Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 12 часа, M.Николов написа:

А нас питаш ли ни, дето четем твоите глупости?

Радев веднъж ще го поканят някъде в Европа и виж какво стана?   Терминологията за активните мероприятия е от времето на КГБ - до къде ще стигне с подобни самовнушения? Президентът ни е с безотговорно поведение за наложителните мерки свързани с пандемията.  Не е трябвало да пътува.  Този човек излага България заедно със себе си. Все забравя, че е държавен глава. Това не са глупости.

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 13 минути, attj написа:

Радев веднъж ще го поканят някъде в Европа и виж какво стана?

И какво стана? Супер-дупер-мега-гига международен че даже и междугалактически скандал? Наистина ли виждаш такова нещо, или просто си говориш такива небивалици, защото Радев не ти е любимец?

преди 17 минути, attj написа:

Радев веднъж ще го поканят някъде в Европа и виж какво стана? .... Не е трябвало да пътува.  

Значи викаш те го поканили, а той трябвало да откаже, защото? Бил е със смптоми лииии, имал е съмнения за състоянието си лиииии?

Те са поканили здрав президент и тестовете на място доказват, че такъв са получили. Останалото са "активните разработки" от наша страна.

Има международни правила за ситуацията с пандемията-затова много бързо ни го върнаха обратно нашия човек от Естония.  Гласувал съм за Радев, как така да не ми е любимец!?  Много често той ме разсмива с празноглавието си и затова ми е топлюбимец.  Плевню не успя да ми стане  чак топлюбимец, Радев всячески го надмина.  И двамата да са живи и здрави!  

преди 39 минути, attj написа:

....Не е трябвало да пътува....

Дълбокомъдрено ! :lol6:

А другите(европейци) не се спират ! :nono:.....искаш ли информация ?:)

..............

Психясъл си от "политика" , а коментиращите ковид-19 съдействат за това психясване.....:)

Провери се за умственото си здраве ! Прави се при психиатър - разни тестове , колко можеш да мислиш имам предвид . Сериозно бе ! :nono:

(не знам как да ти го кажа , без да го приемеш за обида - то е свързано с умственото здраве)

Естонците защо така скорострелно ни го върнаха? Да не би Боко да ги е изкомандвал?   Радев и част от феновете му да се проверяват за вменяемост.  Ако не желаят -нека  да правят и да пишат още смешни работи  Не искам да  е скучно.   

преди 15 минути, ivottoshev написа:

И какво стана? Супер-дупер-мега-гига международен че даже и междугалактически скандал? Наистина ли виждаш такова нещо, или просто си говориш такива небивалици, защото Радев не ти е любимец?

Значи викаш те го поканили, а той трябвало да откаже, защото? Бил е със смптоми лииии, имал е съмнения за състоянието си лиииии?

Те са поканили здрав президент и тестовете на място доказват, че такъв са получили. Останалото са "активните разработки" от наша страна.

Престанете с тези "активни разработки" Това че Радев обяснява нехайството си с подобни глупости е едно друго е да има такова нещо . Да не искате да кажете че нарочно са му пробутали вирус за да го злепоставят. Няма такова нещо . Критикуват го че не спазва противоепидемиологичните   мерки които всички трябва да спазваме въпреки че ни се провалят някои планове. Какъв пример дава ?  Тоест ако има активно мероприятие то той е главният му организатор . Активното мероприятие е против спазването на реда в държавата. Извод от поведението му е "Щом президента не спазва мерките защо и аз да ги спазвам" Ако това има предвид под "активно мероприятие" постигнал го е.

преди 10 минути, lsmurf написа:

Критикуват го че не спазва противоепидемиологичните   мерки

Ти как си го представяш това нещо ? Ей така , хоп и готово ? Етикет , церемонии , охрана.......?:angry:

.....ама защо да си го представяш , като наготово сдъвкано и олигавено ти го тъпчат у главата.... ?:lol6:

И ти не си таман там горе....:nono:

преди 2 минути, by_chechi написа:

Ти как си го представяш това нещо ?:angry:

.....ама защо да си го представяш , като на готово сдъвкано ти го тъпчат у главата.... ?:lol6:

И ти не си таман там горе....:nono:

Какво има да си представям . Как ти се струва главнокомандващия  да не е в течение на годността на висшия генералитет. Мислиш ли ,не че можеш де, че не е знаел за състоянието на генерал Петров ? Със сигурност му е докладвано. Но въпреки всичко решава да замине. Ако твоята глава е натъпкана с простотии не мисли че всеки да му тъпчат нещо в главата. Тъпкането си е твой проблем и си го разрешавай сам.

