Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 10 минути, ninov написа:

....

🙄 Мен цитираш, друг питаш - кво питаш, като нема въпрос. Изобщо, наред ли си - ма честно?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 10 минути, insec написа:

🙄 Мен цитираш, друг питаш - кво питаш, като нема въпрос. Изобщо, наред ли си - ма честно?

да ти напомня от въпроса към fuse  кой управлява последните 11 години слави трифонов и копейкин ли ? ти ми беше извадил само слави трифонов и си бе казал мнението за него а въпроса беше друг затова те попитах защо не ми отговори на въпроса .А не само fuse e бил лъган 30 години затова искам промяна ако може лъжата да спре знам че може на власт да дойдат същите и по лоши от тях но трябва да опитаме 

преди 11 минути, ninov написа:

да ти напомня ....

Да ти напомня, че на въпроса изрично ти отговорих в последствие, също да ти напомня, че днес и в тази тема не този въпрос коментираме с теб. Инак хубаво искаш промяна, писнало ти от лъжи, искаш да опиташ и т.н. - нема дерт опитвайте, но съм достатъчно прозорлив, за да разбирам, че не само нищо такова няма да се постигне, ами ще стане и още по- зле, заради което и не подкрепям тези протести. Мен 30 години никой не успя да ме излъже, само че се намирам на същия кораб наречен България, тъй че бера същата участ на излъган.

преди 1 минута, insec написа:

Да ти напомня, че на въпроса изрично ти отговорих в последствие, също да ти напомня, че днес и в тази тема не този въпрос коментираме с теб. Инак хубаво искаш промяна, писнало ти от лъжи, искаш да опиташ и т.н. - нема дерт опитвайте, но съм достатъчно прозорлив, за да разбирам, че не само нищо такова няма да се постигне, ами ще стане и още по- зле, заради което и не подкрепям тези протести. Мен 30 години никой не успя да ме излъже, само че се намирам на същия кораб наречен България, тъй че бера същата участ на излъган.

знам че го обсъдихме но само ти напомних хронологията на разговора 

"Фигуранта" говори за чиста и свята република. ..... та чак ушичките мърдат....

Бооожжкккееееееее.... :)  Това сигурно пак Божков му го е писал... 

Мирчо, я виж тук какво ти казват:

https://news.bg/politics/poptodorova-s-pozitsiyata-si-posolstvoto-na-sasht-u-nas-napomnya-za-nash-podpis.html

"Елена Поптодорова бе категорична, че не само американците, но и европейски посланици у нас смятат, че имаме голям проблем с корупцията и възприемат с подозрение и дори насмешка тезата, че само един човек е единственият проблем. Поптодорова визира прехвърлянето на вината и демонизирането на фигурата на Васил Божков. "Не знам кой човек със здрав разум би приел тази теза", коментира Поптодорова."

"Също с подозрение и неверие се възприема у международните ни партньори изявленията за реформа на съдебната ни система. Да се прави реформа в съдебната система от вътре, е равносилно на това да местиш гробище с подкрепа от вътре, обясни Поптодорова."

преди 38 минути, M.Николов написа:

Елена Поптодорова

А е Николов ти намери на коя да се уповаваш - па инак аз съм си бил излъган. 😂😂😂

преди 1 минута, M.Николов написа:

Именно, щом от Атлантическия клуб започнаха да ви ритат, сещай се.

Не откачай чак толкоз бре човек - къв клуб, кой ме рита, кои сме НИЕ?! Еб@хти й детинщините. Цитираш ми тука неква склероза клептоманка, къде цял свят й се присмя на издухания акъл, простия, с тъз ако ще скачате срещу баце, хептем ще предадете фронта.

преди 51 минути, M.Николов написа:

https://news.bg/politics/poptodorova-s-pozitsiyata-si-posolstvoto-na-sasht-u-nas-napomnya-za-nash-podpis.html

"Елена Поптодорова бе категорична, че не само американците, но и европейски посланици у нас смятат, че имаме голям проблем с корупцията и възприемат с подозрение и дори насмешка тезата, че само един човек е единственият проблем. Поптодорова визира прехвърлянето на вината и демонизирането на фигурата на Васил Божков. "Не знам кой човек със здрав разум би приел тази теза", коментира Поптодорова."

"Също с подозрение и неверие се възприема у международните ни партньори изявленията за реформа на съдебната ни система. Да се прави реформа в съдебната система от вътре, е равносилно на това да местиш гробище с подкрепа от вътре, обясни Поптодорова."

Не само американците и на първолаците от помощното училище сигурно им е ясно че няма как един човек да е единствения проблем. Това обаче не прави от този един човек герой разбира се все отнякъде трябва да се почне. Въпросът е да не се спре дотам . А както силно се иска оставка на обвинител номер 1 ме кара да мисля най нормалното нещо на света - Подпукаха мафията и тя отвръща на удара. И ползва като оръжие президента което още веднъж потвърждава недоверието ми към него. Това с местенето на гробище с подкрепа отвътре много ми хареса- отнася се не само за съдебната система а и за политическата такава която е пълна с такива като Поптодорова. Дете  на ДС . Как може да се разчита на такива хора да помагат за промяна на системата ?

