Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Военните и министърът им докладвали ли са навреме и веднага на върховния си главнокомандващ?   Казват ДА, дори Каракачанов се е самоизолирал.     Можеше поне Радев  да се извини за недоразумението. Недопустимо е той да коментира това, което се случи, а именно отстраняването му от този форум и недопускането му в база на НАТО, недопускане на цялата делегация на официалната вечеря, като световна конспирация.  Това е грубо нарушение на международния етикет и протокол.  Отделно , без дори да се е извинил,  се твърди, че това е и манипулация. 

Както виждам срамната ситуация не се преценява достоверно от много съфорумци тук. Безхаберно неадекватният Радев замъглява мисленено им.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 15 часа, nikssi написа:
Цитат

Лично подписах препоръката за сваляне на задължителната карантина на президента Румен Радев. Това заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов и добави, че в рамките на три дни държавният глава е дал няколко отрицателни PCR теста

Тролчетата пак навряни с 200 

Да се върна отново на това.

Тази сутрин една лаборантка  по БНТ1 обясняваше за лабораторитие, тестовете и т.н.

Та.. покрай обясненията колко и как се правят и какви са възможностите и т.н . каза че тест се прави след ПОНЕ  4-я ден след контактуване със заразен

Така че... ?

122037232_1288795898155148_6548755575308

преди 4 часа, attj написа:

Военните и министърът им докладвали ли са навреме и веднага на върховния си главнокомандващ?   Казват ДА, дори Каракачанов се е самоизолирал.     Можеше поне Радев  да се извини за недоразумението. Недопустимо е той да коментира това, което се случи, а именно отстраняването му от този форум и недопускането му в база на НАТО, недопускане на цялата делегация на официалната вечеря, като световна конспирация.  Това е грубо нарушение на международния етикет и протокол.  Отделно , без дори да се е извинил,  се твърди, че това е и манипулация. 

Както виждам срамната ситуация не се преценява достоверно от много съфорумци тук. Безхаберно неадекватният Радев замъглява мисленено им.

Лавините от гнусотии които бълваш, стават все по- мръсни. Наистина ли толкова добре ти плащат, или изпитваш удоволствие да изливаш помия по почтените хора, след като твоя идол беше изобличен , като нагъл криминален престъпник- рекетьор!

преди 12 минути, Belhor написа:

Лавините от гнусотии които бълваш, стават все по- мръсни. Наистина ли толкова добре ти плащат, или изпитваш удоволствие да изливаш помия по почтените хора, след като твоя идол беше изобличен , като нагъл криминален престъпник- рекетьор!

Защо си толкова елементарен? Редно е да репликираш само равностойни и себеподобни. Не усещаш ли значителната разлика спрямо теб и мен?   Марешки не ми е идол, да прави каквото си знае.  Не зная защо обаче Радев Ви е обсебил и все се възхищавате на всичките му глупости. Нагли и нахални хора като Радев никога не са ми допадали.   Аз се срамувам заради същия и написах защо. Сега точно заради Румен как ще убеждават хората, че 10 дневна превантивна карантина при контактните е задължителна?  Всички могат да размахват някакви си  тестове.   Никой не е нужно да ми плаща за да се срамувам.   Никакъв държавен глава не е нашият народен въстаник и нахален отворко. Срам за България е той.

Цитат

Не е изключено президентът да е действал импулсивно, проявявайки твърдоглавие, ала логиката показва, че не би спечелил нищо. Обратно - неговите политически противници в България могат само да се радват, ако в общественото съзнание бъде успешно посята версията за болния държавен глава, който своеволно, опасно и безотговорно е заминал на висш международен форум.

