Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 5 часа, M.Николов написа:

И мен ме изкефи пасквила ти .

Какъв антимафиотски консенсус , след като ни управлява от началото на миналата година изцяло мафиотска пРезилдентска хунта ?

Работеща за Задкулисието и червената мафия.

Има ли отразено мнение  освен тези на партията на кокорчовците мошенници, на алоМаджото с гнома , на БСП и на копейкините ?

мне.. няма.

в.Работническо дело.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Ако не лъжеш, значи има нещо нередно при теб. Ето ги моите сметки:

11. 2020

1169495445_11_2020.png.e6c3563b9878b91dff82c51db395eb6f.png

12. 2020

637308169_12_2020.png.2ce5140c72e41cbc814db81fa2155fcd.png

11. 2021

590050774_12_2021.png.09eefc226fa19ec830abe223013b07d4.png

12. 2021

11. 2021.png

Браво. За сам човек с ТЕЛК си пушка.

Не е битова сметка, но само в Кауфланд оня ден оставих 169 лв. И то за елементарни неща....

За отопление от златните пелети минах на ток с климатици.  По добре е. :) 

преди 6 часа, Anneliese написа:

Аз съм силно разочарована от сънародниците ми. Примирили са се тотално с окупираната от Гешев прокуратура и хич не им пука, че тяя не си върши работата, че не могат да се докажат престъпленията на герберите.

Всъщност, има около 1800 прокурори, на които Гешев по никакъв начин не може да се меси в делата .

Странно защо до ден днешен няма нито едно доказано престъпление на Боко тиквата, който освен всичко е  дори без имунитет.

Какво чакате бре.. затвор, бой , пак затвор, пак бой ... Що не стават нещата ?

Щото сте фейкомети . Затова :) 

Срам и позор, да се примирявам с мутрафон, който пази главния мутрафон и цялата му шайка...............

мутрафоните и шайката на Задкулисието в момента управлява.

Доволна ли си ? Сляпа и си ? След всичките скандали след изчезващи милиарди за отрицателно време и невиждана инфлация, скок на цените, разходите, липса на компенсации, фалит на фирми и какво ли не.

Съжалявам само, че няма смели хора, които да разчистят мутрите.

Няма, мутрите ви подчиниха и излъгаха .

Сега вярваш и работиш за тях. Втълпиха ти лъжи и пропаганда и сега ти се смеят и подиграват колко сте "лесни за манипулиране" .

Това го каза Черепа още  когато организира платените си агитки и насочваше тълпата накъдето си иска. Паралелно с юмручето на мухльото от президентството.

Документирано .

Единствената ми надежда е скоро да избухне ТСВ. Блинкен отиде да подкрепи украинските нацисти.

Тия ще изгубят войната по най - кървавия и неочакван начин за тях! Русия ще си отстои своето с цената на всичко!

И дементното старче няма да се спаси от ада.

Някой иска да нападне Русия ?  ?  Айде бе :)

Дали не е обратно ?

При трета световна единствения пострадал ще е  бедния руски народ.

Защото Путя никога няма да пусне адрени ракети в "злия Запад" , където е цялата му елита.

Където учат всички деца на руски олигарси, където са всичките им пари, където са им всички луксозни имоти

Няма как да стане :)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 30 минути, miro20 написа:

Браво. За сам човек с ТЕЛК си пушка.

Не е битова сметка, но само в Кауфланд оня ден оставих 169 лв. И то за елементарни неща....

За отопление от златните пелети минах на ток с климатици.  По добре е. :) 

Как реши че съм "сам човек" - за мен ще си остане загадка :question:

Не са битови сметки, но двата спорта които практикувам ми излизат 30-40лв. на вечер. И то за елементарни неща като бира или водка. Според това кои дни са ми свободни, тренирам два или три пъти в седмицата.

От както дадох повечко пари за хубава изолация (вътрешна и външна) + добра дограма, климатика го пускам само лятото. Вече пета зима температурата вкъщи е 21-24 °C. Повече не ми и трябва.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

От както дадох повечко пари за хубава изолация (вътрешна и външна) + добра дограма, климатика го пускам само лятото. Вече пета зима температурата вкъщи е 21-24 °C. Повече не ми и трябва.

виш каква ирония, казваха че изолацията която прави ГЕРБ е лошо нещо - сега който не се е изолирал плаща високи сметки - този рев в момента качва рейтинга на ГЕРБ

преди 37 минути, miro20 написа:

Това го каза Черепа още  когато организира платените си агитки и насочваше тълпата накъдето си иска.

Документирано .:)

ПКП-то също се позоваваше на "СРС-тата", размахвани от бай Каскет... и се оказа осъдена за клевета:hit:

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Как реши че съм "сам човек" - за мен ще си остане загадка :question:

Сам си цитира сметките. Не знам защо се обиждаш, но при  някои  сметки от порядъка на 130 лв  е  само на един човек :)   и то минимално казано .

Както и да е... радвам се че си спестовен човек :)  завиждам ти за тези  сметки .

