Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

haidukpikaso

Препоръчан отговор

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Ми не. Отиваме към Боковата пионка - бай Каскет, който върши само едно единствено нещо - да пази Бочко и герберастите от разследвания, вместо да защитава закона.

да бяхме, като в руZия, за това изречение влизаш в пандиза.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Хвана се за главата от корумпираните прокурори, които Бочко ѝ прати и половината ги нарита обратно.

Ама "Бочко" има пари. Само да махнем чораПа пРизидент - жална ви майка, комунета руски

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, insec написа:

да бяхме, като в руZия, за това изречение влизаш в пандиза.

Това какво общо има с Октомврийската революция?!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това какво общо има с Октомврийската революция?!?

Кога дойде октомври, бе чугун? Кви революции, кви пет лева. Имате си бащ прокурор - несменяем - работи човека. Къф ти е зора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, ivottoshev написа:
преди 26 минути, miro20 написа:

Какви ББ и гербаристи те гонят бре :) 

Те от 2 години не са на власт.

А бай Каскет? 

Говорим за изпълнителната власт и кой подписва за оръжието .

Защо искаш да разследва ББ и ГЕРБ, след като подписа е на г-жа Лъжа Техноимпексова ???

Шизофрения нещо ?  :) 

преди 14 минути, ivottoshev написа:
преди 26 минути, miro20 написа:

Да,нали идва Кьовеши . И се хвана за главата от лъжите и атаките които плямпаха  за ББ  и ГЕРБ :) 

Хвана се за главата от корумпираните прокурори, които Бочко ѝ прати и половината ги нарита обратно.

Ами не, не идва за това.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, miro20 написа:

Защо искаш да разследва ББ и ГЕРБ, след като подписа е на г-жа Лъжа Техноимпексова ???

Я се върни и прочети пак поста ми.

Недоскив нещо?  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Я се върни и прочети пак поста ми.

Недоскив нещо?  :)

Я ти се върни и прочети това което умишлено си изпусналот цитата  ?

Говорим за изпълнителната власт и кой подписва за оръжието .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

Я покажи мой пост, в който пише такова нещо? Къде съм писал че в случая трябва да се разследва Скъсан Менискус?

Привиждат ти се несъществуващи неща ли? :)

Писал съм че единственото, което прави бай Каскет е да пази Бочко и ОПГ Герб. Той за това е сложен там и за друго не си мърда пръста. Всичко останало като например разследвания или пък защита на държавни интереси не го вълнуват въобще.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, ivottoshev написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

Ами пак отиваме към червенопутинските партии и вицепремиери. Като г-жа Техноимпексова .

Ми не. Отиваме към Боковата пионка - бай Каскет, който върши само едно единствено нещо - да пази Бочко и герберастите от разследвания, вместо да защитава закона.

Ето това ти е израза. Говоря кой е отговорен и кой слага подписите , ти ми репликираш " ми не, водело към бай ти каскет който пазел ББ и ГЕРБ от разследвания "

Пак се осра тошеффффф пак ... :) 

Относно мухльото в Президенството , нека вземе пример от Македония :

https://www.segabg.com/hot/category-the-war/severna-makedoniya-shte-dade-12-boyni-vertoleta-mi-24-na-ukrayna?fbclid=IwAR35tstjI4FVsEpgV1jRDcRM4CBF6y9J1YL8QFKObMRPfQ6m6oypi3rq1zs

срам срам срам ...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, miro20 написа:

нека вземе пример от Македония

Дават скрап (буквално са в съмнително състояние и стават повече за части) и получават скрап.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, miro20 написа:

Ето това ти е израза. Говоря кой е отговорен и кой слага подписите , ти ми репликираш " ми не, водело към бай ти каскет който пазел ББ и ГЕРБ от разследвания "

Пак се осра тошеффффф пак ... :) 

Да. Това съм написал. Само пази герберастите от разследвания.

Друга работа, като например да разследва Нинова, или да защитава интересите на България като намери къде са парите от оръжието, той не върши. Сложен е там само и единствено да пази ОПГ Герб и той само и единствено това прави!!!

Трудно ти е четенето с разбиране ли?!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Да. Това съм написал. Само пази герберастите от разследвания.

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Я покажи мой пост, в който пише такова нещо? Къде съм писал че в случая трябва да се разследва Скъсан Менискус?