И изненада, троловете веднага скачат да дъвчат точно това ;) 

преди 1 минута, attj написа:

Защо си толкова елементарен? Редно е да репликираш само равностойни и себеподобни. Не усещаш ли значителната разлика спрямо теб и мен?   Марешки не ми е идол, да прави каквото си знае.  Не зная защо обаче Радев Ви е обсебил и все се възхищавате на всичките му глупости. Нагли и нахални хора като Радев никога не са ми допадали.   Аз се срамувам заради същия и написах защо. Сега точно заради Румен как ще убеждават хората, че 10 дневна превантивна карантина при контактните е задължителна?  Всички могат да размахват някакви си  тестове.   Никой не е нужно да ми плаща за да се срамувам.   Никакъв държавен глава не е нашият народен въстаник и нахален отворко. Срам за България е той.

Ти да не се взе за нещо висше? Хейтър клеветник, нямащ никакъв срам от гнусните си клевети. Които дори бяха развенчани, но продължаваш да ги бълваш.

преди 44 минути, Belhor написа:

Ти да не се взе за нещо висше? Хейтър клеветник, нямащ никакъв срам от гнусните си клевети. Които дори бяха развенчани, но продължаваш да ги бълваш.

Темата е за Радев.  Кои са написаните от мен гнусни клевети?  Гласувал съм за същия, нямам право и да ме е срам ли?  Я се позамислете.  Защо Радев постоянно лъже   https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/koga-radev-e-nauchil-che-e-kontakten-scovid-19-6116567

преди 46 минути, attj написа:

Темата е за Радев.  Кои са написаните от мен гнусни клевети?  Гласувал съм за същия, нямам право и да ме е срам ли?  Я се позамислете.  Защо Радев постоянно лъже   https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/koga-radev-e-nauchil-che-e-kontakten-scovid-19-6116567

Като знам кой е министър, е ясно и кой лъже. Той е участник в оклеветяването, ако не и главен клеветник.

преди 1 минута, Belhor написа:

Като знам кой е министър, е ясно и кой лъже. Той е участник в оклеветяването, ако не и главен клеветник.

Радев не е казал да не му е докладвано като на върховен главнокомандващ.  Вместо той да се извини в Естония се е държал по Радевски, заради световната конспирация, която някои са му спретнали. Естонците въобще не му обърнаха внимание за тези поредни глупости.  Пак други са му виновни на Радев.   Всъщност е съвсем ясно кой е плиткоумен. В сравнение с Румен, Боко и Плевню направо са суперинтелигентни.   Тъжно и смешно.  

преди 1 минута, attj написа:

Радев не е казал да не му е докладвано като на върховен главнокомандващ.  Вместо той да се извини в Естония се е държал по Радевски, заради световната конспирация, която някои са му спретнали. Естонците въобще не му обърнаха внимание за тези поредни глупости.  Пак други са му виновни на Радев.   Всъщност е съвсем ясно кой е плиткоумен. В сравнение с Румен, Боко и Плевню направо са суперинтелигентни.   Тъжно и смешно.  

Супермръсници са, не суперинтелигентни! До един регистрирани доносници на ДС. Заедно с каракудата. Тия цял живот само лъжи и помия леят.

Е, и като имаме идин с фуражка фелдфебел-фигурант  за президент, по-добре ли сме?  Ние казарма ли сме му?  Вече никой не го слуша, даже и хората в президентството, защото и на тях им писва всеки ден да се чудят как да замазват гафовете на шефа си.  

преди 2 минути, attj написа:

Е, и като имаме идин с фуражка фелдфебел-фигурант  за президент, по-добре ли сме?  Ние казарма ли сме му?  Вече никой не го слуша, даже и хората в президентството, защото и на тях им писва всеки ден да се чудят как да замазват гафовете на шефа си.  

