Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

https://fakti.bg/bulgaria/491675-prof-atanas-semov-darjavata-e-v-nasipno-sastoanie

"Президентът не е неполитическа фигура. Не знам кой и кога измисли тази пълна глупост наречена обединител на нацията, заяви конституционният съдия"

"Имунитeтът нa прeзидeнтa нe пoкривa вcички нeгoви ceкрeтaри, cъвeтници и cътрудници, нo cмиcълът нa държaвнocттa e в тoвa, кoгaтo eднa държaвнa инcтитуция ocъщecтвявa cвoитe прaвoмoщия, тя дa знae нe caмo кaквo нe мoжe дa прaви, нo и кaк нe бивa дa ce прaвят някoи нeщa, кoитo инaчe зaкoнът пoзвoлявa дa ce прaвят". Тoвa зaяви прeд Бългaрcкoтo нaциoнaлнo рaдиo кoнcтитуциoнният cъдия прoф. Aтaнac Ceмoв.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 52 минути, Без умствен капацитет написа:

е и

Какво „е и“?

Ако не помните - ето, четете!

Цитат

Бойко Методиев Борисов е български политик, основател и лидер на партия ГЕРБ от 2006 г.

Той е министър-председател в 3 правителства – от 2009 до 2013 г., от 2014 до 2017 г. и настоящото от 2017 г.

От 2009 година (27 юли 2009) досега са точно 11 години!

преди 1 час, miro20 написа:

Смятай по горното за мой отговор, но доста по добре обяснено

Не, че съм очаквал нещо по- различно от ниски топки гусин безмнение, но да ти погледам малко сеира и на тебе, че откакто станаха протестите нещо много опитваш да се надуваш, па си спукан балон.

Та на въпросния ферман от кьорфишеци хич и няма да тръгна да громя ред по ред ужасно зле скалъпените, и отчаяни опити за бягство по тъча. Само на бързо някои смехории - поведението и не само на Радев е далеч от скандално, за съжаление опитах да се сетя за пример от българското ни котило политици на скандално поведение, но не се сещам за такъв, ще прибегна до Лех Валенса, като поне представител на бивша соц. държава. Инак запиши си - лакейско, раболепническо, подмазваческо, кариеристко ... ай да не продължавам, щото на мен няма кой да ми плаща да обучавам платени тролове. Фактите не са, че правителството на бащицата е от три години, с Че Гевара го обръщаме на кръчмарски вицове, а със "Когато става дума за друг, също политически субект като правителството, тези крайни приказки, макар и недопустими, може да бъдат разбрани. " явно не осъзнаваш, как призна собственото си двуличие - как го каза "за едните може, за другите не", така ли беше?!

Та да се върна на въпроса - как така Радев с 4-и годишната си политическа кариера се оказа, че е закрилял в продължение на десетилетия разни олигарси? С нетърпение очаквам да видя на какъв друг незададен въпрос ще тръгнеш да ми отговаряш сега. :Д

https://fakti.bg/mnenia/491455-kambanata-udari-za-radev

Гeшeв прecoли мaнджaтa. Нaхлувaнeтo нa прoкурoри в прeзидeнтcтвoтo прeля чaшaтa нa търпeниeтo. Нямa бългaрcки грaждaнин, кoйтo би пoвярвaл, чe Румeн Рaдeв e прecтъпил зaкoнa. Прeзидeнтът e пocлeднaтa нaдeждa нa хoрaтa, зaтънaли в клoпкaтa нa вeчнитe упрaвлявaщи oт ГEРБ. Хoрaтa ca тeзи, кoитo ce нaдигнaхa, в зaщитa нa eдинcтвeният чoвeк, в кoйтo вce oщe имaт дoвeриe. Рaдeв ce cмecи c прoтecтирaщитe бeз oхрaнa. Бoйкo Бoриcoв нe мoжe и дa мeчтae зa пoдoбнa cрeщa. Aхмeд Дoгaн и Дeлян Пeeвcки oщe пo-мaлкo. Миниcтър прeдceдaтeлят oтнoвo ce cкри, рaзмиcля и щe ce oпитa пaк дa ce изплъзнe. Бoйкo e cтрaхлив чoвeк. Oбкръжeниeтo му, cгушилo ce във вили и пaлaти oчaквa cъc cвити cтoмacи вълнaтa, кoятo ce нaдигa. Никaквo НCO нe мoжe дa ги oпaзи, aкo Румeн Рaдeв пoвeдe нaрoдa. Прeзидeнтът рaзмaхa юмрук нa „Мутритe“ и нe мoжe дa върнe думитe cи oбрaтнo. Мoмeнтa e иcтoричecки. Ceгa или никoгa.

