Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Ще ти се, ама тц :) 

Тогава презилдента мухльо игра в синхрон с мафията, олигарсите и ДС задкулисието / с което се бе заобградил плътно/ 

Най забавното е че тогава и мухльото цитира Фалконе за страха ... Сега Гешев цитира същия. "Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж"

Аз не се отказвам от мнението си че зад пРезилдента винаги е стояла мафията и олигарсите престъпници. И най вече червените такива със логични московски зависимости като "екстра" .

:) 

Говориш така защото каза истината за шефа ти Борисов и колко и да лъжеш ние знаем че мафията стой зад ГЕРБ и Борисов а ти продължавай да лъжеш 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 часа, novaki написа:

Говориш така защото каза истината за шефа ти Борисов и колко и да лъжеш ние знаем че мафията стой зад ГЕРБ и Борисов а ти продължавай да лъжеш 

Напротив. пРезилдента мухльо няма никакви врагове измежду червената олгиархия, мафия и Задкулисие.

ФАКТ.

Акцията му срещу прокуратурата с юмручето бе в идеален синхрон с Черепа и неговите агитки ит.н.

За Бобокови , съветниците му с подаръци в ресторанти с назначения в митниците и т.н. е говорено вече много ....

В личенплан как урежда избягването на проверки с Митко СМС-а , също ... това че шеф на съвета му по сигурност или какво се води там, е агент Майстора"  от ДС също няма нужда от коментар...

та, не ми се повтарят 400 страници тема със всичките гафове и престъпления на мухльото петнящ институцията Президентство.

преди 3 часа, miro20 написа:

Най забавното е че тогава и мухльото цитира Фалконе за страха ... Сега Гешев цитира същия. "Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж"

нямам спомен друг път да си бил пред такава драматична дилема: гешев, дали сега е с лойко, който задкулисно го направи гл. прокурор или със мунчо, който де факто и де юре го назначи за гл. прокурор. 😏

Релакс, не се заяждам този път - понякога наистина интригите са неразбираеми, и Джепа се беше подвел по копейката, и аз трябваше да се досетя още тогава за заверата м/у лойко и мунчо. Та в случая пак така и аз не мога да си обясня каква е крайната цел, която се търси с този театър, който ни разиграват сега - освен да правят някакви опити да хвърлят прах в очите на ЕС, друго не се сещам какво да предположа.

преди 1 час, miro20 написа:

Напротив. пРезилдента мухльо няма никакви врагове измежду червената олгиархия, мафия и Задкулисие.

ФАКТ.

Мдааа, щом нямаш врагове значи си от мафията, обаче бившият бодигард на Маджо и шеф на бригадите от биячи на СИК - Бочко Банкянски е чист като сълза :giggle1:

преди 2 часа, miro20 написа:

В личенплан как урежда избягването на проверки с Митко СМС-а

В личен план как ЗАПОВЯДВА спиране на митническа проверка срещу личен приятел (Мишо Бирата) с обаждане до шефа на митниците в един през нощта...

преди 1 час, ivottoshev написа:

В личен план как ЗАПОВЯДВА спиране на митническа проверка срещу личен приятел (Мишо Бирата) с обаждане до шефа на митниците в един през нощта...

Стари фейкове ли ще повтаряме ?

Пак ще ти препоръчам търсачката да си намериш сам където покойния Танов обясни  какво и защо е провеждано,как е върнат лиценза и т.н.

:hush:

Мдааа, щом нямаш врагове значи си от мафията, обаче бившият бодигард на Маджо и шеф на бригадите от биячи на СИК - Бочко Банкянски е чист като сълза :giggle1:

Ами когато зад теб са всички червеномутренски олигарси с които сихроннопровеждаш активни мероприятия в тяхнаполза и срещу техни врагове , ако повечето от тях са с проблеми със закона, ако си се обградил със изцяло червени съветници и сътрудници в Президентството, някой би си задал въпроси ... Не и вие де.

