Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 минути, M.Николов написа:

Сигурно, но знаеш ли кое е интересното, че новите фенове на Радев са много повече.:)

Не е това. А информираните какво представлява  Радев-фигуранта мижитурка са вЕЧЕ много повече.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 минути, M.Николов написа:

Не забравяй и инсекта.

Айде сега ме изкарай, че съм гласувал за Радев - инфантилните клевети и на теб ти станаха приоритет вече.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Сигурно, но знаеш ли кое е интересното, че новите фенове на Радев са много повече.:)

Безработните протестиращи Божковци ли са новите фенове?   Те са на дъното на обществото и за сто лева са готови да се кланят всекиму.

току-що, attj написа:

Безработните протестиращи Божковци ли са новите фенове?   Те са на дъното на обществото и за сто лева са готови да се кланят всекиму.

Като гледам в съседната тема лапетиите от кръстовището и те викат против Радев. Изобщо против Радев има маса народ на протеста, само че протеста е умело дирижиран, та не се дава гък да се чуе против него, което именно ще се окаже превратния момент в тази история.

преди 9 минути, Радул написа:

Симпатизант на Веско да гласува за Радев. Ай недей...

Тогава изборът беше Цецка или Румен.

преди 4 минути, miro20 написа:

Не е това. А информираните какво представлява  Радев-фигуранта мижитурка са вЕЧЕ много повече.

Вервай си.Вие и преди не вярвахте, като ви казвахме да не се закачате с Президента, пък после се чудите що ви блъсна товарния влак.:)

преди 6 минути, insec написа:

Айде сега ме изкарай, че съм гласувал за Радев - инфантилните клевети и на теб ти станаха приоритет вече.

Че не го ли твърдеше ти това?

Как си му бил фен, но после те бил разочаровал.;)

преди 12 минути, attj написа:

Тогава изборът беше Цецка или Румен.

Разбирам, не си имал избор. Бил си принуден.

преди 14 минути, insec написа:

Като гледам в съседната тема лапетиите от кръстовището и те викат против Радев. Изобщо против Радев има маса народ на протеста, само че протеста е умело дирижиран, та не се дава гък да се чуе против него, което именно ще се окаже превратния момент в тази история.

Ти май прихвана от оня... уличния пес, дето натиска спусъци насън. :)

Принуден от кого?  Нямаше как да зная, че Радев е грешка за президент. Божковец.

преди 4 минути, M.Николов написа:

А бе я, чакай!

Ти да не искаш да ми кажеш, че си гласувал за Цецка?:blackeye:

:giggle1:

Цецка нямаше да следва парите и акъла на Черепа.  Румен и Цецка са ми връстници - не стават за президент обединител.  Плевню и той не ставаше.

преди 18 минути, M.Николов написа:

Вервай си.Вие и преди не вярвахте, като ви казвахме да не се закачате с Президента, пък после се чудите що ви блъсна товарния влак.:)

КАкъв товарен влак ?? ?  Ударите срещу държавата и правосъдието са изцяло с мутренско-олигархичен характер. И с мирис на много пари и най вече влияние и манипулиране на високо ниво  от Дубай /и Сърбия бих включил/

Фигуранта Радев е... просто фигурант. Впрегнаха го когато имаше нужда на олигарсите и мутрите.

До тогава бе пълна нула. Той и сега е такъв.

Просто дубайската лодка го сложи за това дето слагат отпред на лодките - някаква фигурка, глава, животно, и т.н. за украса. И  тая фигурка се помисли че тя движи "лодката" . И че е "начело"  и че държи посоката на лодката  :giggle1:

преди 7 минути, attj написа:

Принуден от кого?  Нямаше как да зная, че Радев е грешка за президент. Божковец.

Радев не е грешка за Президент, Весковата Воля е патерица на ГЕРБ и оттам идва проблема. Всъщност без Бойко, Марешки щеше да си остане никой. Не че сега е кой знае какво, ама щяха и преопаковането на лекарства с изтекъл срок да му резнат.

преди 3 минути, miro20 написа:

КАкъв товарен влак ?? ?  Ударите срещу държавата и правосъдието са изцяло с мутренско-олигархичен характер. И с мирис на много пари и най вече влияние и манипулиране на високо ниво  от Дубай /и Сърбия бих включил/

Фигуранта Радев е... просто фигурант. Впрегнаха го когато имаше нужда на олигарсите и мутрите.

До тогава бе пълна нула. Той и сега е такъв.

Просто дубайската лодка го сложи за това дето слагат отпред на лодките - някаква фигурка, глава, животно, и т.н. за украса. И  тая фигурка се помисли че тя движи "лодката" . И че е "начело"  и че държи посоката на лодката  :giggle1:

Мирчо газ пикае, че лъжите  не минават вече никъде.

преди 1 минута, Радул написа:

Радев не е грешка за Президент, Весковата Воля е патерица на ГЕРБ и оттам идва проблема. Всъщност без Бойко, Марешки щеше да си остане никой. Не че сега е кой знае какво, ама щяха и преопаковането на лекарства с изтекъл срок да му резнат.