преди 9 часа, M.Николов написа:

https://fakti.bg/mnenia/491455-kambanata-udari-za-radev

Гeшeв прecoли мaнджaтa. Нaхлувaнeтo нa прoкурoри в прeзидeнтcтвoтo прeля чaшaтa нa търпeниeтo. Нямa бългaрcки грaждaнин, кoйтo би пoвярвaл, чe Румeн Рaдeв e прecтъпил зaкoнa. Прeзидeнтът e пocлeднaтa нaдeждa нa хoрaтa, зaтънaли в клoпкaтa нa вeчнитe упрaвлявaщи oт ГEРБ. Хoрaтa ca тeзи, кoитo ce нaдигнaхa, в зaщитa нa eдинcтвeният чoвeк, в кoйтo вce oщe имaт дoвeриe. Рaдeв ce cмecи c прoтecтирaщитe бeз oхрaнa. Бoйкo Бoриcoв нe мoжe и дa мeчтae зa пoдoбнa cрeщa. Aхмeд Дoгaн и Дeлян Пeeвcки oщe пo-мaлкo. Миниcтър прeдceдaтeлят oтнoвo ce cкри, рaзмиcля и щe ce oпитa пaк дa ce изплъзнe. Бoйкo e cтрaхлив чoвeк. Oбкръжeниeтo му, cгушилo ce във вили и пaлaти oчaквa cъc cвити cтoмacи вълнaтa, кoятo ce нaдигa. Никaквo НCO нe мoжe дa ги oпaзи, aкo Румeн Рaдeв пoвeдe нaрoдa. Прeзидeнтът рaзмaхa юмрук нa „Мутритe“ и нe мoжe дa върнe думитe cи oбрaтнo. Мoмeнтa e иcтoричecки. Ceгa или никoгa.

Недей приказва от името на българските граждани а говори от свое име. В момента президента престъпва закона като вместо като обединител на нацията се държи като политически лидер. Борисов си има хилядите кусури но не е работа на Радев да води война с него защото тази война подронва авторитета не на личността Борисов и личността Радев , лично за мен техния авторитет е нулев, а на институцията която представлявя и тази която Борисов представлява а това вече е лошо за държавността. Има кой да атакува Борисов и това е работа на опозицията. Ако си зададем въпроса защо точно Радев е в центъра на атаките срещу институциите правителство и прокуратура за мен най очевидния отговор е защото има имунитет и в момента злоупотребява с него опитвайки се да разпалва напрежение в държавата. Хората са подлъгвани че ако направи служебно правителство то ще направи реформи за да тръгнем по прав път. Истината обаче е че служебното правителство никави реформи не може да направи - неговата задача е единствено да подготви изборите. И именно затова Радев напъва толкова за свое служебно правителство за да може да манипулира изборите. Друго разумно предположение аз просто не виждам.

Мда, забравил съм да сложа кавички.

Ако си беше направил труда да проследиш линка щеше да разбереш, че е цитат.

преди 18 минути, lsmurf написа:

И именно затова Радев напъва толкова за свое служебно правителство за да може да манипулира изборите. Друго разумно предположение аз просто не виждам.

Виж как се сещаш, но си разменил местата.Опасенията са не, че Президента ще манипулира изборите, а Герб.И за това се иска служебно правителство да ги проведе.

https://fakti.bg/bulgaria/491707-roiters-prokurorski-nabezi-razgneviha-balgarite-

преди 1 час, lsmurf написа:

Недей приказва от името на българските граждани а говори от свое име. В момента президента престъпва закона като вместо като обединител на нацията се държи като политически лидер.

Цитирай закона, да видим какво престъпва.

преди 13 часа, M.Николов написа:

"Президентът не е неполитическа фигура. Не знам кой и кога измисли тази пълна глупост наречена обединител на нацията, заяви конституционният съдия"

https://fakti.bg/bulgaria/491675-prof-atanas-semov-darjavata-e-v-nasipno-sastoanie

Какво да ти цитира като е толкова бос в тази материя.