преди 33 минути, ivottoshev написа:

ПКП-то също се позоваваше на "СРС-тата", размахвани от бай Каскет... и се оказа осъдена за клевета:hit:

Айде бе ?  Я цитирай на какво се е позовавала ?

преди 7 минути, miro20 написа:

Сам си цитира сметките. Не знам защо се обиждаш, но при  някои  сметки от порядъка на 130 лв  е  само на един човек :)   и то минимално казано .

Както и да е... радвам се че си спестовен човек :)  завиждам ти за тези  сметки .

Обида? Не можеш да ме обидиш, мили ми Мирко, твоето мнение по тези въпроси е без значение за мен.

Просто ми стана ми чудно по какво съдиш че съм "сам човек".  Само ток, студена вода и интернет ли плаща едно домакинство? Тези сметки са на мое и за т'ва ми излизат в моят профил в еPay. Топла вода, вход и данъци са на партидата на женЪтЪ и са в нейният профил. 

преди 19 минути, miro20 написа:

Айде бе ?  Я цитирай на какво се е позовавала ?

Осъдена е за думите си:

„Олигарси, които финансират онази част от протеста, като „Отровното трио“; „Мафия, която финансира протестите“

Тя в своя защита ако не се е позовала на "СРС-тата" на бай Каскет, значи е знаела, че те са измислица.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Тя в своя защита ако не се е позовала на "СРС-тата" на бай Каскет

Аха.. вече станаха "ако" :) :)

Айде бегай по баира... :) 

И СРС-та не са на "бай каскет" . :hush:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Обида? Не можеш да ме обидиш, мили ми Мирко, твоето мнение по тези въпроси е без значение за мен.

Ами твоя си работа дали е от значение.

Аз си гледам моите сметки и си казвам мнението . Дори те похвалих и даже ти завиждам на спестовността. Аз само зъбите да си мия, за компа и телевизора , ми е повече сметката. Какво ти спестяваш от изброеното, не ме интересува.

:hush:

преди 38 минути, miro20 написа:

СРС-та не са на "бай каскет" . :hush:

Ами твоя си работа дали е от значение.

Аз си гледам моите сметки и си казвам мнението . Дори те похвалих и даже ти завиждам на спестовността. Аз само зъбите да си мия, за компа и телевизора , ми е повече сметката. Какво ти спестяваш от изброеното, не ме интересува.

Думите ти че Черепа е купил протестите не струват. Съда осъди ПКП-то точно за тези думи. 

СРС-тата не са на бай Каскет, а изобщо не съществуват, защото са измислица на бай Каскет. 

Колко плащаш за ток, студена вода и интернет, щом 130лв. не ти стигат за тези неща?

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Думите ти че Черепа е купил протестите не струват. Съда осъди ПКП-то точно за тези думи. 

СРС-тата не са на бай Каскет, а изобщо не съществуват, защото са измислица на бай Каскет. 

Две изречения, две неверни твърдения. 

Първата инстанция на съда, отсъди че няма доказателства, задето олигарси са платили на Хаджигейов и сие, за да протестират. А, Черепът, официално в интервю и по фейса обясняваше че той е платил протестите. Какво ще стане на втора инстанция, никой не знае, затова, да се позоваваш на първата, като на последна, е некоректно.

Второто ти изречение е толкова валидно, колкото и, например, моето твърдение "Тошев е леля Гина от Чапърчане- не че съм я виждала, ама вярвам на пресантимана си.

Прочети внимателно, всъщност какви са мотивите на съдията и за какво иде реч.

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/otrovnoto-trio-osadi-tsveta-karayancheva

Мен това ме развесели:

""Създава се впечатление сред хората, че тримата са платени от олигарси и мафиоти с цел да бъде създаден хаос в държавата и че са организирали протестите, не защото считат и вярват в принципите на държавността и демокрацията, а защото получават пари, пише съдът."

преди 1 час, absurt написа:

А, Черепът, официално в интервю и по фейса обясняваше че той е платил протестите.

А това е вярно, нали? Платил е на част от протестиращите, 1-3%. Всичко друго е спекулация и манипулация. То и ти може да твърдиш много работи, но това не означават, че са верни.

Що се отнася до съда. Ако той признае на последна инстанция, че няма доказателства за плащане на  Жаджигенов от олигарси, ще го признаеш ли че е така?!

преди 28 минути, ncl написа:

Що се отнася до съда. Ако той признае на последна инстанция, че няма доказателства за плащане на  Жаджигенов от олигарси, ще го признаеш ли че е така?!

Кои имат личен интерес в България да има хаос и бъркотия?   Нима не са мултимилионерите-олигарси, на които Цацаров и Гешев засегнаха интересите? Нищо не се случва случайно.  Марешки първо го осъдиха, после го оневиниха.    Не е ли трагикомедия да съдят някой за 10 000 лв при положение, че има бизнес за стотици милиони!?   На кои съдии да вярваме и на кои да не вярваме?   

