Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 36 минути, miro20 написа:

Я!!! Лелките от врачанско. Тоя път са им написали какво да говорят.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, Радул написа:

Я!!! Лелките от врачанско. Тоя път са им написали какво да говорят.

то на едните и на другите им се пише

преди 11 часа, by_chechi написа:

А бе !? Тези всичките вкупом не са ли работещите в общината и най-близките магазини ? :nono:........Ейййй , най-после да си заработят хляба ! :lol6:

Няма от близките магазини бе, само мисирки от общината са. Ти как ги виждаш тия дърти кокошки да работят в магазин на главната? В магазините на главната работят млади красавици, не дърти кукумявки. :)

на 15.07.2020 г. в 17:17, miro20 написа:

Вчера един човек от фб листа ми написа:“Голата истина:

Има един израз - „Една жена каза ...“ Говорейки за „истината“ - предпочитам цитати от по-известни автори. Например:

Цитат

„Чистата и проста истина рядко е чиста и никога проста.”
Оскар Уайлд

Колкото до

на 15.07.2020 г. в 17:17, miro20 написа:

Лицето Румен Радев ...

с него ще се разберем - въпроса е, какво да правим с задниците?

Не мога да повярвам кви боклуци има.. да защитават тия крадци и престъпници... после защо сме най-големите мизерници на Европа...

преди 4 часа, criminall написа:

Не мога да повярвам кви боклуци има.. да защитават тия крадци и престъпници... после защо сме най-големите мизерници на Европа...

Когато крадците са нападат един други и народа чинно изпълнява  техните команди - съжалявам всички, които не разбират как ги режисират. Така, че криминалния запиши си - не става да ми се съюзяваш с престъпници, за да ми бориш престъпници и да ми се правиш на идеалист.

И прочее - колко народ викаш има по площадите, дето защитават едните престъпници? А, то почти нямало - а сега се бройте тези, дето защитавате другите престъпници, колко казвате сте само в София, 20- 30 хил.? Браво на вас - умните ми куклички те, кукли на конци.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Сега остава само да ни покажеш и къде Президента се съюзи с престъпници?

Цяла партия са - сега, че вярвате как кака ви корни и компания са света вода ненапита; може, ала то такива наивници има и за герб, и за всички останали партийни формирования, дори такива, като атака и възраждане. (на слави как ще се нарича?)

преди 16 минути, insec написа:

не става да ми се съюзяваш с престъпници, за да ми бориш престъпници и да ми се правиш на идеалист.

Фигуранта идея си няма как му очерни тази симбиоза с "видните бизнесмени" и олигархия, политическото бъдеще. Преди си мислех че е компрометиран само заради подчинението му на червената мафия.

Той ще си остане в историята именно като разединител на нацията /колкото и да го оправдават някои че това не било негово задължение да е/  и като символ на срастване на политическа върхушка с криминални структури и мафия която той защитава, защитава и сделките "под маса" , лобизъм от бизнесмени, съгласуване с тях на закони,  и най очернящото за честта и негова и спрямо сигурността на Държавата-  изтичане на секретна информация  под крилото на институцията Президентство.

Срам.

преди 1 минута, miro20 написа:

Фигуранта идея си няма ...

Той горкия си няма идея за нищо - аз в такава любовна еуфория, като неговата, не съм бил, дори като пубертет. Добре, че стареца си отиде, че човека от срам щеше да потъне, да го види в какво се превърна. Макар и от съвсем различни съображения, вече и аз намирам Радев за най- големия позор в политиката ни от 89 насам - разликата е, че от моя гледна точка, това беше успешен човек, реализирал и доказал професионалните си качества, които бяха на световно ниво. От толкова високо, никой до сега не е падал - поради причина, че никой не е бил толкова високо.

Прави сметка, че никога до сега не съм гласувал, нито за партия, нито за президент, но на следващите президентски избори ще ида, за да гласувам против Радев - ако ще и баба цеца да е, но Радев в никакъв случай, защото е опасно глупав и наивен, това неговото е прекалено.

преди 2 минути, M.Николов написа:

И защо, защото Радев се прояви като мъжкар, като лидер.

