътре, как ви трябва вожд, месия в който да вЕрвате безпаметно и безпрекословно. Като туземците .

Абе чист вид "миньони" . Изгледай филмчето ако не си го гледал.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, M.Николов написа:

spacer.png

Какъв мъж.. каква осанка... какво излъчване.. какъв поглед... какъв костюм... аааххх... Николов, избърши се... :dancing-minion:

А мен ме е срам от него . Толкова компрометиран президент от момента на избирането му, не сме имали никога.

Можеш да се гордееш и с Дракула или със Сталин . Няма проблем. Такива като теб сте много . За съжаление.

преди 5 часа, by_chechi написа:

Чудиш се защото не знаеш и не мислиш чрез фактите . Емоционално се влияеш от измислици . :nono:

Каквото е било , тенденциите се обръщат ! :nono:

Преди месец и аз паднах от кайсията на леля Станка - ама не ми се протестира заради тенденции според плиткоумните  Нинова и Радев.

преди 13 минути, miro20 написа:

А мен ме е срам от него . Толкова компрометиран президент от момента на избирането му, не сме имали никога.

Можеш да се гордееш и с Дракула или със Сталин . Няма проблем. Такива като теб сте много . За съжаление.

Абе ..друго си е да излезе президент Плевнелиев,на фона на Скалистите планини,да ги обяви за български и да започне да плюе по Русия....Аз се надявам само глупаците,в чиито съзнание освен злоба и завист няма нищо друго, да са по-малко....

преди 21 минути, miro20 написа:

А Мирчев се гордее с Плевньо-мухльото...:D

преди 24 минути, miro20 написа:

А мен ме е срам от него

Такива като теб биха се срамували и от Ботев и Левски, биха ги обявили за метежници, за организатори на преврат срещу законното управление.

току-що, gagodrago написа:

А Мирчев се гордее с Плевньо-мухльото...:D

Плевню и той беше разединител - за какво ни са такива президенти?

преди 30 минути, miro20 написа:

Какъв мъж.. каква осанка... какво излъчване.. какъв поглед... какъв костюм... аааххх...

Ти в темата за Истанбулската конвенция, на страната на джендърите ли си ?

преди 3 минути, Proshark написа:

президент Плевнелиев,на фона на Скалистите планини

То това ви е проблема, и се радвам че спомена . Че освен леки лапсуси с картинки за фон и т.н. друго нищо важно спрямо политиката на България или нещо да е правел противоречиво Плевню, НЯМАТЕ :) 

Докато всички  ггафове на пРезидента Фигурант от началото на темата касаят важни политически послания и действия спрямо държавата и лицето и навън и не само .

От Канада, през санкциите и т.н. и т.н.. че едно ли е... по назад си седят всичките неща. Включително до ден днешен как е маша в услуга на  задкулисието Ето това са истински гафове.

Такива като теб биха се срамували и от Ботев и Левски, биха ги обявили за метежници, за организатори на преврат срещу законното управление.

хехе... да ти напомням ли темата за Възрождениците ? Не знам защо си мислиш че като подкрепяш и се лиготиш пред снимки на Фигуранта , това те прави близък до Левски и др ???

Именно такива  като теб с изцяло субективно  червено-партийно отношение сте много, ама много далеч от възрожденските идеи и принципи.

преди 2 минути, attj написа:

Плевню и той беше разединител - за какво ни са такива президенти?

:DАко питаш Миро, той ще ти каже, че е бил "невероятен" президент. Само защото беше марионетка на Борисов...

преди 2 минути, gagodrago написа:

:DАко питаш Миро, той ще ти каже, че е бил "невероятен" президент. Само защото беше марионетка на Борисов...

Плевню беше подлога на американците... Борисов само го галеше отзаде... 

преди 3 минути, M.Николов написа:

То си личи кой защитава крадливото и некомпетентно управление.

Крадците мутроолигарси ги настъпа именно управлението , и те впрегнаха всевъзможни връзки , пари и сили  за да разрушат държавата. А те са наистина силни.

Впрегнаха и фигуранти на най високи постове, впрегнаха христоивановци, впрегнаха царя на фейксайтовете Бабжбикян и стотици знайни и незнайни тролове по фейса , на които после " да се кефят " колко лесно се управлява тълпата и лумпените.

Извинявай, смешно е когато манипулиран лумпен се мисли за близък до идеите на Левски и другите ни възрожденци .

току-що, Belhor написа:

Никой не може да накара Орел да пълзи!!!

Той пълзи от момента на предлагането си от червената мафия. Пълзи и гък не казва , различно от "линията" .

- Всяко движен-е срещу партията няма да ви бъде простено- изсъска Йотова .

- аз съм вашия боец - отговори Фигуранта.

Не орел ами кокошката има повече достойнство от тази мижитурка  :emoji_natur-50:

преди 4 минути, gagodrago написа:

Ако питаш Миро, той ще ти каже, че е бил "невероятен" президент.

Вече сравних.  И че спрямо стотиците гафове на Фигуранта, Плевню само лапсуси с картинки на планини можете да извадите.

И нищо друго което принципно да засяга геополитиката и честта на България.

преди 4 минути, M.Николов написа:

А се срамува от достойният си Президент

Каза :dancing-minion: и се поклони пред портрета Му

преди 2 минути, miro20 написа:

Извинявай, смешно е когато манипулиран лумпен се мисли за близък до идеите на Левски и другите ни възрожденци .

Смешно е, когато виждаш съчицата в чуждото око, но не виждаш гредата в своето!

Смешно е, когато виждаш съчицата в чуждото око, но не виждаш гредата в своето!

Виждам виждам. Вече ти казах - това и през соца бе унижение да го видиш. Как някой се прекланя и лигави на нечий портрет .Ама тогава си знаехме че не е искренно.

А сега напълно ви вярвам че искренно си искате "божество" , което каквито и гафове д анаправи, вие пак ще сте му в краката.

Аз такова туземско преклонение и себеунижение спрямо политик като към "икона" никога и никъде не съм виждал каквото лигаветне демонстрираш ти сега.

Проблема ти е че с такова "мислене" ти никога няма да видиш гредата.

Можеш да провериш колко пъти съм ти казвал именно към теб тази поговорка.

преди 9 минути, miro20 написа:

Не орел ами кокошката има повече достойнство от тази мижитурка

Да му кажем на Фигуранта да те земе да напрайте едно кръгче със самолета, че да се оакаш, белким се спреш

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.