Относно фирмата на ББ няма неизяснени въпроси .

Сегашните въпроси са когато виден политик се черви като домат при споменаването на Маджо заради  молба на един друг да "уреди нещата" че на него не му вдига телефона ...

И този виден политик не е ББ, а от сборището на пребоядисаните  "демократи"  с коминтерновско минало.

Очевидно все  още е такъв модела а ? При проблеми да търсиш връзки с мутри ?

Други въпроси възникват /но не и у вас/ когато същия виден политик на бегом излиза от НС за спешна срещя в дипката на също известни бизнесмени ... по известни с връзките си и с мухльото от Президенството и с които се съгласуват закони .

преди 2 часа, insec написа:

Релакс, не се заяждам този път - понякога наистина интригите са неразбираеми

О ,аз нямам проблеми , за мен интригата също е мн интересна. Затова казах - независимо в чия полза биха излезнали подробности, с интерес ще следя.

И че реално няма абсолютно нищо съществено казнао пряко Гешев срещу ББ.

Единствено което разбрах е че му е "препредавано" и то през няколко човека някакви послания. 

Дали не са "послания"и намеци  нарочно правени от името на ББ  под флщив флаг ?

Не мисля че на ББ му е нужна толкова сложна система за да натисне  Гешев . Ако въобще е искал де.

Странно е и игнорирането надалеч по важни играчи ,които мноооого повече от ББ натискат и са срещу Гешев.

Направо бих се обидил на тяхно място ! :) 

Как не спомена Гнома поне... оня на ставане и лягане плюе Гешев , веднага се хвърли за версиите с инсценировките  и т.н. и т.н

Що министри и министърки му искаха оставката.... и кой ли не !

:) 

Амане.. дъвката ББ който от две години го няма в управлението и лостовете , е най удобна :)

преди 7 минути, miro20 написа:

Пак ще ти препоръчам търсачката да си намериш сам където покойния Танов обясни  какво и защо е провеждано,как е върнат лиценза и т.н.

Не ме интересува какво е обяснявал Танов. След като са му ЗАПОВЯДАЛИ да спре проверката, най-логичното нещо е и да му заповядат какво да обяснява след изтичането на инфото. 

Единственият сигурен ФАКТ е, че премиер на държава се обажда в един през нощта на шефа на митниците за да спре проверка срещу негов приятел. Това в белите държави би трябвало да е последвано най-малкото с оставка! 

току-що, ivottoshev написа:

Не ме интересува какво е обяснявал Танов

Естествено.Виж как зачеркна абсолютно всичко след това изречение ? :) 

преди 14 минути, miro20 написа:

Относно фирмата на ББ няма неизяснени въпроси .

Няма разбира се. Нали не мислиш че мафиотска структура като СИК ще наеме външна фирма за да ги охранява?

пп

А като каза обаждания... сега деградацията е още по голяма . При незаконния арест на ББ например, министъра и гл. секретар дори не са занели за операцията :giggle1:

преди 1 минута, miro20 написа:

Естествено.Виж как зачеркна абсолютно всичко след това изречение ? :) 

Аз боравя с факти, а ти ми цитираш какво са му заповядали на Танов да каже, след като е изтекла информацията че са му заповядали да спре проверка срещу приятел на Шефа.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Не ме интересува какво е обяснявал Танов.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Аз боравя с факти,

Не, ти боравиш със лъжи,спекуалции, незнание ипак лъжи и пак спекулации и фейкове. Никога фактите не са те интересували , затова и не искаш да чуеш какво е казал и обяснил .

преди 16 минути, miro20 написа:

Не мисля че на ББ му е нужна толкова сложна система за да натисне  Гешев . Ако въобще е искал де.

именно - чак такива екстремни изпълнения, само за да си подаде гешев оставката .......

преди 21 минути, miro20 написа:

....далеч по важни играчи .....