спри с хапчетата от марешки не ти действат добре на мозъка

преди 7 минути, ninov написа:

спри с хапчетата от марешки не ти действат добре на мозъка

Повече точно заради Румен Радев няма да гласувам за нито една идея на БСП. Току виж ме докарате за пръв път да гласувам за Герб, като Ви гледам акъла.  Радевчета като Вас са напълно предсказуеми, а това все е скука. Червените мултимилионери Божков, Василев, Прокопиев и т.н. са прочетени всеизвестни книги.  Ако БСП вземе властта, пак ще фалират банки и ще си произведат  нови кредитни милионери.  Ама ние ще спим ли пак да Ви позволим поредния пладнежки грабеж!?  После пак ВИЕ ще сте по-бедни и от сега, пак някой като Радев ще Ви лъже за пълните  и празните чекмеджета. Как не Ви омръзва?  

преди 2 часа, attj написа:

не знам само на теб как не ти писна да дрънкаш глупости. При тва едни и същи глупости.

преди 7 минути, Belhor написа:

не знам само на теб как не ти писна да дрънкаш глупости. При тва едни и същи глупости.

Това е най-валидно за Вашия любимец Румен Радев. А глупостите му са различни и нямат свършване.

Drumkinnon Tower High Resolution Stock Photography and Images - Alamy

преди 20 минути, attj написа:

А глупостите му са различни и нямат свършване.

Пък твоите са еднообразни и предсказуеми, но и те за съжаление нямат свършване.

преди 36 минути, M.Николов написа:

Пък твоите са еднообразни и предсказуеми, но и те за съжаление нямат свършване.

Е, не мога да съм непредсказуем като народния въстаник Радев.

преди 6 часа, Belhor написа:

преди 5 часа, Belhor написа:

преди 2 часа, Belhor написа:

латерна.... :getout:

Скъсахте се да повтаряте как било "клевети" , развенчана помия" , пък нещо ви куца аргументацията :) 

С празно плямпане  и въртене на една и съща латерна, не става....

преди 6 минути, miro20 написа:

Скъсахте се да повтаряте как било "клевети" , развенчана помия" , пък нещо ви куца аргументацията :) 

Става, как да не става...  Учат се от Румен Радев.  Както са я подкарали, скоро никой няма да гласува за БСП. Все за всичко лъжат.  Ама трябва да има и кого да лъжат. 

преди 24 минути, miro20 написа:

КОя аргументация ни куца? На теб ти куцат двете мозъчни клетки. През пет минути трябва да ти се аргументира едно и също...

преди 10 часа, Belhor написа:

КОя аргументация ни куца? На теб ти куцат двете мозъчни клетки. През пет минути трябва да ти се аргументира едно и също...

Не. Поне един път. Ти какво си казал в своя аргументация в защита на Зеления Чорап ? Че не се сещам нещо освен бла бла клевети бла бла... развенчани сте.. бла бла ?

:)

Ето ти една аргументация. Странно е че е от епицентър. А аз се чудех защо този сайт и мадам В отпаднаха от вашите "любими"

Та ето да ти навра нещо от хронологията на този скандал :

http://epicenter.bg/article/Hronologiya--Estonskiya--skandal--Izlaga--prezidentat-Radev--/230107/11/0?fbclid=IwAR1Bce3WVFnxEIsIQTr1I6t9DurJP5Bn6B5Km2qWWoTGP9OMPwhzZ_1wulc

Цитат

Две институции - Министерство на отбраната и Военно-медицинска академия съобщиха официално днес, че президентът Румен Радев е бил уведомен още в неделя, преди да отпътува за Талин, че бил в контакт с ковид-заразен - шефа на ВВС ген. Петров.

Това хвърля светлина по "естонския скандал", който завърши с принудителното прекратяване на посещението на българския държавен глава в чужбина, което се случва за първи път в историята на дипломацията. Удивителното е, че през цялото време на злополучно завършилата му визита в Талин президентът Румен Радев отричаше, че преди да замине за Естония е бил в контакт с ковид-заразен.

Защо Румен Радев излъга?

