Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 часа, Радул написа:

После се цупиш като ти кажат че си тъп.

и тия ли са тъпи

https://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp;jsessionid=867B77F7BDCAE24EDA83B5B606BACEE6?idMat=127388

Чети и реви. Подробно са описани задачите и целите на армията и не само за ВВС 

:hush:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 5 минути, miro20 написа:

и тия ли са тъпи

https://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp;jsessionid=867B77F7BDCAE24EDA83B5B606BACEE6?idMat=127388

Чети и реви. Подробно са описани задачите и целите на армията и не само за ВВС 

Тия са особено тъпи, нали затова се иска оставката им.

преди 1 минута, Радул написа:

Тия са особено тъпи, нали затова се иска оставката им.

Изготвилите тези програми и доктрини можеш само краката да им миеш и водата да пиеш.

току-що, miro20 написа:

Изготвилите тези програми и доктрини можеш само краката да им миеш и водата да пиеш.

Само едно име- Цвета Караянчева. Отивай да и миеш.... нещо. :)

преди 3 часа, Радул написа:

Само едно име- Цвета Караянчева. Отивай да и миеш.... нещо. :)

Не. Военните и службите изготвят тези доклади , доктрини и т.н.

Нали си знаеш - Незнанието ти и ниската култура не е аргумент :)  Така че мий крака и пий водата...  докато поумнееш

преди 2 часа, miro20 написа:

Не. Военните и службите изготвят тези доклади , доктрини и т.н.

Нали си знаеш - Незнанието ти и ниската култура не е аргумент :)  Така че мий крака и пий водата...  докато поумнееш

На документа пише името и. Прочети го.

преди 30 минути, Радул написа:

На документа пише името и. Прочети го.

Леле колко си кух.

Тя поставя подписа си като председател на НС бре. На това което е ПРИЕТО от НС  .

Не че тя го е изготвяла !  :) :)  

То дори е наивно смешно да си мислиш че всичките военни програми , експертизи, доктрини, ги е творила Цвета Караянчева..

Леле колко си празен, не е истина !!! :lol6:

преди 2 минути, miro20 написа:

Леле колко си кух.

Тя поставя подписа си като председател на НС бре. На това което е ПРИЕТО от НС  .

Не че тя го е изготвяла !  :) :)  

То дори е наивно смешно да си мислиш че всичките военни програми , експертизи, доктрини, ги е творила Цвета Караянчева..

Леле колко си празен, не е истина !!! :lol6:

Не знам кой е кух Миро? Щом тя поставя подписа си, значи е изготвено от герберските "експерти". Които са експерти колкото ти си инженер. Видяхме им и медицинските, и военните експерти. Видяхме им и финансовите експерти... и какви ли не още експерти. Излагации в Европа- да сложиш на длъжност за която се изисква английски език, някой дето срича като бавноразвиващ.

Нормално е за тъпите, да смятат останалите за по- тъпи, та така и с теб. Виж колко лесно възприе идеята че ПКП е мислила военни програми според мен. Много ти се ще да съм по- тъп и смяташ че като си го повтаряш, ще стане. Ма повтаряй си, ти и без това си папагал. Дали мантри или откровено невежество- мноо важно...

А че си купихме допотопния Ф16 на цена по- висока от Ф 22 дори... Който струва 200 милиона и не се продава, освен за американските ВВС, и няма еквивалент в авиацията освен руския Су 57. Ма ние не щем руско. Ок. Ама Ф 16 по 250 милиона бройката!!! Този самолет излиза от употреба в САЩ бе! Сега имат Ф 35 и Ф 16 става излишен. Ф 35 се продава на всеки платец за разлика от Ф 22. И струва по- малко от 250 милиона. НАПОЛОВИНА!

преди 33 минути, Радул написа:

идеята че ПКП е мислила военни програми според мен. Много ти се ще да съм по- тъп и смяташ че като си го повтаряш, ще стане. Ма повтаряй си, ти и без това си папагал. Дали мантри или откровено невежество- мноо важно...

Благодаря че сам си каза колко си тъп.

преди 34 минути, Радул написа:

А че си купихме допотопния Ф16 на цена по- висока от Ф 22 дори... Който струва 200 милиона и не се продава, освен за американските ВВС, и няма еквивалент в авиацията освен руския Су 57. Ма ние не щем руско. Ок. Ама Ф 16 по 250 милиона бройката!!! Този самолет излиза от употреба в САЩ бе! Сега имат Ф 35 и Ф 16 става излишен. Ф 35 се продава на всеки платец за разлика от Ф 22. И струва по- малко от 250 милиона. НАПОЛОВИНА!

Чакай сега.. нали опорките ви бяха че няма още нито един прозиведен Ф16 блок 70 ??? :)  Ся се оказва че вече е изостанал , без дори да е произведена една бройка ??? :)  

Без да вниквам в подробности , миришеш ми на поредните тотални глупости :) 

Като искаш може отделно да се дискутира колко и какво сме платили, това което аз знам до момента, е че това е което и другите  държави са поръчали и платили , плюс всичките подробности около логистиката към тази поръчка, която е също голямо перо.

Когато сравняваш с "еквиваленти " като Су 57 , би трябвало да почнем от патовата ситуация която имаме и в момента. Не знам дали е преодоляно вече, но ние и до ден днешен нямахме обща комуникационна система с натовските ВВС. т.е. ако излетим на мисия с тях,  няма да сме в системата свой-чужд.

Само това е достатъчно да се види колко е неадекватна сегашната ситуация.

