Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 9 минути, M.Николов написа:

Не гласуваш за никой на избори, пък после им търсиш кусури.

А ти щото гласуваш, заради туй ли им търсиш кусури - значи първо ни ги натрисаш тия тюфлеци горе, после негласувалите ни изкарваш криви.

Никои не харесвам, кого да харесвам - елементарни мутрафони, къде освен да крадат друго не знаят, какво да им харесвам? Те ни крадат, оно ме пита кой от крадците харесваш ..... ми Юлияна Дончева харесвах, засукано секси маце.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, Радул написа:

... ако ...

Няма "ако" - особено пък в България, никой не ни пита, какво искаме. Те едвам от ЕС се опитват да им се дърпат, ние разбираш ли "ако" - как да стане туй "ако" първо се замисли.

Искам да попитам герберастката измет която продължава да пише тука: Нали сме гаден комунистически форум? Защо не се разкарате? Отивайте си във форумс.дата.бг  :D Ааааама няма с кой да си пишете нали самотни гълъбчета? Колко жалък и самотен животец трябва да живееш, за да висиш нон-стоп в някакви форуми... жал ми е за вас, честно. Или не.. излъгах.. не ме е жал. :D 

току-що, criminall написа:

Нали сме гаден комунистически форум? Защо не се разкарате?

Защото сте гаден комунистически форум - все едно в демократичен форум да говоря против комунизма, какъв смисъл, всеки ще е съгласен с мене. Критикува се там, където е критикувания.

преди 3 минути, M.Николов написа:

....

Знам, че и пилотите, които бяха пратени на обучение, вече пътуват насам - даже може би са тука вече. И още апетитна информация знам, но ..... така или инак е без значение. Янките си правят каквото си искат - сега ли го осъзнавате това.

преди 3 минути, insec написа:

А ти щото гласуваш, заради туй ли им търсиш кусури - значи първо ни ги натрисаш тия тюфлеци горе, после негласувалите ни изкарваш криви.

Ми криви сте, като не гласувате други ще определят вместо вас.

А вие нямате и основание да се оплаквате, не сте направили нищо за да се променят нещата.

току-що, M.Николов написа:

Ми криви сте, като не гласувате други ще определят вместо вас.

А ти като гласуваш, що определи да е така, че да се стига до протести бре Николов?

преди 4 минути, insec написа:

Знам, че и пилотите, които бяха пратени на обучение, вече пътуват насам - даже може би са тука вече. И още апетитна информация знам, но ..... така или инак е без значение. Янките си правят каквото си искат - сега ли го осъзнавате това.

Онова беше за Мирко, понеже ни обясняваше как нещата се развиват по план, само, че не знае самия план.

преди 9 минути, criminall написа:

Искам да попитам герберастката измет която продължава да пише тука: Нали сме гаден комунистически форум? Защо не се разкарате? Отивайте си във форумс.дата.бг  :D Ааааама няма с кой да си пишете нали самотни гълъбчета? Колко жалък и самотен животец трябва да живееш, за да висиш нон-стоп в някакви форуми... жал ми е за вас, честно. Или не.. излъгах.. не ме е жал. :D 

Я, каква изненада! Тя работела бе! Чудо невиждано. Сигурно инженер Миро я е поправил.  :D

преди 1 минута, Радул написа:

Я, каква изненада! Тя работела бе! Чудо невиждано. Сигурно инженер Миро я е поправил.  :D

На кой му пука.. онзи форум умря преди години още. Ама айде тия помияри да си ходят там. 

преди 7 минути, insec написа:

А ти като гласуваш, що определи да е така, че да се стига до протести бре Николов?

Защото ГЕРБ фалшифицира избори. Силно се съмнявам Николов да е гласувал за тях.

преди 7 минути, insec написа:

Ми, хората им даваха шансове на Герб и коалиция да си изпълнят програмата, но от Герб си питаха питанката.

На хората им писна и им показват червен картон.

току-що, criminall написа:

На кой му пука.. онзи форум умря преди години още. Ама айде тия помияри да си ходят там. 

Виж ся, те ако се съберат там пак повече от 10 активни юзъра едновременно, пак ще се строши. Затва тролчетата си държат и сигурното тука, щото датата е тука има, тука няма... ден работи, месец ремонт. Професионалисти... ама професионални фаянсаджии.

преди 7 минути, Радул написа:

Защото ГЕРБ фалшифицира избори. Силно се съмнявам Николов да е гласувал за тях.

Е като не е гласувал за тях, какво ми развива теории от приказките на шехеразада, как той бил определял, а не други вместо него.

преди 2 минути, insec написа:

Е като не е гласувал за тях, какво ми развива теории от приказките на шехеразада, как той бил определял, а не други вместо него.

Загубилия изборите, не е умрял бе. Боцко тва май не го разбра. Май и ти не го разбираш...

преди 41 минути, M.Николов написа:

Да, знаеш ли точно колко ф-16 ще получим най-рано 2023г.?

Точно 2(два)!

Другите ще се точат до към 2027г.

Голямо пазене ще му ударим с 2 броя ф-16.