преди 7 минути, attj написа:

Кои имат личен интерес в България да има хаос и бъркотия?   Нима не са мултимилионерите-олигарси, на които Цацаров и Гешев засегнаха интересите? Нищо не се случва случайно.  Марешки първо го осъдиха, после го оневиниха.    Не е ли трагикомедия да съдят някой за 10 000 лв при положение, че има бизнес за стотици милиони!?   На кои съдии да вярваме и на кои да не вярваме?   

articles__0e5c0edc3907ef805f35fb9b5c94b3

Бойко е истината и истината е Бойко. 

Истината се купува и продава.  Истината може и да се поръчва. Тя е много противоречива щом някои считат разединителят Радев за обединител.    Замисляте ли се например  Борисов защо се занимава с партия Герб, вместо вече да си гледа рахата!?  На мен не ми е известно.

преди 4 минути, attj написа:

Замисляте ли се например  Борисов защо се занимава с партия Герб, вместо вече да си гледа рахата!?  На мен не ми е известно.

Имам няколко предположения, но със сигурност няма да ти харесат.

преди 10 минути, ncl написа:

Имам няколко предположения, но със сигурност няма да ти харесат.

Не ми е необходимо да ми харесват.   Може Боко още да се мисли за млад.  Защо не ги напишеш в темата  за Борисов?  Тази е за Радев.

преди 8 минути, ncl написа:

А ти защо пишеш тук за Борисов?! Защо го споменаваш в темата за Радев?

Заради цитиране към мен със снимката и текста  "Бойко е истината и истината е Бойко."  Симпатизантите на Герб недолюбват Радев и харесват Борисов. Радев доунищожава, със съдействието на Нинова,   БСП и няма как да съм им симпатизант. Странно е либерален соцутопизъм дa убива себеподобен.  Така Радев подготвя България за следващо дясно управление.  Пак ще има следващи "спасители". 

преди 1 час, ncl написа:

А ти защо пишеш тук за Борисов?! Защо го споменаваш в темата за Радев?

да ти отговори и този - все пак той го спомена пръв

преди 2 часа, N1K17Y написа:

articles__0e5c0edc3907ef805f35fb9b5c94b3

Бойко е истината и истината е Бойко. 

преди 4 часа, ncl написа:

А това е вярно, нали? Платил е на част от протестиращите, 1-3%. Всичко друго е спекулация и манипулация. То и ти може да твърдиш много работи, но това не означават, че са верни.

Какви  доказателства имаш, че е платил само на 1-3%? И аз мога всичко да говоря, но не го правя. А, ако кажа официално в публичното пространство и в разговори, прихванати чрез СРС, нещо, то какво по- голямо доказателство би искал? Да извадя разписки, които са ми дали протестърите, когато съм им връчила парите? Ако съдът излезе с окончателно решение, че триото е оклеветено, ще приема, че е така. Ако реши, че няма доказателства, че им е платено, ще затвърди увереността ми, че Черепа си е казал истината.

преди 5 минути, ncl написа:

Вярвай в каквото си искаш.

Питаш- отговарям. Какво не те устройва?

преди 57 минути, absurt написа:

Ако съдът излезе с окончателно решение, че триото е оклеветено, ще приема, че е така. Ако реши, че няма доказателства, че им е платено, ще затвърди увереността ми, че Черепа си е казал истината.

Превод на български, моля.

на 19.01.2022 г. в 18:38, absurt написа:

Я, аз пак да ви питам, че никой не посмя да отговори. Как сте със сметките за тока и парното? Николов се прави на разсеян.......

на 19.01.2022 г. в 18:54, absurt написа:

Нека уточня- каква е разликата, ако я има, със сметките от октомври- декември предната година? При мен е двойно- тока, затова питам.  

Нямам разлика в сметките, няма и как да имам - има наложен мораториум върху сметките за ток, вода и парно за битови потребители!

преди 2 часа, absurt написа:

Ако реши, че няма доказателства, че им е платено, ще затвърди увереността ми, че Черепа си е казал истината.

Увереността ти няма никакво юридическо значение.

преди 23 часа, ivottoshev написа:

Повтаряна от теб лъжа няма как да стане истина.

преди 23 часа, ivottoshev написа:

Съществуват и са част от други дела. Никой никъде, дори когато рашковата презилдентска хунта дойде на власт, не е оспорила тези СРС-та и думи на Черепа.

:hush:

преди 9 часа, ncl написа:

Черерпа, в синхрон с мухльото от президенството с юмручето , излъгаха и  вдигнаха хората на протест, подпомогнати  и катализирани от платените хора на Черепа.

Напълно логично е държавните институции за сигурност да се задействат  дори за мотиви за преврат и сваляне на държавността.

Колкото и смешни да са за някои тези мотиви, бих попитал.. а какво трябва да се случи , за да  не е това  мотив ?

Казах излъгали , защото после се видя колко се сви протеста след като хората разбраха как са употребени в интерес на мутрите под лъжливия лозунг "мутри вън" .

Останаха триото гробари , и оня разпопения сребролюбец с червеното расо .

Както и още няколко подобни

Които само останаха да правят циркове.

Сещате ли се колко им е бройката ? Брояха се на пръсти. Къде са те сега ? Някой пита ли се ?

Ето това е истинския "протест" на мухьото с юмручето и помагащия му с платени агитки мутроолигарх от Дубай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.