Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, Coco1 написа:

Комунисте не вървиш.

Я отдавна съм спрял ... а ти душо на где джалем, джалем??? = Май към ко мен ме чака = смърт!!! :) 

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 4 минути, Coco1 написа:

радеФ ти докара самолета :giggle1:

Абе инфант, да видим до де ти си со туй ко ти е между ушите ... :) 

Ей, знам, че умопобъркани има, но ти к'во = като мое доказателство ли се явяваш??? :) 

п.п. Благодаря ти, че доказваш, че има умопобъркани!!! 

току-що, дioiд написа:

Абе инфант, да видим до де ти си со туй ко ти е между ушите ... :) 

Ей, знам, че умопобъркани има, но ти к'во = като мое доказателство ли се явяваш??? :) 

Гълтай лосиона

Няма налично описание на снимката.

Гълтай лосиона

Лапни си чучура, пъ тогава ке се мериш со ме бе ко, ко ... или куку де жур ... :) = Малко е егото ти и си = недатакован ..., Но, не я ке ти бивам от де ще забременееш ... :) 

току-що, дioiд написа:

Лапни си чучура, пъ тогава ке се мериш со ме бе ко, ко ... или куку де жур ... :) = Малко е егото ти и си = недатакован ..., Но, не я ке ти бивам от де ще забременееш ... :) 

Бабата-комунистка 

Няма налично описание на снимката.

Бабата-комунистка 

преди 9 минути, Coco1 написа:

нАЧалнико ти

Доказваш инфантилността си ... :) = Ъ???

п.п. Не ми пречиш, просто доказвам, че си ... без някои атрибути между краката ,... :) 

п.п. Един мъж не доказва, а показва какъв е!!! = Ай къ направиш деца ... може и да ти обърна по=внимание .. ,:)  = До тогава = си нищожество .... :) 

= Ти из вън тъдява никой ли си??? 

преди 7 часа, miro20 написа:

Защо не и кандидатура като Анастас герджиков. Той пък е галактики по високо от чорапа.

Не знам дали знаеш, ама Хранимайко Герджиков беше победен с рекордна разлика. Няма друг по-слаб кандидат през този век, дори и леля Цецка се представи по-добре.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Бабо знаем те

Ти, ко ко, нямаш ли си петел, а си в безсъзнателност??? :) 

Или: Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин. 

п.п. Не е проблем, че си зомби, но що драпаш да си на този свят??? :) 

преди 1 час, дioiд написа:

Ти, ко ко, нямаш ли си петел, а си в безсъзнателност??? :) 

Или: Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин. 

п.п. Не е проблем, че си зомби, но що драпаш да си на този свят??? :) 

Разбрах те 

Снимат пияни японци, за да ги засрамят - Азия - Новини Бг

преди 4 часа, ivottoshev написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

Защо не и кандидатура като Анастас герджиков. Той пък е галактики по високо от чорапа.

Не знам дали знаеш, ама Хранимайко Герджиков беше победен с рекордна разлика. Няма друг по-слаб кандидат през този век, дори и леля Цецка се представи по-добре.

В държавата на бай ганьовците , чалготеките , промитите комунета рашисти като теб, изрожденци с рашистки знамена, и Стивън Хокинг да се бе кандидатирал, няма шанс срещу ватенката.

Не може да не си гледал едно идиотско ТВ шоу с един дребен водещ което засичам отвреме на време... дето  два отбора уцелват въпроси от рода " какво са казали 100 жени" .

е, често верните отговори нямат   нищо общо с логиката на въпроса, а ... какво са казали 100 жени ... :giggle1:

Че и държавата ни е абсолютно огледало на това шоу ...

Самия факт че го изтъкваш избирането като аргумент, показва и твоето ниво ...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 27 минути, miro20 написа:

и Стивън Хокинг да се бе кандидатирал, няма шанс срещу ватенката.

Какъв Хокинг, какви парашутисти, какви пет лева на цяло? Радев дори и жена си да беше пуснал да се състезава с Хранимайко Герджиков , и тя щеше да го сгази като куцо пиле - зелен домат.

Нямаше толкова жалка картинка като Хранимайкото, дори и леля Цецка преди него беше по достоен кандидат.

преди 27 минути, miro20 написа:

В държавата на бай ганьовците , чалготеките , промитите комунета рашисти като теб

Какво пише на страниците стенвестника в антрето на Тролската централа, и каква е реалността извън стените ѝ са две съвсееееем различни неща.

Без купеният, и най вече административният и корпоративният вот за герберастите, резултатите им и на парламентарните избори щяха да са такава трагедия, каквато бяха резултатите за кандидат-президентите им леля Цецка и Хранимайко Герджиков, щото на президентските избори на почти никой не му зависи хляба от победителя и повечето хора гласуват по съвест. Резултатите са повече от показателни :hit:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Какъв Хокинг, какви парашутисти, какви пет лева на цяло? Радев дори и жена си да беше пуснал да се състезава с Хранимайко Герджиков , и тя щеше да го сгази като куцо пиле - зелен домат.