на 25.03.2023 г. в 23:18, ivottoshev написа:
на 25.03.2023 г. в 23:02, miro20 написа:

Ами пак отиваме към червенопутинските партии и вицепремиери. Като г-жа Техноимпексова .

Друга работа, като например да разследва Нинова,

Което и аз казах :

:giggle1:

Характерно за трольото тошеффф е че като се осере, обича да продължи с въртенето във фекалиите си

:) :)

или да защитава интересите на България като намери къде са парите от оръжието, той не върши.

Това не е въпрос за разследване бре трольо !

Има си официални договори , има си сделки с легални и официални партньори , има си подписи до министър.

Ние сме официален дори световен прозиводител на оръжие и боеприпаси !!

Всичко е законно , парите са ясни .

Какво искаш да се разследва ???

Вкарай малко мозък в тая куха червена кратуна де ? :) 

А ето тази е по мъж, и има по големи топки от мухльото в Президентството

336896774_5997220280333908_5211137081288

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, miro20 написа:

Което и аз казах :

Характерно за трольото тошеффф е че като се осере, обича да продължи с въртенето във фекалиите си

Ми не, не отиваме, защото бай Каскет не си мърда пръста за да отидем където и да е. Той би се задействал само и единствено ако са застрашени Бочко и престъпната му шайка.

Точно това съм написал още в първият си пост в тази дискусия. Това, че ти виждаш написано нещо друго е въпрос, който касае теб и очният ти лекар а не този форум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, miro20 написа:

А ето тази е по мъж, и има по големи топки от мухльото в Президентството

Поредната, която народа и не я иска и тя ще използва всякакви способи да остане на власт.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми не, не отиваме, защото бай Каскет не си мърда пръста за да отидем където и да е. Той би се задействал само и единствено ако са застрашени Бочко и престъпната му шайка.

Точно това съм написал още в първият си пост в тази дискусия. Това, че ти виждаш написано нещо друго е въпрос, който касае теб и очният ти лекар а не този форум.

Ясно съм цитирал по горе поредицата от твои излагации :)  

Всичко си е ясно и конкретно показано.

Но типредпочиташ да се осираш още в наивните си опити да се измъкнеш :) 

преди 54 минути, maxthon написа:

Поредната, която народа и не я иска и тя ще използва всякакви способи да остане на власт.

Мечтая си да имаме президент с топки който да каже същото - " не неутралитета ни защитава, а украинската армия "

Ордер на арест президента России Владимира Путина, выданный Международным уголовным судом, подтверждает, что глава Кремля лично виновен в военных преступлениях, совершенных в Украине, заявила президент Майя Санду

https://radiomoldova.md/p/8408/майя-санду-об-ордере-на-арест-путина--это-подтверждение-его-личной-вины-в-военных-преступлениях-

Това също май няма да дочакам да чуя от нашия мухльо .

Още за двуличието на  мухльото :

https://bgnes.bg/news/prezident-t-radev-se-gnevi-na-zhurnalisti-zaradi-dvulichieto-si/?fbclid=IwAR1JFxbsJQwE8LsTzSSkBU9RDRP349JfC8u4pO_oeoEkjIzsUfGoJW9rRB4

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, miro20 написа:

Мечтая си да имаме президент с топки който да каже същото - " не неутралитета ни защитава, а украинската армия "

Е какво очакваш да каже марионетка на същите хора, които дърпат конците и в Киев? Мечтите са хубаво нещо.  Нямаме нужда от президент, който да пее в общия истеричен хор, че някой ни защитава. Твърде лицемерно е спрямо украинския (и всяко прокси използвано до тук в историята) народ. Аз ще ти дам оръжие, но пък ще си седя кротко отзад и ще гледам сеира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, miro20 написа:

Ясно съм цитирал по горе поредицата от твои излагации :)  

Всичко си е ясно и конкретно показано.

Но типредпочиташ да се осираш още в наивните си опити да се измъкнеш :) 

Очен лекар ти трябва, Лоботомир Насраний. Никъде не съм писал това, което твърдиш че съм писал. Покажи къде в мой пост пише че трябва в този случай да се разследва Скъсан Менискус. Няма да можеш, нали Насраний? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://www.mediapool.bg/radev-kam-kostov-ne-sme-zabravili-che-bulgaria-be-razprodadena-na-beztsenitsa-news346277.html

е, ако Костов не е виновен, то какъв руZороб ще си, пълен срам за комунизма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...ся...

