Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Нали туй казвам, не можем всички да бъдем като теб, звездите да ни говорят.

:laughing4:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 849,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Проф. Пламен Киров пред novini.bg: Президентът не е направил никакви нарушения на законите, наблюдаваме политически акции срещу него

Казва ви го бивш конституционен съдия!

"Президентът не е направил никакви нарушения. Всичко, което наблюдаваме са политически акции срещу него. Всеки има право да отстоява свои позиции на протести, които са разрешени по Конституция и няма нищо лошо в това. Една жълтопаветна политическа формация тренира години наред това, няма лошо да го прави и сега."

"Проблемът идва от това, че онези, които искат да управляват държавата, не желаят да имат опозиция. Никой да не се противопоставя и на най-безумните и противозаконни идеи и действия от тяхна страна. Да, ама не, не може така и не става по този начин."

преди 14 минути, M.Николов написа:

Проф. Пламен Киров пред novini.bg: Президентът не е направил никакви нарушения на законите, наблюдаваме политически акции срещу него

Казва ви го бивш конституционен съдия!

"Президентът не е направил никакви нарушения. Всичко, което наблюдаваме са политически акции срещу него. Всеки има право да отстоява свои позиции на протести, които са разрешени по Конституция и няма нищо лошо в това. Една жълтопаветна политическа формация тренира години наред това, няма лошо да го прави и сега."

"Проблемът идва от това, че онези, които искат да управляват държавата, не желаят да имат опозиция. Никой да не се противопоставя и на най-безумните и противозаконни идеи и действия от тяхна страна. Да, ама не, не може така и не става по този начин."

защо това не е вярно , а е вярно че Борисов е виновен - разлика в фактите има ли - май имаш избирателно късогледство:D

преди 3 минути, M.Николов написа:

Дал съм ти мнението на експерт по темата.

а тоза експерт що не каза че Борисов е виновен - да не се вижда добре цирка ли, явно имаш перде на очите:D

преди 2 часа, M.Николов написа:

несхвана ли в момента ни играят ЦИРК

преди 8 часа, M.Николов написа:

Ами .. ти кажи,след като се оказа че много от първото СДС се оказа контролирано от червеното задкулисие , ДС агенти и т.н. по един или друг начин .

Чукни да видиш и какви патосни простотии говори за пРезилдента и как му се възхищава.

В странно интересна групичка се споменава неговотоиме в едни стари неща от Бивол  ако е същия Кольовски :

преди 20 минути, miro20 написа:

Ами .. ти кажи,след като се оказа че много от първото СДС се оказа контролирано от червеното задкулисие , ДС агенти и т.н. по един или друг начин .

Мире, ... хм ... ОК, да, контролирано бе от "червени", но не намесвай служители на ДС. => Във всяка държава има агенти по сигурността. = Те с политика не се занимават!!! 

Отделно това ... хм ... мнозина от тази служба вече са покойници ... хм ... а за тях или добро ... или нищо ... 

:) Смешно ми става като се изкажеш по този начин ... :) = Едно е видно -> Не си запознат с ролята на определени служби.... :) Да смяташ, че те "дърпат конците" е признак на невежество ... :)    

преди 7 минути, дioiд написа:

Мире, ... хм ... ОК, да, контролирано бе от "червени", но не намесвай служители на ДС. => Във всяка държава има агенти по сигурността. = Те с политика не се занимават!!! 

Отделно това ... хм ... мнозина от тази служба вече са покойници ... хм ... а за тях или добро ... или нищо ... 

:) Смешно ми става като се изкажеш по този начин ... :) = Едно е видно -> Не си запознат с ролята на определени служби.... :) Да смяташ, че те "дърпат конците" е признак на невежество ... :)    

Е колко да са покойници ... пРезилдента мухльо  първата му рабтоа бе да се заобиколи с такива, и с всякаква червена сволочь. Това между другото , бе за пръв път от новата ни история.

Всички предишни президенти що годе спазваха негласно един видлустрация - да не назначават такива в институцията.

Е , Зеления чорап наруши тази традиция.

не, не са покойници, а например агента от ДС "Майстора"  му е шеф на стратегическия съвет.

И това с ахората които съветват и определят поведението и цялостната политика и стратегия на президента, а понеже вече две години е на власт - определят цялостната посока на държавата.

Срам. Тотален срам и унижение.

:hush:

преди 2 минути, miro20 написа:

пРезилдента мухльо

Ех ,,,, Мире ... :) .... :) .... :) .... С този изказ от улицата кого впечатляваш???!!! :) 

Иначе, разсъжденията ти са "тотална щета"!!! = Нормално поведение на човек който не е българин ... :) 

"Аз пак се обърках, приятели. Нали преди година ППДБ викаха "Мутри вън", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо днес пак викат "Мутри вън", когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум?"

Много точно казано!

преди 1 час, M.Николов написа:

"Аз пак се обърках, приятели. Нали преди година ППДБ викаха "Мутри вън", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо днес пак викат "Мутри вън", когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум?"

Много точно казано!

Аууу... сега било "много точно казано" , а преди когато ви говорех че мухльото с юмручето , действащ в синхрон с Черепа и платениите му агитки, ВКАРАХТЕ  мутрите във властта, яростно спореше а ?

