Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 16 минути, miro20 написа:

"селянчето от Банкя" вземаше решения, а не плямпаше празни алабализми като от партийно събрание на БКП . :hush:

Ама гледам на вас такива алабализми и прах в очите ви харесват :) 

Да. Решението потребителите на електроенергия да излязат на "конкурентният" пазар при прекупвачите и по този начин още едно звено от кръвопийци да се намести по веригата го взе именно Боко през 2019г. В това спор няма.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти си свикнал с глупостите, бълвани на килограм от онова селянче от Банкя, и си забравил как говорят уважаващите себе си политици.

засега 1-во място по глупости е Рашков - нито една негова не е доказана с нито еедин реален факт - реално е само в главите на които са по-по-най от него

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Да. Решението потребителите на електроенергия да излязат на "конкурентният" пазар при прекупвачите и по този начин още едно звено от кръвопийци да се намести по веригата го взе именно Боко през 2019г. В това спор няма.

а сега да те питам, енергията която произвеждаме най евтина ли е - щот аз виждам че в Германия е наполовина колкото нашата

друго ли виждаш - да ти купя очила

sshot-2d6cba392915f0baa.png

Защо днес бизнесът е на среща при президента, попита Борисов и отговори: "Или вече сме реална президентска република, за да отиват работодателите там, или работодателските организации са изчерпали контактите си с правителството".
Нашата цел не е да ги нападаме, а да споделим нашия опит. Това какво е казал президентът ще има значение, когато станем президентска република, каза още той.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borisov-za-sreshtata-na-biznesa-pri-radev-da-ne-sme-prezidentska-republika-veche-video-2295519?fbclid=IwAR1znTpjhIEc6usVNaVmGJdKQApkDNerKEOnhtEmeBIx0mrMIR74nWBYmng

Същото което цитирах, но с акцент на този мн добър въпрос - защо аджеба бизнеса отива при пРезилдента ?

мухльото май почва да прилага модела "доган" . - Седи в сараите и разпределя задкулисно порциите. Като мешере, без официално да поема нито власт, нито отговорност, въпреки че и децата знаят чие е това правителство.

Превръщаме се в държава на абсурдите.

вижте какво намерих в фейса на фъндъкова - дават ги по програма - За по чиста София

BEZ-IME9ca9abb8fbc6700c.png

преди 36 минути, ivottoshev написа:

ooooо, отварям и що да вида - днес тока в Германия е 8 пъти по евтин от нашия

яяяяяяяяяяяя имало и по кьорави от теб и ти харесват поста:) 12 е повече от 95 - логика на фроголюбката:lol6:

sshot-23d4543ff630be75f.png

И звамата с ББ са еднакви галфони. Празни приказки, двуличност, надувки и въздух под налягане. Сигурно е от зодията.

преди 7 минути, Студент-красавеца написа:

И звамата с ББ са еднакви галфони. Празни приказки, двуличност, надувки и въздух под налягане. Сигурно е от зодията.

Без да съм някакъв им фен - много различни са.   Единият е утопист-социалист и популист, а другият може да е тиква, обаче не е такъв и е различен.    И двамата се съобразяват със задкулисието и по това си приличат.     Весела Нова Година на всички съфорумци!

преди 2 часа, attj написа:

Без да съм някакъв им фен - много различни са.   Единият е утопист-социалист и популист, а другият може да е тиква, обаче не е такъв и е различен.    И двамата се съобразяват със задкулисието и по това си приличат.     Весела Нова Година на всички съфорумци!

"Абе, не че харесвам ГЕРБ, ама другите са по-зле" Ех, колко съм ги чувал такива от разни "неподкрепящи Герб" :) 

преди 47 минути, N1K17Y написа:

"Абе, не че харесвам ГЕРБ, ама другите са по-зле" Ех, колко съм ги чувал такива от разни "неподкрепящи Герб" :) 

Имате свобода и тя си е Ваша идилия.

Весела Нова Година! Живи и здрави! Поздрав към "Тролариум"-а който се подвизава тук. Бъдете все така "гнусни" за да не забравяме с каква сволач трябва да се борим!

" Простакът

Простакът е кремък – корав и могъщ, простакът е демон без лик, весдесъщ.  Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш – на кухо простакът звучи.  Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, защото простаци край него вървят и дават му знаци, и правят му път.  Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс. Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви!  За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт, по-страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака."

От новогодишните майтапи из нета :

Топ 50 от казармения
живот на Румен Радев!

