Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Ти не беше ли от Търново бре?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

Ти не беше ли от Търново бре?

Е тъй де и?

Е смешно е наистина, ма на факта няма нужда да се вярва - той си е. Прочее навити ли сте едни предсрочни и президентски избори да си спретнем, а? а? а? а? 🤣

преди 1 час, M.Николов написа:

Мишки треперете, идва Президента.:)

Стига се пени бре . Какво си се екзалтирал толкова.

Къде "идва пРезидента", кой трепери  ??  :)  В Търново не смее да се покаже щото не ще да види  транспарантите "ЧАО" и "не си желан"  , и се изнизва като мижитурка .

Тотален плъх.

пРезидента е Фигурант. Точно и ясно . Кречетало, плямпало, както искаш го наречи. С изявления по график, писани от дубайския сценарист.

Той е пълна нула. Пробита институция. И понеже няма грам морал, играе в момента Ва-Банк.

В услуга знаеш на кого .. на дубайския олигарх.

Какъв синхрон а ?

:)

преди 2 часа, insec написа:

Даже се изнизал през задния вход - мишкар. Бесепетата така и не проумяват, защо няма да им излезе сметката. Колкото по- дълго са в страни от власта, толкова по- добре.

г-жа Лъжа много добре знае че и те са по мразени от самия ББ. Затова и сега се чудят как да лавират и как да се впишат по успешно в дубайския сценарий.

преди 18 минути, insec написа:

Прочее навити ли сте едни предсрочни и президентски избори да си спретнем, а? а? а? а? 🤣

Много добра идея.

Да го видим фатмака Фигурант и кукла на олигарсите :) 

Ей точно сега и Цецка би го била...  :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Стига се пени бре . Какво си се екзалтирал толкова.

Къде "идва пРезидента", кой трепери  ??  :)  В Търново не смее да се покаже щото не ще да види  транспарантите "ЧАО" и "не си желан"  , и се изнизва като мижитурка .

Тотален плъх.

пРезидента е Фигурант. Точно и ясно . Кречетало, плямпало, както искаш го наречи. С изявления по график, писани от дубайския сценарист.

Той е пълна нула. Пробита институция. И понеже няма грам морал, играе в момента Ва-Банк.

В услуга знаеш на кого .. на дубайския олигарх.

Какъв синхрон а ?

:)

г-жа Лъжа много добре знае че и те са по мразени от самия ББ. Затова и сега се чудят как да лавират и как да се впишат по успешно в дубайския сценарий.

Много добра идея.

Да го видим фатмака Фигурант и кукла на олигарсите :) 

Ей точно сега и Цецка би го била...  :)

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

преди 6 минути, miro20 написа:

Горе съм посочил, че освен ти и доказано лъжливото ти сайтче никой друг не потвърждава тази "новина".:hush:

Нищо ново,  ти си доказан лъжец.

преди 27 минути, insec написа:

Прочее навити ли сте едни предсрочни и президентски избори да си спретнем, а? а? а? а? 🤣

Никакъв проблем.Този път за него ще гласуват не 2, а 3 млн.;)

преди 13 минути, miro20 написа:

г-жа Лъжа много добре знае че и те са по мразени от самия ББ.

О знае, знае и още как. Трябва ти кажа, че в Търновско имаме особена нетърпимост към политиците, тъй като тук без значение кои се сменят горе, нас хич не ни броят за хора - централна северна България заедно с североизтока и южна са две различни държави, па който ще да вярва. А конкретно бесепетата изгубиха много позиции, откакто едни местни дерибеи си намериха майстора - единия е на топло и има да лежи поне още 10 години Жоро Вълев се казва, а другия направо си го разстреляха, сивия кардинал му викахме. Има и още една дърта номенклатура, която го разнасяха из съдилищата над година, но той като че ли за сега ще отърве каиша.

