Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

@V_A_G_A_B_O_N_D, какво правиш срещу Бойко? Я ни кажи веднага! ! ! 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, Тoни написа:

какво правиш срещу Бойко? Я ни кажи веднага! ! ! 

Зависи срещу кой "Бойко" ...Рашков или Борисов..."За един сватба,за друг брадва"...

преди 31 минути, Тoни написа:

@V_A_G_A_B_O_N_D, какво правиш срещу Бойко? Я ни кажи веднага! ! ! 

каквото правиш и ти - кряка по форумите и след това в реалния свят по нисък от тревата

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Само се чудя... ако беше казал че няма да си слага бустерна доза , щеше ли да го плюеш?

Сега си е сложил и го плюеш, а ако не беше?

Какво да направи, за да удовлетвори Вашите изисквания, господин Трол?

Цитираш ме а не четеш.

Вече казах - каквото и да направи мухльото, чудя се дали въобще има някакво значение, и дали е добра или лоша реклама.

:hush:

Тоя Зелен чорап и мижитурка , със своите противоречиви послания / особенно заради слугинажа му към путлерова Русия/ , нито може да ме убеди, нито разубеди  в каквото и да е.

Или да ти отговоря още по конкретно - за да удовлетвори изискванията ми, просто трябва да подаде оставка или да му бъде предявена процедура по импийчмънт, след което да се продължи с това което Гешев направи запитване към КС.

:)

Но , хайде остави ме мен, въпреки че не можеш :)  - Запитай се сам себе си  - с тази показна акция, мухльото с бустерната доза убеди ли те, или те разубеди да се боцнеш ?

преди 7 часа, miro20 написа:

Вече казах - каквото и да направи мухльото, чудя се дали въобще има някакво значение

Няма значение какво прави - ти ще си го плюеш? И после пак ще разправяш, че троловете в този форум са другите, а ти си света вода ненапита? 

270203435_10219201752707048_1687161028287522800_n.jpg.af943eae46c39ee0499210deb28f2065.jpg

Тоя така и не разбра  какво е тролене.

Не, това не е да критикуваш някой, било то президент, премиер или друг управляващ и властимащ.

Не е тролене да изказваш недоволството си или одобрението във форуми или сайтове.

Тролене е това твоето -  плюене извън темите, "ти такъв ти онакъв" ,  спам, офтопици, генериране на заяжданици  с цел съсипване на дискусия и теми.

Мирча, и да се пенявите и да не се пенявите 66% от гласувалите на последните избори избраха Румен Радев за Президент!

Това е явен знак, какво мислят мнозинството от хората в България за Радев и показва провала на жалките ви тролски опити да го очерните.

преди 11 часа, miro20 написа:

Вече казах - каквото и да направи мухльото, чудя се дали въобще има някакво значение, и дали е добра или лоша реклама.

Тоя Зелен чорап и мижитурка

:)

Но , хайде остави ме мен, въпреки че не можеш :)  - Запитай се сам себе си  - с тази показна акция, мухльото с бустерната доза убеди ли те, или те разубеди да се боцнеш ?

За обида и неуважение на президента в нормалните държави. Демократичните държави се лежи в затвора.

Ако изключим, че е президент и че обиждаш президентската институция и президента, от горе написаното ще получиш глоба за обида и за обикновен човек. 

Тъй, че радвай се че си в недемократична и ненормална държава.

преди 14 минути, M.Николов написа:

Мирча, и да се пенявите и да не се пенявите 66% от гласувалите на последните избори избраха Румен Радев за Президент!

Това е явен знак, какво мислят мнозинството от хората в България за Радев и показва провала на жалките ви тролски опити да го очерните.

С това машинно гласуване проведено по бразилски правила, имах и все още имам огромни съмнения.

Нали се сещаш че където се случи / непредвидимо и на случаен принцип/  да се гласува с бюлетини поради отказ на машини или други причини, странно как резултатите съвпадаха с прогнозите на агенциите :) 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

За Обида и неуважение на президента в нормалните държави. Демократичните държави се лежи в затвора.