Ето хронологията на събитията, които са в основата на Естонския скандал:

16 октомври, петък  - празникът на ВВС
Президентът, министърът на отбраната и висши военни присъстват на церемонията пред Паметника на летеца в центъра на София по случай 108-ата годишнина от създаването на военновъздушните сили. Новоназначеният шеф на ВВС ген. Димитър Петров е в центъра на тържествата, в пряк контакт с върховния главнокомандващ.

Малко по-късно на тържество в резиденция "Лозенец" в присъствието на президента се провежда и церемония по награждаване на отличените военнослужещи от българските ВВС. На събитието присъстват министър Каракачанов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, неговият заместник Цанко Стойков, командирът на ВВС ген.-майор Димитър Петров, заместникът му бр. ген. Петьо Мирчев, секретарят по сигурност и отбрана на президента о. з. бр. ген. Стефан Янев, съветникът по военната сигурност на президента бр. ген. Васил Лазаров, съветникът по сигурност и отбрана на президента о.з. полк. Илия Милушев, генерали, офицери, сержанти и цивилни служители от МО, ЩО, ВВС и ветерани - повече от 100 души, между които и военните аташета на страните-членки на ЕС, на САЩ, Русия и други.

Радев държи слово, в което между другото казва: "Сърцето ми остава завинаги с ВВС и с вас. Хората със сини пагони от поколения изповядват една и съща идея - ВВС са кауза, а България е над всичко".

17 октомври, събота - положителна проба на ген. Петров
Сутринта началникът на ВВС ген. Димитър Петров проявява симптоми на неразположение и веднага е бил откаран във Военно-медицинска академия, където му правят тест за коронавирус. По обяд става ясно, че пробата му е положителна.

18 октомври, неделя - президентът е информиран, че бил в пряк контакт с ковид-заразен 

Спазвайки военната субординация началникът на Военна болница ген. Мутафчийски уведомява началника на Щаба на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Обажда се и на военния министър Красимир Каракачанов, съобщавайки му, че ген. Петров е с положителна проба за Ковид-19 и го съветва да се самоизолираПреди това с SMS ген. Мутафчийски  уведомява президента и върховен главнокамандващ Румен Радев, че ген. Петров е с положителна ковид-проба. Президентът му отговаря с кратък благодарствен SМS.  Адм. Ефтимов също се обажда на Радев и му съобщава за положителната ковид-проба на ген. Петров

За същото е уведомен с SМS и секретарят по отбрана и сигурност на президента ген. Стефан Янев. 

По същия начин са уведомени и всички, които са присъствали на тържествата за празника на ВВС - висши офицери и чуждите военни аташета. 
Военният министър Красимир Каракачанов се самоизолира, въпреки че първата му ковид-проба е отрицателна. От МО следят внимателно състоянието на ген. Петров.

Новината, че сред висшите български военни има заразен с ковид се разпространява по всички канали на страните, чийто представители са присъстави на тържествата в чест на празника на ВВС. Партньорските служби са информирани надлеждно, както изискват европейските здравни и военни нормативи.

"След диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в пряк физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на ВВС, включително президента, министъра на отбраната, началника на отбраната и други висши офицери са били незабавно уведомени от ВМА на 18 октомври, неделя, съгласно националните и ведомствени процедури, съобщи днес пресцентърът военна болница. 

19 октомври, понеделник - президентът отлита за Талин, води и 33-членна делегация
Сутринта военният министър Каракачанов се обажда по телефона на президента Радев и го информира за здравословното състояние на ген. Димитър Петров.

Малко по-късно държавният глава отлита Талин, за участие в инициативата "Три морета". Заедно с 33-членна делегация, съставена от секретари, съветници, бизнесмени, протокол, администрация на президента и десетина журналисти.

След обяд естонският президент изненадващо съобщава, че визитата на Радев е прекратена заради негов контакт с позитивен на коронавируса. Новината става водеща за световните агенции. Лично президентката на Естония г-жа Керсти Калюлайд пише в профила си във Facebook, че са научили за контакта на българския държавен глава със заразения командир на родните ВВС ген. Димитър Петков.