Пипалата на мафията в България са много, тъй че бесепатата да не ми излизат с номера, как у техната партия били само света вода ненапита - тези техните възторжени безмозъчни патоси, бяха вървежни по соца, днес де са тръгнали да ги развяват идея си нямам, ма сме у 21 век и в ЕС, тъй че ....... да повторя: колкото по- дълго и колкото по- далеч са от власта, толкова по- добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Горе съм посочил, че освен ти и доказано лъжливото ти сайтче никой друг не потвърждава тази "новина".:hush:

Нищо ново,  ти си доказан лъжец.

Никакъв проблем.Този път за него ще гласуват не 2, а 3 млн.;)

Какво си посочил ? ?  потвърждение или опровержение ? я пак   ? :)

А кой би гласувал за Фигуранта ? - само излганите, употребени и платнени хорица от олигарсите и мутрите.

Ако са 3 млн.. толкова по зле.

Дано разумните и трезвомислещите са повече... всъщност.. сигурен съм че са повече.

Все пак  когато бе избран Фигуранта, много малко хора знаеха за задкулисното  му предлагане от чужди служби, никой  не знаеше какви тотални издънки и гафове ще направи във вътрешната и международна политика, никой не знаеше че ще е най големия разединител на нацията и партийна мижитурка, плюс изпълняващ поръчки на мутри и олигарси 

така че... помисли хубаво кой и как би  гласувал  .

Ако ти самия не се бе толкова радикализирал, ако можеше да мислиш обективно , сигурен  съм че никога ти самия не би гласувал за тази слуз.

преди 3 минути, insec написа:

О знае, знае и още как. Трябва ти кажа, че в Търновско имаме особена нетърпимост към политиците, тъй като тук без значение кои се сменят горе, нас хич не ни броят за хора - централна северна България заедно с североизтока и южна са две различни държави, па който ще да вярва. А конкретно бесепетата изгубиха много позиции, откакто едни местни дерибеи си намериха майстора - единия е на топло и има да лежи поне още 10 години Жоро Вълев се казва, а другия направо си го разстреляха, сивия кардинал му викахме. Има и още една дърта номенклатура, която го разнасяха из съдилищата над година, но той като че ли за сега ще отърве каиша.

Пипалата на мафията в България са много, тъй че бесепатата да не ми излизат с номера, как у техната партия били само света вода ненапита - тези техните възторжени безмозъчни патоси, бяха вървежни по соца, днес де са тръгнали да ги развяват идея си нямам, ма сме у 21 век и в ЕС, тъй че ....... да повторя: колкото по- дълго и колкото по- далеч са от власта, толкова по- добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Радвам се за което . Жоро Вълев обаче чувам дори пак дърпа конците.. ама айде че  не е за широка публика.

Радвам се ако се справите и с Весела Лечева и там наоколо ....  :)

Търново ми е слабост, мн хубав град, переспективен и настроихте много .

Посочил съм, че лъжете и си измисляте безкрай!

Я пак ?

току-що, miro20 написа:

.....

А бе нали знаеш - добрия комунист е само мъртвия такъв. Тука даже не можахме да повярваме, че го осъдиха, та .......

Инак за Търново не се лъжи - градът се обезлюди въпреки видимия трафик, цените на всичко са ужасни и не ние, а пак от не случайни лица се строи, и пари се перат, и т.н. измами от всякакъв род. Ала политиците не ги обичаме :Д - 30 години би му майката, не си мръднаха пръста, ни костов, ни герб, ни цар, ни бесепе, ни никой. Който и да се появи тука, ще бъде посрещнат/ изпратен по същия начин, като Радев - а па таа мижитурка особено много обиди хората, щото верно му гласуваха не по партийна линия, а оно се оказа по- послушка и от дУпетатите. И аз съм писал във форума, че поне не е мутра, на теб съм го писал, ако си спомняш - и верно, че не е мутра, той излезе кучката на мутрите, утепана долна мастия.

Таааа ..... я съм горд от съгражданите си, че се отнесоха съвсем подобаващо към този плужек. 🥰 Такъв протест вече мога да подкрепя - не едни мутри да ми викат мутрите вън, ами като ще викаме срещу мутрите, да викаме срещу всички мутри, нема наши- ваши.

