Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Мутри вън!

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

Щото много ви ръби ли?:giggle1:

Вас ви ръгби , вас... слепите манипулирани "фенове" ... чак ми е жал че все сте на страната на лузърите , на фейковете  и манипулаторите.

преди 1 час, Радул написа:

И без падане на ГЕРБ, пак няма кой да му се опре.

Няма, но мръсно ще му правят.

Мнозина му завиждат и го мразят защото ги превъзхожда във всичко.

Мутри вън!

току-що, nikssi написа:

Космати тролове вън!

Фигуранта и Божков харесаха това  :) 

Цитат

Божков: Да, бе, ше продължат. Даже сега създаваме Щаб на протеста малко
да ги обедина, че, нали, (не се разбира) шик'ви лумпени.
Мъж: Да.
Божков: И виж к"во направиха днеска. Всеки иска да го яхне. Едни ги
викат (не се разбира), други с такова.
Мъж: Да, да.
Божков: Ако не им бях налял десет-петнайсет хиляди....

Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите.
Мъж: Нали? Е т'ва е.
Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става,
нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва.
Мъж: Е, тря'а все пак да се координират нещата.
Божков: Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час,
тълпата почва да реагира.
Мъж: Така е, така е. Обаче все пак реагира. Реагира малко със
закъснение, защото има-а загуба на енергия по трасето.
Божков: Да, естествено

тичкайте тичкайте...

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ти нас не ни мисли, мисли ти какво ще правиш, че като те знам какъв инженер си.:blackeye:

Не, не знаеш.

Аз не те питам ти какво си завършил или учил или работиш. Защото това по никакъв начин не променя глупостите и пропагандата с която се излагате тук :) 

Така и твоето "уж знание"  какъв инженер съм, няма никаква основа, нито има някакво значение за безсилието ти , или  да си признаеш че съм прав .

преди 1 минута, Мойра написа:

Няма, но мръсно ще му правят.

Мнозина му завиждат и го мразят защото ги превъзхожда във всичко.

Те не са спирали да му правят. Ако си спомняш той беше против Ф16 и тогава го изкараха че бил подкупен от шведите, да лобира за Грипените. И какво стана? Неподкупените дадоха 4 млрд народна пара за несъществуващи самолети, които никога няма да видим! Народа това го вижда. И може да се сети кой е бил корумпирания в тази сделка, колкото и да го плакнат пеевските и домусовски медии.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ти нас не ни мисли, мисли ти какво ще правиш, че като те знам какъв инженер си.:blackeye:

Ще отслабне...

току-що, Радул написа:

Те не са спирали да му правят. Ако си спомняш той беше против Ф16 и тогава го изкараха че бил подкупен от шведите, да лобира за Грипените. И какво стана? Неподкупените дадоха 4 млрд народна пара за несъществуващи самолети, които никога няма да видим! Народа това го вижда. И може да се сети кой е бил корумпирания в тази сделка, колкото и да го плакнат пеевските и домусовски медии.

Аз не се сещам при дискусиите за Ф16 и Грипен някой уважаващ себе си експерт, военен и подобни, да са имали друго мнение от това че Ф16 последно поколение са най добрия избор към момента.

Нито за цената, за която пък имаше доста спекулации поради незнанието какво включва един пакет , дали има или не поддръжка, логистика, каква точно и т.н.

Факта обаче че фигуранта мижитурка бе променил мнението си в полза на Грипен... ме навежда на изводи които само се потвърждават и потвърждават.... :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Така и твоето "уж знание"  какъв инженер съм, няма никаква основа

Има бате, има, ти си може би единствения инженер във форума без нито едно включване по технически проблем.:)

преди 1 минута, miro20 написа:

Аз не се сещам при дискусиите за Ф16 и Грипен някой уважаващ себе си експерт, военен и подобни, да са имали друго мнение от това че Ф16 последно поколение са най добрия избор към момента.

Нито за цената, за която пък имаше доста спекулации поради незнанието какво включва един пакет , дали има или не поддръжка, логистика, каква точно и т.н.

Генерал от ВВС викаш не е никакъв експерт! Експерт е пожарникаря. :laughing4:

Има бате, има, ти си може би единствения инженер във форума без нито едно включване по технически проблем.:)

Аз дипломата и почти започната аспирантура съм доказал пред когото трябва.

:hush:

току-що, Радул написа:

Генерал от ВВС викаш не е никакъв експерт!

А ! сам се закопа.

Е именно че като военен, радев бе за Ф16. Сещаш се онази статия преди години, когато бе летец.

Като пРезидент мижитурка, вече не бе такова мнението му . :) 

Благодаря ти за този жокер също.

