Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Идва ми да Ви пожелая любимият Ви президент да Ви заведе в светлите бъднини, стига и той да знаеше къде са те и как се стига до там ...

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

• Автор
преди 25 минути, attj написа:

Идва ми да Ви пожелая любимият Ви президент да Ви заведе в светлите бъднини, стига и той да знаеше къде са те и как се стига до там ...

няма ги

и нас ни няма

преди 30 минути, haidukpikaso написа:

няма ги

и нас ни няма

Все сме си тук. Бъдещето ще покаже дали ги има.Нека бъдем мислещи хора.  Лошо е, че  Радев се учи от Нинова, която  също никога за нищо не е виновна. Виновен им е все някой друг.  Според мен такива хора не са подходящи да ни управляват.

• Автор
преди 1 час, attj написа:

Все сме си тук. Бъдещето ще покаже дали ги има.Нека бъдем мислещи хора.  Лошо е, че  Радев се учи от Нинова, която  също никога за нищо не е виновна. Виновен им е все някой друг.  Според мен такива хора не са подходящи да ни управляват.

щото тиквата и сие изедници много подходящи ли

ма ко приказваш

преди 5 часа, haidukpikaso написа:

щото тиквата и сие изедници много подходящи ли

ма ко приказваш

Хората за нас :

преди 1 час, by_chechi написа:

Хората за нас :

За кой ли път бъркам и се опитвам да чуя нещо което харесваш. Ето поредната измислица "Всяка многохилядна акция против Борисов завъшва с ожесточени стълкновения с полицията" чудя се на очите си ли да вярвам или на тази леля така правдоподобно разказваща разни небивалици. Изобщо не виждаш нищо лошо в този ночин на "информиране" нали - щом е казано на руски какво значение има за теб истината. Смешник. Престани с такива клипове ще ме гръмнеш от смях. Няма да го догледам естествено -достатъчно време си загубих.

току-що, lsmurf написа:

За кой ли път бъркам и се опитвам да чуя нещо което харесваш. Ето поредната измислица "Всяка многохилядна акция против Борисов завъшва с ожесточени стълкновения с полицията" чудя се на очите си ли да вярвам или на тази леля така правдоподобно разказваща разни небивалици. Изобщо не виждаш нищо лошо в този ночин на "информиране" нали - щом е казано на руски какво значение има за теб истината. Смешник. Престани с такива клипове ще ме гръмнеш от смях. Няма да го догледам естествено -достатъчно време си загубих.

Защо мислиш престанах да му коментирам простотиите :) 

Пълна загуба на време.

Спрямо темата и ковида  можем да сравним поведението на нашите "първенци "

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2914233838804667

И колко кнтрастира поведението на зеления Чорап фатмак с това на ББ.

Тази Анна на руски език папагали нещата, с които Румен Радев ни проглуши ушите толкова месеци.   Пак стъкмистиките  за пистолети, пълни и празни чекмеджета и т.н. Това доказва руска връзка при активни мероприятия срещу Борисов.   Защото не е за вярване Радев да е поръчал рускинята така да говори.   Пък той Радев дори и това няма да може като хората да направи и пак сам ще се омота. Сериозна работа е да си падал от кайсия.

преди 13 минути, attj написа:

Защото не е за вярване Радев да е поръчал рускинята така да говори.

Разбира се че няма как фигуранта да и "поръча" . Поръчките , сценаритие се спускат към тях, не от тях. :) 

От Менторите им на двамата от Кремъл. Предполагам мн добре знаеш че абсолютно всички медии в РФ са изцяло под крилото на техните служби.

А за операцията на Решетников преди избирането на фигуранта тук е говорено много .

преди 10 часа, lsmurf написа:

За кой ли път бъркам ..........достатъчно време си загубих.

Бих обърнал повече внимание на казаното и от ЕС......и от Русия естествено - по смисъл . Бих ги сравнил , обмислил и направил изводи .......и т.н. . Но смисълът очевидно ти се губи . Недостъпно ти е за мислене...:nono:

А времето за мислене не си го загубил . Никога не си го имал - виж си поста ! :nono:

Бъркаш ! Подхвърляш си копчета от балтона ! :lol6:

И в събота ли ви плащат да спамите в интернет бе.... :D 

#ИскамДаЖивеетеВИнтернет 

преди 4 часа, criminall написа:

И в събота ли ви плащат да спамите в интернет бе.... :D 

Има весели работи тук и няма нужда да се плаща.  Сега Радев няма ли да поеме лично разходите на никому ненужната делегация до Естония и да се извини на президента им?  Защо ходиха до там да създават дипломатически гаф?  Можеха онлайн неприсъствено да си общуват - като представителите на 10 други държави, които не са пътували до там!   На всички вече е ясно, че Румен Радев сам си е виновен и сам си е създал срамна и смешна, заради активното  мероприятие , излагация  https://pik.bg/десислава-атанасова-хвърли-бомба-радев-да-поднесе-извинение-на-естонския-президент-твърден-news970639.html?fbclid=IwAR2wnXHpSYm-DbG0_4TgcCmyid9VnGbZjgDyiucqnxogum0GSWQuXaHrVLU

преди 5 минути, nikssi написа:

ПИК , ШОК , ГОРЕЩО В ПИК ... ДЕСИ АТАНАСОВА.... ха ха ма верно ви е изпила чавка акъла да четете подобни клоаки. :biggrin: 

Сега какво, оправдаваш шматката-президент ли?  Та той тази година дали помни къде се намира и какво прави? Това неговото е грешка след грешка, Ники.  Подобен държавен глава за нищо не ни е нужен.  

преди 5 минути, attj написа:

Сега какво, оправдаваш шматката-президент ли?  Та той тази година дали помни къде се намира и какво прави? Това неговото е грешка след грешка, Ники.  Подобен държавен глава за нищо не ни е нужен.  

ти знаеш ли коя дата сме днес съмнявам се като гледам здравословното ти състояние

преди 40 минути, ninov написа:

ти знаеш ли коя дата сме днес съмнявам се като гледам здравословното ти състояние

Замислете се за Вашето психическо здравословно състояние.  Аз не се влияя от преценки на хора като теб.  Даже се питам защо въобще глупостите на Радев ме дразнят? Ако не бях лично гласувал за същия - нямаше да съм така впечатлен.

преди 7 часа, by_chechi написа:

Бих обърнал повече внимание на казаното и от ЕС......и от Русия естествено - по смисъл . Бих ги сравнил , обмислил и направил изводи .......и т.н. . Но смисълът очевидно ти се губи . Недостъпно ти е за мислене...:nono:

А времето за мислене не си го загубил . Никога не си го имал - виж си поста ! :nono:

Бъркаш ! Подхвърляш си копчета от балтона ! :lol6:

Когато един човек ме лъже няма смисъл повече да го слушам . Лъжецът си е лъжец нищо читаво от него не може да се очаква камо ли пък да се правят изводи от лъжите които ръси. За мисленето знам че не ти се удава затова и си въобразяваш че можеш да правиш квалификации на доста по умни от теб.

преди 1 час, lsmurf написа:

За мисленето знам че не ти се удава затова и си въобразяваш че можеш да правиш квалификации на доста по умни от теб.

мн точна квалификация.

И аз съм забелязал че колкото е по прост човек, толкова по надменно му е отношението.

преди 5 минути, miro20 написа:

мн точна квалификация.

И аз съм забелязал че колкото е по прост човек, толкова по надменно му е отношението.

много точно си се описал инженер съчков

току-що, ninov написа:

много точно си се описал инженер съчков

Не позна. Аз винаги коментирам хората в това което са казали по темата, старая се да прочета какво говорят, и оборвам или оспорвам аргументирано когато има нужда.  И  много рядко, да не кажа никога не коментирам  в личностен план.

И освен когато отговарям на някои многократни нападки  на разни тролещи малоумници.

:hush:

Ти нещо от постовете на чечито например, разбра ли ? защото аз съм се старал, и всеки път стигам до изводите на смърфа :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

И освен когато отговарям на някои многократни нападки  на разни тролещи малоумници.

да наричаш някой малоумник който е класи в умствено равнище над теб си е надмено поведение

преди 11 минути, miro20 написа:

преди 5 минути, ninov написа:

да наричаш някой малоумник който е класи в умствено равнище над теб си е надмено поведение

Виж, без да конкретизирам, но за радост, всичко се вижда кой колко умствен багаж има :) 

преди 2 часа, lsmurf написа:

Когато един човек ме лъже няма смисъл повече да го слушам . Лъжецът си е лъжец нищо читаво от него не може да се очаква камо ли пък да се правят изводи от лъжите които ръси....

Е тогава защо сте "дупе и гащи" с Миро ? :lol6:

преди 2 минути, by_chechi написа:

Е тогава защо сте "дупе и гащи" с Миро ? :lol6:

Не сме . Просто с него може и да не сме на едно мнение но може да се води дискусия защото мисли със собствената си глава и се основава на аргументи а не на груби нападки към опонента. Често го провокират и понякога излиза от рамките на добрия тон но винаги след провокация а не като много хора тук защото просто нямат нормален аргумент.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.