А за премиер ? Буда, Тиквата, Толупа ?

Не се сещам да си се самосезирал за обиди към предишния Плевню , Плювню , Чехълчо  и т.н. и т.н.

ах да... само за "нашия" т.е. вашия мухльо не може, правилно ли разбрах ?  :giggle1:

преди 6 минути, miro20 написа:

С това машинно гласуване проведено по бразилски правила, имах и все още имам огромни съмнения.

Нали се сещаш че където се случи / непредвидимо и на случаен принцип/  да се гласува с бюлетини поради отказ на машини или други причини, странно как резултатите съвпадаха с прогнозите на агенциите :) 

А за премиер ? Буда, Тиквата, Толупа ?

Не се сещам да си се самосезирал за обиди към предишния Плевню , Плювню , Чехълчо  и т.н. и т.н.

ах да... само за "нашия" т.е. вашия мухльо не може, правилно ли разбрах ?  :giggle1:

Не помня да съм писал нещо срещу Плевнелиев, а си заслужава. Някаква обида. Относно...

Буда няма нищо обидно, това е на Борисов псевдонима в ДС. Нали е бил доносник? Така си е проправил път към постовете на високите етажи. Той е българския Бел Ами.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Бел_Ами

преди 26 минути, miro20 написа:

Че те прогнозите за резултатите на президентските избори си бяха такива, бре!

Пак греда!

:giggle1:

преди 5 часа, M.Николов написа:

Николов, гласуваха 40% от българите. От тези 40%, 66% са гласували за Радев. Да говориш за "мнозинството от хората в България" какво мислят, ти трябват едни по- различни числа.

И ако най- после вашата дружинка разбере що е това трол, ще бъде голямо постижение за вас.

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

За обида и неуважение на президента в нормалните държави. Демократичните държави се лежи в затвора.

Ако изключим, че е президент и че обиждаш президентската институция и президента, от горе написаното ще получиш глоба за обида и за обикновен човек. 

Тъй, че радвай се че си в недемократична и ненормална държава.

то някои псуваха като хамали по плевналиев - но гледам сега ти лайкват поста че на трябва Радев да се обижда

преди 2 часа, absurt написа:

Николов, гласуваха 40% от българите. От тези 40%, 66% са гласували за Радев. Да говориш за "мнозинството от хората в България" какво мислят, ти трябват едни по- различни числа.

И ако най- после вашата дружинка разбере що е това трол, ще бъде голямо постижение за вас.

По тази логика, нито едно правителство/президент по света не е избран с мнозинство, което означава и че нито едно управление не е демократично. Чакай да позная, пак не съм ти разбрал думите, нещо друго искаш да кажеш. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

По тази логика, нито едно правителство/президент по света не е избран с мнозинство, което означава и че нито едно управление не е демократично. Чакай да позная, пак не съм ти разбрал думите, нещо друго искаш да кажеш. 

хората които негласуват просто казват - тоз не ми харесва и онзи не ми харесва"

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Разбира се, че не си разбрала, както винаги.

Не дискутирам въобще дали е демократично избран. За разлика от теб и твоята дружинка, не ми се привиждат непрекъснато фалшификации на изборите. Просто поправям Николов и съм сложила в цитат израза му, с който не съм съгласна. Чертеж ли ти трябва, че да схванеш? Просто прочети отново поста ми и ако пак не схванеш, дай го на някое дете във втори клас да ти го обясни.

преди 2 минути, absurt написа:

Разбира се, че не си разбрала, както винаги.

Не дискутирам въобще дали е демократично избран. За разлика от теб и твоята дружинка, не ми се привиждат непрекъснато фалшификации на изборите. Просто поправям Николов и съм сложила в цитат израза му, с който не съм съгласна. Чертеж ли ти трябва, че да схванеш? Просто прочети отново поста ми и ако пак не схванеш, дай го на някое дете във втори клас да ти го обясни.

