Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, lsmurf написа:

https://m.24chasa.bg/mnenia/article/8810213

Точен анализ според мен.

Абсолютно.

Затова и го споменах по горе в позицията на Антлантическия Съвет.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 45 минути, Реджеп Иведик написа:

След това обръщение и след като гледах гостуването на Дончев в БТВ, съм убеден, че краят на агонията е близо

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 1 минута, Тoни написа:

След това обръщение и след като гледах гостуването на Дончев в БТВ, съм убеден, че краят на агонията е близо

Защо така мислиш . Чу ли нещо ново в това обръщение че аз може и да съм го пропуснал. Радев ги разправя тези неща от бая време. Ясно е че тече война между него и Борисов и между него и прокуратурата от друга страна. Имам му по малко доверие и това към Борисов а то е твърде твърде ниско ,така че това към Радев е някъде около нулата. Не виждам как може да говори за криза с доверието като голяма част от народа му вярва точно колкото мен. :D

преди 13 минути, lsmurf написа:

Радев ги разправя тези неща от бая време.

Като оставим другото на страна , ти какво искаш - всеки ден да си сменя казваното като Б.Б. ли ?! :lol6:

Прави му чест , че е последователен , не се мята насам-натам като фурнаджийска лопата........:nono:Чест , която е непознато понятие за мнозинството Там...

....................

На последък и Б.Б. се повтаря - СТРАХ да не би да загуби власття прозира при всяко негово появяване.......! :lol6:

преди 10 минути, lsmurf написа:

. Имам му по малко доверие и това към Борисов а то е твърде твърде ниско ,така че това към Радев е някъде около нулата. Не виждам как може да говори за криза с доверието като голяма част от народа му вярва точно колкото мен. :D

Смърф..вярно е само, че си част от народа...да заявяваш обаче,че народа вярва на Президента колкото теб....да ме прощаваш...си е като подправено социологическо проучване....Надявам се ,че не си чел само Винету...и не ти ги приказва Клеки петра...

преди 6 минути, by_chechi написа:

Прави му чест , че е последователен

а защо замлъкна, нали бе твърдо против каквито и да е мерки срещи ковид19

преди 2 минути, Proshark написа:

Смърф..вярно е само, че си част от народа...да заявяваш обаче,че народа вярва на Президента колкото теб....да ме прощаваш...си е като подправено социологическо проучване....Надявам се ,че не си чел само Винету...и не ти ги приказва Клеки петра...

Не ме бъркай със социолозите. Те си правят своите проучвания аз моите . Няма как да говоря от името на народа не съм нахален политик. Само споделям лични впечатления за доверие към господин президента.  Казах голяма част не казах всички. Който иска да му вярва. Аз обаче съм възрастен човек и вярвам на дела а не на приказки.

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо замлъкна, нали бе твърдо против каквито и да е мерки срещи ковид19

Ковид днес не е първостепенна тема . А на вас ви е изключително трудно да направите разлика между копчето и балтона....:nono:

Копчето може да го търкаляте цял ден без да видите балтона ! :lol6:

Съвсем преди малко имаше обръщение на Президента към народа....

........................

Така че : " Огледай се , ослушай се и ако не иде влак , тогава преминавай ! ":lol6:

току-що, lsmurf написа:

Който иска да му вярва. Аз обаче съм възрастен човек и вярвам на дела а не на приказки.

Много ме съмнява,че си обективен точно в момента....Няма в историята на България Президент,който така открито да е показвал корупцията и просташкото поведение на мафията...Ти ми говориш за дела и приказки...Какво очакваш,имайки предвид правомощията на президента!? Да излезе с танкове и самолети срещу корупцията,двойния стандарт и чекмеджетата ли!?

преди 51 минути, miro20 написа:

Затова и го споменах по горе в позицията на Антлантическия Съвет

Тези са ясни - платени от вън предатели.

Хубавото е, че никой не ги бръсне за слива.

преди 5 минути, by_chechi написа:

Съвсем преди малко имаше обръщение на Президента към народа....

и защо обръщението политическо - аз мисля че президента е надпартиен, ако спазва конституцията

преди 10 минути, lsmurf написа:

Аз обаче съм възрастен човек и вярвам на дела а не на приказки.

Е хубаво де ! Правилно ! И в Библията така пише ....:nono:

Виж му делата ! :lol6:

преди 2 минути, Proshark написа:

Няма в историята на България Президент,който така открито да е показвал корупцията

това малко по подробно го дай, защото като хванаха съветника в услуги на бизнесмени - тогава се появи мафията

току-що, Без умствен капацитет написа:

това малко по подробно го дай, защото като хванаха съветника в услуги на бизнесмени - тогава се появи мафията

Ако може,да не мислиш назад във времето в рамките само на 24 часа...

преди 1 минута, by_chechi написа:

Е хубаво де ! Виж му делата ! :lol6:

например че президента нарушава конституцията ли

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

и защо обръщението политическо - аз мисля че президента е надпартиен, ако спазва конституцията

Кое му е политическото ? Не е против ГЕРБ. Против Мафията е , наместила се в правителство , прокуратура и съд..... .

Мафията не е партия ! :nono:

Ето - това е ! Сами се идентифицирате като Мафия....вместо да застанете до Президента.....Ама освен това , не сте и толкова умни , та да го направите......:lol6:

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

е това само вие го мижете

Нямам представа какво пишеш,но ако е това което имаш предвид...дай боже всеки му...такова "мижене"...

току-що, by_chechi написа:

Кое му е политическото ? Не е против ГЕРБ...... . Мафията не е партия ! :nono:

Ето - това е ! Сами се идентифицирате като Мафия.....:)

пак ще те питам

защо прокуратурата като проверяваше хора от ГЕРБ , вече бивши, не бе мафия - а като проверява съветник на президента е мафия

ако не желаеш да отговаряш, това си е вид отговор

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

защо прокуратурата като проверяваше хора от ГЕРБ , вече бивши..

А нещо ..лов на вещици....или това не ти прави впечатление!?

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

пак ще те питам

защо прокуратурата като проверяваше хора от ГЕРБ , вече бивши, не бе мафия - а като проверява съветник на президента е мафия

ако не желаеш да отговаряш, това си е вид отговор

Това са твои (в същност набити у черапа ти) фантазии....

преди 1 минута, Proshark написа:

А нещо ..лов на вещици....или това не ти прави впечатление!?

а съда да е казал че съветника е нарушил закона - народа на това му вика

гузен негонен бяга

преди 4 минути, by_chechi написа:

Това са твои (в същност набити у черапа ти) фантазии....

пак не отговори - трети път няма да те питам

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а съда да е казал че съветника е нарушил закона - народа на това му вика

гузен негонен бяга

Абе...този....той,съда и за много други неща не е казал нищо...ама си ги приписвате като заслуги...Ако Премиера е чист,щеше да е начело на протеста и сред хората като Президент Радев....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 4 минути, Proshark написа:

Абе...този....той,съда и за много други неща не е казал нищо...ама си ги приписвате като заслуги...

ами президента какво скача като попарен,  пак съда щеше да каже съветника е чист, - знаеш че това е просто театър, имитиране на дейност за пред Европа

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.