Естонците прекратяват веднага планираната за след обяд визита на Радев в свръхсекретния център на НАТО. Анулирана е поканата на Радев за вечерята на инициативата "Три морета", както и всичките му срещи за следващия ден като част от официалното посещение в Естония - с президента и съпруга й, с премиера и председателя на парламента. Наредено е българският президент и цялата му делегация да бъдат карантинирани в местните хотели.

Официалното посещение на Румен Радев, предвидено за вторник, е прекратено, тъй като в понеделник следобед стана ясно, че преди пристигането си в Естония българският държавен глава е бил в контакт с COVID-19 положително лице, заявиха говорители на естонския президент“, съобщава „Балтик таймс“.

„След като информацията достигна до Естония, бяха предприети всички необходими мерки и българската делегация беше изолирана в хотел“, пише още изданието.

Информацията се подема от "Ройтерс", „Интерфакс“, „Юроактив“, като се набляга на факта, че българският президент е пристигнал в Талин след като е бил в контакт с ковид-заразен. 

От пресслужбата на Радев обаче прикриват всичко това.

След публичното изявление на естонския президент, от екипа на Радев пускат съобщение, което се разминава с истината. Те обявяват, че "президентът Румен Радев не е имал контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус".

20 октомври, вторник  - връщане в София и "активно мероприятие"
В София скандалът тече с пълна сила. От екипа на Радев обаче отказват информация на медиите.  Във ВМА и в МО се чудят защо президентът твърди, че не е имал контакт с ковид-заразен, след като е бил уведомен лично за това от трима души.

"Президентът Румен Радев изненадващо прекъсна посещението си в Естония заради контакт със заразен с коронавирус". Това се разбира от съобщение на естонското президентство, цитирано от Интерфакс. От него става ясно още, че българската делегация на практика веднага след пристигането си е била изолирана в хотела, след като е станало ясно, че Радев е контактувал със заразен, преди да излети за Талин. Веднага са били взети всички мерки за безопасност. Радев не е присъствал и на вечерята в понеделник по повод срещата по инициативата “Три морета” в Талин.

В същото време пресслужбата на Радев съобщават само, че президентът е прекъснал официалното си посещение в Естония поради „сложната ситуация на коронавируса и невъзможността да се изпълнят всички елементи от планираната програма“.
Българската страна отново прикрива истината за прекратената визита на Радев. Нещо повече - прави се опит да се отрече информацията на президентството на Естония.

Президентът Румен Радев няма контакт с лице с установен към конкретния момент положителен резултат от тест за коронавирус. По време на посещението на държавния глава в Талин на българската делегация не е налагана карантина. Още на първия ден от пристигането на българската делегация в Талин на президента Румен Радев е направен тест за коронавирус, който е отрицателен”, гласи съобщенето на българската страна няколко часа по-късно, което всъщност заобикаля истината.

Това още повече задълбочава скандала. Дипломатически източници заявиха пред Епицентър.бг, че естонската страна е била шокирана от поведението на българския президент и опитите му да прикрие факта, че преди да пристигне в Талин е бил в контакт с ковид-заразен и не е предупредил за това домакините си.

Въщност Радев изобщо не е трябвало да тръгва за Естония в понеделник, след като още в неделя е бил надлеждно информиран за положителната проба на ген. Петров, с който той е бил в пряк контакт.

В 18.30 часа във вторник Радев кацна на летището в София и пред журналисти обяви, че благодари на своите “доброжелатели, които дълбоко загрижени за моето здраве, за здравето на моите колеги, за моите международни контакти, побързаха зад гърба ми да представят на естонската страна своята версия за контакти с COVID-19”. “За мен това е пример за активно мероприятие”, посочи още президентът.

