Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 минути, Coco1 написа:

Какъв верен и достоен комунист от последните редици :giggle1:

Някаква друга опорка освен "комунист" ще измислите ли? О, забравих, че всеки който не споделя розовите сънища на умнокрасивите тутакси бива обявяван за комунист. 

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 792k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 5 минути, treyyy написа:

Някаква друга опорка освен "комунист" ще измислите ли? О, забравих, че всеки който не споделя розовите сънища на умнокрасивите тутакси бива обявяван за комунист. 

Другарю комунист, толкова сте объркан, че получавате раздвоение. Но сте кадър на Мосейково

току-що, Coco1 написа:

Другарю комунист, толкова сте объркан, че получавате раздвоение. Но сте кадър на Мосейково

Никога не съм бил комунист и даже твърдя, че комунисти в България не е имало още от ерата на Живков, когато номенклатурчиците от КПСС и БКП ги доизтрепаха. 

За сметка на това психодесните продължавате да се борите с Торбалан. Внимавай, че е опасно за психиката и ето до къде води: Драма! Самоуби се един от основателите на СДС, който поиска кожите на комунистите на стената. Според запознати е скочил от 6 етаж.  

Дали е извикал: Комунистите идват.

преди 53 минути, treyyy написа:

Хайде стягайте редиците и издигнете пак някой мухляр като Плевнелиев или недоразумението Панов.

Плювню,чехълчо, и всякак както е наричен Плевнелиев е класи над сегашния Зелен Чорап.

Въпреки хейта , и втрешното и международно признание при посещения  и изграден имидж на България е пъти по добро от сегашното на мухльото.

Защо не и кандидатура като Анастас герджиков. Той пък е галактики по високо от чорапа.

преди 9 минути, treyyy написа:

Никога не съм бил комунист и даже твърдя, че комунисти в България не е имало още от ерата на Живков, когато номенклатурчиците от КПСС и БКП ги доизтрепаха. 

За сметка на това психодесните продължавате да се борите с Торбалан. Внимавай, че е опасно за психиката и ето до къде води: Драма! Самоуби се един от основателите на СДС, който поиска кожите на комунистите на стената. Според запознати е скочил от 6 етаж.  

Дали е извикал: Комунистите идват.

Като кадър на Мосейково, другарю комунист шизото те напъва здраво.

преди 59 минути, Coco1 написа:

Като кадър на Мосейково, другарю комунист шизото те напъва здраво.

Нещо по-смислено не успя ли да роди тази едноока глАва? 

преди 29 минути, Coco1 написа:

Смислено, за безмислен комунист :giggle1:

Да, така е, но защо все пак имаш мисъл за омраза към ту комунисттъ??? Етъ ковал ли те е, т.е. из насилил ли те е и те е разхлабил "халката"??? :) 

преди 9 минути, дioiд написа:

Да, така е, но защо все пак имаш мисъл за омраза към ту комунисттъ??? Етъ ковал ли те е, т.е. из насилил ли те е и те е разхлабил "халката"??? :) 

Трябва ли да си изнасилен от нацист за да си против престъпленията на нацонал социализма  , или реципрочно , против престъпния комунистически режим ?

преди 2 минути, miro20 написа:

Трябва ли да си изнасилен от нацист за да си против престъпленията на нацонал социализма  , или реципрочно , против престъпния комунистически режим ?

Мире, докато са ти изкривени разбиранията за комунизма, то нема ко да се напрягам да те правят такъв!!! :) 

Живей си с омразата към ту някоя нация ил социалист ил комунист. Ко, се ... трябва да има и мразещи все пак ... :) 

преди 15 минути, дioiд написа:

Другари комунист пак ли партията ти отпусна шише гроздова

току-що, дioiд написа:

Мире, докато са ти изкривени разбиранията за комунизма, то нема ко да се напрягам да те правят такъв!!! :) 

Живей си с омразата към то някоя нация ил социалист ил комунист. Ко, се ... трябва да има и мразещи все пак ... :) 

Нали съм ти казвал . Не е въпрос на омраза, а това че увредените комунета  по тази престъпна идеология и режим  /не според мен, а според приетата декларация на НС / и вся остальная сволочь, трябва да имате пътека по Здравна каса, или освидетеслтване през  ТЕЛК.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Другари комунист пак ли партията ти отпусна шише гроздова

Първо не съм ти другар, приятел или колега!!! :) 

Второ: Ко ми е отпуснал Бог, то явно на теб ти го е отнел!!! :) 

Що завиждаш бе келеш??? :) 

преди 3 минути, miro20 написа:

Нали съм ти казвал .

Нали и Я съм ти казал??? Ко, нали се разбрахме???!!! :) 

току-що, дioiд написа:

Първо не съм ти другар, приятел или колега!!! :) 

Второ: Ко ми е отпуснал Бог, то явно на теб ти го е отнел!!! :) 

Що завиждаш бе келеш??? :) 

Другари комунист заминаваш за Евразия там партията няма да ти дава шишета от нашия гръб.Но дотогава стъпвай на пръсти

току-що, Coco1 написа:

Другари комунист заминаваш за Евразия там партията няма да ти дава шишета от нашия гръб.Но дотогава стъпвай на пръсти

Я се сопри со туй другари ... :) ... Ти партиен секретар ли си бе айвазино??? :) 

преди 3 минути, Coco1 написа:

Другари комунист как е в Мосейково

Включи на папагалски режим ли?? = Ой завалията ... бил "радио точка" .... :) 

Говорит Москва - YouTube :) 

току-що, Coco1 написа:

Наджапал се комунягата ватник

Пъ ти к'во надъхал се со к'во бе младеж??? Со к'ва другггъъ си бе???

Ciganin Tok Ciganin Krade GIF - Ciganin Tok Ciganin Krade ...

:) 

току-що, дioiд написа:

Пъ ти к'во надъхал се со к'во бе младеж??? Со к'ва другггъъ си бе???

Ciganin Tok Ciganin Krade GIF - Ciganin Tok Ciganin Krade ...

Комунист, кога радеф ше ти отпусне рисуван самолет да спасиш ватенките

преди 1 минута, Coco1 написа:

Комунист, кога радеф ше ти отпусне рисуван самолет да спасиш ватенките

преди 1 час, Coco1 написа:

Верно ли :giggle1:

Религия и бизнес по Руски ?

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'бог подарил'

пО-НЕАДЕКВАТЕН МОЖЕШ ЛИ ДА СИ??? :) 

П.П, съдейки, че смяташ, че си адекватен, то .... какво ли ще си като ти се даде свобода ... :) 

преди 33 минути, дioiд написа:

пО-НЕАДЕКВАТЕН МОЖЕШ ЛИ ДА СИ??? :) 

П.П, съдейки, че смяташ, че си адекватен, то .... какво ли ще си като ти се даде свобода ... :) 

Комунисте не вървиш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.