Лидерите Николов, няма нужда някой да им пише речите!!!

преди 13 минути, M.Николов написа:

И защо, защото Радев се прояви като мъжкар, като лидер.

Щеше да е мъж ако  съдействаше на прокуратурата спрямо  неговата администрация.

Както прави ББ и всички останали министерства.

Ама не... той реши да си ги защитава и да реве за "произвол на мафията и мутрите"

Изрева като настъпано земноводно . Дали защото всъщност, много добре знае с какво се занимават хората му.

Изцяло в синхрон с Дубайския шейх.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Щеше да е мъж ако  съдействаше на прокуратурата спрямо  неговата администрация.

Че той им съдейства, не съм чул някой в президентството да е пречил на работа на прокуратурата.

Това, че Радев им зададе определени въпроси, не пречи да си изпълняват задълженията.

преди 11 минути, insec написа:

Лидерите Николов, няма нужда някой да им пише речите!!!

А ти разбира се, познаваш тези, които ги пишат за Радев, нали?:D

преди 5 минути, M.Николов написа:

А ти разбира се, познаваш тези, които ги пишат за Радев, нали?

По- същественото от "а ти разбира се не ги познаваш, нали" е, че на лидерите никой не им пише речите!!! - няма никакво значение кой ти пише речите, щом ти ги пише, не си лидер, а фигурант.

преди 9 минути, M.Николов написа:

Че той им съдейства, не съм чул някой в президентството да е пречил на работа на прокуратурата

Ма ти още не си чул, че не кой да е, а президента иска оставката на гл. прокурор?!

А ти кога видя, че на Радев някой му пише речите?

Да ти напомня ли посещението му в Русия на икономическия форум и учудването на доста от присъстващите, че Президента Радев говори без да чете от листче предварително написани речи?

преди 21 минути, M.Николов написа:

Че той им съдейства, не съм чул някой в президентството да е пречил на работа на прокуратурата.

А не бе. "само " предизвика хората едва ли не на бунт "да изметат ББ и Гешев"  . После видя че е гаф това и се поправи на "искане на оставки". Въпреки че президентския пост не може да прави такива искания.

Ег'ти  съдействието :) :) :)  

преди 10 минути, M.Николов написа:

....

Да запамети един текст с елементарно съдържание е никаква работа за Радев - всъщност то само това му е силата що се отнася до политическото поприще.

току-що, miro20 написа:

....

Ма той не пречи на прокурора бре - само иска да го измете ... упс грешка, исках да кажа оставка. Сещай се бако - грешката всъщност е правилна, ма тихо да не чуят хората, че току виж се усетили.

преди 3 минути, insec написа:

Да запамети един текст с елементарно съдържание е никаква работа за Радев - всъщност то само това му е силата що се отнася до политическото поприще.

Разбира се. То е достатъчно да си знае опорките и да си плямпа в синхрон  с тях. Никой не е казал за "диктовка" .

преди 15 минути, M.Николов написа:

Да ти напомня ли посещението му в Русия на икономическия форум и учудването на доста от присъстващите, че Президента Радев говори без да чете от листче предварително написани речи?

Всъщност, това е можеби зрънцето в морето негативи което бих могъл да му сложа малко плюсче. /А че някой се е учудил или възхитил че не чете си е измислица от бесепарските фейсбук групи :)  /

Че все пак се опъна на подигравките и насмешките на Путя. 

Историята доказа че Путя  лъжеше като разпран за ЮП, как ни диктували от ЕС , не сме били самостоятелни и какви ли не простотии.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ах, лошия президент пречел на министър-председателя и главния прокурор като им посочвал факти видни от всички.:D

преди 8 минути, miro20 написа:

Ег'ти  съдействието :) :) :)  

Ти какво предлагаш?Да ги почерпи с баклава?:D

преди 5 минути, miro20 написа:

Разбира се. То е достатъчно да си знае опорките и да си плямпа в синхрон  с тях.

Разбират ги нещата...инженерите..само  даваш 50% повод...може и по-малко....Така ги вбесява Президента,че пишат по клавиатурите на челна стойка...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.