Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 32 минути, M.Николов написа:

Смешното е, че ток, вода и парно за битовия потребител не са поскъпнали, защото има мораториум върху цените им!

Тоест отново си лъжеш, по инерция, ти просто не можеш да не послъгваш!

:hush:

П.С.Сега ще се опиташ да се измъкнеш като кажеш, че си имал предвид поскъпването на тока за бизнеса, но не,  дотук се обсъждаше повишаването на пенсиите, не проблемите на бизнеса!

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 18 минути, miro20 написа:

Комуне, кой ходи в  супера да пазарува вместо теб ? :hit:

Да те светна ли че примерно една марка хляб в кауфланд, от 1.15 сега е 1.65 лв ?  Произведен от фирма плащаща фирмен ток ?

И според теб това по никакъв начин не влияе на пенсионера ?

За газта много хора получиха вече новите си сметки . Двойно и тройно .

Едни дърва и въглища и те поскъпнаха.

Това не влияе на пенсионера ,нали ?  :) 

николоффффф,  съвсем се оака бе комуне :hit:

Прочети се пак  че аз  нямам никакво желания да коментирам тази твоя поредна глупост .

В кой свят живееш бре комуне. Кой ти плаща сметките ?  :hit:

Като има мораториум защо хляба е от 1.15 на 1.65 ?

Имаш ли отговор, комуне ?  :hit:

преди 1 час, miro20 написа:

Комуне, кой ходи в  супера да пазарува вместо теб ?

Да те светна ли че примерно една марка хляб в кауфланд, от 1.15 сега е 1.65 лв ?  Произведен от фирма плащаща фирмен ток ?

Това не влияе на пенсионера ,нали ? 

николоффффф,  съвсем се оака бе комуне

Прочети се пак  че аз  нямам никакво желания да коментирам тази твоя поредна глупост .

В кой свят живееш бре комуне. Кой ти плаща сметките ? 

--------------

Троло, стига си циврил, бе.

В Руската федерация токът в момента е 15 стотинки/киловат, бензинът е 1,24 лв/литър, дизелът е 1,22 лв/литър

Твоят Боко нали ти купи самолети за 4 милиарда. Сега яж старо американско желязо.

https://nakratko.bg/category/25/222350/

Въщност вината за високите цени в България е на Путин.

Владимир Владимирович спря кранчето на цяла Европа и без евтин газ всичко поскъпна.

Путин първо ви гепи Крим, а сега ви спря и газа... абе направо ви съсипа.

преди 1 час, miro20 написа:

е, освен да имаш друга финансова причина да плямпаш  глупостите си . тогава е оправдано .

Всичко пречупваш през твоята призма. Изхарчените пари от правителството били откраднати само защото си свикнал така да е при Боко, сега обвиняваш другите че взимат пари за да пишат по форумите....

преди 1 час, M.Николов написа:

Посочил съм точно за какво и къде си излъгал!

Той да е излъгал?!? Нееее. Най-вероятно става въпрос за думи, които не са негови. Може би от Атлантически съвет отново са дошли и незабелязано са вмъкнали нещо в поста му.

Приближаването на минималната пенсия до средната демотивира хората да се осигуряват. Това ще създаде още по-големи проблеми за бюджета на НОИ и този на държавата в следващите години, предупреди пред БНР бившият министър на труда и социалната политика Христина Христова.

Едва ли ще се намери в България човек, който да каже, че минималната пенсия може да стигне за някакво качество на живот, но не трябва да се нарушава и основният принцип на осигурителния принос.

преди 11 часа, M.Николов написа:

Никой не спори, че стоките са поскъпнали.

Нека те светна, че ти е трудно да проследиш логиката на нещата. Поскъпна тока за бизнеса. Поскъпна газа, поскъпна метана. Бизнесът, за да компенсира поскъпването и за да оцелее, ВДИГНА ЦЕНИТЕ на това, което произвежда. И не ги вдигна еднократно, а ги вдига НЕПРЕКЪСНАТО, защото цената на тока и газа скача непрекъснато. Толкова е просто, но не е за прости хора.

преди 14 минути, attj написа:

Приближаването на минималната пенсия до средната демотивира хората да се осигуряват. Това ще създаде още по-големи проблеми за бюджета на НОИ и този на държавата в следващите години, предупреди пред БНР бившият министър на труда и социалната политика Христина Христова.

Едва ли ще се намери в България човек, който да каже, че минималната пенсия може да стигне за някакво качество на живот, но не трябва да се нарушава и основният принцип на осигурителния принос.