преди 5 минути, lsmurf написа:

Какво има да си представям .....

Това е достатъчно за диагноза ! :nono:

...............безнадежден случай......................

преди 4 минути, by_chechi написа:

безнадежден случай......................

Такива са  Румен Радев и доста от Вас, неговите фенове, дори не се усещате...

преди 32 минути, by_chechi написа:

Това е достатъчно за диагноза ! :nono:

...............безнадежден случай......................

Оставам с убеждението че единственото адекватно при теб аватарът поздравления за подходящия избор.

преди 33 минути, lsmurf написа:

Какво има да си представям . Как ти се струва главнокомандващия  да не е в течение на годността на висшия генералитет. Мислиш ли ,не че можеш де, че не е знаел за състоянието на генерал Петров ? 

Президентът има ТРИ отрицателни теста. Преди да отпътува за Гърция 18 или 19.10., преди да замине за Естония и един направен там. Ти какво искаш? Президентът да се крие в миша дупка, само защото това би те зарадвало? А нали ако не беше заминал, ти щеше да си първият, който да го обяви за мишка, защото въпреки ДВАТА ОТРИЦАТЕЛНИ ТЕСТА не е заминал за Естония?

Ако по някаква случайност си изкарваш пари от пари от плюене по форуми - желая ти всичките за лекарства да дадеш. Когато кълнем се сбъдва, така че в твой интерес е да не си трол, че то жълтите стотинки няма да стигнат за лекарсвата :D    

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Президентът има ТРИ отрицателни теста. Преди да отпътува за Гърция 18 или 19.10., преди да замине за Естония и един направен там. Ти какво искаш? Президентът да се крие в миша дупка, само защото това би те зарадвало? А нали ако не беше заминал, ти щеше да си първият, който да го обяви за мишка, защото въпреки ДВАТА ОТРИЦАТЕЛНИ ТЕСТА не е заминал за Естония?

Ако по някаква случайност си изкарваш пари от пари от плюене по форуми - желая ти всичките за лекарства да дадеш. Когато кълнем се сбъдва, така че в твой интерес е да не си трол, че то жълтите стотинки няма да стигнат за лекарсвата :D    

Е сега аз на кого да вярвам . На президента ли който твърди че е направил тест "миналият вторник" тоест на 13ти - справка официален сайт на президентството , или на теб който казваш че било на 18-ти. Откъде пък реши че щял съм да съм първият който ще го обяви за мишка защото спазва някакви правила. Не знам и защо си си внушил че изкарвам пари от плюене по форумите. Мисля че това по скоро може да важи за теб който гледаш абсолютно едностранчиво на политиката и определено поддържаш само едната старана без смислени аргументи. Внимавай с клетвите защото се връщат и ударят този който наистина има някакъв финансов интерес от писането си по форумите. За мен е достатъчно това че такива като теб не могат без алтернативно  да налагат мнението си.   Много сте вярно е но има и читави хора четящи тук така че трябва да има и истински мнения.

преди 2 минути, lsmurf написа:

Внимавай с клетвите защото се връщат и ударят този който наистина има някакъв финансов интерес от писането си по форумите. 

Не се тревожи за мен. Аз ако някой ден изкарам нещо от това че изразявам СОБСТВЕНОТО си мнение в интернет, ще положа усилия да се свържа с теб, за да изпием по едно питие за моя сметка. За себе си притесни ли се? Сигурен ли си, че клетвата ми против тролове няма да те застигне?

преди 9 минути, lsmurf написа:

Е сега аз на кого да вярвам . На президента ли който твърди че е направил тест "миналият вторник" тоест на 13ти - справка официален сайт на президентството , или на теб който казваш че било на 18-ти.

Не му следя изявленията. Мислех, че преди всяко излизане извън страната си прави тестове. Поне така би трябвало д абъде.