преди 2 минути, miro20 написа:

Аз дипломата и почти започната аспирантура съм доказал пред когото трябва.

А ! сам се закопа.

Е именно че като военен, радев бе за Ф16. Сещаш се онази статия преди години, когато бе летец.

Като пРезидент мижитурка, вече не бе такова мнението му . :) 

Благодаря ти за този жокер също.

Дрън дрън

Събитията показаха ли че е прав? И че сега можеше поне да имаме самолети?

Ако Радев бе мъжкар, щеше да каже открито какъв бе проблема с казуса за самолетите. Мислещите разбрахме, другите само кудкудякате. Американците поставиха ултиматум - или си плащате, или няма НАТО. Така, че избора на самолети въобще не беше въпрос на избор. Радев можеше да постави картите открито и да потърси други алтернативи, хем да си платим рекета, хем да вземем по- арни самолети, само че Радев умее единствено плътно да изпълнява нарежданията на партията, той собствена мисъл няма, свои виждания, свои разбирания, собствено мнение, това му е непонятно.

преди 2 минути, insec написа:

Ако Радев бе мъжкар, щеше да каже открито какъв бе проблема с казуса за самолетите. Мислещите разбрахме, другите само кудкудякате. Американците поставиха ултиматум - или си плащате, или няма НАТО. Така, че избора на самолети въобще не беше въпрос на избор. Радев можеше да постави картите открито и да потърси други алтернативи, хем да си платим рекета, хем да вземем по- арни самолети, само че Радев умее единствено плътно да изпълнява нарежданията на партията, той собствена мисъл няма, свои виждания, свои разбирания, собствено мнение, това му е непонятно.

Айде сега манипулации! Противника на Ф16 бил виновен че сме ги купили.

преди 6 минути, insec написа:

Я кажи поне един освен теб, който да харесваш?

Защото освен да мрънкаш, аз друго не видях.

Не гласуваш за никой на избори, пък после им търсиш кусури.

преди 1 минута, Радул написа:

Дрън дрън

Събитията показаха ли че е прав? И че сега можеше поне да имаме самолети?

Айде бе ? Щели сме ?? Какво сме щели да имаме ? граждански или военни самолети без въоръжение, което пък после да купуваме пак по .. америакнски лиценз .. и т.н. не мис е припомня всичко писано за тези неща.

Щяхме да имаме същото каквото имаме с АЕЦ - никому ненужни неработещи  стара технология, реактори които нито да ги продадеш нито да ги поддържаш...

Така че.. дрън дрън... :)

Друго си е самолети на хартийка ... незнайно кога ще се получат. Това уж 2023 ама знае ли се тогава ли ще е или 2033 ...

Айде бе ? Щели сме ?? Какво сме щели да имаме ? граждански или военни самолети без въоръжение, което пък после да купуваме пак по .. америакнски лиценз .. и т.н. не мис е припомня всичко писано за тези неща.

Щяхме да имаме същото каквото имаме с АЕЦ - никому ненужни неработещи  стара технология, реактори които нито да ги продадеш нито да ги поддържаш...

Я кАжи за реакторите! Как Боцко ги купи и как се чуди къде да си ги завре. И пак с нашите пари. Пак милиарди на вятъра. Щото е вагина!

преди 1 минута, nikssi написа:

Друго си е самолети на хартийка ... незнайно кога ще се получат. Това уж 2023 ама знае ли се тогава ли ще е или 2033 ...

Можем да забравим за тия самолети.

преди 1 минута, Радул написа:

Я кАжи за реакторите! Как Боцко ги купи и как се чуди къде да си ги завре. И пак с нашите пари. Пак милиарди на вятъра. Щото е вагина!

Той ли ги е купил ??? Айде бе  ???

След толкова дискусии за тези реактори, как се излагаш не е истина... :) 

преди 8 минути, Радул написа:

Противника на Ф16 бил виновен че сме ги купили.

Ъ? Радуле със всеки ден имаш все по- големи проблеми с асоциативното мислене братле.

преди 4 минути, nikssi написа:

https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/12/31/4011109_v_sasht_zapochna_proizvodstvoto_na_f-16_block_70_za/

https://bnr.bg/post/101287899/parvite-balgarski-piloti-na-f-16-shte-se-sreshtnat-s-ministara-na-otbranata-i-prezidenta

Кучетата лаят кервана си върви ...

преди 1 минута, insec написа:

Ъ? Радуле със всеки ден имаш все по- големи проблеми с асоциативното мислене братле.

Викаш ако не бяхме ку... така де снесли 4 млрд подарък на краварите, щеха ни бият шута от нато.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.