Всички повтарят до несвяст, че "Президента трябвало да бъде обединител на нацията" все едно Плевналив беше обединител на нацията.

преди 9 минути, M.Николов написа:

... все едно Плевналив беше обединител на нацията.

Че кЪк бре?
Сичкото ГЕРБ са обединители на нацията!

Нацията ... обеднява!

преди 12 часа, M.Николов написа:

Нямa бългaрcки грaждaнин, кoйтo би пoвярвaл, чe Румeн Рaдeв e прecтъпил зaкoнa.

Има има.. аз съм един от тях. Обвиненията са към неговите секретари и съветници. Последните документи показват че са престъпили и правомощията си и закона.

Вярваш или не, това са фактите.

Иначе гледам усилено се налага и тази ваша мантра - откъде накъде пък пРезидента трябвало да бъде обединител на нацията.

НЕ бе, нали е военен - трябва  всеки ден да размахва юмруци, да сваля /пардон, да ИЗМИТА/  правителства когато и докато са му удобни на него :) 

И съда разбира се. Даже се чудя за какво са му . Направо да ги разпусне. И да се провъзгласи за генералисимус новофюрер. :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

Последните документи показват че са престъпили и правомощията си и закона.

Това го решава съдът, не ти, не аз, не и Гешев!

Не бързайте като пале пред майка си.

А конкретно пРезидента директно наруши  Конституция и закони.

С думите си за "измитане "  си е директен призив за размирици и бунтове.

Едва после се поправи , или някой се сети да го поправи - на другия ден замени реториката с "искане на оставка" .

Е да, ама първоначалните му призиви си остават. Директно за импийчмънт.

преди 7 минути, miro20 написа:

Има има.. аз съм един от тях. Обвиненията са към неговите секретари и съветници. Последните документи показват че са престъпили и правомощията си и закона.
Вярваш или не, това са фактите.

Иначе гледам усилено се налага и тази ваша мантра - откъде накъде пък пРезидента трябвало да бъде обединител на нацията.
НЕ бе, нали е военен - трябва  всеки ден да размахва юмруци, да сваля /пардон, да ИЗМИТА/  правителства когато и докато са му удобни на него :) 
И съда разбира се. Даже се чудя за какво са му . Направо да ги разпусне. И да се провъзгласи за генералисимус новофюрер. :) 

„Екип на Държавна Психиатрична Болница – Карлуково хареса този пост!“

току-що, M.Николов написа:

А ако някой от съветниците му е сгрешил той ще си понесе последствията.

Да, но проверките и влизането на прокуратурата станаха повод за протести . Е как да си свършат работата ?

То това е едно от нещата които питам от началото на ескалацията, но отговор никой от тях няма.

- Че протестират именно ЗА продължение на мутренския олигархиччен модел, за урпавление на държавата "под масата" какъвто модел се оказа именно под шапката на пРезидента.

преди 4 минути, miro20 написа:

А конкретно пРезидента директно наруши  Конституция и закони.

И коя точно част от Конституцията или закон наруши, я ни цитирай?:)

И коя точно част от Конституцията или закон наруши, я ни цитирай?:)

В останалото което не ме цитираш

преди 1 минута, miro20 написа:

Да, но проверките и влизането на прокуратурата станаха повод за протести . Е как да си свършат работата ?

Много просто съветниците на Президента нямат имунитет, така, че нищо не пречи на прокуратурата да си разследва.

Много просто съветниците на Президента нямат имунитет, така, че нищо не пречи на прокуратурата да си разследва.

преди 1 минута, miro20 написа:

В останалото което не ме цитираш

Останало са си твои дрънканици и съчинения.

преди 2 минути, miro20 написа:

Начина на влизане стана повод за протестите, а не самите проверки.И до колкото виждам прокуратурата си продължава работата по проверките, така че това не е оправдание.

Да, не е оправдание. За протестите и за противоконституционните викове на пРезидента.

Ето още едно предположение какво ще оповести днес Гешев

:)

преди 5 минути, miro20 написа:

Ето още едно предположение какво ще оповести днес Гешев

И какво толкова ще каже пак за черепа , Бобкови едно и също мрънка  2 месеца .

Е той защо не дава думата на говорителката си както правеше Цацата .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.