преди 9 часа, miro20 написа:

Не вдигаш аларма когато някои цитират "оновини", "народ.бг"  "бултаймси" , "гъделнюз" , "балканнюз" , информиран .нет , статуси на Пауло Куелю , и т.н. :) 

Покажи скритото съдържание

Час по-скоро Радев трябва да бъде изваден от президентството

Тодор Александров

Никога не е късно да станеш за резил, казва народната поговорка. Това важи с пълна сила за „Зеления чорап“, инсталиран в президентството от Нинова и Решетников.

След неадекватните си изпълнения по темата с Ковид-19 по време на извънредното положение през пролетта Румен Радев се орезили и в чужбина. Той и свитата му бяха първо изолирани, а после изгонени от Естония. Затова гърмят естонски, руски и световни медии.

Историята не помни такъв резил с български държавен глава. Българските граждани научиха за това не от президентството, а от естонския президент. Който обяви, че „Зеленият чорап“ е контактувал със заразен с коронавирус в България – шефа на ВВС, но пренебрегнал това и цъфнал на официална визита в Талин. Какво унижение за България! Но естонците явно „не пасат трева“ и по бързата процедура изолирали свитата на „Чорапа“ в хотел, а днес ги отпратили по живо, по здраво.

Резилът на Радев бе предизвестен, беше само въпрос на време да стане.

Нали помните 3 март на Шипка?

„България даде вчера един огромен принос към световната медицина. Успя да изолира два различни щама на коронавируса. Оказа се, че софийският щам е много безобиден и там всякакви мероприятия на открито са позволени, докато щамът на Шипка се оказа много опасен и мероприятията, както знаете, се отмениха. Надявам се със същото настървение управляващите наистина да мислят за здравето на българите“. Това обяви тогава Радев, подигравайки се със страховете на хората.

По време на цялото извънредно положение той се държа изключително неадекватно, което му срина рейтинга. Да припомним, че той не отдели нито стотинка от заплатата си за благотворителност. Докато страната бе в карантина, с КПП-та и затворени градове, „Зеленият чорап“ обикаляше частни оръжейни предприятия. Както сега обикаля селски сборове и дрънка глупости.

Затова „Зеленият чорап“ реши през лятото да организира метеж, за да закрепи имиджа си. В България може това да „хваща ръка“, но в чужбина явно не. Там измамникът Радев бе разкрит моментално и отпратен.

Какво ли ще кажат по темата придворните журналистки на президента, които бяха с него в Талин? Може от сега да ви подскажа със 100% точност. Те ще кажат, че Радев е герой, който се сражава с коронавируса, че никой не го е гонил и т.н. Това, ако беше станало с Бойко Борисов, каква ли помия щеше да хвърчи в соросоидните медии?

За Радев ни дума. Добре, че са руските и естонските медии, за да научим истината.

100 и какво беше?

Унижението за България в Талин е поредното доказателство, че неадекватният Румен Радев е опасен за националната сигурност на страната и трябва час по-скоро да бъде отстранен от президентството.

Поведението му въобще не пасва на тревожната обстановка в България, а и по света, свързана с новата вълна на Ковид-19. Чист късмет за страната е, че контролирано от „Зеления чорап“ служебно правителство няма да има. На фона на надигащата се нова вълна от Ковид-19. Тогава наистина щеше да „се мре яко“.

Когато те ръководи неадекватен човек, който си мисли, че България е една голяма казарма… Не, България не е казарма. И няма да бъде. И Радев няма да управлява страната. Остава му почти година в сградата на „Дондуков“№2. Което и без това му е много. На финал препоръчвам на Радев като виден русофил да му инжектират от руската ваксина за коронавирус. Нищо, че тя се оказа за животни.

https://breaking.bg/analizi/неадекватният-зелен-чорап-орезили-българия-в-чужбина/?fbclid=IwAR0ruDFcnGqX6b2nr48anx9MU9mt6o2x3FcD2SJpAahZqBWgKgQ-YmPUFJY

Още отзиви :

https://tribune.bg/bg/mrezhata/mrezhata-pita-radev-ne-im-li-obyasni-na-estontsite-che-nyama-takav-virus-i-borisov-plashi-protestirashtite/?fbclid=IwAR0ZfjkVXSQnV5Znj6WtCq9ais_uknL2vzggi8JPm5bPdidgq7FqqWeo8MY

Калина Андролова, журналист

Покажи скритото съдържание

Радев не им ли обясни на естонците, че няма такъв вирус и че с този вирус Борисов плаши протестиращите?!! И сега Радев за "Триморието" ли е? Или не. За F-16 ли е? Или не. Ще прави ли партия? Или не. Потрес!

