Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 час, Мойра написа:

всеки е свободен да се оплаква където си иска, ако искаш и ти пиши по нета до някои европейски инстанции

знаеш ли какви бързи срокове имат за отговор - не като нашите, уж преди 7 години намалиха сроковете, но нашите пак са си дълги - лично съм писал и знам

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 42 минути, Мойра написа:

Четох го. Звучи ми точно като в училище "Моля госпожо тоя се плюва!" Нещастник!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Жалва се, а като го привикаха изпрати заместничката си. Щото знае, че ще има бой по канчето. Голям мъжага...

току-що, barbuncela написа:

Четох го. Звучи ми точно като в училище "Моля госпожо тоя се плюва!"

Точно!

Ума ми не го побира, как главен прокурор може да постави себе си в такова срамно положение, за да угоди на един премиер мутра.

преди 2 минути, Мойра написа:

Точно!

Ума ми не го побира, как главен прокурор може да постави себе си в такова срамно положение, за да угоди на един премиер мутра.

Че нали изцяло зависи от Борисов! Нали е марионетка в ръцете му! Прави каквото му се каже! Напада всеки, Божков, президента особено, а никакво разследване срещу Борисов, и неговите далаваери. Там очите са му затворени.

преди 4 минути, Мойра написа:

Точно!

" За пари лиии? За мноогоо лиии? "    :)

преди 1 минута, Belhor написа:

" За пари лиии? За мноогоо лиии? "    :)

Може да е и за пари и за власт.

Кой знае какво му е наобещавал боко.

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

всеки е свободен да се оплаква където си иска, ако искаш и ти пиши по нета до някои европейски инстанции

Това го можеш най добре.

преди 7 минути, Мойра написа:

Може да е и за пари и за власт.

Кой знае какво му е наобещавал боко.

Само Боко и Гешев са Ви в акъла.  Това е тема за президента.  БСП с Нинова  и Радев   Ви  водят към светли бъднини и Вие вместо тях обещавате:   повече да няма фалирали банки, да няма откраднати спестявания на хората  и доходите им да не са  пак   4-5 долара месечно. Ама защо искате властта с преврат?  

преди 6 минути, nikssi написа:

Това го можеш най добре.

да така е, аз си го написах

преди 39 минути, Без умствен капацитет написа:

знаеш ли какви бързи срокове имат за отговор - не като нашите, уж преди 7 години намалиха сроковете, но нашите пак са си дълги - лично съм писал и знам

току-що, attj написа:

Само Боко и Гешев са Ви в акъла.  Това е тема за президента.  БСП с Нинова  и Радев   Ви  водят към светли бъднини и Вие вместо тях обещавате:   повече да няма фалирали банки, да няма откраднати спестявания на хората  и доходите им да не са  пак   4-5 долара месечно. Ама защо искате властта с преврат?  

Българският народ иска оставки, а не преврат.

И ще ги получи.

преди 1 минута, Мойра написа:

И ще ги получи.

е кажи, всички мълчат - защо оставка на Гешев, къде е сгрешил

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Стана придворен прокурор на Борисов.

преди 1 минута, Мойра написа:

Стана придворен прокурор на Борисов.

в какво се изразява това му действие

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

в какво се изразява това му действие

В изпълняване на всичките заповеди на Борисов.

преди 2 минути, Мойра написа:

и какви са те - престани да нищоказваш

преди 8 минути, Мойра написа:

Това е велика мисъл на Божков препратена от Огнян Стефанов чрез Фрогнюз?  Познах ли?

преди 3 минути, attj написа:

Това е велика мисъл на Божков препратена от Огнян Стефанов чрез Фрогнюз?  Познах ли?

и отново тишина

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

и какви са те

Spoiler

"Не поставяте ли малко опростенчески въпроса ", е попитала една от евродепутатите и се е поинтересувала дали сред всички обвинения към прокуратурата няма някакво легитимно искане, което да служи за основание за протести. "Казах, че за мен българската прокуратура е един йерархизиран и самоуправляващ се орган, затворена структура", добави Кънев.

Представителите на гражданския сектор са посочили, че сегашният главен прокурор е бил предложен от прокурори и избран пак от тях или под тяхно влияние, без алтернатива.

Депутат от Германия се е поинтересувал защо прокурорите са публикували в медиите лични разговори на разследвани хора, добити в хода на следствие, което не е приключило.