преди 45 минути, lsmurf написа:

Как може да се разчита на такива хора да помагат за промяна на системата ?

Много просто - тя е от нашите. Аз за това искам да чуя анализ на случващото се от Иво Христов - да точно, от един бесепар, щото поне той, всъщност единствен той въобще из публичното пространство, имаше смелостта да каже открито: "цялата работа е "Що краде той, а не аз?"", с което напълно и изчерпателно охарактеризира воденето на политики у нас.

преди 12 часа, M.Николов написа:

Вее ти го  набиха за това коя всъщност цитираш :) , но ще се върна не на нейната личност, а на поетия ангажимент, цитирам :

Цитат

"Някак забравихме за ангажиментите, в които влезе България. Там стои подписът на българския министър-председател, там става дума освен за енергийната диверсификация, но и за друга много важна част - върховенството на закона, надпартийност на съдебната система."

Освен че никой не оспорва аксиомата за масови събирания и правото на протест / нито ГЕРБ нито ББ нито друг/  но....

Я сега ми кажи кой оспорва върховенството на закона ?  Кой скочи като ужилен когато влязоха в институцията му ?

Кой изпищя на умряло , когато взеха да се рвоят в мръсното бельо на неговите съветници и секретари ?

Кой приова на война именно заради законните действия на обвинението и разследващите ?

Това не е МС, където също са се случвали подобни неща ,  а пРезидентството начело с Фигуранта.

Така че.... не се напъвай с тълкования какво са казали американците. Те доста балансирано и деликатно намекват тези неща именно на Фигуранта.

преди 11 часа, lsmurf написа:

А както силно се иска оставка на обвинител номер 1 ме кара да мисля най нормалното нещо на света - Подпукаха мафията и тя отвръща на удара. И ползва като оръжие президента което още веднъж потвърждава недоверието ми към него. Това с местенето на гробище с подкрепа отвътре много ми хареса- отнася се не само за съдебната система а и за политическата такава която е пълна с такива като Поптодорова. Дете  на ДС . Как може да се разчита на такива хора да помагат за промяна на системата ?

Радвам се че много хора вече го разбират това.

Мирчев, какво си се разкудкудякал пак бе?

Не разбра ли, че дъртият ти угоен Бойко и партия гроп сте капyт? Хората вече ви мразят безплатно.

Борисов се издъни жестоко пред американците със строежа на Турски поток, и е чао.

преди 1 час, miro20 написа:

Вее ти го  набиха за това коя всъщност цитираш :) , но ще се върна не на нейната личност, а на поетия ангажимент, цитирам :

Освен че никой не оспорва аксиомата за масови събирания и правото на протест / нито ГЕРБ нито ББ нито друг/  но....

Я сега ми кажи кой оспорва върховенството на закона ?  Кой скочи като ужилен когато влязоха в институцията му ?

Кой изпищя на умряло , когато взеха да се рвоят в мръсното бельо на неговите съветници и секретари ?

Кой приова на война именно заради законните действия на обвинението и разследващите ?

Това не е МС, където също са се случвали подобни неща ,  а пРезидентството начело с Фигуранта.

Така че.... не се напъвай с тълкования какво са казали американците. Те доста балансирано и деликатно намекват тези неща именно на Фигуранта.

Радвам се че много хора вече го разбират това.

Не съм сигурен че много хора разбират какво се случва в момента.  Ще се овладее напрежението натрупало се в хората с имитация на реформи . Самият факт кой примерно в момента е лицето на протестите

https://tribune.bg/bg/mrezhata/eto-koy-e-velislav-minekov---vodachat-na-protestite-ot-nay-blizkoto-obkrazhenie-na-todor-zhivkov/

Син на човек от наистина най близкото обкръжение на Тодор Живков.  Ловната дружинка на тато беше с влиянието едва ли не на политбюро. Там случайни хора просто нямаше.

Арман Бабикян си го знаем като бащата на фалшивите новини.

преди 4 часа, gagodrago написа:

вече ви мразят безплатно.

Да, аз освен този наивен лозунг че "мразите ГЕРБ и ББ " друго не чух.

А да... и познатия рефрен  - искаме оставка на ББ и Гешев - а после ? - после ще му мислим

:)

преди 3 часа, lsmurf написа:

Ще се овладее напрежението натрупало се в хората с имитация на реформи

Много са такива дето "мразят ГЕРБ" и са със едни странни зависимости :) 
https://www.monitor.bg/bg/a/view/chovek-na-cvetan-vasilev-zove-za-okupacija-na-ns-v-ponedelnik-snimki-214873?fbclid=IwAR2I3cHFJMElNqrdNn9ohf0-hdOxcBsGKLmsdKT4fzqrg-W3OnH1z8W8-4w

Цитат

Човек на банкера-беглец Цветан Василев, който е и в топли връзки с укриващия се в Дубай Васил Божков, призова народа да окупира Народното събрание в понеделник. Става въпрос за скандалният адвокат Николай Хаджигенов, който е защитник и на близката до сърцето на Ел Чапо - Лилана.