:hush:

Словакия пък ще получи "само " 4 от договорените 14 в 2023 г.

Е и ? Нещо си мислиш че опонираш ли :giggle1:

преди 17 минути, M.Николов написа:

....имам и моралното право ...

Аха - понеже видя набързо докъде я стигна с "определянето", сега почна с моралното право. Само, че аз не моралист и от моралистите по- смешни лицемери няма, така че си го наври това морално право зади ушето и си запиши, че няма как да ми определяш на мен, какво ще и какво няма да критикувам: егати смешника нещастен.

преди 6 минути, miro20 написа:

Словакия пък ще получи "само " 4 от договорените 14 в 2023 г.

Е и ? Нещо си мислиш че опонираш ли :giggle1:

След това ти "включване" ли?:speak:

Не виждам смисъл.:rolleyes:

преди 3 минути, insec написа:

Аха - понеже видя набързо докъде я стигна с "определянето", сега почна с моралното право. Само, че аз не моралист и от моралистите по- смешни лицемери няма, така че си го наври това морално право зади ушето и си запиши, че няма как да ми определяш на мен, какво ще и какво няма да критикувам: егати смешника нещастен.

Свободно, почеши коня!

:D

преди 1 час, nikssi написа:

Друго си е самолети на хартийка ... незнайно кога ще се получат. Това уж 2023 ама знае ли се тогава ли ще е или 2033 ...

Хора, обаче забелязвате ли, че за другите държави е изключително удобно, една тъпа и неграмотна конформистка мутра като Борисов да е начело на държавата, защото чуждите държавници много лесно го залъгват с глупости, и още по-лесно му измъкват парите.

Бойко като не може дори дума да обели на чужд език, само се съгласява с всичко, което му наредят.

- американците му пробутаха несъществуващи "самолети" за над 4 милиарда

- руснаците го прекараха с реактори ставащи само за музейни експонати, за над 1,2 милиарда + неустойки

- накрая и Макрон го закопа като заби нож в гърба на Бойко за транспортните фирми.

😁

Нашият Бойко е толкова смотан, че който не е решил, той не го е прекарал...

преди 41 минути, Радул написа:

Загубилия изборите, не е умрял бе. Боцко тва май не го разбра. Май и ти не го разбираш...

Не съм сигурна, че Боцко ще остане жив, ако изгуби изборите.

Както е надул шкембето може и инфаркт да получи, да не дава господ!

Той навярно държи пистолет на нощното си шкафче, защото ако деянията му станат публично достояние, да има с какво да се гръмне.

преди 17 минути, gagodrago написа:

- американците му пробутаха несъществуващи "самолети" за над 4 милиарда

Напротив. Сделката ще ни направи шо годе фактор на Балканите.

Плюс в изпълнение на военната ни стратегия, описана във всякакви военни документи на експерти , заради нуждата от подмяна на старите, неефективни и скъпи руски самолети.

- руснаците го прекараха с реактори ставащи само за музейни експонати, за над 1,2 милиарда + неустойки

Да, това си бе прецакване по пълна програма. Започнала обаче не при ББ , а при поръчване чрез подписване на забележи - не на ДОГОВОР, а  чрез  анекс към споразумение с руснаците  от двама чиновници на НЕК. 

В тотален разрез със мнението и решението на министъра, и на кабинета / на Стани Шеф/  и без резолюция или дискусия в НС.

Вече бях питал - какво би станало ако сделката със САЩ  ,или не... сделка за ексадрила МИГ-ове с РФ бе подписана от някой си чиновник във военното министерство, в разрез със мнението на министъра на отбраната , без договор, без резолюция на НС.

А ? :)

Те това стана с реакторите. Всичко останало е следствие от това безумие на НЕК .

Дали "услужливите" чиновници от НЕК са богато възнаградени за дорбия жест към руската страна, можем само да гадаем... Но нормален човек не би си вкарал така главата в торбата..

- накрая и Макрон го закопа като заби нож в гърба на Бойко за транспортните фирми.

Е не само на нас. Там битката е на европейски терен с различни интереси и лобисти.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, miro20 написа:

Напротив. Сделката ще ни направи шо годе фактор на Балканите.

После се цупиш като ти кажат че си тъп. Турция има 688 самолета- действащи! Гърция има над 300- действащи! Дори Сърбия има към 90 самолета! Ние с 8 броя Ф16, ще сме същия фактор, като клоаката дето не спираш да я цитираш.

За неефективността и скъпотията на руските самолети, даже няма да отварям дума.

преди 10 часа, insec написа:

А най- големите лицемери са дървените философи! Докато народа кротува и си трае: "Уууууу, баси заспалия народ! Нищо не става от него. Стадо овце." Сега като се вдигна: "Уууууу, лумпени! Ще съсипят стабилността. То не става така... "   Мда, с дървена философия става- днес ма сърби, утре ма боли.

преди 10 часа, Мойра написа:

Не съм сигурна, че Боцко ще остане жив, ако изгуби изборите.

Трябва да остане жив, за да поживее малко в затвора. Заслужи си го

преди 5 часа, Радул написа:

....

Дървените философи ги дири по кайсийте.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.