...че фатмака е подлога на мръсния американец-спор нема...евентуално

уж грипен-мрипен...и накраа клекна за ръждиви ламарини от янките...

но тука е прав-борсука престъпник костов е за народен съд....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, _nib_ написа:

...ся...

...че фатмака е подлога на мръсния американец-спор нема...евентуално

уж грипен-мрипен...и накраа клекна за ръждиви ламарини от янките...

но тука е прав-борсука престъпник костов е за народен съд....

да си казва каквото иска - само балъците се радват на думи, реално какво е станало - дали и ти се кефиш на приказки, зависи колко си с промит мозък

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, _nib_ написа:

..че фатмака е подлога на мръсния американец-спор нема...

той щот подлога на мръсния американец, зарад туй не дава да се праща помощ на Украйна - излиза, че има и чист американец, а тоя мръсния американец изглежда е пак путиниска мърша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Президентът: Има само две оферти за заместваща платформа на МиГ-29 и цената няма да се хареса

Къде са така пропагандираните от нашите атлантици предложения за замяна на нашите самолети?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 27.03.2023 г. в 19:28, ivottoshev написа:

Очен лекар ти трябва, Лоботомир Насраний. Никъде не съм писал това, което твърдиш че съм писал. Покажи къде в мой пост пише че трябва в този случай да се разследва Скъсан Менискус. Няма да можеш, нали Насраний? 

За гьонсурата мурзилка отново :

https://www.kaldata.com/forums/topic/258717-генерал-румен-радев-новият-президент-на-българия/page/489/#comment-5513842

5 ч.  ·

Съпредседателят на Атлантическия съвет на България
Искам да чуя от лидерите на демократичните и евроатлантически партии преди изборите следното:
- Радев,
Още малко ви остана!
За две години почти превърнахте Република България, с помощта на агентите на присъдружната ви руска мафия, в най-ненадеждния съюзник в НАТО и ЕС! Дори РСМакедония изпрати самолети, танкове и хеликоптери безвъзмездно на Украйна! А вие дори снаряди не искате да продадете! Предлагахте каски и жилетки и то само на българското малцинство, та руските окупатори, както ви отговориха украинските българи, да могат да ги избият "защитени"!
Подлагате на нечуван позор и излагация България! Зеленски, фон дер Лайен и Шарл Мишел ви гледат със съжаление и погнуса! Надминахте дори Орбан, който поне не коленичи пред сатрапа Путин в такава унизителна поза и също се включи в инициативата за оказване на помощ с производство на боеприпаси за Украйна. Стигнахте дъното в националното си падение в услуга на най- големия враг на свободна и независима България! И това го правите в името на мира?
На кой мир, господин президент? Има ли още заблудени, които да не разбират, че го правите в името не на Мира, а на "руския мир" - "мирът" на диктатурата, мизерията, безправието и войната.
Никога в българската политическа история, дори по времето на съветско- комунистическата диктатура, не е имало такова лицемерие и такива лицемери!
Имате мирен план? Какъв е вашият мирен план?
Украйна да бъде изоставена и унищожена от руските окупатори?
Преговори на условията, които Путин поставя, т.е. НАТО да се изтегли от Източна Европа?
Вие нормален ли сте? Или смятате заедно с комунистите, нацистите и фашистите на Костадинов, Нинова и останалите национални предатели за трети път да посрещате с китки руските окупатори, та България окончателно да бъде изтрита от картата на Света?
Няма да стане, другарю резидент!
Още малко ви остана!
Времето ви свърши, господа другари!
Крайно време е да се връщате там, откъдето изскочихте и където ви е място - на бунището на Историята!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, M.Николов написа:

Президентът: Има само две оферти за заместваща платформа на МиГ-29 и цената няма да се хареса

Къде са така пропагандираните от нашите атлантици предложения за замяна на нашите самолети?

в края на тази година, сега които ги имаме ги пенсионираме, и повече няма да летят;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, miro20 написа:

И? Там пише ли че в случая трябва да се разследва Скъсан Менискус? Аз виждам само да пише, че бай Каскет трябва да си свърши работата която съответства на поста му.

Ти си този, който вече две страници намеква че и Менискус-а трябва да се разследва. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...