И  че отрочетата насъщия този мухльо про100киро и плъха Петигрю са далавераджии и мошенници  , а вие си ги защтиавахте и "им давахте шанс"   ? :) 

:) 

Ах какъв катарзис, ах какъв когнитивен дисонанс :) :) :)

на 31.05.2023 г. в 7:00, дioiд написа:

Иначе, разсъжденията ти са "тотална щета"!!! = Нормално поведение на човек който не е българин ... :) 

Когато комунета доказани антибългари  ми говорят това, знам че съм абсолютно прав  :) 

Нещо за агентите на ДС даима да кажеш ? Май не :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 минути, miro20 написа:

Аууу... сега било "много точно казано" , а преди когато ви говорех че мухльото с юмручето , действащ в синхрон с Черепа и платениите му агитки, ВКАРАХТЕ  мутрите във властта, яростно спореше а ?

И отново го твърдя, към онзи момент Герб бяха мутри.

И все още са си мутри.

А че новите от ПП се оказаха шарлатани е друг въпрос.

Тук въпросът е защо шарлатаните и умнокрасивите жълтопаветници искат да правят общо правителство с мутрите?

комунетата сте в тотален ступор и дезориентация.

Когнитивен дисонанс.... :laughing4:

Виждаш нещо нелогично в това което съм написал ли?

Не знам дали е когнитивен, но вие наистина в момента сте в абсолютен дисонанс.

Единствения ви шанс да се върнете в политиката е да приемете правителство с ППДБ и то при техните условия(да, тези същите "шарлатани и измамници" това по твои думи), защото така ви натискат от посолствата.

:laughing4:

Добре ви се получи това, че Руди Гела пусна записа от конференцията, та сега да имате очи, малко да промените условията на ППДБ

Но това по никакъв начин не променя факта, че мутрите ще правят правителство със шарлатаните и измамниците!

:hush:

преди 27 минути, M.Николов написа:

Тук въпросът е защо шарлатаните и умнокрасивите жълтопаветници искат да правят общо правителство с мутрите?

Взаимно оцеляване. Не е толкова трудно. Пералнята работи по план и като гледам Баце даже няма проблем и в момента да се коалира с тези, които го арестуваха и както се оказа хем ще го перат, хем после и ще го хвърлят на бунището (поне така е плана им). И засега е важно в момента да оцелее, а после с шарлатаните ще се разправя на по-късен етап.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Виждаш нещо нелогично в това което съм написал ли?

Това са трудни въпроси за него. Каже нещо и като се стигне да се обяснява защо и изпада с ступор и дезориентация. И най-лесното е да си проектира състоянието върху някой друг - Не съм аз, онзи е....

Баце го натиснаха от европейските посолства и той нямаше избор и клекна.

А европейците го натиснаха заради американците, които пък лобират за ППДБ.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Баце го натиснаха от европейските посолства и той нямаше избор и клекна.

А европейците го натиснаха заради американците, които пък лобират за ППДБ.

И от толкова въртене - експерти, без експерти сега пак сме на старото 20, че няма да има министри на Герб и ДБ. И на практика се случва точно това, което си казаха шарлатаните на сбирката. Боко изпран и доволен и тия къде се кълняха, че ще го затворят сега ще крадат заедно с него. Пък то нека си приказват, че не са коалиция.

Определено ще има промени, може да не са на повърхността, но отдолу Герб ще получат нещо допълнително, след издънката със записа.

За нас нищо положително от цялата работа, мутри и шарлатани ще ни управляват.

Снежана Тодорова: Журналистиката трябва да е на мястото си и да не спестява морални въпроси на антиморалните

"В последните дни станахме свидетели на потресаваща низост, демонстрирана от водеща политическа сила с претенции да състави ново българско правителство. Тя без капка свян признава достоверността на свои изразени неофициално скандални позиции, засягащи националната ни сигурност и самите устои не даже на политическия, а на елементарния общочовешки морал.

Същевременно пак тази сила и нейните фенове се опитват да отклонят вниманието от самодискредитацията си, атакувайки безоснователно държавния глава, изразил мнението за тях на преобладаващата част от българското общество. Обвиняват го като проводник на интересите на чужди сили, макар не той, а самите те да са провъзгласили, че съгласуват действията си с „посолствата”.

От същите тези шумни агитки вчера прозвучаха призиви за „Майдан” у нас и че трябва „да се пусне кръв”. Днес политически лидер в изявление за медиите окачестви всичко случващо се и дискредитиращо институциите като „пълзящ фашизъм”."

Да се обявим за тотален БОЙКОТ НА ПП-ДБ на новите избори писна ми тези  да ни въртят на малкият си пръст и да ни държат като заложници . Престанете да гласувате за тях толкова ли сте слепи и прости ? явно ДА а ви имах за възпитани хора каква промяна искате ли .

Да сте се сещали, когато безмозъчно лаехте срещу герб - естествено, че по- добре мутри, отколкото фашисти да управляват държавата. Ако искате фашистите да вземат властта ще трябва да докарате положението "или фашисти, или ислямски джихад" - тогава наистина фашистите ще са по- добрия избор.

преди 4 часа, adersa написа:

Да се обявим за тотален БОЙКОТ НА ПП-ДБ на новите избори писна ми тези  да ни въртят на малкият си пръст и да ни държат като заложници . Престанете да гласувате за тях толкова ли сте слепи и прости ? явно ДА а ви имах за възпитани хора каква промяна искате ли .

Представителите на "някой друг ми е виновен" имате 180 депутата, кой ви пречи да си управлявате ? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.