Хаджигенов е част от групичката за бунене на протести на двамата олигарси. Другите двама са Велислав Минеков и бащата на фалшивите новини у нас Арман Бабикян.

Триото на злото е основното звено организатори на протестите в София.

преди 3 часа, lsmurf написа:

Арман Бабикян си го знаем като бащата на фалшивите новини.

КАто го видях  първите дни да се размята на протеста и да дава широки интервюта, не знаех да се смея ли да ридая ли .... :) 

Просто правило бре хора - видите ли Бабикян  или неговите файк сайтове, бягайте надалече.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 28 минути, miro20 написа:

Да, аз освен този наивен лозунг че "мразите ГЕРБ и ББ " друго не чух.

А да... и познатия рефрен  - искаме оставка на ББ и Гешев - а после ? - после ще му мислим

Мирчев, ти про-руски герберски трол ли си?

Със строежа на Турски поток Борисов и вие от герп интересите на Путин и Ердоган ли защитавате?

zx860_4014002.jpg

преди 10 минути, gagodrago написа:

Със строежа на Турски поток Борисов и вие от герп интересите на Путин и Ердоган ли защитавате?

Мнението ми можеш да видиш в темата за ЮП . От години ми е едно и също и спрямо нашите , български, интереси.

Иво Христов: Управлението е делегитимирано, президентът назова нещата с истинските им имена

Така стоят нещата, но управляващите все още не могат и/или не искат да повярват, че това е краят на тяхното некомпетентно и вредно за България и българският народ  управление.

Като иска оставката на този, когото сам е назначил, следва да си предложи и своята оставка с неговата - инак иде реч просто за лицемерие и жажда за власт.

Цитат

„Фокусирането върху прокуратурата е продиктувано от изнесената информация за обвързаности на определени лица и политически представители с обвиняеми такива. Това са хора с голям финансов ресурс и големи икономически интереси. Това представлява атака и нападение срещу дейността на институцията. Имам предвид случая с Васил Божков. Той оказва натиск чрез манипулацията на големи обществени групи, а вероятно и политици”. Това заяви в студиото на NOVA зам.-главният прокурор Даниела Машева.

„Това се разбра и от определени разговори, които Божков е водил с политици и журналисти“, каза Машева. Тя добави, че в момента държавното обвинение работи в ситуация на едно политическо напрежение покрай уличните протести.

„Наблюдават се притеснения от страна на голяма част от прокурорите и следователите в страната. За това имаше реакция-призив към институциите да се спазва диалогът и да не се отправят неоснователни нападки към прокуратурата. Всичко това при положение, че тя съвсем законосъобразно осъществява конституционно установените си функции”.

Машева допълни, че процесуалното действие на прокуратурата в президентството е с предварително разрешение от страна на компетентния съд.

„Прокуратурата по никакъв начин не цели да атакува президентската институция. Тя осъществява действия по разследване и събиране на доказателства по определено наказателно производство. Към наказателна отговорност са привлечени съответни служители, които работят в администрацията на президентството. Идея за показност не е имало”, каза Машева.

Зам.-главният прокурор поясни, че лицата присъствали на тези действия са 9 или 10, като те са били абсолютно необходимите за разследването. "Прокуратурата не е извикала медиите в президенството, а те просто са проявили интерес към тези процесуално следствение действия - претърсване и изземване в сградата на президентската институция, но тази сграда не се ползва с имунитет. Също така и лицата към които е осъществено това процесуално производство не се ползват с имунинтет“, обясни тя.

Машева коментира и исканията за оставка на главният прокурор Иван Гешев. „Не е нужно главният прокурор да подава оставка, защото към настоящия момент той изпълнява задълженията си по закон. Няма никакво основание за подаването й. Тя е личен акт”, добави Машева.

Искането на оставката и предложенията за предсрочно прекратяване на мандата му били само и единствено в компетенцията на Висшия съдебен съвет.

https://faktor.bg/bg/articles/zam-glavniyat-prokuror-fokusat-varhu-prokuraturata-e-prodiktuvan-ot-golemi-ikonomicheski-interesi

преди 1 час, Мойра написа:

Иво Христов: Управлението е делегитимирано, президентът назова нещата с истинските им имена

Така стоят нещата, но управляващите все още не могат и/или не искат да повярват, че това е краят на тяхното некомпетентно и вредно за България и българският народ  управление.

Много добро!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Преди да почнеш да мислиш, земи се информирай

Да започне да мисли?
А дано, ама ... надали!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.