Или всички с шинели, или никой без шинел.
Ставането е сутрин, точно в пет, независимо колко е часът!
Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс!
Военното възпитание съществува и в други държави, в това число и чуждестранни.
По време на поход на войниците се полагат по 20 грама масло: 15 грама сутрин и 15 - вечерта...
Какво?! Къде си бил? В тоалетната? Абе вие още малко и на театър ще почнете да ходите…
Сирените вият, звънци, тревога, а той какво: в тоалетната - събул ми гащите, извадил ми го и пикае ли пикае.
Ей, какво правите в телевизионната зала?
- Гледаме видео.
- А, защо работи телевизора?
Курсант, не правете умни физиономии, не забравяйте, че сте бъдещ офицер…
Летят n самолета. Нееее, n е много. Летят k самолета…
Бързо ринете снега, докато не се е разтопил.
Този отровен газ предизвиква главоболие в ставите и костите…
Кой беше школника, дето го запомних сутринта?
Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин.
- Г-н майор, имам дупка в ботуша и влиза вода!
- Аз, колко пъти да те уча, бе. Пробий още една, да излиза.
И така колеги, не се притеснявайте да работите с източници на радиация. Това е напълно безопасно. Ето например някои офицери от флота седят по 3-4 години на атомните подводници, а в това време жените им раждат съвършено здрави деца.
Някой ми е откраднал единия ботуш и ако видя утре някой с три ботуша да му мисли!
Повтарям един милион се пише с шест нули, а половин, с три нули!
Ти може да не блестиш с ум, но обувките ти задължително трябва да блестят..
Бомбите падат не само по сушата, но и по островите!
Защо си такъв брадат, бе? Като малък не са ли те учили да се бръснеш?
Имате на разположение 5 минути… Остават ви още 4 мин. и 99 сек.
Противогазът се поставя на лицевите части на лицето.
Като няма вода, ще си пълните манерките и ще ги държите в шкафчетата. Една манерка мие едно лице и два крака. Който довечера няма вода в манерката, ще му я излея на главата! Ясно ли е?
Никой да не се качва в камионите преди да са дошли...
Сега отивам за риба... Ако нищо не хвана, тежко ви и горко!
Който е прост и не помни, да си записва като мен! Аз имам две тефтерчета!
От пет минути те гледам как половин час се размотаваш!
Бегом марш от мен до другото дърво...
Преди да ми кажете нещо си погледнете пагоните, после погледнете моите и направете разликата.
Който е тъп и не може да запомни текста на песните, нека си ги записва като мен!
Варосайте бордюра в черно!
Проверете дали има дежурен по караула! Ако няма - изпратете още един!
Обърнете покривката, за да не се виждат дупките!
Влез в строя за да не те вали дъжда!
Мое да си вишис, мое да си даже и среднис, мое дипломата да ти е колко портало, тука командва генерала.
Навън е три метра сняг до колене.
Войнишката трапеза не е вкусна, тя е калорична. Тя не се яде, тя се усвоява от организма!
Заключи вратата и ми донеси катинара!
Аз никого не наказвам безнаказано!
Не ме гледайте така! Както съм добър, така ще обърна нещата на 360 градуса.
Кат говориш с мен ще мълчиш.
Летят 100 изтребителя и 200 бомбардировача. Всичко 400 самолета. - Не се получава, др. полковник! - Аз така, приблизително…
Старшината: на бегом, и който тръгне последен е педераст. Аз съм след вас.
Hищо не знаете вие. Знаете ли какъв менингит върлуваше преди години? Знаете ли какво е менингит? От него или се умира или се полудява. Аз съм го карал два пъти…

Добра реч, хареса ми.

ЧНГ 2022!

<<"

Обществото ни се променя, когато всеки от нас осъзнава човешката си отговорност, когато всички ние облагородим отношението си един към друг.

Докато наливаме чашите, нека не забравяме онези, които имат нужда от нашата подкрепа - самотните, слабите, бедните, приятелите и познатите, които преминават физически и духовни изпитания.

Вниманието към ближния е най-запомнящият се подарък, който можем да направим на самите себе си.

">>

преди 16 часа, Без умствен капацитет написа:

Ще запомним, че Борисов си замина от парламента благодарение на ИТН, нова партия, нова, която никога не е била в парламента и сега някой трябва да му чисти мизериите.

преди 22 часа, N1K17Y написа:

Много пъти си го чувала, но все с еднакъв резултат- не вдяваш за какво ти говорят, а си караш стриктно по тъпите опорки. За теб, който не намира за кого да се закачи, за да смени ГЕРБ, е гербаджия. То, бива липса на сиви клетки, ама твоето е парадоксално.

