Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 минути, miro20 написа:

Пробвай.

Аз ми е ясно че няма идеално правителство по света, още по малко това на ББ.

Но пробвай да обясниш кое налага точно сега, на момента протести и сваляне на това управление, което пак казах, ако можеш малко обективно да мислиш, в момента си е в един от добрите си моменти и рейтинги. Плюс успехите спрямо Европа и т.н.

Аз нямам проблем когато някой нарича ББ Тиквоч, бившия Плевню чехълчо и какви ли не епитети има за публични политици и личности тук.

Да съм се подигравал с твоя ник нещо персонално че да ревеш ? :) 

А относно професора Близнашки можеш само да му миеш краката и вода да пиеш преди да имаш наглостта да го коментираш или оспорваш.

ти се подиграваш с президенската иституция а не с Радев с него се гаври колкото искаш а за професор Близнашки  че е корифей не го отричам  но какво имам против съм ти го написал законите и конституцията са за всички

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 31 минути, ninov написа:

ти се подиграваш с президенската иституция а не с Радев с него се гаври колкото искаш

Именно че Радев се подиграва с институцията. Затова и го наричам пРезидент.Защото е предложен и лансиран от чужда лобисткоразузнавателна служба.

Освен стотиците му гафове до момента.

преди 32 минути, ninov написа:

а за професор Близнашки  че е корифей не го отричам  но какво имам против съм ти го написал законите и конституцията са за всички

И по какво е професор Близнашки ? :)   И като са еднакви за всички законите и конституцията, защо пРезидентството е недосегаемо ?

Айде бегай :getout:

преди 9 минути, miro20 написа:

Именно че Радев се подиграва с институцията. Затова и го наричам пРезидент.Защото е предложен и лансиран от чужда лобисткоразузнавателна служба.

Освен стотиците му гафове до момента.

И по какво е професор Близнашки ? :)   И като са еднакви за всички законите и конституцията, защо пРезидентството е недосегаемо ?

Айде бегай :getout:

това че е професор по конституционо право не го прави над закона а ако някой от СЛУЖИТЕЛИТЕ в президенството е нарушил закона нека си понесе отговорноста 

преди 34 минути, ninov написа:

професор по конституционо право

чл. 57 ал. 2 от Конституцията!!! Май този професор не е обърнал на това внимание. 

Принципно въпросните неща трябва да се разгледат от колегията!!!

Има си и етика!!! ;) Не може ние гражданите да съдим някой! Има си надлежен ред!!!!

преди 47 минути, miro20 написа:

Именно че Радев се подиграва с институцията.

Мире ... де пъ ти улетя ... :) 

Подведен е! Не забравяй, кой е създал вид президентски персонал през определен 10 годишен негов мандат. ;) 

АБВ - Пу ти се оправяй! ;) 

преди 37 минути, ninov написа:

а ако някой от СЛУЖИТЕЛИТЕ в президенството е нарушил закона нека си понесе отговорноста 

Е па тъй де. А протестиращите са против това и наричат действията на прокуратурата "мутренски произвол , мафия и нарушение на демокрацията " :) 

и "Гешев е позор" . Що така бре, другари протестиращи ?

преди 9 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Подведен е!

Колко да е подведен ? все едно не знае кой какви прави в администрацията му. Та те са негови посредници както видяхме с олигарха.

И дори да е подведен, защо толкова яростно се противопостави и поиска оставка ?

Теб ако те арестуват.. или не... административно нещо ... те глобят... викаш ли оставка ? предизвикваш ли бунт ?? :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

Що така бре, другари протестиращи ?

Дънди, пардон дрънди циган из наш форум, го каза: Сцена '89 от миналия век! ;) 

Мо ;) я жена без да знае това, гледайки в момента новините = каза същото.

Новите мутри викат мутрите вънь!!! ;) 

Те, че са без коси е ясно на всички! Това ли е мутренското, Ъ?!

Това, че някой има коса като Васко Илиев или брат му Георги (бог да ги прости), не означава, че е умен!!! ;) 

преди 1 час, miro20 написа:

Но пробвай да обясниш кое налага точно сега, на момента протести и сваляне на това управление, което пак казах, ако можеш малко обективно да мислиш, в момента си е в един от добрите си моменти и рейтинги. Плюс успехите спрямо Европа и т.н.

Хората вече не го искат, това е!

Не виждаш ли?Отдавна не е имало такива протести в България.

И няма никакви успехи в Европа, не знам кое ти изглежда като успех.

преди 5 минути, miro20 написа:

Що така бре, другари протестиращи ?