Мисля, че всички властимащи през годините, допринесоха за сегашното положение, като робуваха на представата, че ще просперира страната, ще има инвестиции, ако заплатите са ниски. Сега ще трябва да регулират системата по трудния начин и да въведат международните пропорции- заплата-осигуряване- пенсия.

Каква стана тя в България - със съдействието и участието на Радев, разочарованите от Корнелия в БСП гласуваха за ПП на Кирил и Асен.  И сега тези тримата като свежи Виденовчета управляват държавата, като незнайно защо изчегъртването на свързаните хора с предишните управленци им е най-важно.  Сега обаче сме във валутен борд и им е забранено да вдигат основния лихвен процент и да печатат банкноти като преди.  Има надежда да не успеят да провалят всичките усилия на прехода, който вече е над 32 години.

Все говорим, че те управляват, а всъщност, нищо не правят, освен да говорят и да обясняват как анализират и как ще построят незнамколко си моста и тунела, но "Хемус" няма да бъде завършена преди 2027г. ПростоКиро не е подписвал никакви документи, не е подновил договорите на администрацията- не по върховете, дори и на чистачките и началник-отделите. Висят с изтекли договори, което не им позволява да си вършат работата.  Кууруулацията и при тях е тотална.

преди 2 часа, absurt написа:

Мисля, че всички властимащи през годините, допринесоха за сегашното положение, като робуваха на представата, че ще просперира страната, ще има инвестиции, ако заплатите са ниски.

Според мен много добре са знаели, че това е невъзможно. За да просперира страната, трябва да просперират хората. А с ниски заплати и вследствие ниски пенсии, това няма как да стане.

преди 1 час, M.Николов написа:

Единственото, което можеш да светнеш е .....лампата!

а ти и това неможеш

на 13.01.2022 г. в 12:31, absurt написа:

Все говорим, че те управляват, а всъщност, нищо не правят, освен да говорят и да обясняват как анализират и как ще построят незнамколко си моста и тунела, но "Хемус" няма да бъде завършена преди 2027г. ПростоКиро не е подписвал никакви документи, не е подновил договорите на администрацията- не по върховете, дори и на чистачките и началник-отделите. Висят с изтекли договори, което не им позволява да си вършат работата.  Кууруулацията и при тях е тотална.

базикахме се с Барни Ръбъл , включително и аз, но той се оказа далеч по интелигентен кадър отколкото сегашните некадърници на мухльото от президентството.

Хем ми е забавно, защото това осъзнават всички гласували за тези некадърници и далавераджии, които съвсем случайно са тези които постоянно ги лъжат на избори :) 

Хем е и тъжно, защото това засяга всички нас.

на 13.01.2022 г. в 12:16, attj написа:

със съдействието и участието на Радев, разочарованите от Корнелия в БСП гласуваха за ПП на Кирил и Асен.

Именно.

Обаче е мн интересно как Корнела "чегърта" всички кадри на мухльото .

Нещо като ревендж . Изпълнява директива 66

Йотова - "и най малкото движение срещу партията няма да ви бъде простено"  А мухьлото каза " аз съм вашия боец"

Не крия че тази нова война  между мухльото и ретрокомунетата ме кефи. Но тук по скоро става въпрос а война между рашистките интереси които изпълнява мухльото и тези на БСП.

Нали не сте забравили че не БСП, а Решетников е първоизточника предложил НА бсп кандидатурата на мухльото ?

Това обяснява много неща. И най вече защо мухльото не го интересуват интересите на БСП , а тези на прорашисткото лоби.:hush:

на 13.01.2022 г. в 12:16, attj написа:

И сега тези тримата като свежи Виденовчета управляват държавата, като незнайно защо изчегъртването на свързаните хора с предишните управленци им е най-важно.

ГЕРБ никога не са "чегъртали" толкова колкото тези мошенници.

Дали причината е че сегашните  .. за да не личи колко са некадърни, всички можещи и знаещи хора трябва да бъдат премахнати ?

на 13.01.2022 г. в 0:38, ivottoshev написа:

Всичко пречупваш през твоята призма. Изхарчените пари от правителството били откраднати само защото си свикнал така да е при Боко, сега обвиняваш другите че взимат пари за да пишат по форумите....

ами не. Никога при Боко тиквата не са изчезвали 9 млрд за по малко от месец.

Остави ме мен или Боко... не се ли питаш защо ви лъжат с 5 лв пенсия по горе или по долу си получил , докато 9 млрд ги няма ?