Председателката на Мониторинговата група София Ин'т Велд е задала въпроса за това как се разследват аудиозаписите с гласа на премиера Борисов, както и снимките от спалнята му, на които се вижда чекмедже, пълно с 500 еврови банкноти и шкафче, на което има пистолет. "Не съм виждала такова нещо никъде на този континент", е казала тя.

Представителката на прокуратурата Красимира Филипова е посочила, че по този въпрос, както и по всеки друг, който е свързан с изтичане на аудиозаписи, са образувани по две проверки – една за това кой е източникът на записите и снимките, и друга – за съдържанието на материалите.

Медиите, малцинствата

Представителите на българските власти са били питани и защо България е на далечното 111-о място по свобода на словото в света. Според тезата на министър Екатерина Захариева методологията, по която се прави класацията е съмнителна. Тя е привела пример: убийството на журналистка от Русе е било представено като покушение срещу свободата на словото, докато това е криминален случай. Журналистът от "Биволъ" не се е съгласил. Той смята, че случаят не е докрай изяснен.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30809352.html

преди 25 минути, Мойра написа:

И ще ги получи.

Добре е, че на Вашия акъл са сравнително малко хора. Искате служебно правителство.  Питайте Вашия Радев какво да правите с парламента.  Защото пак не знаете. Вие нищо не знаете. Вие сте читатели на Фрогнюз. Божковци. На същия сте нужни старателни, глупави и изпълнителни - като президента.   За да върнете пак мутрите на БСП на власт.

преди 19 минути, attj написа:

Добре е, че на Вашия акъл са сравнително малко хора.

Да бъдем по-точни, че това са повече от 60% т.е. май са повечко !

преди 28 минути, nikssi написа:
  Покажи скритото съдържание

"Не поставяте ли малко опростенчески въпроса ", е попитала една от евродепутатите и се е поинтересувала дали сред всички обвинения към прокуратурата няма някакво легитимно искане, което да служи за основание за протести. "Казах, че за мен българската прокуратура е един йерархизиран и самоуправляващ се орган, затворена структура", добави Кънев.

Представителите на гражданския сектор са посочили, че сегашният главен прокурор е бил предложен от прокурори и избран пак от тях или под тяхно влияние, без алтернатива.

Депутат от Германия се е поинтересувал защо прокурорите са публикували в медиите лични разговори на разследвани хора, добити в хода на следствие, което не е приключило.

Председателката на Мониторинговата група София Ин'т Велд е задала въпроса за това как се разследват аудиозаписите с гласа на премиера Борисов, както и снимките от спалнята му, на които се вижда чекмедже, пълно с 500 еврови банкноти и шкафче, на което има пистолет. "Не съм виждала такова нещо никъде на този континент", е казала тя.

Представителката на прокуратурата Красимира Филипова е посочила, че по този въпрос, както и по всеки друг, който е свързан с изтичане на аудиозаписи, са образувани по две проверки – една за това кой е източникът на записите и снимките, и друга – за съдържанието на материалите.

Медиите, малцинствата

Представителите на българските власти са били питани и защо България е на далечното 111-о място по свобода на словото в света. Според тезата на министър Екатерина Захариева методологията, по която се прави класацията е съмнителна. Тя е привела пример: убийството на журналистка от Русе е било представено като покушение срещу свободата на словото, докато това е криминален случай. Журналистът от "Биволъ" не се е съгласил. Той смята, че случаят не е докрай изяснен.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30809352.html

е кажи кое точно те притеснява - знаеш че 100% истина няма

За 20 години мога да направя България, като Швейцария . Ще вдигна 5 пъти БВП . Стандартът ще е европейски . Е ще има 400 милярда външен дълг и само 4 мил. население от което над 50% "бледолики" братя , ама ще ме помните , че съм построил нещо ! Като се замисля и без мен май на там са тръгнали нещата 🥶

преди 42 минути, FusE написа:

Защото са озверели безбожници гамени.

И плюят това което и те ще ползват.

И защото Божков и е инструктирал така. Да се плюе всичко позитивно и което има отношение към управлението.

преди 50 минути, Без умствен капацитет написа:

НАстъпа мутрата Божков. Непростимо . Той и Божков си го каза в прав текст - иска единствено и само лична вендета  и свалянето на ББ и гешев /  Горанов го отстреля вече/

Друг е въпроса колко нагла мутра може да си за да искаш толкова явно събарянето на най високите държавни институции.

Да се запитат и такива като Мойра върху този въпрос. И защо обслужват неговите интереси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.