защото не разследва ББ за барселона гейт за пачките с евра за даните изнесени от Божков за аудиозаписите да продалжавам ли защо протестиращите са срещу него

току-що, ninov написа:

защото не разследва ББ за барселона гейт за пачките с евра за даните изнесени от Божков

О да, аз отдавна споменах - и това и за земите и имотите на Луната. Нека да разследват.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не виждаш ли?

Всеки гледа, но не вижда същественото: Има интелигентен начин, а не да се повтори вид негативизъм, глупост от миналото!!!

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

Всеки гледа, но не вижда същественото: Има интелигентен начин, а не да се повтори вид негативизъм, глупост от миналото!!!

Ти какво виждаш?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Хората вече не го искат, това е!

Да , и вие не го искате. Защо обаче не се съобразявате със законите и конституцията ?

Както вече попитах... освен "нехаресване и омраза" , друго има ли за какво да критикувате по същество ?

Каква алтернатива и коя е тази "ракета" която ще ни изведе към щастливото безхаберно проспериращо бъдеще ???

Кой ще вдигне заплатите, пенсиите, социалните ??? Кой ? и КАк ?

току-що, miro20 написа:

О да, аз отдавна споменах - и това и за земите и имотите на Луната. Нека да разследват.

не се прави на идиот че не разбираш че това са истински неща 

току-що, miro20 написа:

Както вече попитах... освен "нехаресване и омраза" , друго има ли за какво да критикувате по същество ?

Вече ти посочих няколко примера, за които имаме сериозно основание за да го критикуваме.

току-що, M.Николов написа:

Ти какво виждаш?

Повторение  на вид грешка! = Глупост!!!

Някой пак чака Станковов!!! ;) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Да , и вие не го искате. Защо обаче не се съобразявате със законите и конституцията ?

Съобразяват се, както виждаш протестират мирно.

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Повторение  на вид грешка! = Глупост!!!

Някой пак чака Станковов!!! ;) 

А може би ти грешиш?

Или пък така трябва?

Не забравяй, че демокрацията в Англия е извоювана за няколко века, като се е минало през много жестокости.

преди 13 минути, M.Николов написа:

Съобразяват се, както виждаш протестират мирно.

А може би ти грешиш?

Или пък така трябва?

Не забравяй, че демокрацията в Англия е извоювана за няколко века, като се е минало през много жестокости.

За разлика от теб, то аз съм типичен български представител с единствени корени от България! ;) 

Истинския българин не се води по политика на вид държавност, а по местни обичаи и вид местен поминък. За него не е важно кой ще дефинира вид земя като собственост. За него е по-важно да стопанисва тези територии на земното кълбо. ;) 

Прави разлика между да си собственик и съвестен владетел, т.е. стопанин!!! ;) 

Чуй химна:

п.п. По-важно от България няма!!! Тя е нашата родина и е Рай!!!

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

За разлика от теб, то аз съм типичен български представител с единствени корени от България! ;) 

Пак се обърка нещо.

преди 7 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Хубаво, ама ... аз не мога да кажа същото!

преди 52 минути, M.Николов написа:

Вече ти посочих няколко примера, за които имаме сериозно основание за да го критикуваме.

Кои ? Не се сещам. И кое наложи точно сега искането за оставки а не след  няколко месеца ?

преди 17 минути, miro20 написа:

Кои ? Не се сещам. И кое наложи точно сега искането за оставки а не след  няколко месеца ?

Мисли мисли... политикане. Защо сега?   :) 

преди 1 минута, Радул написа:

Мисли мисли... политикане. Защо сега?   :) 

Аз знам и съм казвал най вероятния отговор.  Ама ви гледам сеира

И този на Румен Божков :) 

Една скоба... много е странно поведението на Корнела.

Хем надъхана но и уплашена една такава... и конгрес и спретнаха зад гърба... нещо не може да навакса на събитията заради проблемите в своята кочинка :) 

преди 5 минути, miro20 написа:

Една скоба... много е странно поведението на Корнела.

Хем надъхана но и уплашена една такава... и конгрес и спретнаха зад гърба... нещо не може да навакса на събитията заради проблемите в своята кочинка :) 

Aко това ти се виждат проблеми в кочинката, какво ли да кажем за напускането на кочинката ГЕРБ, от този дето я движеше. Между другото, след напускането му ГЕРБ направо не знаят къде са.

Тук се повтаря румънската история на сблъсък между президент и премиер. Само, че там имаха независима прокуратура, а не бухалка на властта, като при нас. Познайте къде е сега бившия румънски премиер.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.