Марешки го свързват с Русия. Герб не им е нужен.  Коментирай си Божковците. Очаквам Воля и още да я има,аз  не съм им партиен член.

преди 26 минути, M.Николов написа:

Как си му бил фен, но после те бил разочаровал.

Абсолютно, но не и че съм гласувал за него - за никой не съм гласувал. Отначало впрочем съжалявах, че не съм си дал гласа за Радев, но от Гешев насам съм доволен от себе си, че не съм се излъгал. Съмнението, което се прокрадна в мен поради факта, че е издигнат от БСП, не само се оправда, ами надмина очакванията ми - чак такъв продажник не съм и допускал, че ще се окаже.

преди 10 минути, Радул написа:

Мирчо газ пикае, че лъжите  не минават вече никъде.

О , напротив, напротив... колкото повече се дълбае , толкова повече хора почват да мислят не първосигнално , както именно започнаха протестите, а почнаха да си задават въпроси и да не вЕрват на лъжи.

та, бих казал, съм много по доволен от това което бе в началото на протестите.

другото от което съм доволен, е че прокуратурата изнесе част от тези законно събрани СРС-та за това как са дирижирани протестите.

Представете си какво би било ако не се знаеше всичко това, без всичкото това инфо , протестите щяха да свалят управлението и цялата държава още на 3-я ден.

Защото никой хал хабер си нямаше от тези манипулации и как именно мафията и мутрите, дирижират протестите, лансирани като  "против мафията и мутрите".

Никой нямаше да знае как Божков управлява "лумпените" както ги нарича той, как той се кефи да ходят насам-натам под манипулирани фейсбук послания и тролове, никой нямаше да знае как той  прокарва опорки през фрогнюз на Огнян Стефанов  /които някои имат наглостта все още да ги цитират постоянно/ и кой знае още колко и какви медии.

Никой нямаше д азнае как го наричат мутрите радев - фигурнт и как за съставяне на правителство "трябва да бъде съветван"... / вече дори знаем че мижитурката бил даже готов със служебен кабинет/ 

Тотално се объркаха сценариите както на пРезидента-фигурант, така и на олигарсите, които сега трябва много повече пари и влияние да влагат за да съборят държавата.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 13 минути, miro20 написа:

КАкъв товарен влак ?? ?

Гледам още ви плющат ушите.:giggle1:

Другите ти измишльотини ще ги оборя с един прост факт - никой не излезе да протестира заради Божков, когато го подгониха предишните му ортаци - факт!

Протестите започнаха, когато каскета реши да атакува Президента.

Ето защо, жалките ти опити да свържеш Президента с Божков са обречени.;)

преди 1 минута, attj написа:

Марешки го свързват с Русия. Герб не им е нужен.  Коментирай си Божковците. Очаквам Воля и още да я има,аз  не съм им партиен член.

Каква Русия бе пич? Бойко "помоли" Веско, да поеме Локомотив Пловдив и Веско мрънка, мрънка, ама хвърли една торба пари там. След това беше освободен от повинност и му се даде картбланш, да прави политически проекти. Но чак когато бащицата се убеди, че той ще слушка.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Другите и измишльотини ще ги оборя с един прост факт - никой не излезе да протестира заради Божков, когато го подгониха предишните му ортаци- факт!

Че то такова изпълнение и на кино няма бре Николов - факта, че е факт, факт е, ала по никакъв начин не кореспондира със заключението ти.

преди 3 минути, miro20 написа:

Нико нямаше да знае как Божков управлява "лумпените" както ги нарича той, как прокарва опорки през фрогнюз /които някои имат наглостта все още да ги цитират постоянно/

Ето колко си прозрачен. Само един платен трол, може да си мисли, че е възможно да се управлява чрез опорки. Дори теб не те управляват с опорки, а с центове.

току-що, Радул написа:

Ето колко си прозрачен. Само един платен трол, може да си мисли, че е възможно да се управлява чрез опорки. Дори теб не те управляват с опорки, а с центове.

https://tribune.bg/bg/mneniq/koy-e-ognyan-stefanov-kogoto-bozhkov-chuvstva-blizak/

:hush:

преди 2 минути, miro20 написа:

Какво ми я показваш пак тая радиопиеса, ставаш жалък вече.

току-що, nikssi написа:

Догодина Борисов и Румен ?!

Не знам за кой Румен говориш, но оня Радев, по известен като "фигуранта" и на който Йотова му заръча " всяко движение срещу партията няма да ви бъде простено"  , а мижитурката отговори  - "аз съм вашия боец" ... та тоя Радев би трябвало да се самозакопае нейде и да не си показва ушичките дори

преди 1 минута, miro20 написа:

Не знам за кой Румен говориш, но оня Радев, по известен като "фигуранта"

Тролопитек в действие. Човек леко да ви закачи и вие ще му отхапите ръката.  Типичните изрази на тролопитек от гербаджийски гепишалтера произход.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.