преди 12 минути, insec написа:

а па таа мижитурка особено много обиди хората, щото верно му гласуваха не по партийна линия, а оно се оказа по- послушка и от дУпетатите. И аз съм писал във форума, че поне не е мутра, на теб съм го писал, ако си спомняш - и верно, че не е мутра, той излезе кучката на мутрите, утепана долна мастия.

Таааа ..... я съм горд от съгражданите си, че се отнесоха съвсем подобаващо към този плужек. 🥰 Такъв протест вече мога да подкрепя - не едни мутри да ми викат мутрите вън, ами като ще викаме срещу мутрите, да викаме срещу всички мутри, нема наши- ваши.

И аз това казвам на промитите немислещи мозъци . Че ако залагат на простите, немислещите  и необразованите, това ще им изиграе лоша шега.

Много от хората които гласуваха за тази подлога и мижитурка на олигарсите - Радев, сега са тотално разочаровани.

И ще ми е много интересно дали са 3 млн както казват някои промити мозъци тук  :) 

преди 10 минути, miro20 написа:

....

Бе кви два милиона, три милиона, не ме разсмивай - като се почне: голямо подмазване на путин, искаше да празнува денят на победата, реване за самолетчета, пътен полицай остана без работа, от Шипка се присмя на коронавируса, любовницата му го командва до степен, че не той, а реалния президент ни е Десито, от КС му показаха среден пръст, назначи Гешев, вето, вето, оставка на правителството и сега обграден от най- дивите мутри, ще ми вика мутрите вън. Я беги бре шапкар на тия пинизи елементарните, освен издухани бесепета, няма кой да ти се върже, нищо не направи и не, че някой е очаквал да направиш, ама пък така да се излагаш пфффффф От ляво майчето, от дясно бай румен и мутрите вън разбираш ли, ай сиктир - че без мутрите нали гладни щяхте да умрете бре, комунета прости.

преди 13 минути, miro20 написа:

Е той оня идиот над тебе го каза това за 2-3 млн  че били за Фигурнта фатмак :)  

Докладвал съм те.

Ако и сега не бъдеш наказан за поне 14 дена ще стане ясно на всички, че администрацията не отсъжда безпристрастно и по правилата!

преди 17 часа, M.Николов написа:

Докладвал съм те.

Ако и сега не бъдеш наказан за поне 14 дена ще стане ясно на всички, че администрацията не отсъжда безпристрастно и по правилата!

Ти пък все едно,че не знаеш. Аз вече спрях да питам КОГА!

Иначе редовно докладва момчето от русе ... смешни са с тия доклади. Провокират хората и после ама другарко той ме псува...

на 25.07.2020 г. в 0:36, M.Николов написа:

Докладвал съм те.

А не обръщаш внимание на тоновете "любезности "  към мен ? Въобще схвана ли защо те наритаха от модериране ?

А докладва ли дето по горе не аз, а друг ви визират с мурите като комунета прости ? :)

С което съм напълно съгласен, но да ти припомня само за "обективността"  :) 

преди 14 часа, nikssi написа:

Провокират хората и после ама другарко той ме псува...

Кой кого и повече "провокира" ? Направи си една статистика само на последните няколко страници от някоя тукашна тема . Ще се изненадаш. Макар че като ти виждам и твоята "обективност" .. едва ли...

По темата

Според Джамбазки, Фигурантът се вижда като премиер

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-dzhambazki-rumen-radev-se-vizhda-kato-ministar-predsedatel

Не споделям неговото предположение, но пък може да видим при едни нови нормални избори, и ако Фигуранта направи партия.

Едва ли 2-3те милиона дето някои ги сънуват, ще гласуват за него след всичките скандали и след защитата на мутрите и статквото на олигархията и очевидния синхрон с подсъдими зад граница.  

Мисля доста отрезвяващо ще му дойде.

За червените също е доста патова ситуация . Та той би отнел именно от техния електорат, който и така в съвсем отънял, освен и вътрешните "борби"  и проблеми на г-жа Лъжа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.