Георги Харизанов

Смешката от тази пролет с Щам-1 и Щам-2 започва да става все по-забавна, изречена от тоя печален образ.

Събирай чантите сега, комедиант

Евгени Петров, журналист

Такива неща се случват, няма нищо срамно и страшно, големият гаф е на пресслужбата на президента, която по най-елементарен и нескопосан начин и напълно ненужно се опита да замаже ситуацията.

Недялко Недялков, журналист

Няма такъв гьонсурат.

Да обобщя какво се е случило.

Радев е на празника на ВВС заедно с командира на военните летци Петров и Каракачанов. Преди четири дни.

Малко по-късно на Петров му прилошава. Прави си тест, оказва се позитивен.

Каракачанов се самоизолира още в неделя, а снощи си прави тест.

Радев обаче, представете си, отказва да си направи тест. И не само това. С целия си акъл заминава на официално посещение в Естония, замъквайки внушителна делегация от 33-ма човека!

Тези хора сега са негови заложници.

Не съобщава, че е бил контактен и се среща с държавни глави.

Военното разузнаване на Естония обаче снощи по някое време докладва на премиера, че шефът на българските ВВС е с коронавирус, а президентът Радев е общувал с него.

Следва скандал, естонците безпрецедентно забраняват на семейство Радеви да присъстват на официалната вечеря. Изолират ги в "Суис хотел". Както и цялата ни делегация, само че тя - в "Радисън".

С цялото си нахалство Радев отрича да е знаел, че е общувал с болен?!

От българското президентство укриват какво се е случило. Пускат напълно фалшиво комюнике, че посещението на Радев се отлага заради "усложнената обстановка", свързана с пандемията?!

Тази сутрин обаче "Интерфакс" пише истината, и то цитирайки естонската президентка - визитата на Радев е отказана, тъй като естонците са разбрали, че той е бил контактен. И не си е правил тест!

В ПИК научихме новината и тръгнахме да разплитаме историята. Една особено жалка и излагаща България история.

Най-тъжното е, че в делегацията е имало 10 журналисти - от БНТ, Дарик, БТВ, Нова, Дневник...И тези хора вече цяло денонощие укриват какво се е случило. Не уведомяват българската публика за конфуза. Мълчат си, бе.

Какви са тези журналисти, не мога да си обясня.

Всъщност мога да обясня, но ще ме баннат.

Сега "авантюристът" пътува на борда на държавния самолет за София. Натирен от Естония. На ВИП-а в София ще го чакат линейки. Следва сложна процедура по здравния протокол - тестове за цялата делегация, карантина за цялата делегация. Плюс екипажа на Авиотряда.

Всички тези хорица стават жертви на неговото...хм, лекомислие. Или тщеславие.

Или както там го наречете.

Ще свърша, както почнах - няма такъв гьонсурат. Няма такава безотговорност. И този човек е президент на България...

Любомир Огнянов

В Естония май не върви версията, че вирусът е политическа манипулация

Стоил Яков

Въобще не знам дали и колко е адекватен Президентът Радев, но да скрие, че e бил контактен със заразен от коронавирус и да поведе многолюдна делегация към Естония, минава всякакви граници  

Ох, господина бил възмутен, че се цитирали медии, които не му допадат и в същия коментар цитира.... ПИК :lol6: С тоя breaking, дето си го изкопал, никой не лъжеш.

nY7Un3k.png

Дойче веле и те ли са Божков фейкнюз ?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Не се тревожи за мен. Аз ако някой ден изкарам нещо от това че изразявам СОБСТВЕНОТО си мнение в интернет, ще положа усилия да се свържа с теб, за да изпием по едно питие за моя сметка. За себе си притесни ли се? Сигурен ли си, че клетвата ми против тролове няма да те застигне?

Не му следя изявленията. Мислех, че преди всяко излизане извън страната си прави тестове. Поне така би трябвало д абъде.