преди 46 минути, absurt написа:

Много пъти си го чувала, но все с еднакъв резултат- не вдяваш за какво ти говорят, а си караш стриктно по тъпите опорки. За теб, който не намира за кого да се закачи, за да смени ГЕРБ, е гербаджия. То, бива липса на сиви клетки, ама твоето е парадоксално.

Само тези, които са гласували 3 пъти подред, за тяхното правителство. Като теб, Сива Клетке :giggle1: Всички вдяваме какво говориш, в ПИК не сте толкова интелигентни, колкото си въобразяваш. 

преди 48 минути, N1K17Y написа:

Само тези, които са гласували 3 пъти подред, за тяхното правителство. Като теб, Сива Клетке:giggle1: Всички вдяваме какво говориш, в ПИК не сте толкова интелигентни, колкото си въобразяваш. 

а аз така ще ти отговоря

Само тези, които не са гласували 3 пъти подред, против тяхното правителство. са Като теб, без Сиви Клетки :giggle1: Всички вдяваме какво говорите, в ФРОГ не сте толкова интелигентни, колкото си въобразяваш. 

преди 2 часа, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Имаше един мем в нета.. нещо от рода.. "търси се снимка на усмихнатия, позитивен и приветлив президент"

За сега никой не е успял да намери такава  :giggle1:

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Добра реч, хареса ми.

Речта бе като от комсомолско събрание.

"стъпили сме на нов оздравителен път" . Кое му е новото със старите служебни провалени и провалящи се министри, и върнати от гробището на историята комунета и разни от ДС ?

"всички ние ще облагородим отношението си един към друг" ..

бла бла бла...

и т.н.

Огледай коментарите под новинарските сайтове за тази реч :) 

Странно как повечето хора са изключително негативно настроени към Зеления Чорап. А уж машините показаха обратното....

Стъпили сме на нов път без мутрягите гроб във властта , но трябва още да се чегърта с голямата шпатула тая сган. Следващата стъпка е отнемането на местната власт от ръцете на борисов.

А негативните коментари наистина ме изненадват и като направиш една малка проверка поне на фейсбук профили, виждаш , че 90% от мрънкачите са изтрещели баби и чичаци, каквито си имаме и тука. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 2 минути, Тoни написа:

Стъпили сме на нов път без мутрягите гроб във властта , но трябва още да се чегърта с голямата шпатула тая сган. Следващата стъпка е отнемането на местната власт от ръцете на борисов.

А негативните коментари наистина ме изненадват и като направиш една малка проверка поне на фейсбук профили, виждаш , че 90% от мрънкачите са изтрещели баби и чичаци, каквито си имаме и тука. 

докато БСП и ДБ са в коалицията - вярвай ми старите няма да бъдат "изчагъркани"

преди 5 минути, Тoни написа:

90% от мрънкачите са изтрещели баби и чичаци, каквито си имаме и тука. 

и се информират само от 1-2 сайта - защото немогат да асимилират че интернет е мн. по голям

преди 28 минути, miro20 написа:

Странно как повечето хора са изключително негативно настроени към Зеления Чорап. А уж машините показаха обратното....

Как ти го роди това кухата кратуна, Миркооо. Къде видя, че "повечето хора са изключително негативно настроени"?!?

В сайта на ПИК или на страницата на ГЕРБ у фейсо може и да е така, ама това не са "всички"

За Баце обаче, над 90% от коментарите в мрежата са негативни. По твоята логика къде трябваше да е в момента ГЕРБ? Дали изобщо трябваше да са в парламента?

Радев да ни обясни защо комунизма пак са го отложили за 22-ри век!?    Нима и нали сега трябваше комунизмът навсякъде по света да е победил?   

преди 17 минути, Тoни написа:

90% от мрънкачите са изтрещели баби и чичаци, каквито си имаме и тука. 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

90% от коментарите в мрежата са негативни. По твоята логика къде трябваше да е в момента ГЕРБ? Дали изобщо трябваше да са в парламента?

:lol6:и ти ли си от тези 90% против ГЕРБ

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4754735604605224&id=100002064935050

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4754708204607964&id=100002064935050

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Как ти го роди това кухата кратуна, Миркооо

По добре виж какви ги "раждат" кратуните на вашите нови любимци :)

Предполагам като верни фенове, ще се къпете по двойки, нали :giggle1:

https://breaking.bg/novini/badete-zdravi-kato-antivaksar-kapete-se-redovno-po-dvojki-i-pochteni-pone-kolkoto-sluzheben-ministar/

Ама де да вденете... то  с квадратни кратуни накъде сте тръгнали не знам.. всеки нов "месия" ви взема акъла :) :)  Като  вица за оная бабичка.. дето не помнела кой немец и е взел акъла... Алцхйамер май се казвал... :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.