И продължи да прикрива истината, твърдейки, че противно на спекулациите, нито той, нито делегация му е била поставена под карантина. Радев посочи, че от началото на кризата с COVID-19 е в непрекъснат контакт с хиляди хора в цялата страна, но стриктно спазва всички здравни мерки и не е имал проблем, тъй като са му правени два ковид-теста и те са отрицателни.

Радев отказа да отговори на въпроси и така и не даде обяснение, заел ли е, че е бил контактен преди да отпътува за Талин.

Пътуването на Радев не е било задължително

Присъствието на българския президент срещата по инициативата "Три морета" не е било задължително, защото тя е била била виртуална. На живо са били само домакините и две делегации - българската и полската. Всички останали - представители те на 9 страни - са били на видеовръзка. Нищо не е пречило Радев също да се включи виртуално.
Той обаче настоява да отиде лично, за да приеме за догодина домакинството на инициативата от естонската страна, която се провежда под егидата на президента.

Радев държи особено на "Три морета" - проект, насочен срещу Русия и разделящ ЕС, първо, за да се "сложи" на американците, и второ - за да използва провеждането й в България като пиар акция.

Той е настоявал пред Въшно министерство софийското издание на "Три морета" да бъде догодина през юли, вероятно воден от перспекттивата  да се създаде подходяща международна среда, в която той да изпъкне като европейски лидер и това да се използва в кампанията му за втори президентски мандат. С оглед на това че догодина има два избора - парламентарни и президентски, от МВнР са изразили становище, че е по-добре софийското издание на "Три морета" да се отложи с една година. Още повече, че както вървят нещата догодина през юли може и да няма правителство. Радев се е възпротивил.

Пренебрегвайки всичко това, скривайки медицински факти, за които в Европа няма копромис, президентът Радев не само попадна в конфузна ситуация, но и изложи България.

Проблемът е, че държавният глава явно не разбира, че е проявил не само безотговорност, подлагайки на риск всички, с които е контактувал след петък, но и с откровеното заобикаляне на истината показа изключително ниска политическа култура. И постави личното си Его над обществения интерес.

Удобно съм ви оцветил някои пасажи над които да помедитирате

:hush:

пп

https://breaking.bg/novini/лъжливият-президент/?fbclid=IwAR1kdKlWqZb7dOvtpOcQiiBDxoYgJy3cF1CS6o3OHnlHevQhFIWBaV-s-fQ

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 20 часа, Belhor написа:

Лавините от гнусотии които бълваш, стават все по- мръсни. 

Нещо да си доказал за тези си думи? Изглеждаш зле като нервиран глупчо, а не си глупав.  Какво би накарало президента Радев да реши, напук на здравните власти, да бърза да хване самолета, при положение, че срещата в Естония е предимно виртуална (само трима от 12 президенти на страните-участнички са присъствали физически)? Стигна се до никому ненужна скандална ситуация.   Никой няма интерес от подобно активно мероприятие, та България да се срамува.  Нашият човек добре ли е с главата?  

преди 1 час, attj написа:

Нещо да си доказал за тези си думи? Изглеждаш зле като нервиран глупчо, а не си глупав.  Какво би накарало президента Радев да реши, напук на здравните власти, да бърза да хване самолета, при положение, че срещата в Естония е предимно виртуална (само трима от 12 президенти на страните-участнички са присъствали физически)? Стигна се до никому ненужна скандална ситуация.   Никой няма интерес от подобно активно мероприятие, та България да се срамува.  Нашият човек добре ли е с главата?  

Ти какво си доказал бе......този ? И оня със забрадката - също ! :lol6:

Единственото което сте доказали , че не си заслужава да ви се обръща никакво внимание ! :nono:

.....Хабер нямате какви "игри" се играят "По света и у нас" , а само лапате като жълти патета стара притоплена ....манджа.... ! ......:lol6:

Стара като света ....манджа.... , но на качествено ново ниво ! :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.