Нямаше толкова жалка картинка като Хранимайкото, дори и леля Цецка преди него беше по достоен кандидат.

Какво пише на страниците стенвестника в антрето на Тролската централа, и каква е реалността извън стените ѝ са две съвсееееем различни неща.

Без купеният, и най вече административният и корпоративният вот за герберастите, резултатите им и на парламентарните избори щяха да са такава трагедия, каквато бяха резултатите за кандидат-президентите им леля Цецка и Хранимайко Герджиков, щото на президентските избори на никой не му зависи хляба от победителя и повечето хора гласуват по съвест. Резултатите са повече от показателни :hit:

Точно за това твоето ниво говоря. :) 

ама как се уцели, и аз не бих го направил по добре, дори да исках ... :)

Герджиков е галактики и над Зеления Чорап, и над такива като теб, със Вселени ...

преди 14 минути, M.Николов написа:

Интересно защо ли хората не го одобриха?

:)

защото комунетата  антибългари като теб, и много излъгани хора които не се интересуват много от политика, а се влияят от пи-ар, повЕрваха на рашистката слуга и мухльо повече .

Все пак точно затова се правят кампаниите.

А колкото повече байганьовци и промитимозъци като вас, толквоа по лесно се попива тази кампания.

Решетников и рашистките служби не са прости, и това съм гопризнавал винаги .

Кои са българи и кои не, не си ти човека, който може да прецени това.

Мнозинството така е решило и така ще бъде.

Така е в демокрацията, Мирча, свиквай!

Ако нещо не ти харесва в демокрацията, винаги можеш да стегнеш куфарите за някъде.

преди 11 минути, M.Николов написа:

Кои са българи и кои не, не си ти човека, който може да прецени това.

Мнозинството така е решило и така ще бъде.

Така е в демокрацията, Мирча, свиквай!

Ако нещо не ти харесва в демокрацията, винаги можеш да стегнеш куфарите за някъде.

Знам знам...

Нали разбираш колко е извратено това да го казва промито комуне което мрази демокрацията ???

:giggle1:

Та нали точно затова и ти си гласувал за Зеления Чорап и до сега си му фен, независимо колко е тъп, колко компрометираща информация за него има от началото на тази тема.

Че е предложенот чужди служби ,  че кампанията му е финансирана неясно от безработни и "сламени човеци"  с по 400 лв , че се заобиколил с ДС червни агенти от Задкулисието , че говори едно, прави друго ,че се доказа отдавна че е рашистка марионетка  и т.н. и т.н.

Всичко си  готов да преглътнеш .

Защото си мечтаеш за авторитарна еднолична власт... / ама само ако е от вашите/  Както в Путлерланд.

Парадокса е че и у нас и на Запад точно тези които най много се позлват от привилегиите на западната демокрция и система, най много я плюят и си мечтаят за диктаторски режими и подобни простотии ??

И комунетата и новите Изрожденци сте прекрасен пример.

жалка работа.... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 часа, miro20 написа:

Та нали точно затова и ти си гласувал за Зеления Чорап и до сега си му фен, независимо колко е тъп, колко компрометираща информация за него има от началото на тази тема.

Фейк до фейка, мила моя майно льо. Скалъпените опорки от шефовете ти в Тролската централа не са "компрометираща информация", колкото и да ги повтаряш. 

Примерно:

Радев бил виновен за шпионите-полковници, защо е главнокомандващ на армията, а се оказа че гнилите ябълки са в министерството за което отговарят Бочко и Каракачантичката. Нали помниш повода заради който изтърси станалото легендарно "тези думи не са мои"?

или

Радев е нарушил министерските разпоредби за Ковид19, нищо че те влизаха на сила чак на следващият ден. Помниш ли тогавашните си гърчове си и как мина през "нарушил е заповед на областния управител", и на края когато всичко друго отпадна се оказа че Радев е нарушил единствено... публикация в пресата в която пише че сбирките евентуално може да са забранени

или

...........

или

..........

и тн., и тн., и тн............

преди 6 часа, miro20 написа:

Че е предложенот чужди служби ,герберастите са СЪЗДАДЕНИ от чуждите служби чрез парите на немски фондации 

че кампанията му е финансирана неясно от безработни и "сламени човеци"  с по 400 лв, тук да не стане като с "пет години в колония", демек да има такива случаи броящи се на пръстите на едната ръка, а ти да се опитваш да ги представиш като закономерност?

че се заобиколил с ДС червни агенти от Задкулисието, сред герберастите има много повече "агенти на задкулисието"

че говори едно, прави друго ,че се доказа отдавна че е рашистка марионетка  и т.н. и т.н. Тук линк ще има ли, или ще си остане само като: "една жена на пазара каза"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.