МОЛЯ? Искаш да кажеш, че Господин Борисов не е важен, така ли? Че последния мохикан на евроатлантизЪма у нас е без значение? :giggle1:

преди 1 минута, insec написа:
преди 25 минути, miro20 написа:

....далеч по важни играчи .....

МОЛЯ? Искаш да кажеш, че Господин Борисов не е важен, така ли? Че последния мохикан на евроатлантизЪма у нас е без значение? :giggle1:

Е то е очевидно кой е във реалната власт от няколко години . 

Не, не е ББ.

Хунтата на шмекерите и служебните мухльовци , слуги на олигархията имафията.

преди 4 минути, miro20 написа:

Не, ти боравиш със лъжи,спекуалции, незнание ипак лъжи и пак спекулации и фейкове. Никога фактите не са те интересували , затова и не искаш да чуеш какво е казал и обяснил .

Ти боравиш с опорки, стремящи се да оправдаят неудобните ФАКТИ. Не минава номерът, Фейкометчо. И децата в детската градина не вярват на тези фантасмагории.

Е не съм аз този който отказва да чете и слуша кой какво е казал и обяснил зал ицензите и т.н.   :) 

ама  не ми пречиш. ти си доказан фейкомет, така че никой не очаква от теб да четеш или да се интересуваш от факти . :)

преди 20 минути, miro20 написа:

Е то е очевидно кой е във реалната власт от няколко години . 

Не, не е ББ.

и гешев вече го предаде цъ цъ  нигу исрам

Е не съм аз този който отказва да чете и слуша кой какво е казал и обяснил зал ицензите и т.н.   :) 

ама  не ми пречиш. ти си доказан фейкомет, така че никой не очаква от теб да четеш или да се интересуваш от факти . :)

След като са му заповядали да едното, е близко до акъла че са му заповядали и да замаже гафа.

Фактът е че в нито една бяла държава, няма да се обажда премиер за да спре проверка срещу негов приятел и това да остане без последици ако се разчуе, каквито и алабализми да измислят в негова защита.

Е точно това ти е проблема. Че след като нито знаеш, нито искаш да четеш изяснения случай, продължаваш да си плямпаш глупостите, без да осъзнаваш защо са глупости :) 

Ми никой друг не ти е виновен че си осран фейкомет, от теб самия. :) 

Е точно това ти е проблема. Че след като нито знаеш, нито искаш да четеш изяснения случай, продължаваш да си плямпаш глупостите, без да осъзнаваш защо са глупости :) 

Случаят е ясен отдавна. "Изяснението" за което говориш ти, е посредствен опит да се замаже гафът.

Случаят е ясен отдавна

Именно ! Но щом си решил да се излагаш със стари фейкове, кой съм аз че да ти преча :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Именно ! Но щом си решил да се излагаш със стари фейкове, кой съм аз че да ти преча :) 

Да само че този който се излага си ти като пишеш опорки на които няма да повярват и в детската градина

преди 44 минути, miro20 написа:

Аз боравя с ФАКТИ. Среднощното обаждане на български премиер до шефа на митниците за да спре проверка срещу свой приятел е ФАКТ. 

Твоето са изсмукани от пръстите оправдания, целящи да прикрият гаф, за какъвто в белите държави би трябвало да хвърчат глави.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

гаф, за какъвто в белите държави би трябвало да хвърчат глави.

Ами в белите държави, примерно Китай, това се случва. :)

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Аз боравя с ФАКТИ. Среднощното обаждане на български премиер до шефа на митниците за да спре проверка срещу свой приятел е ФАКТ. 

Твоето са изсмукани от пръстите оправдания, целящи да прикрият гаф, за какъвто в белите държави би трябвало да хвърчат глави.

Фейкомет :) 

Класически :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

Фейкомет :) 

Класически :) 

много правилно се описа @miro20 най големият фейкомет си

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.