:) 

на 13.01.2022 г. в 10:21, attj написа:

Приближаването на минималната пенсия до средната демотивира хората да се осигуряват.

Да. Това мога и аз да потвърдя. Една женица се пита.. защо аз дето съм работила над 40 години, получавам 410 лв пенсия, а тези които не са осигурени , вземат 370 ?

40 лв разлика 40 години ли са ?

Отделно както видяхме,  1 млнпенсионери вземат по малко , но не това е най важното, а че по малко вземат тези които И ДО СЕГА са вземали МАЛКИ  пенсии.

А увеличението  се отрази на тези вземащи тавана и тези пенсионирали се последните години !

Срам !

на 12.01.2022 г. в 23:21, M.Николов написа:

Никой не спори, че стоките са поскъпнали.

И аз много точно и ясно повторих защо това което казваш е пълна простотия.

Специално за теб ще ти повторя заради излагацията ти :

Комуне, кой ходи в  супера да пазарува вместо теб ? :hit:

Това не влияе на пенсионера ,нали ?  :) 

николоффффф,  съвсем се оака бе комуне :hit:

В кой свят живееш бре комуне. Кой ти плаща сметките ? 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Конституцията не важи за Радев и Петков.  Те са готови на всякакви действия за да услужат и изпълнят необходимото за Прокопиев. Всичко запорирано на всяка цена трябва да се отблокира.  Това е срамно за България    https://zonanews.bg/Zakon i red/radev-narushil-otnovo-konstitutsiyata-s-podpisvaneto-na-ukaza-za-zaharova-kato-shef-na-vks

преди 9 минути, M.Николов написа:

Така ли каза "Пик"?

има един изветрял дятка като Рашков, който ще замести гешев - изветрелите се разбират

https://bg.wikipedia.org/wiki/Никола_Филчев

преди 11 часа, M.Николов написа:

Така ли каза "Пик"?

Не според пик , а според юристи.

ПИК или други неудобни сайтове ти пречат сам да провериш как е проведено гласуването във ВСС и дали указа  на мухльото е редовен ?

:giggle1:

ГЕРБ и сините боклуци са се изнизали като мокри мишки от церемонията за клетвата. А жалкото е, че патриарха ни е болен и не е там. Но пък мюфтията е там и мюсюлманите кой знае колко са щастливи и как ли го тълкуват................ жалкото е, че в България няма някаква висша фигура на евреите. Но пък добре, че липсват католически отчета. След цирка миналата година, нормалните хора не искаме да ги виждаме.

Мъчно ми е, че сме слаба и зависима нация. Мъчно ми е, че нямаме истински български политици, които да бранят България и българското. мъчно ми е, че една президентска клетва не можем да заснемем така хубаво, като последната на Владимир Путин. Беше много го как го снимаха да излиза от кабинета си, минава по коридорите, стълбите,  пътува със автомобила и  чак до залата................. При нас няма тържественост, няма нищо. Вероятно за да не дразним западняците и тяхното самочувствие надуто до небесата, дето е без покритие. Заради тях вече не правим готини национални турнета и концерти в зала 1 на НДК, сакън да не им сринем самочувствието, че малка България може да прави тържествени и модерни културни събития на високо ниво. Отвратена съм!

Четата на Прокопиев до какво друго да доведе!?

преди 15 часа, M.Николов написа:

Така ли каза "Пик"?

Там не зная дали е коментирано това.  А ти докога ще си соцутопист?  Аз съм бил такъв няколко деситилетия.

Мафията напусна парламента. :giggle1:  И без петел съмва! :giggle1:

1000.jpg.1cb44e47736239d0a444c1fac2f5d727.jpg1325225109_ture-3.jpg.64ac48dcd956e2b4ed65494abf1fe9bb.jpg

20000-2.jpg.2500ef47d18899d51d82f6c164100991.jpg

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Мафията напусна парламента. :giggle1:  И без петел съмва! :giggle1:

Че нали точно Румен Радев е петела?    Задкулисието около Капитал много му се радва.

преди 6 часа, miro20 написа:

ПИК или други неудобни сайтове ти пречат сам да провериш как е проведено гласуването във ВСС и дали указа  на мухльото е редовен ?

Да разбирам, че ако има нещо нередно около гласуването във ВСС виновен за това е Президента Радев?

И понеже е подписал предложения му указ е нарушил Конституцията?

:giggle1:

Мирча, нека те светна, че в задълженията на Президента не влиза да надзирава заседанията на ВСС!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.