Уважавам мнението на хората когато е собствено а не платено дори и да се различава тотално от моето. За себе си не се притеснявам мисля че обясних защо. Мненията които изказвам са единствено и само мои . Критикувам и Радев и Борисов когато смятам че имам основание.

За тестовете и аз мислех че поне на президент и премиер се правят ежедневно но явно че не е така. Не мисля че е от икономия а просто от небрежност на каквато те нямат право защото всички ги гледаме. Повече ме притесни обаче факта че вместо да признае грешката си Радев обвинява някой че го бил натопил. Това според мен означава че не осъзнава че греши и мисли че тези около него трябва да прикриват грешките му вместо той просто до спре да прави такива.

преди 5 часа, lsmurf написа:

Голям  вой против Лилов че критикувал президента. Когато критикува Борисов всички тролове ръкопляскат . Когато критикува Радев обаче веднага е обвинен че се е продал. Просто е обективен човекът. Нека троловете да започнат плюенето по мен сега! 😄

Съгласен съм с теб, но много отдавна съм казвал че подхваща едни факти и ги засилва в доста крайна диагноза :)  Което именно не ми харесва .

Затова цитирах от цялото му един пасаж, който описва мн точно ситуацията и скандала в Естония.

Резила е че доста ядосано и през зъби изсъска за някакво "активно мероприятие" , а не се замисля че би трябвало сам да се ограничи и да откаже пътуването НЕЗАВИСИМО колко отрицателни теста има !

преди 5 часа, by_chechi написа:

А другите(европейци) не се спират ! :nono:.....искаш ли информация ?:)

Да, аз бих искал такава информация ? Ако може ?

:)

защото съм чувал за много европейци и политици които са отказвали пътувания именно заради пандемичната обстановка.

И участват евентуално чрез видеоконферентна връзка или нещо подобно.

преди 6 минути, miro20 написа:

Резила е че доста ядосано и през зъби изсъска за някакво "активно мероприятие" , а не се замисля че би трябвало сам да се ограничи и да откаже пътуването НЕЗАВИСИМО колко отрицателни теста има !

защо защото  един малоумен трол го е казал 

чети и реви https://fakti.bg/bulgaria/521361-izleze-rezultatat-ot-vtoria-covid-19-test-na-rumen-radev

преди 2 минути, ninov написа:

защо защото  един малоумен трол го е казал 

чети и реви https://fakti.bg/bulgaria/521361-izleze-rezultatat-ot-vtoria-covid-19-test-na-rumen-radev

Не. Това си го казват епидемиолозите и тези които въвеждат мерките.

Ти така и не разбра че не три , а 33 теста да предостави малоумния фатмак, това няма никакво значение. А че трябваше след като е знаел от неделя че е контактувал евентуално със заразен, да откаже всякакви  пътувания.

преди 10 минути, miro20 написа:

Не. Това си го казват епидемиолозите и тези които въвеждат мерките.

Ти така и не разбра че не три , а 33 теста да предостави малоумния фатмак, това няма никакво значение. А че трябваше след като е знаел от неделя че е контактувал евентуално със заразен, да откаже всякакви  пътувания.

кой епидемиолози са го казали при отрицателен писиар тест карантината отпада инжинер съчков 

току-що, ninov написа:

кой епидемиолози са го казали при отрицателен писиар тест карантината отпада инжинер съчков 

Дори вашия любим нацист Мангъра ви го каза - тест не е показателен и не се прави веднага, все едно жена да си прави тест за бременност веднага след акта

:hush:

Фигуранта обаче,  на другия ден лети за Естония. И размахва отрицателни тестове .... :getout:

https://www.24chasa.bg/novini/article/9139652

122124725_3205902139519293_6463026270643

преди 1 час, miro20 написа:

тест не е показателен и не се прави веднага

а кога се прави след година ли инжинер съчков смешен си 

а какво е казал мангъров или мутафчиски не ме интересува

то и борисов каза че ще има чували с трупове ама аз 6 месеца след началото на ковид не съм ги видял

и не премествай темата за ковид тук

преди 32 минути, ninov написа:

и не премествай темата за ковид тук

ТЕмата пряко засяга зеления чорап. Така че нищо не се измества. :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.