Второ .. въобще не става въпрос за поставяне на оферти за Су, МИг и т.н.  А за ПОДМЯНА на такива.

Но... остави мен... всичко това и още много по подробно са го казали военните от ранга и на любимия ви Фигурант пРезидент, който още като летец , а не като мижитурка-политик, бе за Ф16 .

Чакай сега.. нали опорките ви бяха че няма още нито един прозиведен Ф16 блок 70 ??? :)  Ся се оказва че вече е изостанал , без дори да е произведена една бройка ??? :)  

Ми къде го ?

Цитат

Meet the F-16 Block 70/72 -- the newest and most advanced F-16 production configuration.

New capabilities based on the advanced F-16V configuration

Structural life more than 50 percent beyond that of previous production F-16 aircraft

F-16 production in Greenville, South Carolina, began on Nov. 11, 2019. The Greenville production start coincides with the significant, growing demand for new production F-16s around the globe. F-16 production is creating hundreds of    new jobs in Greenville, supported by suppliers in 41 U.S. states.

New production aircraft; structural, and capability upgrades ensure the international F-16 fleet can operate to 2060 and beyond.

Дали до 2060 ще получим някакъв НЕхартиен самолет? 

Пак обида Мирчо! 

преди 20 минути, nikssi написа:

Пак обида Мирчо! 

Да се твърди, че един самолет бил излязъл от употреба, ама все още не бил влязъл в производство, какво е?

преди 11 часа, insec написа:

Да се твърди, че един самолет бил излязъл от употреба, ама все още не бил влязъл в производство, какво е?

Ми тъпотия.

:) 

преди 11 часа, nikssi написа:
преди 14 часа, miro20 написа:

Пак обида Мирчо! 

Не го казвам аз, а този който цитирах по назад.:hush:

116551898_3208867259191736_3264925976803

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

След като Фигуранта е готов със служебото правителство, да вземе да си каже кои са гласените ?

Ще ми е интересно мнението на протестиращите какво мислят за тях. 

:) 

Може пък хората толкова да ги харесат, толкова да са атисистемни , анти-мутренски, че дори да се включат още стотици хиляди и да "изметат" още по бързо ББ и гешев.

Е.. има опасност и от обратното- да не ги харесат.... :)

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ще почакаш, като му дойде времето ще разбереш.

той президента мисля че е ясно, че е кукла на конци, сложена от някой

преди 15 минути, M.Николов написа:

Ще почакаш, като му дойде времето ще разбереш.

При кой президент се чудя обаче ще стане това.... :giggle1:

преди 10 минути, M.Николов написа:

Ясно е, че нищо не ти е ясно.

Но за теб знаем.:)

да, знаем че червените ползват сила и призовават за ползване на такава - като Радев

Другари се биха на конференция на БСП -https://www.struma.com/obshtestvo/belyazaha-s-kruv-konferenciya-na-bsp-v-bansko-fizicheski-sblusuk_167329/

Цитат

Грозен екшън се разигра тази вечер  конференция на БСП в Банско. Физически сблъсък между бившия председател на партията Костадин Дурчов и Георги Бориков, дългогодишен председател на партията в първите години на демокрацията беляза началото на дългоочакваната червена конференция

И къде точно видя да пише нещо за Радев, още повече пък да призовава да се ползва сила срещу някой?

Вие до кога ще лъжете най-безцеремонно с Мирко?

И ще правите кални опити за внушения?

преди 19 часа, Радул написа:

Американците прекараха Тулупа от Банкя да даде над 4 милиарда за несъществуващи самолети,

руснаците пробутаха на същия Тулуп реактори - музейни експонати за над 1,2 милиарда,

а Макрон заби нож в гърба на Мухобойко с пакета за транспортните фирми...

Борисов е толкова тъп, че дАде всички пари за самолетите предварително - тоест вече стана непотребен за Вашингтон, затова сега американците му бият шута в задника...

преди 1 минута, M.Николов написа:

И къде точно видя да пише нещо за Радев, още повече пък да призовава да се ползва сила срещу някой?

партията му така решава споровете / Радев нали нахъсваше по едно време протестиращите

преди 2 минути, gagodrago написа:

Американците прекараха Тулупа от Банкя да даде над 4 милиарда за несъществуващи самолети,

руснаците пробутаха на същия Тулуп реактори - музейни експонати за над 1,2 милиарда,

Борисов е толкова тъп, че дАде всички пари за самолетите предварително - тоест вече стана непотребен за Вашингтон, затова сега американците му бият шута в задника...

добре сме, ама ще се оправим

преди 5 минути, M.Николов написа:

Да, по внимателните забелязаха че Фигуранта употреби израза "да изметем" само първия ден.

После смени реториката със "оставка и мутри вън" . Защото едно е да искаш оставка, съвсем друго е да призоваваш с "да изметем" което си е като призив за гражданска война.

Това ми напомни че не му е за пръв път.

Преди време призоваваше нещо подобно и генералите :

https://priorities.bg/demokracijata-e-v-opasnost/

Това поведение е крайно недопустимо.

преди 11 минути, gagodrago написа:

на 1.08.2020 г. в 0:07, gagodrago написа:

Бойко като не може дори дума да обели на чужд език, само се съгласява с всичко, което му наредят.

- американците му пробутаха несъществуващи "самолети" за над 4 милиарда

- руснаците го прекараха с реактори ставащи само за музейни експонати, за над 1,2 милиарда + неустойки

- накрая и Макрон го закопа като заби нож в гърба на Бойко за транспортните фирми.

Да, да, разбрахме.. няма нужда да повтаряш :)  Или това са сега опорките ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.