Лелката с претенците за интелигентност пак не може да свърже 2 и 2. Ами нали демокрацията, по дефиниця означава избран от мнозинството. Щом твърдиш, че не е избран от мнозинството, значи не е демокрация. Ама откъде да знаеш какво е демокрация въобще.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Лелката с претенците за интелигентност пак не може да свърже 2 и 2. Ами нали демокрацията, по дефиниця означава избран от мнозинството. Щом твърдиш, че не е избран от мнозинството, значи не е демокрация. Ама откъде да знаеш какво е демокрация въобще.

Наистина си безнадеждно руса тетка. Дори лелка не си, а просто тетка- вечно неразбрала, но пък сипеща бисер след бисер. Продължавай, Аглайке, дете на соросоидната демокрация.438317351_download(16).gif.3f1999c9e65bb325b04db868eb585a35.gif

преди 1 минута, absurt написа:

Наистина си безнадеждно руса тетка. Дори лелка не си, а просто тетка- вечно неразбрала, но пък сипеща бисер след бисер. Продължавай, Аглайке, дете на соросоидната демокрация.438317351_download(16).gif.3f1999c9e65bb325b04db868eb585a35.gif

Пак нямаш какво да отговориш и почна с обидите. Голяма скука си :) 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Пак нямаш какво да отговориш и почна с обидите. Голяма скука си :) 

Ха, ха, много тънкообидна стана, Аглайке. Ама то е, защото ти куца функционалната грамотност. Колко пъти да ти отговарям и обяснявам, като все не схващаш и все си пишеш по едни и същи опорки? Ако пък, наистина съм ти скучна, ще престанеш да се опитваш да ме апострофираш и ще си почина от тъповатите ти напъни.

преди 6 минути, absurt написа:

Ха, ха, много тънкообидна стана, Аглайке. Ама то е, защото ти куца функционалната грамотност. Колко пъти да ти отговарям и обяснявам, като все не схващаш и все си пишеш по едни и същи опорки? Ако пък, наистина съм ти скучна, ще престанеш да се опитваш да ме апострофираш и ще си почина от тъповатите ти напъни.

Забрави за сивите клетки да споменеш. Пак нищо не каза, само жлъч и обиди ти останаха. Жалка картинка. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Забрави за сивите клетки да споменеш. Пак нищо не каза, само жлъч и обиди ти останаха. Жалка картинка. 

Не, Аглайке, пред теб за сиви клетки да се говори, е като в къщата на обесен- за въже! 1850758833_download(16).gif.2c5ada491d4a9de3d9d9d2f65679ade3.gifЕй, го- в предния пост каза, че съм ти скучна, ама забрави в рамките на 3 минути и пак тичаш да се закачаш. Каква жлъч и какви обиди- теб Господ те е обидил по рождение, а аз на умряла кучка/ женско куче, демек, да не вземеш пак да се обидиш/  нож не вадя.  

преди 11 часа, M.Николов написа:

Че те прогнозите за резултатите на президентските избори си бяха такива, бре!

Пак греда!

:giggle1:

"умньо" , екзитпуловете на социологическите агенции показваха далеч по различни резултати за президента , отколкото машинния вот който ти нагласиха

Дори с превес на Герджиков ,ако си следил "надбягването на зебрите" .  Който превес изведнъж следобед, след около 4 следобед когато имаше паритет, бум, и стана тотален обрат за вашия фигурант на мутрите :) 

https://www.clubz.bg/120743-1600_chasa_malka_razlika_mezhdu_parvite_dve_zebri_v_otbornata_nadprevara

В разрез със всички анализи  на поведение на избирателя, който вкупом , масово и ентусиазирано се е втурнал към урните да избира единствено и само мухльото и фигуранта на мутрите.   А тези гласуващи за алтернативния кандидат, изведнъж секнаха и се прибраха да пият рачия :) :) :)

А едни корабчета плуват ли  ? а николоффф ?  :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.